Inşallah güzel haberi alacaksın Ansucum yeterki güçlü ol başaracaksın ve sende bebişlerine kavuşan arkadaşlar gibi bana ve benim gibi bu yolda olan arkadaslara umut ışığı olacaksın
Merhaba canım cok geçmiş olsun inşallah bu defa başaracaksın ve bebişine kavuşacaksın .mümkünse daha önce hangi merkezde olduğunu yazarmısın ben HIT yaptırıcam ve eğerki değişim yapıyorsan ters giden bişeyler olduğunu hıssetmiş olabılırsın .sevgiler
Sevgili Bcemre, ben daha önce HIT de yaptirmistim, bu benim 5. tüp bebek denem. Ücüncüde HITde yaptirmistim, ikincide kizim oldu. 3. negatif idi. 4. pozitif ancak düsükle sonuclandi. Aslinda cok büyük bir nedenim yoktu degistirmek icin, yanlizca el degisikligi istedim. Bence duydugun kliniklerin cogu tecrübeli. Busefer farkli olarak bana düsüge karsi igne verdiler. Onu yaptiriyorum. Artik tatilde Kibrisa gitmek istemiyorum. Yarin tekrar kan verecegim. Ins. degerim yükselir. HIT bencede iyi bir tercih. Ins. sende bebegine kavusursun.
Hatalar
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
Larax isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Larax isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
Alıcı: .
Larax
Separate multiple user names with a semi-colon ';'
Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı
adina cook sevindim bayagi güzelde katlamis masallah.
Cogul gebelik gibi allahim tamamina erdirsin darisida bizim basimiza insallah
Triod öenmli bir konu hemen doktorunla kontaga gec ve tedvaini ol derim .
tekrar görüsmek üzere
sevgiler
Merhaba arkadaslar, bende Delal gibi son dönemde sessiz takip edenlerdenim. Aslinda eski bir üyeyim. Zor dönemler atlattik, atlatmaya devam ediyoruz. Ins. hakkimizda hayirlisi. Benim ikinci hamileligim düsükle sonculaninca klinigi degistirmeye karar verdim. Ben Firdevs hanimin hastasiyim. Gecen persembe transferim oldu. Bende 6. günden itibaren idrar testi yaptim. Benimde Larax gibi hep silik cikiyor. Cumartesi dayanamadim kan testi yaptirdim. HCG 65 cikti ama bana cok düsükmüs gibi geliyor. Yine düsük yapmaktan korkuyorum. Bir travma atlatmistim o zaman.
maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın
Canım arkadaşlarım,nihayet cinsiyetimiz tam belli oldu,Allahım nasip ederse bir kızımız olacak:) Eşimin yüzü gözü düştü ama ben resmen havalardayım,oldum olası hayalim kız çocuğuydu,Allahım inşallah kucağıma almayı nasip etsin,karnının büyüdüğünü görmek,ultrasonda kıpırdadığını,elini kolunu,canlı olduğunu görmek o kadar güzel duygularki allahım hepimize bunu yaşatsın,hepimiz bu güzel duyguları tadalım inşallah,sizleri çok seviyorummmm:)
maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
sevgiyle kalın
Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı
Arkdaslarim günaydin
bildiginiz gibi ikiz bebislerimiz oldu yumurta donasyonda...mutlulugumuzdan hep bahsettim sizlere zaman buldukca, son zamanlarda bazen su durumlari yasiyorum ve sizlerden fikir almak istiyorum, düsüncelerinizi bilmek istiyorum...
malum bebis görmeye hep yakinlarimiz aile dostlarimiz arkaadaslarimiz geliyor.......ilk zamanlarda kizimi bana benzeten cok olurdu..oglumu da babasina...bende dahi kizimi bana benzetiyordum. bir kac gelen aile bebislere bakiyorlar ve diyorlarki: ya bunlar sadece babaya benziyo, veya ya kiziniz hic kimseye benzemiyo, vs vs....benim acikcasi morelim bozuluyo bu konulara, neden duygularimi saklayim...o an insanlara en iyisi nasil cevap verilmeli, cevap verilmemeli mi yoksa hic? o zamanda diyorum süphe yaratmayim...yani ne desem ne yapsam bende bilmiyorum. bazen diyorum yok yanliyorsunuz, bakinsana bana benziyo, bazen de diyorum bizim icin hic önemi yok kime benzemis kime benzememis, nitekim saglik önemli - ki gercekten en önemlisi bu...yoksa onlar benim canlarim kanlarim...........öyle bir seviyorumki cogu zaman yatak baslarinda oturup sevincten göz yaslari döküyorum ve bazen hala inanamiyorum benim bebislerimin oldugu..
yinede bu konuda sizden düsüncelerinizi almak istiyorum, siz olsaniz acaba ne yapardiniz veya ne yapiyorsunuz, nasil tepki veriyorsunuz.......
tesekkür ederim.
sevgiyle kalın
sevgiyle kalın
testler ne kadar güvenilir? Özellikle donasyonlarda?
Arkadaslar testelrinizi hangi günde ypatiniz?
Kacinci günde silik cikti?
Hangi zamanlar dogrudur?
Güvenebilirmiyiz testlere?
Tüm denemis ve testi ypamis arkadaslarla paylasmak isterim.
Simdiden büyük heyecanlar ve endiseler basladi Alalhim yardimcimiz olsun. dualarinizi esirgemeyin lütfen .
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?