Her gün yeni bir umut bizlere :) Kızlar dün Verda Hanım aradı konuştuk. Sesindeki o pozitiflik bana iyi geldi test sonuçlarımı yolladım onunla devam edeceğiz. İnşallah uğurlu gelir. Bilginisa mıydı kimdi bilemedim şimdi onun dediği gibi.. Hakkımıza hayırlısı :) :)

Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .

degerim 469 mlU/ml

Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .

Canim basta seni cok tebrik ediyorum. Yüce Allahim tamamini erdirsin insallah!! cook rahat ve güzel hamilelik yasarsin insallah........ayyyyyy ne heyecanlandim.......Allahim bu ne güzel haber!!! TEkrar kontrolün ne zaman canim? kac tane kese gözükecek acaba..................

canim senin sorularina gelince, elbette paylasirim bende zaten ikiz bebekler icin bazi insanlardan forumlardan cok bilgilder aldim, hayatimi kolaylastircak seyleri aldik bizde......

neden mi ayagimda salliyorum :)) eh iste oglum simdi biraz yaramaz olmaya basladi, bazen uykusuzlukdan duramiyor, sallamadan ninni gibi uyumuyor. bazende kucagima yumos gibi yatip uyuyor. kizim desen oda ayni :)) biz tekerlekli yatak aldik ayrica, onu kolaylikla ayagimla sallayabiliyorum. bazen birini yerdirirken digeri cok aglarsa öylede salladigim oluyor. bak iste bu yatak, cok tavsiye ederim böyle bisey. ilk 9 ay icin zaten yanimizda yatirmayi düsündügüm icin, o yatagi kolaylikla evin her tarafina götürebiliyorz. odalarinda ayri 2 yataklari var, onu artik biraz büyüsünler o zaman kullanicaklar

ROBA Room Bed Jumbotwins | Babyartikel.de

cok kullanilsi bi araba, biz basta iki kücük yatak düsünmüstük ama iyiki almadik!! cünkü bu yatagi bütün gün her odaya istedigim gibi götürebiliyorum. cogu zaman ben nerde bebisler orda zaten :) bunu da ebe tavsiye etti, sakin cok uzun yanliz odada yatirma dedi.onlar erken geldi dedi, seni hep yaninda hissettsin dedi, haklida nitekim. o yüzden cok nadir yanliz birakiyom :)

birde evet güzel bir ikiz arabasi aldik. cok kullanilsi, her kapidan sigiyor, asansörlerden, vs. bizde iste bu konuya cok dikkat ettik, nereye gidersem, doktora falan arabayla gecebileyim diye kapilardan, asansörlerden.

Bugaboo Donkey Twin All Black Special Edition Kinderwagen | im Engel&Bengel Online Shop kaufen

birde cok fazla kullandigim, günde en azindan 5-6 kez, bu mama siseler icin kaynatma sistemi. tamam tenceredede kaynatilabilir ama bu biraz daha hizli ve kullanisli tabii

NUK Vaporisator Vapo Rapid » Jetzt online kaufen | windeln.de

almanyada - türkiyede nasil bilemiycem arkadaslar - ikiz lere gebe olanlar arastirsin derim, cogu alis veris yerlerde yüzde 10 her zaman indirim veriliyor ikiz bebegin olacagi ve oldugu zaman. tabii yüklü alis veris yapildigi zaman cok faydasini da gördük. yani ne alirsan al otomitekmen bazi internet sayfalarinda olsun, magzalarda olsun hep indirim aliyoruz.

hayir canim meme vermiyorum uzunzamandir, sütüm kesildi bebekler hastandeyken küvezde olduklari icin emziremiyodum tabii, daha gelismemislerdi birde tabii hortumla yediriyolardi onlar o yüzden emmeyi ögrenemedi. ben sütümü sagdim hemsirelere verdim onlar öyle hortumla verildi artik :) bebekler eve geldiklerindede o stresden ilk basta sütüm git gide azaldi, uyku yokdu, yemedim icmedim fazla ondan da snairim gitti. biraz sagdim ama fazla degildi. napiyim artik baska yapicak bisey yok.

evet canim full narkoz aldim zamaninda ben...onu ben tercih ettim, bebekler biraz büyük olsaydi pda alicaktim ama dogduktan hemen sonra alip götürdüler küveze zaten. benim biraz pipirikligimi oldugum blen arkadaslar bana full narkoz tavsiye ettiler. cünkü diger pda normal dogum oldugu zaman mesela hemen bebegi gögsüne veriyorlar, bu ameliyatla alinan ve cook minnacik bebekleri hemen doktorlar götürüyorlar acilen bebekleri küveze. hastaneler genelde pda vermek istiyor, sanirim biraz daha ucuz ondan full narkozda birde cok cabuk bebeklerin cikmasi gerekiyor, yani arada 1-2 dakika fark oluyor, narkoz bebege gecmesin diye. o yüzden genelde bir kac doktor bulunuyor böyle ameliyatlarda. bende sanirim 3 doktor ve 4 hemsire vardi. tek desavantaji full narokozda seni hazirliyorlar ameliyata ve herseyi gözünle görüyosun en son narkozu veriyorlar o biraz iste insani ürpertiyor....

baska ne anlatayim aklima gelmiyor..sen istedigin seyleri sor canim. ama zaten sen benden daha cok bilgilisin, cünkü bebis yetistirmisin. ama dedigin gibi insallah herseyi burdan paylasiriz hep beraber. herkese de faydasi olur böylelikle.

laraks teprik ederlm ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma bugün kan verdım sonoç bekliyorum..

Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .

degerim 469 mlU/ml

Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .

senin adına çooooooook sevlndlm ALAH kucağına 9 ay sonra sağlıcakla almayı nasip etsin...

Sevgili Ansu

biliyorum insan ne dese bos ama sunu bilki cok üzüldüm bende ve lütfen mücadeleye devam, agla bagir cagir acini icine atma derim, ondan sonra ama öne dogru bak ve tekrar planlarini yapki sana kuvvet gelsin canim..............ben hep öyle yapardim 6 defa negatif de ben almistim. kolay degil cok zor hemde cok.......ama umutsuz degilsin, tekrar deneme sansin var......Allah yardimcin olsun canim.

Sevgiler

Selam arkadaslar

daha ismini yazmadigim arkadaslar varsa bagislayin..merak ediyorum hepinizi nerelerdesiniz, ne durumdasiniz............lütfen ne olur sizde ara sira iki dakika olsa bile ugrayin.....inanin cok merak ediyorum acaba hersey yolundami diye, neler yasiyorlar diye.....biliyorum zaman cok kisitli insanin bir sürü stresi oluyor, ama iki dakika olsun gelin burda haberleselim derim

arkadaslarim

simdi bu videoyou gördüm baska forumda, cok duygulandim, agladim, sükür ettim, icim parcalandi derken, karisik duygular yasadim...benimde bebeklerimin erken geldigi zaman aklima geldi..bizim yasadiklarimizda hemen hemen böyleydi...günde bir kez bebeklerimi kablolarla gögsüme yatiriyorlardiki anne kokusunu alsinlar diye.....sizlerle paylasmak istedim...

Le fabuleux destin d'un bébé prématuré - Vidéo - Vlog | TVA

sevgiler

canim harikasin yaaaa agla agla bir tuhaf oldum ne Kadar güzel yaaa rabbim ne Kadar kücüktü ne Tatli oldu ama el Kadar bebecik neler yasiyor öle yaa kablolar falan kiyamam .

larax-izmirli 34 - delal gebelikleriniz hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin işallah.

ansu-alpilknur sizler adına çok üzgünüm. büyük bi umutla bekledik ama zamanı varmış demekki. biz hep burdayız sizinde hamile olduğunuzu görücez işallah.yılmak yok.

aykızım arkadaşım çıktınmı hastaneden. tunanehir eve geçtin sanırım ne büyük mutluluk.güle güle büyüt bebeklerini

efsune yakın galiba doğumun merak ediyoruz senide.

tres ve bilginisa arkadaşlarım yakınız biz. Allahım kolay hamilelikler-doğumlar versin hepimize. rosedalı- waltburg-breze 35-fbli sizede kocaman selamlar.

kardelennur cnm arkadaşım ancak burdan destek olabilirim sana. hamile kalacağın günü merakla beklyorum.

bebek bebişlerin büyüdü maşallah.

takip edemediğim. unuttuğum anneler-hamile olanlar ve yola çıkacak arkadaşlarım hepinize kocaman selamlar. uzun ve zahmetli ama tatlı yolculukta allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün. (AMİN)

arkadaşlarım benimde başımdan bi rahatsızlık geçti. kortizon ilaçları kullanmak zorunda kaldım. bebeklerim gelişme geriliği olabiliyomuş. 10 gün sonra kontrolüm var. doktor kilo al ve iyi beslen dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. erken doğum riski var. çevrenizde bildiğiniz böyle durumda olan varmı. internettede çok açık bilgiler yok aslında. HOŞÇAKALIN...

Hadi tatlım yaz mutlu haberi sevinelim mutlu olalım:)

elim yazmaya varmıyor malesef nekatif kalibaq ben umutsus vakayım 9 kendi yumurtalarımla nekatif sonuç ilk deneme pozitif ama kalp atışı duulmadığı için 5 haftalık kürtaj 2 donasyan negatif hala aklım bir türlü kabul etmiyor ilk denemede tutunup sonra birdaha tutunmamasını 5tane donmuş embryom var ama ben artık çok yoruldum benim durumumda olan arkadaşlar varmı varsa lütfen bana bilgi verirmisiniz artık napacağimi şaşırmış durumdayım kürtajda rahim zararmı gördü açaba diyorum 3 kere historasgabi oldum hiç birşey çıkmadı kafayı yemek üzereyim..

Yaaaaaa çok üzüldüm ben hep olacağını düşündüm ve dua ettim (((((((

minicik ,öyle kücückki -kablolardan bebek görünmüyor,yasam savasi icinde ..allahim ne zor durumlar.erken dogumda hep oluyor.özellikle ikizlerde..mücadeleyle hayata adim atiyor..allahim yardimcilari olsun..
Dün bu haberi google haberlerde okudum cnm .evet cook duygunlandiriyor helede böyle emek verip dogan minik bebekler olunca daha duygusallasiyoruz.ama sonrai cook iyi oluyor ve kilosunu kisa sürede tamamlyior.tabiki kolay bir sürecten geciylmyior insanin yüregi parcalaniyor.elelrine saglik cnm

Önceki paylastiginada cok tsk ederim ,tekerlekli kayrola harika bir tasarim.her yere tasiniyor anne rahat eder vallahi.
Bebek arabasida cook güzel ,digerleride zaten online rekalamalrinda aileye göre talepler edilebilir ,sagol cnm.ne güzel yazmis,linkinide koymussun harikasin.
Allahim kolayliklar versin bakarken ,ama tatli yorgunluklar bunlar..insallah anaokuluna ve ilkokuluna gittiginide göreceksin..
darisi diger anne adaylarina..
huzurlu-saglikli -nese dolu yuvalar dilerim cnm, tekrar görsümek üzere
sevgiler.

Sevgili Larax, cok güzel sonucun. Insallah sorunsuz atlatiriz su ilk aylari. Tebrikler tekrar.

seninde bebegi hayirli olsun ,gözün aydin cnm

cok tsk ederim.kacinci transferindi ?
Nerede yaptirdin cnm ? gözümden kacmis olabilir ? eger sakincasi yoksa kopi yapip yolla yada yeniden yazarmisin ?
kacinci günde kan tahlilin yapildi ?
Degerin kacti?
Hangi klinige gitmistin?
geriye dönük okuamadim tabletim coo kyavas cnm
iyi hafta sonlari

Slm Larax,

Benim besinci, ikinciden kizim oldu. 4. de düsük yaptim. Simdi hamile görünüyorum ama bakalim. Ben bu sefer Firdevs hanima gittim, transferi Sevket Bey yapti. Daha öncekiler HIT de idi. Degerim 9.gün: 65, 11.gün: 146 ve 13. gün 315 cikti. Bir dahada ölctürmedim. Diger hamileliklerime göre degerler düsük geldi, ama arastirmalarima göre ortalama degerlere tekabül ediyor. Doktora bu sefer gec gitmeyi düsünüyorum. Iki hafta sonrasina randevu alacagim, kese icin.

Yaaaaaa çok üzüldüm ben hep olacağını düşündüm ve dua ettim (((((((

Slm Mompecigim, Kan testini ne zaman yaptirdin? Tedavini kim yapmisti? Doktorun ne diyor? Kürtajini iyi birdoktor yaptiysa bir sorun olmaz. Ümidini kaybetme. Biz evlatlik icin yillar öncesi basvuruda bulunmustuk, hersey hazirdi. Bu arada denemeyede devam etmistik. Kizimiz oldu, her kadin anneligi insallah yasar. Cok zor süreclerden geciyoruz hepimizde. Tüp bebek, donasyon bunlar 15 sene önce hic düsünmedigim konulardi. Simdi uzmani olduk artik. Insallah moralin tekrar düzelir, ve tekrar denersin.

Son düzenleme:
ANSU sonucuna çok üzüldüm Allah sabırlar versin..Zor oluyor hepimiz seni anlıyoruz...
LARAX tebrikler Allah tamamına erdirir inşallah..
Arkadaşlar ben çok iyi takip edemiyorum kusura bakmayın....Pozitif sonuçlu herkese tebrikler...

Canım gerçekten cok üzüldüm senden hep pozitif haber gelecek diye düşünüyordum.ne kadar üzülme desemde boşuna olduğunu biliyorum.lütfen iyi tarafından bakmaya çalış bak ne kadar güzel beş embriyon daha var belki aradığın mutluluğu onlarla yakalayacaksın.sevgiler

Canım sonucun için seni çok tebrik ederim.İnşallah sorunsuz bir hamilelik sonunda sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuşursun.Çok sevindim senin adına.hayatın hep böyle mutlu geçer.bu arada enerjinin bir kısmını da bebeklerin için sakla.çok aktifsin günlük yaşamında çok yorma kendini:)

Öncelikle çok geçmiş olsun. Senin yaşadıklarını bende yaşadım. 15 defa tüp bebek, toplamda 110 tane yumurta kaybı. Daha önce kapatılan ve hiçbir işime yaramayan tüplerimi tamamen kendi kararımla komple aldırdım. ve sonrasında ilk tüp bebek hamile kaldım. Kapatılmış dahi olsa, içimizdeki foksiyonu bozulmuş tüpler muhtemel bir tüp bebeğe bile izin vermemektedir.(rahimle hiçbir bağlantısı olmazsa bile) Mesala elimizdeki bir enfeksiyondan dolayı başımızın ağrıması gibi bir örnek. Tam bir tetkik ile tüplerini komple aldırman. Rahimde arkada bir yapışıklık varsa (iç organlara) ve içerde bir sorun varsa tamamınıı çözdükten sonra tüp bebek denemen. İnşallah allahın izni ile bu yazdıklarım sana bir vesile olur. Ayrıca önemli bir konu daha kan testlerinde pıtılaşma sorunu çıkmazsa bile transfer gününden doğuma kadar kan sulandırıcı iğneler kullanman.(clexsane gibi mesela) Bebeğin kalbinin durmasının sebeplerinden biride kan pıhtılaşma sorunu. Aspirin yeterli gelmeyebilir. BU yüzden kan sulandırıcı iğneleri tedbir amaçlı kullanmanız. Yine eşinle ilgili olarak varikosel hastalığı varmı yokmu? ayrıntılı kontrol çünki varikosel ısı yükselmesinden dolayı spermlerin dna 'sını bozmaktadır. Dna sı bozuk spermler gebelik oluşturamaz. (Çünki spermler vücut ısısından 2-3 derece daha düşük bir ısıda olmaları gerekir) Testisler bu yüzde vücut içerinde değildir. Dışardadırlar. Yine eşinin Kruger testi ile spermlerin durumu değerlendirilmeli. Tüp bebek öncesi en az 3 ay eşine vitamin takviyesi yapılmalı. (proxeed plus gibi.) Bunları değerlendirdikten sonra tüp bebeğe başlamanızı öneririm. Tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonraki ilk denemende pozitif sonuç alırsın allahın izni ile. Buradaki tüp annelerimizin ve benim allahım bebeklerimizi korusun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…