elim yazmaya varmıyor malesef nekatif kalibaq ben umutsus vakayım 9 kendi yumurtalarımla nekatif sonuç ilk deneme pozitif ama kalp atışı duulmadığı için 5 haftalık kürtaj 2 donasyan negatif hala aklım bir türlü kabul etmiyor ilk denemede tutunup sonra birdaha tutunmamasınnasıldı ane donmuş embryom var ama ben artık çok yoruldum benim durumumda olanCnm kadaşlar varmı varsa lütfen bana bilgi verirmisiniz artık napacağimi şaşırmış durumdayım kürtajda rahim zararmı gördü açaba diyorum 3 kere historasgabi oldum hiç birşey çıkmadı kafayı yemek üzereyim..
Slm Larax,
Benim besinci, ikinciden kizim oldu. 4. de düsük yaptim. Simdi hamile görünüyorum ama bakalim. Ben bu sefer Firdevs hanima gittim, transferi Sevket Bey yapti. Daha öncekiler HIT de idi. Degerim 9.gün: 65, 11.gün: 146 ve 13. gün 315 cikti. Bir dahada ölctürmedim. Diger hamileliklerime göre degerler düsük geldi, ama arastirmalarima göre ortalama degerlere tekabül ediyor. Doktora bu sefer gec gitmeyi düsünüyorum. Iki hafta sonrasina randevu alacagim, kese icin.
Canım sonucun için seni çok tebrik ederim.İnşallah sorunsuz bir hamilelik sonunda sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuşursun.Çok sevindim senin adına.hayatın hep böyle mutlu geçer.bu arada enerjinin bir kısmını da bebeklerin için sakla.çok aktifsin günlük yaşamında çok yorma kendini:)
Merhaba form arkadsim ne güzellll bebegin var harika...allahim anali babali büyütsün cnm.
Galiba HIT da hamile kaldin ilkine ?
Eevet benimde doktorum Sevket bey memnunum sorun yasamiyorum cook ilgililer sükür ler olsunki..
Firdevste hamile kalamadim nedense ama cok kisi ona gidiyor.
Evet cnm degerin gayet güzel insallah devam eder bunuda kucgaina alirsin .
Bende ikinci kan tahlilime gerek görmyüorum ,aynen bende 10 güne kadar kismetse keseleri görmeye giderim .erken davranmam ..
ayrica sorum olacakti?
+ Alttan usg ilemi baktiriyorsun? ben korkuyorum 2011 dekine baktiginda sonrasi kanama oldu kaybettim korkuyorum belkide bununla alakasi yoktur ama ona yorumladim)))
Allahi msorunsuz hamieleikler nasip etsin cümlemize. insallah
+evde normal rutin isini ypaiyormusun? yoksa hep yatiyormusun?
Ben hic yatmyiorum hep ayaktayim ve islemide kendim yapiyorum ev süpürme agir kaldirma disinda..
+Clexana igneyi 9 ay boyunca yaptirdinmi cnm?
Bilgilerin cok önemli tsk ederim görüsmek üzere
sevgilerimle
tedaviye tekrar hazırlanmana çok sevindim inşallah bu kez olur.sen daha önce rahim filmi çekilmişmiydin?histereskopiyi sen mi istedin yoksa Firdevs hanım mı dedi.ben de çektirmelimiyim acaba histereskopi,rahim filmim temiz di ama?ben de nisan mayıs gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum.başka ne yaptırdın hazırlık aşamasında?ben de senin gibi tekrar olumsuz olursa diye çok korkuyorum?sırf bu yüzden bekliyorum bakalım hayırlısıyla inşallah bu kez ikimizin de olur da biz de seviniriz inşallah.....sevgilerSlm laraxcim aslinda hep burdayim gunde 4-5 kez girip okuyorum.bende tekrar denemek ten korkuyorum ya yine olmazsa o sonucu ogrenmek cok korkutuyor beni. Bu ay histereskopi yaptirdm rahimde kucuk bi et parcasi varmis alindi birde hafif septum varmış o duzeltildi sözde şimdi cyclo kullanıyorum adet olnca histereskopi yapan doktora kontrole gidicem kısmet se 3 ay sonra falnda redavye gitme planimz var birde ev falan aldık borc oldu bir suru kredi faln bizi cok zorluyor. Olmazsa kismida cok korkutyor beni
Senin pozitif canım insallah sonucun yarin hayirlisiyla alirsin
sevgili arkadaşlarım eskiler belki bilir belkide unutulmuştur.biz son bir kez normal deniycez onu bekliyorum şuan tedaviye başladım lucrin kullanıyorum adetimin 2. günü tedaviye başlıcaz eşim ameliyat olucak sperm bulunursa işlem yapılacak yoksa bütün yumurtalar çöpe gidecek.kafam çok karışık ve stresliyim üzülüyorum Allah a sürekli dua ediyorum .Allah hepimize güzel kapılar açsın bu benim son şansım dualarınızda olursam memnun olurum sizleri seviyorum ve özlemişim.burda yazmak iyi geliyor.umarım güzel sonuçlarımı da buraya yazarım bende bebek ve rosedali gibi ikiz bir kız bir erkek istiyorum inşallah
seninde ikizler dgeilmi?
Degerin kacti cnm yazar,misin? isterim ikiz olsunlar coook isterim hemde
insallah sonuna kadar tasiyabilirsem cook memnun olurum ama esas heyecan maraton simdi basliyor.
görüsmek üzere
larax-izmirli 34 - delal gebelikleriniz hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin işallah.
ansu-alpilknur sizler adına çok üzgünüm. büyük bi umutla bekledik ama zamanı varmış demekki. biz hep burdayız sizinde hamile olduğunuzu görücez işallah.yılmak yok.
aykızım arkadaşım çıktınmı hastaneden. tunanehir eve geçtin sanırım ne büyük mutluluk.güle güle büyüt bebeklerini
efsune yakın galiba doğumun merak ediyoruz senide.
tres ve bilginisa arkadaşlarım yakınız biz. Allahım kolay hamilelikler-doğumlar versin hepimize. rosedalı- waltburg-breze 35-fbli sizede kocaman selamlar.
kardelennur cnm arkadaşım ancak burdan destek olabilirim sana. hamile kalacağın günü merakla beklyorum.
bebek bebişlerin büyüdü maşallah.
takip edemediğim. unuttuğum anneler-hamile olanlar ve yola çıkacak arkadaşlarım hepinize kocaman selamlar. uzun ve zahmetli ama tatlı yolculukta allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün. (AMİN)
arkadaşlarım benimde başımdan bi rahatsızlık geçti. kortizon ilaçları kullanmak zorunda kaldım. bebeklerim gelişme geriliği olabiliyomuş. 10 gün sonra kontrolüm var. doktor kilo al ve iyi beslen dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. erken doğum riski var. çevrenizde bildiğiniz böyle durumda olan varmı. internettede çok açık bilgiler yok aslında. HOŞÇAKALIN...
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ama değişmedi yine azospermi gıda takviyesi kullandık hiçbişi önermediler hormonlar herşey normal tıkanıklık yok allah vergisi anlayacağın doktorlar sebebini bulamadı.şimdi ben hazırlanıcm eşimde ameliyatla sperm aranacak bulunursa tüp yapılacak inşallah .bakalım inşallah teşekkür ederim hepiniz çok özlemiştim bundan sonra da burda olurum inşallah
teşekkür ederim canım çok sağol.bende öyle umuyorum umarım sıkıntılı günler artık geride kalır.bir yandan da çok fazla ümitlenmek istemiyorum çünkü normal tüp bebek işlemine göre şansımız çok düşük.Allah tan hayırlısı ile nasip etmesini istiyorum.inşallah hepimizin önündeki engeller kalkar ve beklediğimiz günlere kavuşuruz,senin bebeklerin nasıl iyiylerdir umnarım sağlıklıa kucağına alırsın sevgiyle canım bebişlerine ve sana sağlık diliyorum
merhaba kız lar size bişey sormak istiyorum
ben firdevs hanımın asistanıyla görüstüm donasyonla alakalı birçok şey kafamda şekillendi çok şükür .fakat bulunduğunuz ilde anlaşmalı dokrumuz varsa onunla irtibata geçer tadaviye başlarız dedi ayrıca onada ekstra ücret alıyolarmış yada sizin tanıdığınız güvendiğiniz doktorunuz varsa onada gidebilirsiniz dedi. tanıdık doktara donasyon olduğunu söylemek zorundamıyız? sonuçta beni hazırlıycak eşimi değil .bilemedim sizce ne yapmalıyım kızlaaaaarrrr ?
Merhaba canim bende bugun irem hanimin tavsiye ettigi doktora gittim ve ona irem hanimi soyledim beni siz hazirlayin dedim hic sorun yasamadim sadece konuyu fazla dillenfirmek istemedi kan verip geldim.sadece muayene ve test ucreti odedim 21. Gunumde basliycak igneleri bence soyle zaten hepsi biliyor .seni neye hazirlayscagini bilmeden tedavine baslayamazki .ustelik hasta haklari geregi bunu sen istemedgin surece baskasinada soyleyemez.
Meraba arkadaşlar ben çok zamandır okuyorum yazdıklarınızı, benim durumum farklı ama burdaki sıcak ortamı hissedince yazmadan edemedim.Yaklaşık iki yıldır okuyor ve araştırıyorum hamile haberlerine çok seviniyorum.Allah gönlünüze göre versin.Ben 26 yaşıma girdim 2 tane prensesim var ve iki ağır sezeryan geçirdim ve tek hakkım var ikinci hamileliğimi bile zehir edenler olduğundan doğal yolla hamile kalmaya cesaretim yok.Kıbrısta cinsiyet tercihi yapılıyormuş ama merkez ve doktor kararı zorluyor beni çünkü ikinciye gitme şansım yok.Hemen hemen hepsiyle görüştüm hepsi yaşımdan dolayı umutlu siz olsanız hangisini seçerdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?