İnşallah çok teşekkür ederim, Prowomen 1 ay kullandım bıraktım. Ertesi ay bende polikistik over olduğu için annemin ısrarıyla Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü yaptım 15 gün. Kürün faydasını gördüm. Ama o ayda olmadı bebiş:) Bir sonraki ay oldu. Ama kürün faydası mıdır değil midir bir fikrim yok açıkçası.
Hamile olduğumu öğrendim. Kan değerlerim düzenli artıyor. Hatta 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyorken bnm hergün 2 katına çıkıyor neredeyse :) Ama genede sevinemedim. Çünkü kahverengi lekelerim geliyor. Bir önceki gebeliğimde bu lekeler sonrası düşük yapmıştım zaten.. Şimdi hala lekelerim geliyor ve aklımda kuruyorum sürekli ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye.. Çarşamba günü doktora gittim dayanamayıp herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Keseyi de çok şükür gördük..Kahverengi lekelerin kistlerden dolayı olduğunu korkmama gerek olmadığını söyledi. İlaç verdi. İğne yaptı serum taktı bunun için. Ama lekeler devam

Haftaya çarşamba gene gel belki bebeği de görürüz dedi.. Şimdi beklemedeyimm. Heycanlı ve sabırsızım. Eşim dışında kimseye söylemedim. Ailemin haberi yok.. :)
Bende durumlar bu :))