Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .
degerim 469 mlU/ml
Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .[/QUOTEsanırıanım azimli arkadaşım, Allah sabrının ve emeğinin karşılığını Verdi sana ..çok mutlu oldum.lütfeen kendine dikkat et ( en azından üç ayı atlatana kadar) çok yorulma.değerinde çok güzel Maaşallahhh ikizler geliyor sanirımm..:)))
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
mesaj kutun hep dolu....
Olllleyyyy Rabbim tamamına erdirsin sağlıklaaa canımmmm yaa çok sevindim mutlu oldum bu habere...Senin doktorun kimdi. Ansu ya da çok üzüldüm ansunun doktoru ile senin doktorun aynı mıydı?
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .[/QUOTEsanırıanım azimli arkadaşım, Allah sabrının ve emeğinin karşılığını Verdi sana ..çok mutlu oldum.lütfeen kendine dikkat et ( en azından üç ayı atlatana kadar) çok yorulma.değerinde çok güzel Maaşallahhh ikizler geliyor sanirımm..:)))
Sagol cnm ,insallah sorunsuz devam eder.senin ikizlerin nasil degerin kacti ? benim tam 11.gün kan degerim (9 kasimda olmustu)
uamrim ikizdir rabbim nasil uygunsa her sey kabulumdür..
görüsmek üzere cnm ikiz olursa cook sey paylasiriz insallah..
merhaba canım,
çok sevindim hayırlı bir hamileliğin olsun, Allahım kucağına da almayı nasip etsin......
sevgili arkadaşlarım eskiler belki bilir belkide unutulmuştur.biz son bir kez normal deniycez onu bekliyorum şuan tedaviye başladım lucrin kullanıyorum adetimin 2. günü tedaviye başlıcaz eşim ameliyat olucak sperm bulunursa işlem yapılacak yoksa bütün yumurtalar çöpe gidecek.kafam çok karışık ve stresliyim üzülüyorum Allah a sürekli dua ediyorum .Allah hepimize güzel kapılar açsın bu benim son şansım dualarınızda olursam memnun olurum sizleri seviyorum ve özlemişim.burda yazmak iyi geliyor.umarım güzel sonuçlarımı da buraya yazarım bende bebek ve rosedali gibi ikiz bir kız bir erkek istiyorum inşallah
merhaba canım,
yaşadıkların hiç kolay değil, eşine bence olayı anlatma sadece olumsuz olduğu için bir daha gidersem yine olumsuz olacağını düşündüğünü söyle, ısrar edemeyecektir diye düşünüyorum, Allahım yardımcın olsun...
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
Canım gözün Aydın Allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaah bir prenses birde prensin olur.sevgiler çok sevindim.
X
Sagol cnm ,insallah sorunsuz devam eder.senin ikizlerin nasil degerin kacti ? benim tam 11.gün kan degerim (9 kasimda olmustu)
uamrim ikizdir rabbim nasil uygunsa her sey kabulumdür..
görüsmek üzere cnm ikiz olursa cook sey paylasiriz insallah..
Canım benim 9.gün değerim 398'di .seninle seve we've bildiğim deneyimlediğim herşeyi tabiki paylaşırım,ama zaten sen o kadar bilinçli bilgilisinki .....tabi ikiz gebeliğinde farklılığı var .
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
ansu çok üzüldüm allah yardımcın olsun ama herşeyde vardır bi hayır
larax ,delal İzmirli tebrikler allah tamamına erdirsin ve allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tabii bana da inşallah
cemre lütfen o kliniğe bi daha gitme en önemlisi senin duyguların inciniyor.ve diğerleri senin duygularının incitilmesine hiç aldırmamışlar bana kalırsa eşine hiç bir şey söyleme çünkü o bir erkek işin için de dahada çıkılmaz hale getirirsin.ama kesin ve kesin o kliniğe adımını atma burda isim vermek olmaz ama önüne gelene oranın kötü reklamını yap en azında biraz için rahatlar başka bir şey yapılamıyorsa
allah hepimizin yardımcısı olsun allah hepimizi iyi insanlarla ve iyi kaderle karşılaştırsın.
sükürler olsunki allahim emegimin karsiligini verdi .
Degerim 469 mlu/ml
sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
Sevgilerimle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?