Canim ozelde olsa bu tahlilleri yaptirmaya gucum olmazdi olmadida,simdi parayi biriktirdim ve kg bekliydim streslendikce hic veremedim al ver al ver bi şekil oldum,bak bu hafta bile kacamagim olmadi gunde 700gr sistim daha gecen cuma 76,3 dum simdi 77,7 zum durmadan ödem oldu bende,ekmegi biraktim daha dikkatli besleniyirum dunden bu yana ins..hayit tohumu aldim onu içeceğim ins,saglikli beslenme icin incir kuru,pro women,hayit tohumu gunde bir bardak icmeyi planliyorum(ara ogunde),polen de.kullanıyorum onuda incir kurun icine 1 tatli kasigi kullaniyorum..
Pro womeni sabah ac karnina ic canim nette ac icilirse faydasi iyi olur diyo..
Amh degeri asla degismez canim sadece bir iki rakam oynarmis..fakulte 3,700 tl istiyo
İlaclar tutsa 1,500en fazla,embriyo 4 tane cikar tane basi 350 dolar..daha birde rahime cizik atilacak histereskopi yapilirsa ek.maliyet cikarmi bilmiyorum eger bu rakamlar cikarsa tup tutmaz ise diger tup bebegi yaptirmaya maddi gucumuz olmaz inş ona gerek kalmadan tutunur bebisimiz,oncelike ins yuurta gözükür rabbim kolaylastirsin ins..
Simdi yuruyus yaptim geldim epeydir stresten hareket edesim gelmediydi,birde acayip uykum geliyor bu vitaminden heral yoksa ben 4_5_6 da kalkan biriydim..