canım hoşgeldin .hamileliğimi zehir edenler demişsin pek anlayamadım ama sanırım cinsiyet le alakalı bi durum .kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyo ama embiriyodan parça alınarak bakılıp belirleniyo benim konuştuğum klinik şansınızı azaltabilir sonuçta embriyoya zarar veriyo demişti .sende ikinciye gitme şansım yok demişsin iyi düşün araştır derim ben .hem daha 26 yaşındasın ve 2 kızın var niye bukar acele ediyosun anlamadım canım .

canım küçük bir yerde söymen pek uygun olmaz gibi. sağlıkçısın üstelik. kadın doğumcular her zaman profesyonel davranmıyor. bence bilmesine gerek yok. zaten rutin kontroller yapılıyor. değerleri yorumlayan kıbrıstaki merkez. o sadece istenen verileri verecek sana. bilmesinin şart olmadığını düşünüyorum. extra ücret olayını duymamıştım. genelde zormal muayene ücrereti veriliyor ama. zaten her yerde anlaşmalaı doktorları da olmuyor. hakkında hayırlısı canım

merhaba canım,
teyzesi kıyamaz onlara,41 kere maşallah,,,, demek 627, 697 gr olmuşlar, 41 kere maşallah,
canım zaman evet hızla geçiyor, atlatacaksın bu süreci bak gör bebeklerini Yüce rabbim sana bağışlasın, çok hızlı büyüycekler annesi, bol bol konuş onlarla, onlarda en az 2 kg olmadan gelmeyecekler dünyaya, bol bol dinlen, yat uzan, arada kendini yormayacak yürüyüşler yap, 30 haftadan sonra daha da dikkat et, Allahım bebeklerimizin elleri ayakları düzgün tam ve sağlam, bedenen ruhen her yönüyle mükkemmel ve zamanında dünyaya gelmelerini nasip etsin.

Tsk ederim cnm bayagi yüksekmis degerin benim o kadar dgeil.ama olsun saglikli olsunda ..
ikinci kan tahliline gitmeyecegim benim icin bu yeterlidir,burda her sey zor oluyor..
Kesesini yakalsik 10 güne kadar görebiliriz dedi doktorum .bende doktorumu degisiyorum bebek ünitesi olan büyük bir klinige gidecegim henüz bir secim yapmadim cnm ,yaparsam keseler kac tane yazacagim cnm.
Kontrolde usg ile alttan baktirmayi düsünmüyorum ? bakalim doktroum sorun yok derse evet derim galiba..))
snein bebeislerin nasil cnm?
tekrardan görüsmek üzere .
sevgiler

Cok tsk ederim cnm darisi sana insallah
Dualrim tün diger anne olmak isteyenlere tabiki.
Kac kese bilmiyorum ama biraz yüksek gibi isterim ikiz olsun tabiki ..yinede rabbim neyi uygun görmüsse sükrediyorum .
görüsmek üzere cnm
sevgiler

evet hayırlısı olsun canım sağol. hele bi o zaman gelsin firdevs hanım ne önerecek bakalım herşey yolunda gider umarım .

Merhaba cnm armaiza hosgeldin ,güzel paylasimlar dilerim
Aile ortamidir evet dogru yerdesin .Allahim presnseslerini size bagislasin ne güzel iki evladin var.
yasindan dolayi hamileligin gerceklesebilir evet ,hamile kalabilirsin tabiki.
neden agir sezeryan gecirdin cnm? bende sezeryan dogum ypatim hatta baygaida byoku kilosu kafa capi büyüktü hic sorun yasamadim?
hangi sheirdesin ? ülkedesin cnm?
tercih senin özelindir asla yorum yapamam tabiki ,insallah her sey gönlünce olsun cnm.
Bir kac arkadasim var yapmisti evet erkek secimlerinde bulundular ve basardilar.
Kibrista yapiyorlar zaten iMSI makinesi ile sorunsuz oldugunu duydum kendim asla yaptirmadim düsünemdim bile.
Bneimde yavrum var kizim var ,hatta 4 kiz kardesiz asla aklima secim yapmak gelmedi cnm .ama senin özel tercihine tabiki bir sey diyemem.insallah sorunsuz hamile kalirsin ve yavrunu 3.kez kucagina alirsin.
görüsmek üzere
sevgilerimle .

Kızlarımın ikiside arka arkaya oldu biri 6 diğeri 5 yaşında ikiside okula gidiyolar ben onların bebekliğinden bişey anlamadım hiç.Sanki anneleri değilde ablaları gibiydim beraber büyüdük tadına varamadım resimlere bakınca inanamıyorum o hallerine bide tombullardı,ben bebek kokusunu özledim çok hemde benim için önemli olan yeterki bebek olsun cinsiyeti umrumda değil.Eşimede aynen böyle söyledim oda bari bitane oğlum olsun zaten son şansın diyo yaa soruyolar neyin var 2kızım var diyosun olsun sağlık olsun diyo bazı dengesizler üç görümcem var üçününde oğlu var.Başka eksik yok ya evimizde onu yüzümüze çarpıyolar her defasında Allah biliyo başta hiç sıcak bakmadım sonra eşime dedim tamam araştıralım inşallah Allah ikiz verirde hepten kapak olur şu boş konuşanlara..Dünya böyle arkadaşlar bazen evlatsızlıkla sınanır insan evladı buldunmuda işte böyle başka şeylerin derdine düşülür..Allahım hepinizin yardımcısı olsun

İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler,haklısın ama insanoğlu böyle ev almak ister ona kavuşunca arabası olsun ister bu istekler hayat devam ettikçe uzar gider şükrediyoruz tabi Allah herkese tattırsın bu duyguyu hele emzirmek bambaşka bişey.Ama sözler bazen okadar can yakıyoki varsa çaresi neden olmasın,şey bide arkadaşım doğuşu önermişsin doktor ismi vermen mümkünmü bide ilk gittiğinde hamile kalabildinmi?

neden bu kadar baskalrinin laflariyla hareket ediyorsun anlamadim cnm?
Allahin vermis oldugu bebekelrin unutma armagan onalr bize.olsun kiz erkek ne farkederki ??
Görümcelerinin sana laf vurmasiylami isler olacak öyle düsün?dua etki sgaliklilar,erkek cocugu olup cook hayirisz cocoukalr olanda olurki buda snein yuvanin huzurunu kacirbailir bu acidanda bak cnm
asla tartisma konusu olarak yazmadim keisnlikle ...
yolun acik olsun .öncelikle sen istemelisin ,kim olursa olsun baskalrina cok takilma..
verecek cevabin olamdimi acaba? pirlanta gibi iki kizin var??? o kadar anne cokki bebegi olmayan ..
ayrica merak ettim cnm hangi Üniversteyi okudun? yada okulu bitirdin? merak ettim.
yolun acik olsun?

Merhaba
İnsanoğlu böyle bende dahil hep daha fazlasını isteriz :) Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin içn .......
Benim Dr Şevket bey ben gitmeden ve gittikten sonra hep Can beyle iletişim kurdum ilgisi çok çok iyi saolsun şuanda bile iletişim halindeyiz kendisi orada embriyolog ilk denemem negatif malesefki dr benden çok daha umutluydu pozitif olacak die kısmet işte rahimde yapışıklık varmış yeni öğrendik şuan Onun tedavisini görüyorum inşallah en kısa sürede tekrar gideceğiz

Amin inşallah tabiki en önemlisi hayırlısı,umarım sorunun hallolur kavuşursun bebeğine.

Başta umursamadım cvplarınıda verdim ayrıca evin dışındakiler başka eşinin istemeside bambaşka.İki kızım var evet onlara göre başlarına bir erkek şart ikiside kız çünkü tatları, bana vermiş olduğu hazlar okadar farklı ki dışardakiler anlamasada ikiside ayrı bi dünya.Seviyorum onları çok hemde aksi mümkün değil zaten ama bikerede oğlum demek istiyorum.Ömür tek kullanımlık nasılsa, evlat dünya meyvesi derlerya onunda tadına varmak istiyorum.Ben üniversite okumadım Bursa anadolu lisesi mezunuyum neden sordun ki?

merhaba kizlar,

hepinizin yakin takipcisiyim ve ara ara da yaziyordum. simdi artik bizde isler ciddilesti. önümüzdeki 2 ay icerisinde donasyon isini halletmek istiyoruz. esimin gönlünde Cek Cumhuriyeti var (Almanyadayiz) ama burada okuduklarimdan sonra gönlüm Firvdes hanimdan yana. az önce de Irem hanim ile telefonda görüstüm. burada anlatildigi kadar seker ve bilgilendirici. yanliz dondurulmus embriyolarla ilgili biraz soru isaretim var. pek dondurmuyoruz dedi? sizin deneyimleriniz ne yönde? birde dondurulmus transferi fiyati konusunda kesin bir bilgi veremedi? 2000-2500 Euro gibi dedi. bana biraz yüksek geldi. Cek Cumhuriyetinde en pahali klinik 900 Euro aliyor. yardim kizlar. ne kadar cok bilgi sahibi olabilirsem esimi Kibris konusunda o kadar kolay ikna edebilirim. simdiden tesekkürler.

sevgiler

Canım ,eğer merkezin yönlendirdiği bir doktorsa rahatlıkla söylersin.fakat merkezle anlaşmalı deyilse söyleyip söylememek sana kalmış.benim doktorum extra bir ücret talep etmedi.donasyon olduğunu söylemiştim.Sen kendini nasıl rahat hissediceksen o şekilde yap.zaten doktorun hazırlık aşamasında yapacağı pek bişey yok.iki kez rahim kalınlığını ölçücek o kadar.tabii başka sorunun yooksa.

canım hoşgeldin . öncelikle bende firdes hanımla görüştüm evet çok iyi ve ilgili biri üstelik başırılıda bir doktor.emriyo donasyonuyla alakalı çok bi bilgim yok genelde sperm ve yumurta donasyonu duyuyoruz burda daha çok .ama yaptıran arkadaşlar varsa mutlaka yardımcı olurlar sana.özellikle embriyo donasyonumu istiyosun canım?

canım çok şükür şuana kadar pcos dışında herhangi bi sıkıntım olmadı. zaten tüp bebekte pcos işlerine yarıyomuş yumurta sayısı ve gelişimi fazla olduğu için şansı arttıyomuş :). bende eşimle konuşup dediğin gibi nasıl rahat ediceksek öyle yapıcaz inşallah allah bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun . sevgiler.

canım insanların ağzı torba değilki büzesin emin ol herkeste var o boşboğazlardan.ama sen çok takmışsın bence onları hiç önemseme onlar istiyo diye değil sen ve eşin istiyosunuz diye yapın nacizane fikrimi belirtiyorumdaha .ayrıca eğer isteniyosa hem maddi hemde manevi olanaklarınız varsa tabiki yaptırabilirsin sonuçta bi tercik meselesidir bu saygı duyarım .bende hep ikizim olsun biri kız biri erke olsun demişimdir mesela inşallahda olur .senin içinde hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin bolşans tatlım:)

selam vitalograph, benimki de yumurta donasyonu. ben sadece döllenen yumurtalarin (embriyolarin) dondurulmasini sormustum. yani buz bebekleri. eger taze deneme negatif sonuclanirsa tüm süreci bastan yasamamak icin.

Seni merak ediyordun bende. Hatta ozel mesaj yazdım dolu dedi olmadı. Aynı süreçleri tekrar yaşamamak icin dondurmak istiyorsun ya. Donasyonda aynı süreç derken sen öylede böylede aynı süreci yaşayacaksın. Sadece esın iki kez sperm vermiş olacak. Benim fikrim sonucu negatif olan bir donorun yumurtasından olusan embriyoyu saklamak yerine yeni bir donor yeni bir şans demek. Mesela cok yakın zamanda donmuş embriyo ile denedi ansucum belki bu yüzden olmadı. Hem ikinci donasyon denemesi indirimi oluyor aynı doktora gidersen yani saklamaktan daha avantajlı.
Ayrıca sen dondurmayı falan düşünme. Sen son denemende hamile kalmıştın kendi yumurtanla bence ilk denemede zaten olur ..
Bol şanslar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…