Cici kidemli i annemiz ,nasilsin?
benim düüsnceme göre sende azimli ve takdir ettigim anneler arasindasin ,dayanma gücüne ve sabrina hayranim.masallah))
bebisleirni ayagindami sallyiorsun cnm? koy yatagina uyurlar rahat edersin sende.yoksa cokmu yaramazlar ? simdiden öperim niniklerini.
Meme veriyormusun? merak ettim cnm.
5-6 aylik olunca ek mamaya gececksin insallah paylasiriz .
Yavrualrinla disariya cikiyorsundur bebek arabasi ikizelerinkindendir ,ne özenle simdi hazirliyorsundur. giydiriken ne sanatla onlari giydiriyorsundur ..darisi bizlere insallah .
12 aylik olunca bebeislerin tam 12kg yakalsik en uygun ideal kilolaridir .. yani ayda bebege göre 700 gr-800 gr alacaklardir.
bebek doktorunda sana zaten bilgi veriyordur..cook bilgiliyiz cook masallah ..uzman olduk bu konularda masallah ))
bebekelrin özellikle ikizlerin bakim konusunda özel tiolarini bize yazarmisin cnm.lazim olacak ilerde.
ayrica dogumu yaprken full narkozlumu oldun? yoksa genel anestezimi bu konuda ne tavsiye edersin?
izlemini -gözlemini paylasirmisin cnm?
mutlu yuvanla huzur-neseli -saglikli gecirmen dilegiyle cnm
iyi geceler,heyecanliyim yatamadim ..
sevgiler cnm
Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .
degerim 469 mlU/ml
Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .
Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .
degerim 469 mlU/ml
Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .
laraks teprik ederlm ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma bugün kan verdım sonoç bekliyorum..
arkadaslarim
simdi bu videoyou gördüm baska forumda, cok duygulandim, agladim, sükür ettim, icim parcalandi derken, karisik duygular yasadim...benimde bebeklerimin erken geldigi zaman aklima geldi..bizim yasadiklarimizda hemen hemen böyleydi...günde bir kez bebeklerimi kablolarla gögsüme yatiriyorlardiki anne kokusunu alsinlar diye.....sizlerle paylasmak istedim...
Le fabuleux destin d'un bébé prématuré - Vidéo - Vlog | TVA
sevgiler
Hadi tatlım yaz mutlu haberi sevinelim mutlu olalım:)
elim yazmaya varmıyor malesef nekatif kalibaq ben umutsus vakayım 9 kendi yumurtalarımla nekatif sonuç ilk deneme pozitif ama kalp atışı duulmadığı için 5 haftalık kürtaj 2 donasyan negatif hala aklım bir türlü kabul etmiyor ilk denemede tutunup sonra birdaha tutunmamasını 5tane donmuş embryom var ama ben artık çok yoruldum benim durumumda olan arkadaşlar varmı varsa lütfen bana bilgi verirmisiniz artık napacağimi şaşırmış durumdayım kürtajda rahim zararmı gördü açaba diyorum 3 kere historasgabi oldum hiç birşey çıkmadı kafayı yemek üzereyim..
arkadaslarim
simdi bu videoyou gördüm baska forumda, cok duygulandim, agladim, sükür ettim, icim parcalandi derken, karisik duygular yasadim...benimde bebeklerimin erken geldigi zaman aklima geldi..bizim yasadiklarimizda hemen hemen böyleydi...günde bir kez bebeklerimi kablolarla gögsüme yatiriyorlardiki anne kokusunu alsinlar diye.....sizlerle paylasmak istedim...
Le fabuleux destin d'un bébé prématuré - Vidéo - Vlog | TVA
sevgiler
Sevgili Larax, cok güzel sonucun. Insallah sorunsuz atlatiriz su ilk aylari. Tebrikler tekrar.
seninde bebegi hayirli olsun ,gözün aydin cnm
cok tsk ederim.kacinci transferindi ?
Nerede yaptirdin cnm ? gözümden kacmis olabilir ? eger sakincasi yoksa kopi yapip yolla yada yeniden yazarmisin ?
kacinci günde kan tahlilin yapildi ?
Degerin kacti?
Hangi klinige gitmistin?
geriye dönük okuamadim tabletim coo kyavas cnm
iyi hafta sonlari
Yaaaaaa çok üzüldüm ben hep olacağını düşündüm ve dua ettim(((((((
elim yazmaya varmıyor malesef nekatif kalibaq ben umutsus vakayım 9 kendi yumurtalarımla nekatif sonuç ilk deneme pozitif ama kalp atışı duulmadığı için 5 haftalık kürtaj 2 donasyan negatif hala aklım bir türlü kabul etmiyor ilk denemede tutunup sonra birdaha tutunmamasını 5tane donmuş embryom var ama ben artık çok yoruldum benim durumumda olan arkadaşlar varmı varsa lütfen bana bilgi verirmisiniz artık napacağimi şaşırmış durumdayım kürtajda rahim zararmı gördü açaba diyorum 3 kere historasgabi oldum hiç birşey çıkmadı kafayı yemek üzereyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?