Yumurta donasyonu 2024

Sevgili arkadaşım, burada genellikle hepimiz aynı durumdayız. Gerek evlilik yada çocuk isteme yaşımızın geçliğinden, gerek sağlık sebeplerinden dolayı sağlıklı doğurganlık yaşını geçirmiş durumdayız. sana tavsiyem türkiye de kendi yumurtalarınla boşuna zaman kaybetme. bu konuda kararlıysan hemen merkezini seç ve başla. Ben 39 yaşında evlendim. 10 yıl boyunca kendi yumurtalarımla denedim. yumurta sayımda gayet iyiydi. fakat maalesef sonuca ulaşamadım. şimdi ventusla tedavime devam ediyorum. Temmuz sonunda 2. transferim gerçekleşecek. inşaallah bu defa sonuca ulaşabilirim.

Vallahi inşallah öyledir iyi dediler ama iki hafta sonra inşallah kalp atışını ve keseyi görürüz
Eşimi ikna etmeye çalışıyorum aynen boşuna zaman kaybı maddi manevi yıprandım kürtaj falan 2 kez olumsuz belli ki kalitesiz artık. Bakü Kıbrıs bakıyorum sizin gittiğiniz iyi herhalde oradaki doktor Şişli memorialden gitmiş güvenilir bi yer lazım iyi kalite dondurulmuş da olursa stres yapmam en azından

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bizim için de dua eder misiniz sizin hangi merkezde oldu ne kadar tuttu acaba
Hayırlıysa rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eteın ınsallah,clavıste oldum 6500 dondurma dahıl ucret odedım,ılac test vs ücretler harıc.İnsallah kucaga saglıkla alırız da maddıyatı iyiki yaptık diye dusunuruz

Amin inşallah ilaç dediğiniz sizin kullandığınız ilaçlar mı? Memnun kaldınız mı merkezden fotoğraf falan gösteriyorlar mı eşim de bende sarışın mavi gözlüyüz ondan biraz korkuyorum

Amin inşallah ilaç dediğiniz sizin kullandığınız ilaçlar mı? Memnun kaldınız mı merkezden fotoğraf falan gösteriyorlar mı eşim de bende sarışın mavi gözlüyüz ondan biraz korkuyorum
Yok öyle bir fıtograf falan göndermediler,ben selen ecemiş e ulastım doktoruna ,bir arkadas önermişti,konustuk ıcıme sındı,bende yeşil gözlü istedim,kilosu okulu boyu sac rengi göz rengi seçiyosunuz,hoca bana demişti donorşeri bızzat ben seçiyorum konusuyorum ,içime sinmeyen ,hal tavrı aklı hosuma gıtmezse almıyorum demişti.Sonrasında bana bir sanatçıya benzedigini söyledi ordan biraz fikrim vae,tabi dogru tanlıs bi şey diyemiyorum ,ben güvendım yaptırdım henuz kucagıma almadım :)Bi gün görecegız ınsallah nasıl olcak bebiş

Sağlıklı güzel bi bebeğiniz olsun inşallah darısı başıma bu tüp bebek de olumsuz olursa eşimi ikna edip gitmem lazım

Sağlıklı güzel bi bebeğiniz olsun inşallah darısı başıma bu tüp bebek de olumsuz olursa eşimi ikna edip gitmem lazım
Hangisi hayırlıysa hakkınızda o olsun saglıkla ınsallah ,çok sagolasın,insallah olurda hıc bır daha maddı manevı yorucu surece gırmek zorunda kalmazsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…