Yumurta donasyonu 2024

Süper Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır

Süper Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır
Merhaba canım sen naptın verdin mi tekrar yazmayınca merak ettim :)

Bu arada bayramınız kutlu olsun kızlar seneye inşallah hepimiz bebeklerimizle olalım onlarla bayram gezmelerine gidelim
Yaa verdim ama henuz sonuc cıkmadı,baska testlerde verdim yanında yarın cıkar dediler bekliyorum bugun cıkar muhtemelen,ama kaset testler hergün koyulasarak devam ediyor,bakalım :) iyi bayramlar

Cok sevindim canim. Hayirlisi ile kucaginada alirsin ikizlerini umarim. Darisi tum isteyenlerin basina.

Canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş, darısı başımıza sen bakü demi tedavi olmuştum cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…