Yumurta donasyonu 2024

Senin test günün ne zaman cnm? Çok heyecanlandım

Aynen katılıyorum. İllaki zararı vardır ama tamamen nasip kısmet bence. Benim arkadaşımda günde 1 paket içerken hamile kaldı, hamileliği boyuncada aynı şekilde içti ve ordan atladı, buradan hopladi maşallah canavar gibi doğurdu başka çocuk istemiyordu, hala aynı hızla içiyordu ve senesine yine hamile kaldı, o hamileliğindede içti, onuda doğurdu maşallah nasipten öte köy Yok. Ama stres yapmamak önemli bence

İşte onlar çocukla sinaniyorlar, bizde cocuksuzlukla sinaniyoruz bence. Benim şahsi düşüncem sakınan göze çöp batıyor. Tedaviyi olalım sonrasında normal hayatımıza devam edelim bence. Öteki türlü ister istemez stres oluyor.

Bence de kızlar bu sigara vs ile alakalı asla değil kimler neler yapıyor tabi abartmamak lazım ama çokta kasmamak lazım nasip kısmet biraz rahat olmak önemli ama bizler de o kadar çok mücadele edip uğraşınca insan acaba mı diyor Rabbim hepimizi sevindirsin bence hakeden herkese nasip olsun bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacak inşallah bizde bu yolda beraberiz inşallah hep beraber sevincez geçti gitti dicez :)

Ya bir heyecan yaptım işte aşırı silik çıktı
Siz galiba cumartesi 24 ünde transfer oldunuz ben pazartesi 26 sında.cıft konulmustu,hhep sılıktı kac gundur dun aksam kan verdım transferın 6.günü 86 cıktı.6 hazıran da bır daha ver dedı doktor..Sizinde olumlu olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…