yoo yanlış falan anlamadım haklısın çünkü,ama seninle aynı bilinçte olan çok az insan var...elimde olan güzellileri neden söylesinler ki eksik bulup yüzümüze çarpmak üzmek varken ben çok ağır iki sezeryan geçirdim ve çocuk defterinide orda kapatmıştım ama aradan 5 sene gibi zaman geçince bide kıbrısta böyle bişeyler yapıldığını okuyunca yeniden düşündük ve doktorumun dediği bu son sezeryan olmalı gerçi doktor söylemesede 4.düşünmezdim acayip korkuyorum maddi durumda elverince neden olmasınki tercih meselesi arkadaşım daha evvel sorsan donasyonda seçimde bana göre tersti ama mutlu olan arkadaşların yazdıklarını görüncede iyki donasyon var diyorum çünkü annelik tadılmadan ölünecek bi duygu değil........

merhaba cnm .mesaj kutun dolu
Özelden yazmistim sen bana ualsmaya calis cnm benim odlu degil aktif .
Bende yurtdisindayim
görüsmek üzere

Gözünaydin cnm pazartesi melekelrin eve geldi .
allahim anali babali büyütsün.
adina cook mutlu oldum.arad girersin senden paylasimalr beklyioruz cnm
sevgilerimle.

canim benim senin adina o kadar cok sevindim ki anlatamam. sürekli takibimdesin. güzel haberi verdiginde ben kendim hamile kalmis kadar sevindim. mesafenin uzunlugu da esimin en büyük kaygisi. birde TR'de hani cok kisinin kulaginda artik donasyon. kalkip almanyadan gidersek acaba ailelerin dikkatini ceker mi diye de düsünüyor. birde Prag bize 500 km uzakta. hicbir ön planlamaya gerek kalmadan atla arabaya 5 saat sonra ordasin. sonucta süper de almanca konusuyorlar yani anlasma derdimiz de yok.önümüzdeki haftalarda kismetse karar verecegiz. öncelikle annemin ameliyatini bekliyoruz. baypas olacak o yüzden de 5 haftaligina TR'ye gidiyorum. sonrasinda da donasyon yolculugumuz baslayacak. simdiden cok heyecanlandim. kocam beni sürekli ikiz hamile olarak hayal ediyor. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah. bizleri bu dünyada meleklerimizden ayri düsürmesin.
sevgilerle[/QUOTE]

bu başka bir konu ama yazmak istedim.
geçen yıl babamın kalp problemleri vardı.
doktoru istanbulda mükemmel bir doktor dünya da makaleleri yayınlanan tartışmalı konularda fikirlerine danışılan çok iyi bir kardiolog çok genç bir prof. mesaj kutunu boşalt yazayım sana ihtiyacınız olursa aklında olsun. babam eskisinden daha sağlıklı.

Faydali olmaz mi okadsr guzel anlatmissinki cok tesekkurler eline saglik en szindan artik neyi kontrol ettiklerini anladim.sevgiler

Canlarim hepinize her zaman tesekkur etmekten bikmiycam cunku sizler olmasaydiniz ben ne donasyon nede son yasadigim talihdizligi bu kadar kisa zamanda atlamazdim.bugun firdevs hanimi aradim ve donor aramaya basladik cuma gunude burdaki domtoruma gidip tedaviye baslamadan onceki son kontrolumu olucsm kist varmi diye ondan sonrada 21.gunde ilac tedavidi basliycak.tlf ederken ne kadar heyecanlandigimi anlatamam ama su anda en azindan artik karar verdigim icin icim rahat.Allah hepimizin yolunu acik etsin ve yardimcimiz olsun.sevgilerimle

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırsın gelişmeleri bildir lütfen iyi haberlerini burdan takıp ediyorum:))

canım mesajını aldım teşekkür ederim .özel msj şuan yazamıyorum msj sayımın 50 olması gerekiyor aklımdasın 50 olur olmaz sana cvp yazıcam sevgiler :)

Son düzenleme:
merhaba cnm .mesaj kutun dolu
Özelden yazmistim sen bana ualsmaya calis cnm benim odlu degil aktif .
Bende yurtdisindayim
görüsmek üzere

bu başka bir konu ama yazmak istedim.
geçen yıl babamın kalp problemleri vardı.
doktoru istanbulda mükemmel bir doktor dünya da makaleleri yayınlanan tartışmalı konularda fikirlerine danışılan çok iyi bir kardiolog çok genç bir prof. mesaj kutunu boşalt yazayım sana ihtiyacınız olursa aklında olsun. babam eskisinden daha sağlıklı.[/QUOTE]

mesaj kutusunu bosalttimmmmmmmmmmmmmm :)

Larax, ne zaman gidiyorsun doktora? Ben degistirmeyi düsünüyorum doktorumu, ama kararsizim bir türlü. Benim doktorum biraz eski moda takiliyor. Ultrasonu cok eski, resimler cok kötü. Gecende birsey görememisti, karnimi iyice bastirdi sonra alttan bakti. Sana Prolutun disinda ne ignesi vermislerdi? Ben yalnizca 4 defa yaptirdim, simdi normal ilaclarima devam ediyorum. Estrofem ve progestan. Seninkide donasyondu degil mi?

Doktoruma galiba hafatya gidecegim kismetse.Doktorum hem kiz arkadasim hemde cook iyi bir doktor dalinda memnunum aslinda.
ama her seye para alinca sinirlendim cook kan tahlilime bile para talep edicne sinir aoldum .almanya yasalarinda hamile odlugun an devlet korumasindasin. zaten özel sigirtaliyim anlamadim sinirlendim birden . degsieyim hemen dedim..)))
Burda her alet son model süper cikiyor ve dopleri bile var, almanya bu konuda cook gelismis sanki 5* otel gibi klinikler ondan sorunum yok sükür.
Eger sende böyle durum varsa tabiki iyi bir yere gdiebilirsin ,hakkinda zaten cnm.
Bende alttan istemem dedim ama sorun olmaz daha iyi görecegiz diyor hep ,üstten göremem demisti en son hamilleigimde alttan bakti bebekleri kanama ile kaybettim ,ama tabiki onu allah bilir..tek bildigim kanama basladi baktiktan sonra..
Evet Pruloton depot 500 mg veridler5 adet hepsini kullandim 3 adet te yedekelrim var kanamam olursa diye evde bulunduruyorum ..kanamadan hepsini kaybettigim iicn bu bneim can simidim cnm .ondan ona göre fazla aldim koydum..
Digerleride Progestan kapsül ve estrofem birde cook önemli kan sulandirci clexane ignem var gün asiri vuruluyorum yakalsik 3 ay kadar kullanacagim.
Evet bneimde yumurta donasyonu ..5.defadir gidiyordum .

sen ansilsin? nerdesin ?
Hnagi sehirdesin ?
kacinci seninki?
Sen neler yaptin? ne zaman gideceksin doktora?
görüsmek üzere svegiler

Son düzenleme:
kampa vardı. çek de galiba. son zamanlarda onu takıp edemedim. görüşüyor musun ? iyi mi??

Hayirli olsun tedavin cnm,isnallah sende ksia sürede hamile kalacaksin burada paylasacagiz.
güzel seyler heyecanla baslar..
amin insallah bo lsanslar cnm

nasılsın nasıl gidiyor neler hissediyorsun. kızın nasıl ne düşünüyor ???*eşin?

kampa vardı. çek de galiba. son zamanlarda onu takıp edemedim. görüşüyor musun ? iyi mi??

Sevgil iAtessen ben sik görüsüyordum hatta skype adresi ve cep nr var bende
ama 4 ay önce en son seni takip ediyorum ,her seyden haberim var ben kendi yumurtamla yapacagim olmazsa donasyon yapacagim bendne haber bekle diye son mesajini atti artik uzun süredir yok ..bende rahatsiz etmedim artik.
umraim her sey yolundadir güzel haberlerle dönecektir diyorum
sana kisa notum cnm
esenkal

nasılsın nasıl gidiyor neler hissediyorsun. kızın nasıl ne düşünüyor ???*eşin?

Sükür iyi gidiyor cnaim haftaya kalp atisini duymaya gdiecegim kistemse insallah ..süpriz yaparda iki kese olursa cook mutlu olacagimm..
Yorgunluk var biraz haliyle ilaclardan,istahim kesildi ..bayagi hemde ..
sükür migde bulantim yok ..aman olmasinda coo k cketim kizimda ..
Kizim planalr yapiyor sormaaaa arkadaslairna söylemis -paylasmis ..sükür mamicim artik benidme kardesim olacak havuza götürecegim diyor..ben bakamyasini bilyiorum mamasini veririm yedirim diyor..düynasi süper...cook mutlu ..
esimde sveiniyor..esim bana birkatmisti.. sen anne olmak istersen hakkin ,kiramam gerekeni yaparim dedi yolda beni yalniz birakmadi üskür..cok seviniyor tabiki..
evde sükür bebek havasi hakim ,,bende yatinca uzaninca ister istemez ortam olusuyor.
sükürler oslu nherkese nasip etsin insallah.
ama korkuyorum iste isnallah devam eder diyorum..
tekrar görüsmek üzere cnm

Merhaba
Benim ilk denemeden sonra çekildi rahim filmi ilki negatif olduğundan istedi Dr
Testlerimi de ilk denemden önce yaptırdım gitmeden şeker Guatr vs ...klasik testler bunun dışında da herhangi birşey yaptırmadık operasyon geçirdim yapışıklık için şuan sprail takılı iki ay sonra çıkartılacak...tekrar film çekilecek inşallah düzelmiştir sonrasındaki ilk adetimde inşallah bir aksilik olmazsa gideceğiz

Sende biraz bahsedermisin negatif seninde il denemen nezaman düşünüyorsun tekrar gitmeyi eğer çektirmediysen bence çektir mutlaka en azından herhangi bir sorun varsa ona göre tedavini olup gidersin çünkü maddi manevi çok yıpranıyoruz kolay değil ben film i çektirmeyp tekrar gitseydim sonuç yine negatif olacaktı
Rabbim hepimizin yardımcı olsun çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlat lar nasip etsninşallah
Görüşürüz

kızınla paylaşıyor musun donasyon olduğunu??o biliyor mu??

Hayir donasyon oldugunu paylasmadim ama benim lap topumu almissa ve forma sayfasi varsa gecen yil sormustu aciklama ypatim ben mikro yapyiorum kizim dedim.son mikromda 2008 de yumurta toplamam olsun diegr konualr oslun kizimda yasadi birebir..
Mikro ypatigimi bebekliginden beri bilyior,her gittigim doktora benimle geldi gördü .
Mikro oldugunu saniyor hic derinlemsine konusmadik evde.
Egerki sorarada kafasina takilirsa aciklarim ,ama takilmazsa söylemem.zeki bir evlat her seyi iyi anlaiyor zaten okulda cok seyi görüyor.Gynmasiumda 8.sinifta .Tip okuyunca bunlarida ilerde sorgulayacaktir cnm .bende söyleirm sakinca görmem.kismeyede hesap vermem .Güclüyüm ve hayatima kismenin karsimasina müsade etmem,gereken cevabida veririm,ezik -büzük biride degilim . cevremde kimse bilmez ailemizde kalir..
tekrar görüsmek üzere.

bilmemesi kesinlikle daha iyi.
hatta bence hiç ama hiç kimse bilmemeli. aile büyükleri konu komşu yakın arkadaş bence kimse bilmemeli.
eğer küçük bir yerde yaşanıyorsa doktor bile bilmemeli.

yıllar geçince çocuğu üzecek olaylar yaşanabilir belki.
tabiki herkesin kendi hayatı kendi tercihleri ...

sanırım kızın da anlamaz..
sağlıkla büyüsünler hepsi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…