Sevgili Tress nasilsin cnm?
Hamilelik nasil gidiyor?
Sikayetelrin hala devam ediyormu?
Görüsmek üzere sevgiler .

canım tahlil, test olarak neler yaptırdın;Berk bey ilaç olarak neler kullandırdı biraz bize bahsedebilirmisin hazırlık aşamasında olan bizlere belki bir yardımın olur.tekrar tebikler canım....
Tesekkur ederim canm tahlil olarak bilindik seyleri istediler canm hıv, rubella igg gibi bilindik bi cok test istendi rahimle ilgili bi skntm yoktu adetin ikinci günü estrofem, folik asite basladim 9 gün kullandim ve rahim kalinligim 12ml oldu zaten bunu ogrendikten 3 ggün sonra kibrisa gittik o günün aksami crinone jel kullanmaya basladim üçüncü günün sonunda transferimiz oldu aldik bebeklerimizi ertesi gün döndük transferdn 5 gün sonra e2 ve progesteron testi yaptirdim progesteron biraz düşük çıktı bunun üzerine yeni ilac verildi canm benim hikayem bu kadar

Moralini lütfeen bozma kan testini bekle ...bazen idrarda erken olunca çıkmayabiliyor.herşey tersine dönebilir canım..

Arkadaşlarım sabah yaptığım testten sonra ruh gibiyim.Çok ümitliydim bu sefer.o testteki çizgilerin ortaya çıkmasını beklemek sanki yıllar sürdü ama sonuç o moral bozukluğu ile birlikte hastaneye gidip proluton iğnesini vurulup eve döndük.eşim de çok üzüldü.şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.

LARAX canım seninle aynı gün transferimiz olmuştu geçen hafta cumartesi.benim test şimdilik olumsuz ama erken yaptım diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.senin de yazdığın gibi erken yapmış olabilirim ama işte heyecan bir an önce o çizgileri görmek istiyor insan.12 gün beklemek ne kadar zor olacak mı olmayacak mı?korku içinde geçen 12 gün.proluton iğneyi vuruldum.şimdi aynı şekilde devam ediyorum.perşembe günü 12.günümüz.inşallah senin de benim de sonucumuz pozitif olur.inşallah yüzümüz güler.buna gerçekten çok ihtiyacım var.

İZMİRLİ arkadaşım verdiğin teselli için teşekkür ederim.senin de bu mutlu gününde böyle olumsuz haberlerle canını sıkmak istemezdim.İnşallah senin ve diğer arkadaşlarımın da yazdığı gibi erkenden yaptığım için çıkmamıştır.

TRESSCİM kendimi çok güçsüz hissettim bir an.bir çizgi belirdi yavaş yavaş ama o ikinci çizgi bir türlü belirmedi.o anlarda yaşadığım acı,üzüntü beni kahretti.İnşallah senin de yazdığın gibi kan testinde herşey tam tersi çıkar.dua eder misin bana canım?sen çok kutsal olan bir görev yapıyorsun şu an.Allah senin gibi hamile olan annelerimizin dualarını geri çevirmez.

KARDELENNUR teşekkür ederim.inan o çizgileri görebilmek için bugünü bile nasıl bekledim anlatamam.kan testini perşembe günü yaptıracağım.İnşallah herşey güzel olur.

Olurmu öyle şey herseyimiz paylaşıyoruz sktlarmzi sevincimizi senin gibi bende erken yapmak istedim testi ama esim engel oldu iki çizgi goremeyince üzülürsun yapmaa test gününe kadar etkiler bu seni dedi sonuçta önemli olan kan testi sonucumuz demisti ve esimi dinledim evde test yapmadim belkide cikmicakti kafami çok takicaktm sakın takma kafana önemli degil çünkü o testler moralin yüksek olsun canım

Merhaba larax teşekkür ederim 12.gundeki degerim dünya tüp bebekde yaptirdk daha ilk denemem bakalim ikiz olup olmadigini bu carsamba ya da persembe öğrenicez

Son düzenleme:
Merhaba annelerimiz ,
tecrübeli annelerimiz yoruma acigim.
Her seye kandimi hazirlayarak projeme devam ediyorum ,boynum kildan ince..kabulümdür.
Tam 6.denememdir artik ustasi olduk bu ugurda..
Evde her gün testler yapiyorum ve pazar yine yapayim dedim.malum 7.gün bugün Cooook silik bir skeilde belirgin hatta kaldikca daha beligenlesiyor.erken sevinemiyorum kan degerim ve degerimin ikyie katlamasi önemli .
carsamba bulundugum sehirde büyük bir klinige kan vermeye gidecegim.Deger kacmis bildirecegim size.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen,ihtiyaclarimiz var.benim böyle devam edip birden degerim düsüyor sevinemiyorum bile.en son agustosta olmustu korkuyorum.
sizin degeriniz ve yaptiginiz testlerde ynailma payi oldumu yazarmisiniz?
Tekrar görüsmek üzere.
sevgilerimle

Lalita ve tresscim bugün sabah biraz önce evde yaptığım test negatif çıktı.üzüntümü anlatamam şu an.

Canim ansu , ben henuz donasyona baslamadim ama daha once tam 6 kez negatifi gordum ve o nedenle su an caninin nekadarcok acidigi i cok iyi anliyorum dilegim o ki insallah kan testinde pozitifi gorursun ve su an yasadigin acilari unutursun.bitanem ben gercektekten hayattan tamda umudumu kesmisken sizlerle bu kocaman guzel yurekli aileyle tanistim ve inanki bana tekrar umut veren yalnizca sizler oldunuz yakin zamanda tamda donasyo tedavisine baslayacakken bana cok ama cok aci veren bir olay yasadim ve uzun sure ruh gibi dolastim daha ye i yeni kendime geliyorum ve tekrar kaldigim yerden yasama tutunmaya calisiyorum biliyormusun o ruh halindeyken bile yapabildigim kadar sizleri takip etmeye calistim ve yine diyorumki sizlerin yilmadan bikmadan tum zorluklarla mutlugugu yakalayana kadar verdigi mucadeleyi ve aradigi dunyalar tatlisi miniklerin mutlulugu u yakalayan arkadaslarin sevincleri i guzel haberlerini okudukca tekrar gucumu topladim ve en uygun zamanda donasyona basliycam.demem o ki bizler bugune kadar hep aci cekerek ve her cektigimiz acidan yine guc alarak yolumuza devam ettik .en sonundada basaricaz hep birlikte Allahin izniyle evlatarimiza kuvusucaz yeterki Allah saglik versin guc versin .insallah pozifi gorursun ama egerki olmazsa hic pes etme sen zaten cok guclusun ve en sonuda zafer se in olacak bebislerine kavusacaksin.sevinc cigliklarini duymak dilegiyle sevgiler

inşallah cnm seninde dünya tüp bebekte yapılmış transferin senden güzel haber almak beni çok umutlandırdı bakalım cuma günü sonucum ne olacak

Ayrıca benimle birlikte biri daha vardi 45 yasindaydi bayan numaralarisini almıştım onunda pozitif çıkmış degeride yüksek inşallah sende pozitifi görürsün

Canım çok teşekkür ederim.yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum inşallah perşembe günü kanda yaptıracağım testte çıkar.

Laraxcım senin pozitif sonuç alacağına çok inanıyorum.güzel günler çok yakında.perşembe günüydü ikimizin 12.günü sen ne den çarşamba yaptıracaksın?

Bcemrecim,canımın ne kadar yandığını tarif edemem.dizlerimin bağı çözüldü.kendimi çok güçsüz hissettim.inşallah herşey güzel olur bundan sonra

Laraxcım senin pozitif sonuç alacağına çok inanıyorum.güzel günler çok yakında.perşembe günüydü ikimizin 12.günü sen ne den çarşamba yaptıracaksın?

Önce rahatladigina sevindim ,yanidnayiz ,panik yapma canim,,kritik dönemde yapmissin belkide aniden yükselmedigi bir aniydi ..rahat ol ve ielriki günlerde dirkek kan tahlili ypatir cnm.cikmayabilir üzülme ,bazen gec idrara karisiyor..
evet anyi gün transfer olduk hatta sabahtan aksam 16.00 kadar klinikteydim ..ama tansiamadik canim.saglik olsun özelden skypemi veririm haberlesiriz.firdevs hanim isini bilen doktor ..emin ellerdesin .
neden carsamba ,ben yurtdisidnayim ,her zaman klinige gidipte yapamyioruz görüstügüm bir klinik carsamba uygun dedi bende tamam dedim ,eger isimi ve ev durumunu ayarlayabilirsem gidip kan verecegim.kana karisiyor hormon 10.gündne sonrada eger bbek varsa cikar ondan cnm 12.gün sart degil benim icin.
ama sen tam 12.günü bekle ve yaptir cnm
görüsmek üzere ynaindayiz-yalniz degilsin unutma.

Merhaba arkadaslar, bende Delal gibi son dönemde sessiz takip edenlerdenim. Aslinda eski bir üyeyim. Zor dönemler atlattik, atlatmaya devam ediyoruz. Ins. hakkimizda hayirlisi. Benim ikinci hamileligim düsükle sonculaninca klinigi degistirmeye karar verdim. Ben Firdevs hanimin hastasiyim. Gecen persembe transferim oldu. Bende 6. günden itibaren idrar testi yaptim. Benimde Larax gibi hep silik cikiyor. Cumartesi dayanamadim kan testi yaptirdim. HCG 65 cikti ama bana cok düsükmüs gibi geliyor. Yine düsük yapmaktan korkuyorum. Bir travma atlatmistim o zaman.

Hoşgeldin aramıza :) Allah yolunu açık etsin umarım ilk denemede yorulmadan üzülmeden pozitifi görürsün

Allah razı olsun canım hoş bulduk.Aynı yolda yürümek yada yürümüş olmak güzel. Çevremde beni anlayacak, donasyon yaptıran kimse olmadığı için sevincimi, üzüntümü paylaşacak, aynı şeyleri yaşayan, yaşamış, yaşayacak olan insanlarla bir arada olacağım için mutluyum.

bizde bu cumartesi gittik kıbrısa. Doktorum .Halil İbrahim tekin.Forumda çok methini duyduğum için onu tercih ettik.

Açıkçası kafam karışıktı donasyon konusunda. ya bebeği sevemezsem ya kendi bebeğim gibi görmezsem diye çok endişeleniyordum.Ama bir yerde bir yazı okuyunca evet dedim ya yumurta başkasının da olsa ona can verecek, kan verecek ve vücudunda büyütecek benim diye düşündüm. Annelik de öyle değil midir zaten bebeğini gözünden sakınmak korumak.Dini boyutunu düşünüce bazı yerlerde zinaya giriyor demişler. iyi de eşim cinsel ilişkiye girmiyor ki zina olsun adı diye düşünüyorum. Yani içim rahat.Rabbim bizlere hayırlı, güzel sonuçlar versin inşallah.

Merhaba arkadaşım. Lütfen içini ferah tut. Olumlu düşün olumsuz düşünüp kendini yıpratma. Bırak her şey olacağına varır nasılsa. Sen hamileliğinin tadını çıkar

Hatalar

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
Larax isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Larax isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !

Alıcı: .
Larax

Separate multiple user names with a semi-colon ';'

Bcemrecim,canımın ne kadar yandığını tarif edemem.dizlerimin bağı çözüldü.kendimi çok güçsüz hissettim.inşallah herşey güzel olur bundan sonra

Inşallah güzel haberi alacaksın Ansucum yeterki güçlü ol başaracaksın ve sende bebişlerine kavuşan arkadaşlar gibi bana ve benim gibi bu yolda olan arkadaslara umut ışığı olacaksın

Merhaba canım cok geçmiş olsun inşallah bu defa başaracaksın ve bebişine kavuşacaksın .mümkünse daha önce hangi merkezde olduğunu yazarmısın ben HIT yaptırıcam ve eğerki değişim yapıyorsan ters giden bişeyler olduğunu hıssetmiş olabılırsın .sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…