Tesekkur ederim canm tahlil olarak bilindik seyleri istediler canm hıv, rubella igg gibi bilindik bi cok test istendi rahimle ilgili bi skntm yoktu adetin ikinci günü estrofem, folik asite basladim 9 gün kullandim ve rahim kalinligim 12ml oldu zaten bunu ogrendikten 3 ggün sonra kibrisa gittik o günün aksami crinone jel kullanmaya basladim üçüncü günün sonunda transferimiz oldu aldik bebeklerimizi ertesi gün döndük transferdn 5 gün sonra e2 ve progesteron testi yaptirdim progesteron biraz düşük çıktı bunun üzerine yeni ilac verildi canm benim hikayem bu kadarcanım tahlil, test olarak neler yaptırdın;Berk bey ilaç olarak neler kullandırdı biraz bize bahsedebilirmisin hazırlık aşamasında olan bizlere belki bir yardımın olur.tekrar tebikler canım....
Canım karamsarliga düşme önemli olan kan testi evde negatif çıkıpta kan testinde pozitif çıkan cok insan var benim tanidigim arkadaşım 3 aylik hamileydi evde yaptigi testte negatif çıktı ama kanda pozitif sonucu gördü
Ansu tam kritik bir dönemde yapmissin ,bazen idrar testte cikmayabilir .
Endise etme cnm ,bekle 11.12 günü tekrarla istersende 11.gün kan testini yaptir.
Bazen hormonalrimiz gec kana karisiyor ve degerimizi belirleyemyior..üzüntü -endise duyma ..09.kasimda transferin oldu ysa transfer günü sayilmyior tam bugün 7.gün desin ve kritik bir gün.
Bekle biraz sali günü kan tahlili ypatir derim kendimce fikrim.cnm
Bende ayni gün transferim oldu ayni durumdayi.alalhim bizlere kolaylikalr versin.
heyecan karisik duygular hakim bendede ..
sevgiler.
Moralini lütfeen bozma kan testini bekle ...bazen idrarda erken olunca çıkmayabiliyor.herşey tersine dönebilir canım..
hemen stres yapma ,üzme kendini çünkü baen kanda pozitif çıkıyor idrarda negatif bence kandan baktırman en doğrusu.bekleyemeyeceksen canım bence kandan baktır.daha erken bence idrarda çıkması.üzülme canım hayırlısı olsun...
Arkadaşlarım sabah yaptığım testten sonra ruh gibiyim.Çok ümitliydim bu sefer.o testteki çizgilerin ortaya çıkmasını beklemek sanki yıllar sürdü ama sonuço moral bozukluğu ile birlikte hastaneye gidip proluton iğnesini vurulup eve döndük.eşim de çok üzüldü.şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.
LARAX canım seninle aynı gün transferimiz olmuştu geçen hafta cumartesi.benim test şimdilik olumsuz ama erken yaptım diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.senin de yazdığın gibi erken yapmış olabilirim ama işte heyecan bir an önce o çizgileri görmek istiyor insan.12 gün beklemek ne kadar zor olacak mı olmayacak mı?korku içinde geçen 12 gün.proluton iğneyi vuruldum.şimdi aynı şekilde devam ediyorum.perşembe günü 12.günümüz.inşallah senin de benim de sonucumuz pozitif olur.inşallah yüzümüz güler.buna gerçekten çok ihtiyacım var.
İZMİRLİ arkadaşım verdiğin teselli için teşekkür ederim.senin de bu mutlu gününde böyle olumsuz haberlerle canını sıkmak istemezdim.İnşallah senin ve diğer arkadaşlarımın da yazdığı gibi erkenden yaptığım için çıkmamıştır.
TRESSCİM kendimi çok güçsüz hissettim bir an.bir çizgi belirdi yavaş yavaş ama o ikinci çizgi bir türlü belirmedi.o anlarda yaşadığım acı,üzüntü beni kahretti.İnşallah senin de yazdığın gibi kan testinde herşey tam tersi çıkar.dua eder misin bana canım?sen çok kutsal olan bir görev yapıyorsun şu an.Allah senin gibi hamile olan annelerimizin dualarını geri çevirmez.
KARDELENNUR teşekkür ederim.inan o çizgileri görebilmek için bugünü bile nasıl bekledim anlatamam.kan testini perşembe günü yaptıracağım.İnşallah herşey güzel olur.
merhaba 34izmirli hosgeldin aramiza,
Degerin cok güzel kacinci gündeki degerin ?
hangi Klinikte yaptirdin?
Kacinci denemendi cnm?
Mutlulugu hakettin ,allahim daim etsin insallah.hayirli evlatalr versin.degerin yüksek galiba ikiz ?
Insallah ikyie katlanir paylasiriz burada cnm.
adiniza sevindim ,simdi darisi diger anne adaylarina diyorum.
sevgilerimle cnm
Sevgili Tress nasilsin cnm?
Hamilelik nasil gidiyor?
Sikayetelrin hala devam ediyormu?
Görüsmek üzere sevgiler .[/QUOMesajını yeni gördüm.şikayetlerim çok şükür geçti.yalnızca çok iştahsızım.yani fit bir hamileyim Ben :).laraxcım bende yedinci gün evde test yapmiştım silik bir şekilde ikinci çizgide belirmişti.tabii Ben o çizgininin verdiği güçle kan testini hemen yaptırmıştım.larax Ben senin bu kez pozitif alacağını çok yoğun bir şekilde hissediyorum.daha önce Evde yaptığın testlerde birinde çıkmış birinde çıkmamıştı yanılmıyorsam demi.ama bu kez her yaptığında test pozitifi göstermiş canım.üstelik erken olmasına rağmen çıkmış.bence güzel kızına iki tane kardeş gelicek gibii....
Sevgili Tress nasilsin cnm?
Hamilelik nasil gidiyor?
Sikayetelrin hala devam ediyormu?
Görüsmek üzere sevgiler .[/QUOMesajını yeni gördüm.şikayetlerim çok şükür geçti.yalnızca çok iştahsızım.yani fit bir hamileyim Ben :).laraxcım bende yedinci gün evde test yapmiştım silik bir şekilde ikinci çizgide belirmişti.tabii Ben o çizgininin verdiği güçle kan testini hemen yaptırmıştım.larax Ben senin bu kez pozitif alacağını çok yoğun bir şekilde hissediyorum.daha önce Evde yaptığın testlerde birinde çıkmış birinde çıkmamıştı yanılmıyorsam demi.ama bu kez her yaptığında test pozitifi göstermiş canım.üstelik erken olmasına rağmen çıkmış.bence güzel kızına iki tane kardeş gelicek gibii....
sevgili tress,
+Senin tedavini dün gibi hatirliyorum cnm,darisi bana dmeistim hep ...insallah ama korkuyorumda..gerci korkunun ecele ne faydasi varki))
+Sükür cnm 3 aydan sonra sikayet kalmaz evet ,insallah banada tekrar anne olmayi nasip eder insallah ..darisi diger annelerimize..dua ediyorum hep..
-evet 7.günde yaptim dünde yaptim cook silik zorla görünüyor gibi ..kaldikca belirgenlesiyor hatta.. cep telefonuma fotosun ucketim oradan büyütüyorum..daha net gördüm..SÜKÜRRRR)))
-evet dogru hatirladin agustostaki mikromda her gün ypatim cikti kan verdim degerim 3,80 cikti tabiki hamilelik 5,0 ile baslar resmen sok oldummm pat diye hamilelik nasil bitti ..öyle hazirlanmistimkiii sorma...nedeni zaten bir muamma oldu ..ondan korkuyorum coook ..
-evet bu sefer hepsinde acik-acik -daha belirgin -bugünde acik.. cikti .. cook pembe silik cook cikiior..evet cok erken ..neden bu kadar erken ciktiki ))
-insallah trescim vallahi 6.deneme yoruldum cookkkk allahim görsün ve emegime karsilik acisinda versin diyorum..dualariniz icin cook tesekkür ederim cnm .iyiki varsiniz paylasmak güzel
#acimdada paylastim
#umudumdada paylastim
#sonucumdada paylasiyorum
alllah gönlümüze göre versin .
sevgiler cnm
Lalita ve tresscim bugün sabah biraz önce evde yaptığım test negatif çıktı.üzüntümü anlatamam şu an.
inşallah cnm seninde dünya tüp bebekte yapılmış transferin senden güzel haber almak beni çok umutlandırdı bakalım cuma günü sonucum ne olacakTeşekkür ederim amin ins sende güzel sonuç alırsın
inşallah cnm seninde dünya tüp bebekte yapılmış transferin senden güzel haber almak beni çok umutlandırdı bakalım cuma günü sonucum ne olacak
Olurmu öyle şey herseyimiz paylaşıyoruz sktlarmzi sevincimizi senin gibi bende erken yapmak istedim testi ama esim engel oldu iki çizgi goremeyince üzülürsun yapmaa test gününe kadar etkiler bu seni dedi sonuçta önemli olan kan testi sonucumuz demisti ve esimi dinledim evde test yapmadim belkide cikmicakti kafami çok takicaktm sakın takma kafana önemli degil çünkü o testler moralin yüksek olsun canım
Merhaba annelerimiz ,
tecrübeli annelerimiz yoruma acigim.
Her seye kandimi hazirlayarak projeme devam ediyorum ,boynum kildan ince..kabulümdür.
Tam 6.denememdir artik ustasi olduk bu ugurda..
Evde her gün testler yapiyorum ve pazar yine yapayim dedim.malum 7.gün bugün Cooook silik bir skeilde belirgin hatta kaldikca daha beligenlesiyor.erken sevinemiyorum kan degerim ve degerimin ikyie katlamasi önemli .
carsamba bulundugum sehirde büyük bir klinige kan vermeye gidecegim.Deger kacmis bildirecegim size.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen,ihtiyaclarimiz var.benim böyle devam edip birden degerim düsüyor sevinemiyorum bile.en son agustosta olmustu korkuyorum.
sizin degeriniz ve yaptiginiz testlerde ynailma payi oldumu yazarmisiniz?
Tekrar görüsmek üzere.
sevgilerimle
Canim ansu , ben henuz donasyona baslamadim ama daha once tam 6 kez negatifi gordum ve o nedenle su an caninin nekadarcok acidigi i cok iyi anliyorum dilegim o ki insallah kan testinde pozitifi gorursun ve su an yasadigin acilari unutursun.bitanem ben gercektekten hayattan tamda umudumu kesmisken sizlerle bu kocaman guzel yurekli aileyle tanistim ve inanki bana tekrar umut veren yalnizca sizler oldunuz yakin zamanda tamda donasyo tedavisine baslayacakken bana cok ama cok aci veren bir olay yasadim ve uzun sure ruh gibi dolastim daha ye i yeni kendime geliyorum ve tekrar kaldigim yerden yasama tutunmaya calisiyorum biliyormusun o ruh halindeyken bile yapabildigim kadar sizleri takip etmeye calistim ve yine diyorumki sizlerin yilmadan bikmadan tum zorluklarla mutlugugu yakalayana kadar verdigi mucadeleyi ve aradigi dunyalar tatlisi miniklerin mutlulugu u yakalayan arkadaslarin sevincleri i guzel haberlerini okudukca tekrar gucumu topladim ve en uygun zamanda donasyona basliycam.demem o ki bizler bugune kadar hep aci cekerek ve her cektigimiz acidan yine guc alarak yolumuza devam ettik .en sonundada basaricaz hep birlikte Allahin izniyle evlatarimiza kuvusucaz yeterki Allah saglik versin guc versin .insallah pozifi gorursun ama egerki olmazsa hic pes etme sen zaten cok guclusun ve en sonuda zafer se in olacak bebislerine kavusacaksin.sevinc cigliklarini duymak dilegiyle sevgiler
Laraxcım senin pozitif sonuç alacağına çok inanıyorum.güzel günler çok yakında.perşembe günüydü ikimizin 12.günü sen ne den çarşamba yaptıracaksın?
Hoşgeldin aramıza :) Allah yolunu açık etsin umarım ilk denemede yorulmadan üzülmeden pozitifi görürsün
Merhaba arkadaslar, bende Delal gibi son dönemde sessiz takip edenlerdenim. Aslinda eski bir üyeyim. Zor dönemler atlattik, atlatmaya devam ediyoruz. Ins. hakkimizda hayirlisi. Benim ikinci hamileligim düsükle sonculaninca klinigi degistirmeye karar verdim. Ben Firdevs hanimin hastasiyim. Gecen persembe transferim oldu. Bende 6. günden itibaren idrar testi yaptim. Benimde Larax gibi hep silik cikiyor. Cumartesi dayanamadim kan testi yaptirdim. HCG 65 cikti ama bana cok düsükmüs gibi geliyor. Yine düsük yapmaktan korkuyorum. Bir travma atlatmistim o zaman.
Bcemrecim,canımın ne kadar yandığını tarif edemem.dizlerimin bağı çözüldü.kendimi çok güçsüz hissettim.inşallah herşey güzel olur bundan sonra
Merhaba arkadaslar, bende Delal gibi son dönemde sessiz takip edenlerdenim. Aslinda eski bir üyeyim. Zor dönemler atlattik, atlatmaya devam ediyoruz. Ins. hakkimizda hayirlisi. Benim ikinci hamileligim düsükle sonculaninca klinigi degistirmeye karar verdim. Ben Firdevs hanimin hastasiyim. Gecen persembe transferim oldu. Bende 6. günden itibaren idrar testi yaptim. Benimde Larax gibi hep silik cikiyor. Cumartesi dayanamadim kan testi yaptirdim. HCG 65 cikti ama bana cok düsükmüs gibi geliyor. Yine düsük yapmaktan korkuyorum. Bir travma atlatmistim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?