Yumurta kalitesizliği için pro women

bu ilcı kullan derim tüp bebek yapacaksan bile mutlaka kullan . doktorlar hemen gel tüp yapalım derler zaten
Kullanmam şart aslında şuan fizik tedavi görüyorum kolum ve boynum için D, B vitamini demir,magnezyum düşüktü ilaç kullandım bitti. Bunda da baya bi vitamin mineral var iyi gelir inşallah.

Kullanmam şart aslında şuan fizik tedavi görüyorum kolum ve boynum için D, B vitamini demir,magnezyum düşüktü ilaç kullandım bitti. Bunda da baya bi vitamin mineral var iyi gelir inşallah.
geçmiş olsun canım ...
tabi ki iyi gelir enerji veriyor

hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah bebişinizi. Prowomen kullanmayı bıraktıktan sonra hamile kalmak için başka şeyler kullandınızmı yazarsanız çok sevinirim.

İnşallah çok teşekkür ederim, Prowomen 1 ay kullandım bıraktım. Ertesi ay bende polikistik over olduğu için annemin ısrarıyla Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü yaptım 15 gün. Kürün faydasını gördüm. Ama o ayda olmadı bebiş:) Bir sonraki ay oldu. Ama kürün faydası mıdır değil midir bir fikrim yok açıkçası.
Hamile olduğumu öğrendim. Kan değerlerim düzenli artıyor. Hatta 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyorken bnm hergün 2 katına çıkıyor neredeyse :) Ama genede sevinemedim. Çünkü kahverengi lekelerim geliyor. Bir önceki gebeliğimde bu lekeler sonrası düşük yapmıştım zaten.. Şimdi hala lekelerim geliyor ve aklımda kuruyorum sürekli ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye.. Çarşamba günü doktora gittim dayanamayıp herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Keseyi de çok şükür gördük..Kahverengi lekelerin kistlerden dolayı olduğunu korkmama gerek olmadığını söyledi. İlaç verdi. İğne yaptı serum taktı bunun için. Ama lekeler devam :( Haftaya çarşamba gene gel belki bebeği de görürüz dedi.. Şimdi beklemedeyimm. Heycanlı ve sabırsızım. Eşim dışında kimseye söylemedim. Ailemin haberi yok.. :)
Bende durumlar bu :))

Bencede kistlerden dir. Benimde yumurtalığımda kis var ve adetim 7-8 gün sürüyor sonrasında kahverengi lekelerde 7-8 gün geliyor. Doktor banada kistten olduğunu söylemişti. Geçer inşallah üzülmeyin :anne:güzel günler hayal edin. Tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin Allahım inşallah.

Amin İnşallah. Bence kullanmaya devam et içeriğinde yok yok ilacın. Muhakkak işe yarayacaktır. Ben bir defa adetimin ikinci günü başlayarak kestane balı çörek otu (yeni öğüterek) ve tarçın karıştırp yemiştim. o ay yumurtladığımı çok fazla hissetmiştim. Bi dene istersen. Durumumu SchonerDufta cevap olarak yazdım. Doktor sonrası güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Kullanıyorum canim ins faydasini goruyorum,gecen ay hic yumurta yoktu bunda var gibi ama gelismemis mi ne bilmiyorum,sunu soyleyim prowomen+hayit tohumu+ ari poleni kullanıyorum bu ay azda olsa faydasini gördüm ins,ilaca baslicaktik iptal oldu dr once histereskopi yapacak sorun varmi yokmu die ve genetik test kan pihtilasma testi yaptiracagiz pazartesi gunu ins rabbim kolaylaştırsın tedavilerimizi,sizde baslayin vitamin takviyelere ve tup bebek icinde gec kalmayin bir an once baslayin rabbim hayirli evlat k ar versin ins...

Bencede kistlerden dir. Benimde yumurtalığımda kis var ve adetim 7-8 gün sürüyor sonrasında kahverengi lekelerde 7-8 gün geliyor. Doktor banada kistten olduğunu söylemişti. Geçer inşallah üzülmeyin :anne:güzel günler hayal edin. Tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin Allahım inşallah.

İnşallah öyledir ,bakalım çarşamba günü tekrar gidicem , bebeği görürüz demişti doktor.. Görünce rahatlayacak içim :)

SchonerDuft SchonerDuft naptin nasilsin canim ben bugun dr gittim genetik için iki tup kan verdim,ve carsamba günü histereskopi olcam ameliyat icinde 4 tup kan verdim yarin akşama yatis yapcaklar hayirlisi boyle bugunlerde yogundum ugrayamadim pazar gunu evi komple genel temizlik, sildim supurdum yerlestirdik ameliyatttan sonra dikkat edeyim is olnasin ymtemuz temiz ferah olsun,hayirli geceler suan yari uykulu zor yaziyorum :)

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canım bildirimleri karıştırıyorum unutuyrum arada ..
yumurta gördü mü bu muaynede . ilerisi için neler dedi . genetik ne zaman çıkıyormuş. hadi bismallah ile başla yolun ferah olsun

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canım bildirimleri karıştırıyorum unutuyrum arada ..
yumurta gördü mü bu muaynede . ilerisi için neler dedi . genetik ne zaman çıkıyormuş. hadi bismallah ile başla yolun ferah olsun
Canım şuan hastaneye yatis yaptim,yumurta gordu goremedi gibi birşey,yarin histereskopi olcam bakacaklar rabbim kolaylastirsin ins bide rahime çizik atacaklar,genetik test iki aydan çıkacakmış canim gelismeleri yazarim ins..

Canım şuan hastaneye yatis yaptim,yumurta gordu goremedi gibi birşey,yarin histereskopi olcam bakacaklar rabbim kolaylastirsin ins bide rahime çizik atacaklar,genetik test iki aydan çıkacakmış canim gelismeleri yazarim ins..
Akşamdan mı yatış verdi kuzum. Dualarım seninle uygun olduğunda mutlaka yaz . Allah yardımcın olsun

Canım Allah yardımcın olsun inşallah emeklerinin karşılığını versin. Rahime çizik neden atıyorlar?

Canım Allah yardımcın olsun inşallah emeklerinin karşılığını versin. Rahime çizik neden atıyorlar?
Sagol canimm,embriyo tutunma sansini artırdığı için cizik atılıyor sanirim bana atmadılar :(( iki adet sonrasi dr gidecegim ozaman öğreneceğim ins..sen nasilsin burda gordugume cok sevindim oglusun nasıl büyüdü ellam simdi bal olmustur :))

SchonerDuft canim dun ameliyat oldum T seklinde yapisiklik varmis onu duzeltmisler cizik atmamis sanırım dun cok canim sıkıldı dr hic göremedik dun hep ameliyat gunuydu asistani dedi bana senin durum boyle böyle die,tup bebegede ugradim durumu anlattim ordaki hemsirede biz kagida yazdik cizikte atmistir dr bilgilendirdik diyo rahimi muhakkak uyarmistir ordaki yapisikligi alarak dedi, umarim öyledir :( ik adetten sonra tup bebege gidecem asil ozaman basliyor tedavim ins..dun girip yazamadim tansiyonum surekli 8/6 di dusuktu norkozun etkisini zor attim ama elhamdülillah cok iyiyim agrim yok denecek kadar az kanam var dun daha coktu,bugun arada az geldi..
Simdi gelelim pro womene kesinlikke faydasi olduguna inaniyorum,hani adetin ikinci gunu hormonlara bakiliyor ya e2 bu adette yukselmis cok mutlu oldum yumurta kalitesi var oldugunu gosteren hormon bu,hbg kan degerim dusuktu duzelmis cok sukur,birde hayit otu polende kullandım ya faydasi olmuş cok mutlu oldum,yani bu ay hormonlar bi nebze duzelmis iki ay daha pro women kullanmam gerekiyor ama fakulte Art-Med adli vitamini almami onerdi oda pahali ama yapcak birsey yok onuda kullanacağım inş...birde ibrahim saraçoğlu yapisiklik olmamasi icin bir ay brokoli 150 gr kaynatıp icmem gerekiyormus,he dr ilac yazmis estrofem ve tarlusal hap adet olunca estrofemi kullanacagim son adete 12 gun kalada tarlusal +estrofemi ikisini kullanacagim yapisiklik olmaması icinmis..

Birde bu iki ayda daha dikkatli saglikli beslenerek kg vermem lazim bu benim icin iyi avantaj oldu,vitamin degerlerimi dusurmeden burda sizlerin sayesin destek alarak zayiflamam lazim,özel diyetisyene gidecek durumum yok şuan,tedaviye masraflarim oldugu icin...

SchonerDuft canim dun ameliyat oldum T seklinde yapisiklik varmis onu duzeltmisler cizik atmamis sanırım dun cok canim sıkıldı dr hic göremedik dun hep ameliyat gunuydu asistani dedi bana senin durum boyle böyle die,tup bebegede ugradim durumu anlattim ordaki hemsirede biz kagida yazdik cizikte atmistir dr bilgilendirdik diyo rahimi muhakkak uyarmistir ordaki yapisikligi alarak dedi, umarim öyledir :KK43: ik adetten sonra tup bebege gidecem asil ozaman basliyor tedavim ins..dun girip yazamadim tansiyonum surekli 8/6 di dusuktu norkozun etkisini zor attim ama elhamdülillah cok iyiyim agrim yok denecek kadar az kanam var dun daha coktu,bugun arada az geldi..
Simdi gelelim pro womene kesinlikke faydasi olduguna inaniyorum,hani adetin ikinci gunu hormonlara bakiliyor ya e2 bu adette yukselmis cok mutlu oldum yumurta kalitesi var oldugunu gosteren hormon bu,hbg kan degerim dusuktu duzelmis cok sukur,birde hayit otu polende kullandım ya faydasi olmuş cok mutlu oldum,yani bu ay hormonlar bi nebze duzelmis iki ay daha pro women kullanmam gerekiyor ama fakulte Art-Med adli vitamini almami onerdi oda pahali ama yapcak birsey yok onuda kullanacağım inş...birde ibrahim saraçoğlu yapisiklik olmamasi icin bir ay brokoli 150 gr kaynatıp icmem gerekiyormus,he dr ilac yazmis estrofem ve tarlusal hap adet olunca estrofemi kullanacagim son adete 12 gun kalada tarlusal +estrofemi ikisini kullanacagim yapisiklik olmaması icinmis..
doktorunun tedavi şeklini beğendim ve o kadar umut ile okudum ki belki kendiliğinden gelir . demek ki doktora gitmeyi ertelememek gerekiyormuş.bence tek vitamin ile devam et içerik aynı ise pro women kullan . rahmin t şeklinde miymiş peki ? yapışıklık mı varmış belki o ağrıların bir sebebi de yapışıklıktır.

SchonerDuft canim dun ameliyat oldum T seklinde yapisiklik varmis onu duzeltmisler cizik atmamis sanırım dun cok canim sıkıldı dr hic göremedik dun hep ameliyat gunuydu asistani dedi bana senin durum boyle böyle die,tup bebegede ugradim durumu anlattim ordaki hemsirede biz kagida yazdik cizikte atmistir dr bilgilendirdik diyo rahimi muhakkak uyarmistir ordaki yapisikligi alarak dedi, umarim öyledir :KK43: ik adetten sonra tup bebege gidecem asil ozaman basliyor tedavim ins..dun girip yazamadim tansiyonum surekli 8/6 di dusuktu norkozun etkisini zor attim ama elhamdülillah cok iyiyim agrim yok denecek kadar az kanam var dun daha coktu,bugun arada az geldi..
Canım merhaba,
Hikayeni birebir yaşadım diyebilirim. 2 oluösuz tüp benek tedavimden sonra farklı bir doktora gittik. Histereskopi yapmamız gerek dedi, biraz maddi yükü olduğu için bikaç ay erteledim. Histereskopide benim de rahim t şekilli olduğu ve çok yapışıklık olduğu çıkmış. Zaten şekil düzeltmesi yaparken rahme de hasar veriyorlr o da bir nevi çizik, çok takılma o kısmına, bir de 2 gün balon takılı gezdim. Amelyat sonrası 3 ay prowoman kullandım, dediğin gibi gerçekten çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de. 4.adetimle tüpbebeğe başladık, şuan transferimin 3. Günü bakalım. Buarada benim inanılmaz adet ağrılarım olurdu, histereskopi onu bile yok etti, rahmini düzelttik kan akışı uZun süre seni rahatsız etmycek dedi doktorum. Buarada ben çikolata kisti hastası olduğum için vücut sürekli yenileyebilirmiş bu tür rahimde bozukluklar yapışıklıkları. O nedenle hemen tüp bebek istedik.
Senin umarım kendilişinden gelir bebişin, güzel haberler veriris birbirimize:)

Canım merhaba,
Hikayeni birebir yaşadım diyebilirim. 2 oluösuz tüp benek tedavimden sonra farklı bir doktora gittik. Histereskopi yapmamız gerek dedi, biraz maddi yükü olduğu için bikaç ay erteledim. Histereskopide benim de rahim t şekilli olduğu ve çok yapışıklık olduğu çıkmış. Zaten şekil düzeltmesi yaparken rahme de hasar veriyorlr o da bir nevi çizik, çok takılma o kısmına, bir de 2 gün balon takılı gezdim. Amelyat sonrası 3 ay prowoman kullandım, dediğin gibi gerçekten çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de. 4.adetimle tüpbebeğe başladık, şuan transferimin 3. Günü bakalım. Buarada benim inanılmaz adet ağrılarım olurdu, histereskopi onu bile yok etti, rahmini düzelttik kan akışı uZun süre seni rahatsız etmycek dedi doktorum. Buarada ben çikolata kisti hastası olduğum için vücut sürekli yenileyebilirmiş bu tür rahimde bozukluklar yapışıklıkları. O nedenle hemen tüp bebek istedik.
Senin umarım kendilişinden gelir bebişin, güzel haberler veriris birbirimize:)
sıkı sıkı tutunur sana umarım bebeğin :)

doktorunun tedavi şeklini beğendim ve o kadar umut ile okudum ki belki kendiliğinden gelir . demek ki doktora gitmeyi ertelememek gerekiyormuş.bence tek vitamin ile devam et içerik aynı ise pro women kullan . rahmin t şeklinde miymiş peki ? yapışıklık mı varmış belki o ağrıların bir sebebi de yapışıklıktır.
Evet keske ertelemeseydim diyorum ama maddi yönden para biriktirdim keske yazin baslasaydim simdi zaten tupe baslardim gerci her serde bir hayir vardır,kp ölümü bu hayra sebeb oldu basladik tedaviye.. yok te seklinde degildi sanirim t seklide yapisiklik olmus sanirim canim dr goremedikki bi turlu gorseydim ne olduğunu sorup içim rahatlardi ama yapan dr prof du rabbim rast getirdi bu dr u simdilik guveniyorum baska carem de yok ins bu bana hayirli ugurlu fayda getirir butun acilarim son bulur rabbim kolaylastirsin...

Back
X