SchonerDuft canim dun ameliyat oldum T seklinde yapisiklik varmis onu duzeltmisler cizik atmamis sanırım dun cok canim sıkıldı dr hic göremedik dun hep ameliyat gunuydu asistani dedi bana senin durum boyle böyle die,tup bebegede ugradim durumu anlattim ordaki hemsirede biz kagida yazdik cizikte atmistir dr bilgilendirdik diyo rahimi muhakkak uyarmistir ordaki yapisikligi alarak dedi, umarim öyledir

ik adetten sonra tup bebege gidecem asil ozaman basliyor tedavim ins..dun girip yazamadim tansiyonum surekli 8/6 di dusuktu norkozun etkisini zor attim ama elhamdülillah cok iyiyim agrim yok denecek kadar az kanam var dun daha coktu,bugun arada az geldi..
Simdi gelelim pro womene kesinlikke faydasi olduguna inaniyorum,hani adetin ikinci gunu hormonlara bakiliyor ya e2 bu adette yukselmis cok mutlu oldum yumurta kalitesi var oldugunu gosteren hormon bu,hbg kan degerim dusuktu duzelmis cok sukur,birde hayit otu polende kullandım ya faydasi olmuş cok mutlu oldum,yani bu ay hormonlar bi nebze duzelmis iki ay daha pro women kullanmam gerekiyor ama fakulte Art-Med adli vitamini almami onerdi oda pahali ama yapcak birsey yok onuda kullanacağım inş...birde ibrahim saraçoğlu yapisiklik olmamasi icin bir ay brokoli 150 gr kaynatıp icmem gerekiyormus,he dr ilac yazmis estrofem ve tarlusal hap adet olunca estrofemi kullanacagim son adete 12 gun kalada tarlusal +estrofemi ikisini kullanacagim yapisiklik olmaması icinmis..