Canım benimm sakın ümitsizliğe kapılma herseyde bi hayır vardır ayrıca ümitsiz vaka değilsin sakın kendini üzme bana msj atmistin cvp atmayı beceremedim ne güzel şeyler yazmistin o güzel yüreğinle inaniyrm eninde sonunda olucak üzülme

Amin ins sorunsuz hamilelik geçiririm bu çarşamba ultrasonda gorucez bebeklerimizi bakalim kaç tane görünecek:))

Çok üzüldüm.........
Yeniden umutlanabilmeni yeniden başlayabilecek gücü biran evvel bulmanı diliyorum...

canım negatif sonuca çok üzüldüm ama ümitsiz vakayım demek yok. sadece bu sefer olmadı. şu an ne hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki.
ilk denememde negatif aldığım anda duyduğum acı hala aklımda. atessn e de anlatmıştım. çok zor toparlandım ama sonuçta toparlandım.
sen benim bu forumda gördüğüm en pozitif insanlardansın. sen de toparlanacaksın. hatta çabucak. sadece birazcık zaman ver kendine.
ağla, bağır, çağır. yaşa acını. yaşa ki çabuk terketsin seni.
bu forumda 2. 3. hatta daha sonraki denemelerde hamile kalan bir sürü anne var. sen de onlardan birisin. çok bekledin biliyorum ama zamanı değilmiş.birazcık daha.
aslında bu yazdıklarım da boş biliyorum. hiçbirşey duyduğun üzüntüyü azaltmaz sadece zaman azaltacak canım arkadaşım.
bil ki yaşadıkların buranın ortak duygusu. ve yaşayacağın güzel haberler de yine buranın ortak duygusu olacak. yanlız değilsin.

34izmirli tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
breeze kız olmasına ayrı bir sevindim. ama eşin ileride daha çok sevinecek. biliyorsun kızlar babaya düşkün oluyor ve babalar da kızlara.
büyüyüp babasını tanıyıp gülmeye başladığında tüm fikirleri değişecek :))

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞU ANDA SONUÇ BEKLİYORUM İKİNÇİ DONASYANIM VE BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK BELİRTİSİ OLMAYIPTA SONUÇ POZİTİF OLAN VAMI LÜTFEN CEVAB YAZARMISINIZ BUGÜN TRASFERİN ALTINCI GÜNÜ VE BİRDE TRASFER YAPILIRKEN RAHİM KALINLIĞI 10.5 Dİ BUKALINLIKTA TRANSFER YAPILIPTA HAMİLE KALANLAR VARMI LÜTFEN BANA CEVAB YAZARMISINIZ.ASLINDA HİKAYEM ÇOK UZUN YORULDUM ARTIK AMA ANNE OLMAK BİZİMDE HAKKIMIZVE DONASYAN OLAYINI HIÇ KİMSEYLE PAYLAŞAMAMAK ÇOK ZOR BURDA İÇİMİZİ DÖKE BİLİYORUZ BİRBİRİMİZEDEDİMYA HİKAYEM ÇOK UZUN DİYE KISAÇA SÖYLEYİM 10 KEZ KENDİ MİKRO DENEMEM VAR 2000 YILINDAN BU TARAFA İLK DENEMEDE GEBELİK OLDU AMA MALESEF KALP ATIŞI DUYULMADIĞI İÇİN KÜRTAJLA SONLANDI VE SONRASINDA BİRDAHA TUTMADI.

sevgili tress,
+Senin tedavini dün gibi hatirliyorum cnm,darisi bana dmeistim hep ...insallah ama korkuyorumda..gerci korkunun ecele ne faydasi varki))
+Sükür cnm 3 aydan sonra sikayet kalmaz evet ,insallah banada tekrar anne olmayi nasip eder insallah ..darisi diger annelerimize..dua ediyorum hep..
-evet 7.günde yaptim dünde yaptim cook silik zorla görünüyor gibi ..kaldikca belirgenlesiyor hatta.. cep telefonuma fotosun ucketim oradan büyütüyorum..daha net gördüm..SÜKÜRRRR)))
-evet dogru hatirladin agustostaki mikromda her gün ypatim cikti kan verdim degerim 3,80 cikti tabiki hamilelik 5,0 ile baslar resmen sok oldummm pat diye hamilelik nasil bitti ..öyle hazirlanmistimkiii sorma...nedeni zaten bir muamma oldu ..ondan korkuyorum coook ..
-evet bu sefer hepsinde acik-acik -daha belirgin -bugünde acik.. cikti .. cook pembe silik cook cikiior..evet cok erken ..neden bu kadar erken ciktiki ))
-insallah trescim vallahi 6.deneme yoruldum cookkkk allahim görsün ve emegime karsilik acisinda versin diyorum..dualariniz icin cook tesekkür ederim cnm .iyiki varsiniz paylasmak güzel
#acimdada paylastim
#umudumdada paylastim
#sonucumdada paylasiyorum
alllah gönlümüze göre versin .
sevgiler cnm[/QUOTE]

teprik ederim ben çok korkuyorum evde test yapmaya cesaret edemiyorum benim kendimin 10 mikro su var donasyanda 2nci deneme

cok üzüldüm şu anda nedesek biliyorum açını dindireyemeyizşuanda sanayazarke gözlerimden yaşlar akıyor sanırım seni en iyi en iyi anlayanlardan biri benimdir 11 kez nekatif yaşıyan biri olarak ama yaşamaya devam.

sevgili arkadasim,
Ayni seyleri cok defa yasayan biri olarak,paylasiyorum ama pes etme cnm zamana birak,toparlandiginda saglikli düsüneceksin eminim.
Bende kendimi tutamamdim cook agladim ,sevinc -üzüntü birada gecirdim su iki günü tahmin edemezsin.ates düstügü yeri yakiyor ama yanidnayiz cnm.yalniz dgeilsin.
12 mikro hüsranla biten hamilelikler ...
6.defa donasyon hüsranla hatta 9 haftalik + 12 haftalik +16 haftalik hamilelilgimin bitimi ikizlere hemde..
daha agustosta 2013 te dendigim de var .. burda hep yzadim..
ve yine ayaktayim ve yine burdayim ..sizinleyim cnm.
sende burda olacaksin ve beklyioruz.güzel yürkeli arkadasim..seninleyiz
görüsmek üzere
saglicakla kal.sevgilerimle

Gücüne mücadelene hayranım. İnşallah ikizler gelsin tüm yaşadıkların senin gülerek andığın anıların olsun.. Sabırsızlıkla bende bekliyorum senin sonucunu..kan sonucun rüyamda 265 .cikti hayırlısı inşallah.

[/QUOTE]

merhaba mompe ;
Formda yenimisin cnm? hosgeldin aramiza ben cok aktif dgeilim ama yazayim yinede mikrodayim diye giriyorum cogu zaman.
calsitigim icin vaktim olmuyor malum test gününde halyile buraya giriyorum.
Öncleikle nereden katilyiorusnuz?
Nerde yaptirdiniz transferi?
tedavi seklinizi ve kac adet transfer edildi yazarmisiniz?
Düüsncelerinizi paylasirmisiniz?
rahim klainligi hakkinda doktorunuzla görüsmedinizmi?
bneim burdan gitmedne önceki son uSG de 13-14 mm idi gayet iyidi denildi ..ama doktro olamdigim icin yorum yapamam.
estrofemei günde 3x1 alyiordum transfer sonrasida 6 adet oldu 3 agizdan 3 vajinadan.
Klasik bir tedavi verildi bana .
Sizde hangi protokol vardi? doktor adi ? klinik yazsaniz bilebilirdim tabiki)))
Biraz bilgi alabilirmiyiz hakkinizda?

Allahim emeginizi bosa ciakrmasin.beklemek bazen sikici olyuor ama tatli sürectir.
insallah güzel sonucalarla karsilasacagiz .
tekrar görüsmek üzere

sagol güzel dileklerin icin cnm.
Insallah sanada ve diger annelerde bu güzel ani burda paylasacagiz.

Cokda korkuyorum ama rabbime biraktim artik ne derse olacak..elimden geleni yaptim..aglaya aglaya..
cok mücadele ettim.Dogru söyledin cnm cok mücadeleciyim,tuttugumu koparanim ..sagol isabet tespit..
Görsen sasardin vallahi..öyle sorunalr yasadimki ucak olsun dönüsüm olsun ,remsne silik cizgiyi gördügümde bu mucize dedim.
allah razi olsun sizlerin destekelriyle ,paylasimiyla burdayim,bende tüm annelere cook dualar ediyorum..cook icten istyiorum herkes anne olsun.ve herkes elimden geldigince cirpiniyorum ..farkindaysaniz ))
Rüyandmai gördün beni cnm?? cook sgaolll sagol cnm benim ..
bende annemi gördümmm ,agalyarak uyandim sevinmisim cook özlemisim annemi hemde derinden..)) kokusunu da..
buda iyi isaratetir,rüyalairm cikar .diger mikrolarda hep deprem gördümmm) ve yikildim hep ..bebekelrim ikaybettim .
bunda olacak diyorum insallah .silik cikti cook var diye algilayarak mutlu olyuorum ve insallah sonuca ulasacagim diyorum ..artik olsun degilmiii projem tutsunnn artik..))
bakalim carsamba 265 cikacakmi keske isterim güzel bir deger hemde..
yorum yapariz cnm.
insallah Atessen yarim kalan dansözlerimide bastan oynatirsin degilmi??
cok mutlu kialrsin beni
veee SIL BASTAN sarkisinida ..
sevgilerimle .görüsmek üzere cnm

canim okuyunca sok oldum ne yazacagimi bilemedim bu sefer cok ümitliydim canim belirtinde vardi nasil olur yaa 12. günmü yaptin canim testi tekrarlasan belki cikar sonuc kac ciktiki ...seni o Kadar iyi anliyorumki 4 defa yasadim o duyguyu rabbim hic kimseye yasatmasin suan ne yazsam ne desem seni teselli etmeyecek bunuda cok iyi biliyorum... gecmis olsun canim baska söz gercekten bulamadim

hadi bakalim az kaldi insallah güzel haberlerinizi alacagiz..ansucum geriye dönük okudum biraz testi cok erken yapmissin arti idrar testi inan bana güvenilir degil polyanna ücüz hamile sanirim 9. gunuydu idrar testi yapti negatif cikti halbuki 3 tane bebisi var yani lütfen kann testini bekle insallah güzel olacak

Kizlar ben bugünde kan vermistim, 11.gün. Sonuc 146 cikti. 9. günde 65 idi. Irem Hanim iyi dedi sonucuma. Ansucugum, bende 10 senedir nerdeyse hersene tüp bebek tedavisi gördüm. Ilk önce kendi yumurtalarimla simdide donasyon. Allahtan ümit kesilmez. Okadar karamsardim ki, hatta bana transferler bir aldatmaca gibi geliyordu. Bazen düsünüyorum, iki daire almistik simdiye kadar harcadiklarimizla. Yine dene derim, ümidini kesme.

Canim benim yazdiklarini okurken inanki hepimiz adeta aynadan kendimizi goruyoruz .su an yasadigin aciyi gercekten cok iyi anliyorum kendine umitsiz vaka demekle haksizlik ediyorsun su an burda olman bile hala umudunun oldugunu gosterir hangimiz evet kesinlikle olacak diye yola cikabiliyoruz ki bizim yaptigimiz bir umut yolculugu ve bunuda Allahin izniyle yapacagimizi dusunurek basliyoruz.yasadigimiz ve nefes aldigimiz surece umudumuz var bitanem .HIT 2006 yilinda ilk kez alman hastanesi de ve turkiyede yasak oldugu halde 64 yasi da bir bayani donasyonla hamile birakmis.ve yine gecen gun gaztede bir haber okudum yurt disi da daha gencecik bir kiz doktorda muayene oluyor ve ne rahim nede vajina dogustan yok bunlari yazmamin sebebi bitanem sadece kendi dunya yan azcikda olsa cikabilmeni saglayabilmek.bizden cok daha umutsuz olanlarda var bize pes etmeyip mucadele etmemizi gosteren gercek hikayelerde var.insallah kisa zamanda kendini toplayip kaldigin yerden devam edeceksin ve en sonunda bebisleri e kavusacaksin.sevgilerimle

Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı

Cok sevindim canim ne kadar guzel Allah saglikla vede hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsin .insallah bir kiz birde oglusun olur .cani gonulden kutluyorum seni darisi hala bu yolda emek vermeye devam eden benim ve tum sevgili arkadaslarin basina diyorum

Arkadaslarim,
basta hamile olanlari tebrik ediyorum. negatif alanlar - lütfen ne olur kendinizi fazla yipratmayin. Ne desek bos biliyorum zamanla aciniz azalicak, ve yine umutla yola devam ediceksiniz..unutmayinki herseyde vardir bir hayir..insallah dualarimiz sizinle sizlerde o güzel duyguyu yasiycaksiniz.

Larax arkadasim, senin kuvvetine direnisine bayiliyorum..masallah sana......insallah rabbim bu defa herseyiyle nasip eder, tamamini erdirir canim benim......

Arkadaslarim, ben ve ikizlerim iyiyiz. Yazdiginiz yazilari benim sordugum soruyla ilgili kac kez okudum..bana bir kac güzel fiikirler verdiginiz. sagolun tesekkür ederim..artik öyle seyleri kafaya takmiycam......

bebislerime gelince - waltkrayburg canim, sagol sordugun icin - evet kilo aldilar, oglum 6 kiloya yakin, kizim 5 kilo oldu masallah :) zaman nasil da cabuk geciyor...cok cok sirin oldular, gülücükler atiyorlar artik, dünyalar bizim oluyo. kizim daha cok uslu olucak sanirim, tatli cadilardan hani varya, oglum ise biraz dedigi dedik gibi sanirim :) bakalim sagliklari yerinde olsunda.
ara sira sesler cikarmaya basladilar - iiiggggii gibi :)) inanin gecen beni aglattilar sevincten, öyle gülüyorlardi ikisi, sesler cikariyodu yüzüme bakarak, birden cok ama cok tuhaf oldum sevincten - mutluluguma inanamadim - allahim bu mutlulugu bozmasin dedim, tüm isteyenlere de bu güzelligi yasatsin dedim......

benden simdilik bu kadar.........yakinda yine yazismak üzere

Canim benim yazdiklarini okurken inanki hepimiz adeta aynadan kendimizi goruyoruz .su an yasadigin aciyi gercekten cok iyi anliyorum kendine umitsiz vaka demekle haksizlik ediyorsun su an burda olman bile hala umudunun oldugunu gosterir hangimiz evet kesinlikle olacak diye yola cikabiliyoruz ki bizim yaptigimiz bir umut yolculugu ve bunuda Allahin izniyle yapacagimizi dusunurek basliyoruz.yasadigimiz ve nefes aldigimiz surece umudumuz var bitanem .HIT 2006 yilinda ilk kez alman hastanesi de ve turkiyede yasak oldugu halde 64 yasi da bir bayani donasyonla hamile birakmis.ve yine gecen gun gaztede bir haber okudum yurt disi da daha gencecik bir kiz doktorda muayene oluyor ve ne rahim nede vajina dogustan yok bunlari yazmamin sebebi bitanem sadece kendi dunya yan azcikda olsa cikabilmeni saglayabilmek.bizden cok daha umutsuz olanlarda var bize pes etmeyip mucadele etmemizi gosteren gercek hikayelerde var.insallah kisa zamanda kendini toplayip kaldigin yerden devam edeceksin ve en sonunda bebisleri e kavusacaksin.sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…