Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .

degerim 469 mlU/ml

Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .

Olllleyyyy Rabbim tamamına erdirsin sağlıklaaa canımmmm yaa çok sevindim mutlu oldum bu habere...Senin doktorun kimdi. Ansu ya da çok üzüldüm ansunun doktoru ile senin doktorun aynı mıydı?

Olllleyyyy Rabbim tamamına erdirsin sağlıklaaa canımmmm yaa çok sevindim mutlu oldum bu habere...Senin doktorun kimdi. Ansu ya da çok üzüldüm ansunun doktoru ile senin doktorun aynı mıydı?

Tsk ederim paylastigin icin .
darisi diger annelere insallah.Beni mdoktorum hep Dr.Sevket beydi hamile kaliyorum ama devam etmyiordu insallah simdi devam eder.
Ansu nun galiba Firdevs hanim idi. insallah toparlayip dönecek buraya diyorum.
sevgiler

merhaba canım,
çok sevindim hayırlı bir hamileliğin olsun, Allahım kucağına da almayı nasip etsin......

seninde ikizler dgeilmi?
Degerin kacti cnm yazar,misin? isterim ikiz olsunlar coook isterim hemde

insallah sonuna kadar tasiyabilirsem cook memnun olurum ama esas heyecan maraton simdi basliyor.
görüsmek üzere

herkese merhaba uzun zamandır giremedim iş yerimde net yoktu ve yoğundum şimdi baktım sayfalara öncelikle iyi haberlerden başlamak istiyorum;

LARAX canım uzun mücadelenin başarıyla sonuçlanması çok güzel rabbim bundan sonrasını güzel yazsın unut o kötü günleri:)ama biraz dinlan anladığım kadarıyla işin çok yoğun o yüzden kendine vakit ayır bebeğine ve kendine iyi bak darsı hepimizin başına

ANSU canım gerçekten çok üzüldüm herşeyin hayırlısı inşallah çok yakın zamanda birdha aramızda görürüz senibende kötüydüm toparlandım hayat bu iyi de kötü de bizim için.yıpratma kendini lütfen güçlü bir karakterin var sana inanıyorum.

izmirli delal sizleride çok tebirik ederim allah tamamına erdirsin

sevgili arkadaşlarım eskiler belki bilir belkide unutulmuştur.biz son bir kez normal deniycez onu bekliyorum şuan tedaviye başladım lucrin kullanıyorum adetimin 2. günü tedaviye başlıcaz eşim ameliyat olucak sperm bulunursa işlem yapılacak yoksa bütün yumurtalar çöpe gidecek.kafam çok karışık ve stresliyim üzülüyorum Allah a sürekli dua ediyorum .Allah hepimize güzel kapılar açsın bu benim son şansım dualarınızda olursam memnun olurum sizleri seviyorum ve özlemişim.burda yazmak iyi geliyor.umarım güzel sonuçlarımı da buraya yazarım bende bebek ve rosedali gibi ikiz bir kız bir erkek istiyorum inşallah

Merhaba canım inşallah bu defa bebişlerine kavuşursun eşinin ameliyatından bahsetmişsin benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ve %98 bozuk iken bu oran ameliyatla %60 lara çekildi.belki sizede bir faydası dokunur diye doktorun adını yazayım dedim.Cem Teoman Kadıoğlu istanbulda çok iyi başarılı bir doktor istersen internetten adresini bulup ulaşabilirsin.Allah yardımcınız olsun sevgiler

Cok sağol canım benim evet çok zor bir süreç yaşadım ve hala toparlanmaya çalışıyorum.inşallah sizlerinde desteğiyle en doğru kararı verebilecem .

degerim 469 mlU/ml

sevgilerimle .

Canım gözün Aydın Allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaah bir prenses birde prensin olur.sevgiler çok sevindim.

Canım gözün Aydın Allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaah bir prenses birde prensin olur.sevgiler çok sevindim.

Cok tsk ederim arkadasim insallah darisi güclü annelerimize.
amin insallah rabbim hangisini uygun vermisse kabulumdür.. önemli olani saglikli -hayirli evlat vermesi
sevgiler cnm

Sevgili dostlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler ediyorum.günlerdir içimi Kemiren bu acı olayı sizlerle paylaşmak ve sizlerin destegini almak beni biraz daha rahatlattı .unutmak istiyorum ve bir gün mutlaka hayatımdan tamamen silicem inşallah.sizlerinde vermiş olduğu destekle bugün eşime kesinlikle oraya gitmek istemediğimi söyledim ve hemen ardından irem hanımla firdevs hanımın koordünatörüyle görüştüm ve eşimide görüştürdüm inşallah hayırlısı olur .irem hanım bana istanbulda yardımcı olacak buradaki kontroller için Dr Ali Osman koyuncuoğlu nü tavsiye etti .internetten araştırdım çok iyi şeyler yazıyor aranızda ona giden varmı bilgi verirseniz sevinirim.sizi seviyorum.sevgilerimle

degerim 469 mlU/ml

sevgilerimle .

Sevgili Larax, cok güzel sonucun. Insallah sorunsuz atlatiriz su ilk aylari. Tebrikler tekrar.

ansu çok üzüldüm allah yardımcın olsun ama herşeyde vardır bi hayır
larax ,delal İzmirli tebrikler allah tamamına erdirsin ve allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tabii bana da inşallah
cemre lütfen o kliniğe bi daha gitme en önemlisi senin duyguların inciniyor.ve diğerleri senin duygularının incitilmesine hiç aldırmamışlar bana kalırsa eşine hiç bir şey söyleme çünkü o bir erkek işin için de dahada çıkılmaz hale getirirsin.ama kesin ve kesin o kliniğe adımını atma burda isim vermek olmaz ama önüne gelene oranın kötü reklamını yap en azında biraz için rahatlar başka bir şey yapılamıyorsa
allah hepimizin yardımcısı olsun allah hepimizi iyi insanlarla ve iyi kaderle karşılaştırsın.

Canım sonucunun negatif olmasına çok üzüldüm.inanki bir tarafımız buruk kaldı.Ama pes etmek yok hemen.donasyonda başarı şansı yüksek ,ama buna rağmen ilk denemede bir çoğumuz negatifi gördük.Lütfen pes etme inanıyorum ki bir dahaki sefere sende pozitifi görüceksin.

Âmin inşallah canım.eşime olabildiği kadar oraya gitmek istemediğimi anlatmaya çalışıyorum bazan oraya gitmemde ısrarcı olduğu için yaşadıklarımdan dolayı içimden onu suçluyorum kendi kendime öfkeleniyorum ama tabi unutmadıkta olan sadece yine bana oluyor.henüz tam anlamıyla atlatamadım elbette zaman alacak.kendimi donasyona yasamak istediğim mutluluğa odaklanmaya çalışıyorum doktorada son anda bir aksilik çıkmazsa karar verdim firdevs hn la devam edicem.güzel dileklerin için çok sağol Allah hepimize helal süt emmiş insan gibi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…