Meraba arkadaşlar ben çok zamandır okuyorum yazdıklarınızı, benim durumum farklı ama burdaki sıcak ortamı hissedince yazmadan edemedim.Yaklaşık iki yıldır okuyor ve araştırıyorum hamile haberlerine çok seviniyorum.Allah gönlünüze göre versin.Ben 26 yaşıma girdim 2 tane prensesim var ve iki ağır sezeryan geçirdim ve tek hakkım var ikinci hamileliğimi bile zehir edenler olduğundan doğal yolla hamile kalmaya cesaretim yok.Kıbrısta cinsiyet tercihi yapılıyormuş ama merkez ve doktor kararı zorluyor beni çünkü ikinciye gitme şansım yok.Hemen hemen hepsiyle görüştüm hepsi yaşımdan dolayı umutlu siz olsanız hangisini seçerdiniz.
canım küçük bir yerde söymen pek uygun olmaz gibi. sağlıkçısın üstelik. kadın doğumcular her zaman profesyonel davranmıyor. bence bilmesine gerek yok. zaten rutin kontroller yapılıyor. değerleri yorumlayan kıbrıstaki merkez. o sadece istenen verileri verecek sana. bilmesinin şart olmadığını düşünüyorum. extra ücret olayını duymamıştım. genelde zormal muayene ücrereti veriliyor ama. zaten her yerde anlaşmalaı doktorları da olmuyor. hakkında hayırlısı canımmerhaba kız lar size bişey sormak istiyorum
ben firdevs hanımın asistanıyla görüstüm donasyonla alakalı birçok şey kafamda şekillendi çok şükür .fakat bulunduğunuz ilde anlaşmalı dokrumuz varsa onunla irtibata geçer tadaviye başlarız dedi ayrıca onada ekstra ücret alıyolarmış yada sizin tanıdığınız güvendiğiniz doktorunuz varsa onada gidebilirsiniz dedi. tanıdık doktara donasyon olduğunu söylemek zorundamıyız? sonuçta beni hazırlıycak eşimi değil .bilemedim sizce ne yapmalıyım kızlaaaaarrrr ?
arkadaşlarım destekleriniz için teşekkür ederim. bu sürecide atlatacağız hayırlısı ile. rosedali günler cok çabuk geçiyor dimi. kardelennur cnm dualarımı senin ve bu sitedeki anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için . sizde bana dua edin. 4 ünde kontrolüm var.en son biri 627 biri 697 idi ağırlıkları. teyzeleri kilo almış olsunlar işallah. ve zamanında gelsnler.
canım merhaba,
test sonuçlarım 12 gün kanda 670 civarıydı, 14 gün ise 1280 diye hatırlıyorum, sağlıklı olsunlar hayırlısı olsun,
inşallah sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlarsın,
ne zaman doktor kontrolüne gidiyorsun?
canım hamile kalmana çok ama çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin inşallah.emeklerinin karşılığını aldın Allah ın izniyle darısı bizim başımıza bize de dualarını eksik etme.kendine ve bebiş ya da bebişlerine iyi bak.bakalım kaç kese görünecek.sevgiler saygılar...
canım küçük bir yerde söymen pek uygun olmaz gibi. sağlıkçısın üstelik. kadın doğumcular her zaman profesyonel davranmıyor. bence bilmesine gerek yok. zaten rutin kontroller yapılıyor. değerleri yorumlayan kıbrıstaki merkez. o sadece istenen verileri verecek sana. bilmesinin şart olmadığını düşünüyorum. extra ücret olayını duymamıştım. genelde zormal muayene ücrereti veriliyor ama. zaten her yerde anlaşmalaı doktorları da olmuyor. hakkında hayırlısı canım
Meraba arkadaşlar ben çok zamandır okuyorum yazdıklarınızı, benim durumum farklı ama burdaki sıcak ortamı hissedince yazmadan edemedim.Yaklaşık iki yıldır okuyor ve araştırıyorum hamile haberlerine çok seviniyorum.Allah gönlünüze göre versin.Ben 26 yaşıma girdim 2 tane prensesim var ve iki ağır sezeryan geçirdim ve tek hakkım var ikinci hamileliğimi bile zehir edenler olduğundan doğal yolla hamile kalmaya cesaretim yok.Kıbrısta cinsiyet tercihi yapılıyormuş ama merkez ve doktor kararı zorluyor beni çünkü ikinciye gitme şansım yok.Hemen hemen hepsiyle görüştüm hepsi yaşımdan dolayı umutlu siz olsanız hangisini seçerdiniz.
canım hoşgeldin .hamileliğimi zehir edenler demişsin pek anlayamadım ama sanırım cinsiyet le alakalı bi durum .kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyo ama embiriyodan parça alınarak bakılıp belirleniyo benim konuştuğum klinik şansınızı azaltabilir sonuçta embriyoya zarar veriyo demişti .sende ikinciye gitme şansım yok demişsin iyi düşün araştır derim ben .hem daha 26 yaşındasın ve 2 kızın var niye bukar acele ediyosun anlamadım canım .
İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler,haklısın ama insanoğlu böyle ev almak ister ona kavuşunca arabası olsun ister bu istekler hayat devam ettikçe uzar gider şükrediyoruz tabi Allah herkese tattırsın bu duyguyu hele emzirmek bambaşka bişey.Ama sözler bazen okadar can yakıyoki varsa çaresi neden olmasın,şey bide arkadaşım doğuşu önermişsin doktor ismi vermen mümkünmü bide ilk gittiğinde hamile kalabildinmi?Merhabalar
2 tane prensesin varmış ne kadar güzel Allah bağışlansın Allah uzun ömür versin Rabbim iki evlat nasip etmiş ne kadar güzel sanırım erkek beklentisi var...
Bizler bu yolda sağlıklı birer evlat sahibi olabilmek için çok mücadele verdik veriyoruz Rabbim sana iki tane prenses nasip etmiş şükret evlat kız erkek ne farkeder bu benim fikrim tabi ...yaşın daha çok küçük bekleyebilirsinde böyle bir arayışa girmişsin sen bilirsin tabi saygı duyarı
iyiz ben doğuş U önerebilirim ....benim seçimim bu ilk gittiğim merkez Allah'ın izniyle ikinciyede oraya gideceğim
Kızlarımın ikiside arka arkaya oldu biri 6 diğeri 5 yaşında ikiside okula gidiyolar ben onların bebekliğinden bişey anlamadım hiç.Sanki anneleri değilde ablaları gibiydim beraber büyüdük tadına varamadım resimlere bakınca inanamıyorum o hallerine bide tombullardı,ben bebek kokusunu özledim çok hemde benim için önemli olan yeterki bebek olsun cinsiyeti umrumda değil.Eşimede aynen böyle söyledim oda bari bitane oğlum olsun zaten son şansın diyo yaa soruyolar neyin var 2kızım var diyosun olsun sağlık olsun diyo bazı dengesizler üç görümcem var üçününde oğlu var.Başka eksik yok ya evimizde onu yüzümüze çarpıyolar her defasında Allah biliyo başta hiç sıcak bakmadım sonra eşime dedim tamam araştıralım inşallah Allah ikiz verirde hepten kapak olur şu boş konuşanlara..Dünya böyle arkadaşlar bazen evlatsızlıkla sınanır insan evladı buldunmuda işte böyle başka şeylerin derdine düşülür..Allahım hepinizin yardımcısı olsun
İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler,haklısın ama insanoğlu böyle ev almak ister ona kavuşunca arabası olsun ister bu istekler hayat devam ettikçe uzar gider şükrediyoruz tabi Allah herkese tattırsın bu duyguyu hele emzirmek bambaşka bişey.Ama sözler bazen okadar can yakıyoki varsa çaresi neden olmasın,şey bide arkadaşım doğuşu önermişsin doktor ismi vermen mümkünmü bide ilk gittiğinde hamile kalabildinmi?
Merhaba
İnsanoğlu böyle bende dahil hep daha fazlasını isteriz :) Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin içn .......
Benim Dr Şevket bey ben gitmeden ve gittikten sonra hep Can beyle iletişim kurdum ilgisi çok çok iyi saolsun şuanda bile iletişim halindeyiz kendisi orada embriyolog ilk denemem negatif malesefki dr benden çok daha umutluydu pozitif olacak die kısmet işte rahimde yapışıklık varmış yeni öğrendik şuan Onun tedavisini görüyorum inşallah en kısa sürede tekrar gideceğiz
neden bu kadar baskalrinin laflariyla hareket ediyorsun anlamadim cnm?
Allahin vermis oldugu bebekelrin unutma armagan onalr bize.olsun kiz erkek ne farkederki ??
Görümcelerinin sana laf vurmasiylami isler olacak öyle düsün?dua etki sgaliklilar,erkek cocugu olup cook hayirisz cocoukalr olanda olurki buda snein yuvanin huzurunu kacirbailir bu acidanda bak cnm
asla tartisma konusu olarak yazmadim keisnlikle ...
yolun acik olsun .öncelikle sen istemelisin ,kim olursa olsun baskalrina cok takilma..
verecek cevabin olamdimi acaba? pirlanta gibi iki kizin var??? o kadar anne cokki bebegi olmayan ..
ayrica merak ettim cnm hangi Üniversteyi okudun? yada okulu bitirdin? merak ettim.
yolun acik olsun?
merhaba kız lar size bişey sormak istiyorum
ben firdevs hanımın ı sistanıyla görüstüm donasyonla alakalı birçok şey kafamda şekillendi çok şükür .faolduğunu ulunduğunuz ilde anlaşmalı dokrumuz varsa onunla irtibata geçer tadaviye başlarız dedi ayrıca onada ekstra ücret alıyolarmış yada sizin tanıdığınız güvendiğiniz doktorunuz varsa onada gidebilirsiniz dedi. tanıdık doktara donasyon olduğunu söylemek zorundamıyız? sonuçta beni hazırlıycak eşimi değil .bilemedim sizce ne yapmalıyım kızlaaaaarrrr ?
merhaba kizlar,
hepinizin yakin takipcisiyim ve ara ara da yaziyordum. simdi artik bizde isler ciddilesti. önümüzdeki 2 ay icerisinde donasyon isini halletmek istiyoruz. esimin gönlünde Cek Cumhuriyeti var (Almanyadayiz) ama burada okuduklarimdan sonra gönlüm Firvdes hanimdan yana. az önce de Irem hanim ile telefonda görüstüm. burada anlatildigi kadar seker ve bilgilendirici. yanliz dondurulmus embriyolarla ilgili biraz soru isaretim var. pek dondurmuyoruz dedi? sizin deneyimleriniz ne yönde? birde dondurulmus transferi fiyati konusunda kesin bir bilgi veremedi? 2000-2500 Euro gibi dedi. bana biraz yüksek geldi. Cek Cumhuriyetinde en pahali klinik 900 Euro aliyor. yardim kizlar. ne kadar cok bilgi sahibi olabilirsem esimi Kibris konusunda o kadar kolay ikna edebilirim. simdiden tesekkürler.
sevgiler
Canım ,eğer merkezin yönlendirdiği bir doktorsa rahatlıkla söylersin.fakat merkezle anlaşmalı deyilse söyleyip söylememek sana kalmış.benim doktorum extra bir ücret talep etmedi.donasyon olduğunu söylemiştim.Sen kendini nasıl rahat hissediceksen o şekilde yap.zaten doktorun hazırlık aşamasında yapacağı pek bişey yok.iki kez rahim kalınlığını ölçücek o kadar.tabii başka sorunun yooksa.
Başta umursamadım cvplarınıda verdim ayrıca evin dışındakiler başka eşinin istemeside bambaşka.İki kızım var evet onlara göre başlarına bir erkek şart ikiside kız çünkü tatları, bana vermiş olduğu hazlar okadar farklı ki dışardakiler anlamasada ikiside ayrı bi dünya.Seviyorum onları çok hemde aksi mümkün değil zaten ama bikerede oğlum demek istiyorum.Ömür tek kullanımlık nasılsa, evlat dünya meyvesi derlerya onunda tadına varmak istiyorum.Ben üniversite okumadım Bursa anadolu lisesi mezunuyum neden sordun ki?
canım hoşgeldin . öncelikle bende firdes hanımla görüştüm evet çok iyi ve ilgili biri üstelik başırılıda bir doktor.emriyo donasyonuyla alakalı çok bi bilgim yok genelde sperm ve yumurta donasyonu duyuyoruz burda daha çok .ama yaptıran arkadaşlar varsa mutlaka yardımcı olurlar sana.özellikle embriyo donasyonumu istiyosun canım?
merhaba kizlar,
hepinizin yakin takipcisiyim ve ara ara da yaziyordum. simdi artik bizde isler ciddilesti. önümüzdeki 2 ay icerisinde donasyon isini halletmek istiyoruz. esimin gönlünde Cek Cumhuriyeti var (Almanyadayiz) ama burada okuduklarimdan sonra gönlüm Firvdes hanimdan yana. az önce de Irem hanim ile telefonda görüstüm. burada anlatildigi kadar seker ve bilgilendirici. yanliz dondurulmus embriyolarla ilgili biraz soru isaretim var. pek dondurmuyoruz dedi? sizin deneyimleriniz ne yönde? birde dondurulmus transferi fiyati konusunda kesin bir bilgi veremedi? 2000-2500 Euro gibi dedi. bana biraz yüksek geldi. Cek Cumhuriyetinde en pahali klinik 900 Euro aliyor. yardim kizlar. ne kadar cok bilgi sahibi olabilirsem esimi Kibris konusunda o kadar kolay ikna edebilirim. simdiden tesekkürler.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?