Yumurta donasyonu 2024

Sevgili arkadaşım, burada genellikle hepimiz aynı durumdayız. Gerek evlilik yada çocuk isteme yaşımızın geçliğinden, gerek sağlık sebeplerinden dolayı sağlıklı doğurganlık yaşını geçirmiş durumdayız. sana tavsiyem türkiye de kendi yumurtalarınla boşuna zaman kaybetme. bu konuda kararlıysan hemen merkezini seç ve başla. Ben 39 yaşında evlendim. 10 yıl boyunca kendi yumurtalarımla denedim. yumurta sayımda gayet iyiydi. fakat maalesef sonuca ulaşamadım. şimdi ventusla tedavime devam ediyorum. Temmuz sonunda 2. transferim gerçekleşecek. inşaallah bu defa sonuca ulaşabilirim.

Vallahi inşallah öyledir iyi dediler ama iki hafta sonra inşallah kalp atışını ve keseyi görürüz
Eşimi ikna etmeye çalışıyorum aynen boşuna zaman kaybı maddi manevi yıprandım kürtaj falan 2 kez olumsuz belli ki kalitesiz artık. Bakü Kıbrıs bakıyorum sizin gittiğiniz iyi herhalde oradaki doktor Şişli memorialden gitmiş güvenilir bi yer lazım iyi kalite dondurulmuş da olursa stres yapmam en azından

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bizim için de dua eder misiniz sizin hangi merkezde oldu ne kadar tuttu acaba
Hayırlıysa rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eteın ınsallah,clavıste oldum 6500 dondurma dahıl ucret odedım,ılac test vs ücretler harıc.İnsallah kucaga saglıkla alırız da maddıyatı iyiki yaptık diye dusunuruz

Amin inşallah ilaç dediğiniz sizin kullandığınız ilaçlar mı? Memnun kaldınız mı merkezden fotoğraf falan gösteriyorlar mı eşim de bende sarışın mavi gözlüyüz ondan biraz korkuyorum

Amin inşallah ilaç dediğiniz sizin kullandığınız ilaçlar mı? Memnun kaldınız mı merkezden fotoğraf falan gösteriyorlar mı eşim de bende sarışın mavi gözlüyüz ondan biraz korkuyorum
Yok öyle bir fıtograf falan göndermediler,ben selen ecemiş e ulastım doktoruna ,bir arkadas önermişti,konustuk ıcıme sındı,bende yeşil gözlü istedim,kilosu okulu boyu sac rengi göz rengi seçiyosunuz,hoca bana demişti donorşeri bızzat ben seçiyorum konusuyorum ,içime sinmeyen ,hal tavrı aklı hosuma gıtmezse almıyorum demişti.Sonrasında bana bir sanatçıya benzedigini söyledi ordan biraz fikrim vae,tabi dogru tanlıs bi şey diyemiyorum ,ben güvendım yaptırdım henuz kucagıma almadım :)Bi gün görecegız ınsallah nasıl olcak bebiş

Sağlıklı güzel bi bebeğiniz olsun inşallah darısı başıma bu tüp bebek de olumsuz olursa eşimi ikna edip gitmem lazım

Sağlıklı güzel bi bebeğiniz olsun inşallah darısı başıma bu tüp bebek de olumsuz olursa eşimi ikna edip gitmem lazım
Hangisi hayırlıysa hakkınızda o olsun saglıkla ınsallah ,çok sagolasın,insallah olurda hıc bır daha maddı manevı yorucu surece gırmek zorunda kalmazsın ınsallah

Şuan nasıl gidiyor gebelik

Şuan nasıl gidiyor gebelik
7.haftada düşük yaptım. Daha sonra bana Lucrin depot 3.75 iğne vuruldu. Geçici menopaza girip rahim dinlendirme olsun diye. Ama bu geçici menopoz çok önemli bir şeyi keşfetmemizi sağladı. Geçen ay tekrardan transfer için rahim kalınlaştırma başlandığında, rahim kalınlık kontrolünde rahiminde istmosel var dedi Eser bey. Yani sezaryan yarası. Önceki sezaryanımda yanlış dikiş atılması sebebiyle rahim içinde 5 mm yarım ay şeklinde bir çukur oluşmuş. Adet döneminde buraya kan birikiyor ve adet bittikten sonra da 4,5 gün kahverengi çamur gibi akıntı devam ediyordu bende. Bu istmosel den dolayı olurmuş. Bu biriken kanda, rahimin florasını bozduğu için embriyonun yaşamasına engel olurmuş. O yüzden yarın istmosel ameliyatı olacağım. 2 ayda iyileşirmiş rahmim. Sanırım Ekim ayında kalan 4 embriyom var. Yine transfer olacağım. Çok şükür en azından son 2 transferimde de, neden pgt yapılmış 5.gün embriyolarıma rağmen düşük yaşıyorum diye kafayı yiyordum. Sebebini bulduk. İnşallah yarın da bu sorunu halledeceğiz.

Düşük sebebi bir diğer kısım seçilen kişinin yumurta kalitesi ile ilgilide olabilir bunu araştırdınız mı

Düşük sebebi bir diğer kısım seçilen kişinin yumurta kalitesi ile ilgilide olabilir bunu araştırdınız mı
Kendi a kalite 5.gün embriyolarımla da ben kimyasal gebelik yaşamıştım 5.haftada

Kendi a kalite 5.gün embriyolarımla da ben kimyasal gebelik yaşamıştım 5.haftada
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah'ım bu güzel yolda bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin size sorum olacaktı önceki mesajlarınıza birkaç kez tüp bebek tedavisi gördüğünüzu yazmışsınız hiç rahim flimmi çekilmemiş miydi yada rahim filminde teşhis koyuluyormu acaba

Çekildi hem de 2 kere. Hepsi de tertemiz kesinlikle belli değil, görünmüyor. Geçici menopoz iğnesi ile Rahim iyice temizlendi. Ancak öyle görüldü. Geçen zamana, harcanan paraya, sarf edilen emeklere yazık. Yani ben bu işin uzmanı olsam sezaryen geçmişi olan, canlı 2 doğumu olan, kaliteli embriyoya rağmen düşük yaşayan bir hastada istmosel bakarım, ararım. Gerçekten insanların emekleri, parası hayalleri ile oynuyorlar.
Düşünün bana bu tanıyı söylediklerinden sonra chat gpt ye rahim filmlerini yükledim. O bana dediki istmosel olabilir hafif yarım ay şeklinde rahmin üst köşesinde gölgelenme görüyorum dedi. şaka gibi değil mi? İnanılacak gibi değil. Ben artık tüm bu yaşadıklarımdan sonra tam bir tevekkül halindeyim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Rabbim 3.evladı nasip etmedi. Demek ki benim için ya da eşim için hayırlısı böyle olacakmış deyip. Bu defteri kapatacağız. Maddi ve manevi çok yorulduk. Yıprandık. İnşallah bir. Dahaki denememiz. Olumlu sonuçlanır. Yapılabilecek herşeyi yaptık çünkü. Kimsenin aklına da başka bir şey gelmiyor. Dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor. Rabbim büyük.

Benimde 5 aa kaliteleri iki tane Embryo konuldu tuttu ve 5 haftada sizin gibi düşük yaşadım bu demek oluyor ki kaliteli değildi
Doktora göre kaliteli de olsa rahimin içi yaşamaya elverişli değil. Florası bozuluyormuş. Valla ne derlerse tamam dedik. Allah nasip ettikten sonra olur. Rabbim verecekse verecek yani. Vermeyecekse de buna da şükür diyeceğim. Allah'ın bir bildiği vardır elbet.

Benim toplanan 15 yumurtadan 5.güne pgt den sağlam gelen 6 adet embriyom kaldı. O yüzden öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. Ne ben ne de doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…