Wantbaby,selam tekrar..bu yazini simdi okudum.....basta lütfen beni yanlis anlama sadece acik fikrimi yazmak istiyorum. forum arkadaslarim beni iyi bilir, ben düsündügümü söyleyen biriyim.....herkesin hersey kendi karari tercihi....saygim var ama sunu hic düsündünmü sen - senin iki tane SAGLIKLI kizin var, cinsiyet ayirimi yapilmasini ben anlayamiyorum gercekten......ne demek biliyormusun saglikli bir evlada sahip olabilmek.....dünyanin bir mucizesi canim.....neler var hastanelerde, neler...........Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin, kiz erkek hic fark etmemesi gerek............hayirli olsun yeterki........saglikli olsun yeterki......
üstelik ne kadar gencsin.....26 yasinda.......ve neden dogal yoldan hamile kalmak istemiyorsun - sadece cinsiyet icinmi yoksa?
dedigim gibi inan yanlis anlama beni, acik sadece fikrimi söylemek istedim........
Faydali olmaz mi okadsr guzel anlatmissinki cok tesekkurler eline saglik en szindan artik neyi kontrol ettiklerini anladim.sevgilertsh:tsh hormonunu beyinde yer alan hipofiz bezi salgılar.tsh hormonu kan yoluyla troid bezine giderek troid hormonu üretimini sağlar.(halk arasında guatır hotmonu :) )
alt :Bu bir enzimdir ve protein üretimi sırasında kullanılır. Karaciğer hücrelerinin parçalanması ile kana karışır. Karaciğer hasarını tespit etmek amacıyla en sık kullanılan testtir.
ast: karaciğer hücrelerinin içinde yer alan ve protein üretiminde kullanılan bir enzimdir. Karaciğer hücrelerinin parçalanmasıyla kana karışır ve miktarı yükselir. AST sadece karaciğerde değil kalp ve iskelet kaslarında da bulunur. AST yüksekliği karaciğer, kas veya kalp problemi olduğunu gösterir.
bun: BUN testi, böbrek fonksiyonunu değerlendirmek, böbrek hastalıkarını araştırmak, akut ve kronik böbrek yetmezliği olan hastaları izlemek için kullanılır.
kreatinin:Kreatinin kas metabolizmasının ürünü olup, idrar yoluyla böblreklerden tamamen ve hiçbir değişime uğramadan atılır. Şayet böbrek işlevlerinde bozukluk varsa bu atılım yavaşlar ve kandaki keratinin oranı yükselmeye başlar. Böbrek yetmezliği teşhisinde etkin bir testtir .
tatlım nacizane yazıyım dedim umarım faydalı olur sevgiler :)
Canlarim hepinize her zaman tesekkur etmekten bikmiycam cunku sizler olmasaydiniz ben ne donasyon nede son yasadigim talihdizligi bu kadar kisa zamanda atlamazdim.bugun firdevs hanimi aradim ve donor aramaya basladik cuma gunude burdaki domtoruma gidip tedaviye baslamadan onceki son kontrolumu olucsm kist varmi diye ondan sonrada 21.gunde ilac tedavidi basliycak.tlf ederken ne kadar heyecanlandigimi anlatamam ama su anda en azindan artik karar verdigim icin icim rahat.Allah hepimizin yolunu acik etsin ve yardimcimiz olsun.sevgilerimle
merhaba cnm .mesaj kutun dolu
Özelden yazmistim sen bana ualsmaya calis cnm benim odlu degil aktif .
Bende yurtdisindayim
görüsmek üzere
canim benim senin adina o kadar cok sevindim ki anlatamam. sürekli takibimdesin. güzel haberi verdiginde ben kendim hamile kalmis kadar sevindim. mesafenin uzunlugu da esimin en büyük kaygisi. birde TR'de hani cok kisinin kulaginda artik donasyon. kalkip almanyadan gidersek acaba ailelerin dikkatini ceker mi diye de düsünüyor. birde Prag bize 500 km uzakta. hicbir ön planlamaya gerek kalmadan atla arabaya 5 saat sonra ordasin. sonucta süper de almanca konusuyorlar yani anlasma derdimiz de yok.önümüzdeki haftalarda kismetse karar verecegiz. öncelikle annemin ameliyatini bekliyoruz. baypas olacak o yüzden de 5 haftaligina TR'ye gidiyorum. sonrasinda da donasyon yolculugumuz baslayacak. simdiden cok heyecanlandim. kocam beni sürekli ikiz hamile olarak hayal ediyor. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah. bizleri bu dünyada meleklerimizden ayri düsürmesin.
sevgilerle
Larax, ne zaman gidiyorsun doktora? Ben degistirmeyi düsünüyorum doktorumu, ama kararsizim bir türlü. Benim doktorum biraz eski moda takiliyor. Ultrasonu cok eski, resimler cok kötü. Gecende birsey görememisti, karnimi iyice bastirdi sonra alttan bakti. Sana Prolutun disinda ne ignesi vermislerdi? Ben yalnizca 4 defa yaptirdim, simdi normal ilaclarima devam ediyorum. Estrofem ve progestan. Seninkide donasyondu degil mi?
Canlarim hepinize her zaman tesekkur etmekten bikmiycam cunku sizler olmasaydiniz ben ne donasyon nede son yasadigim talihdizligi bu kadar kisa zamanda atlamazdim.bugun firdevs hanimi aradim ve donor aramaya basladik cuma gunude burdaki domtoruma gidip tedaviye baslamadan onceki son kontrolumu olucsm kist varmi diye ondan sonrada 21.gunde ilac tedavidi basliycak.tlf ederken ne kadar heyecanlandigimi anlatamam ama su anda en azindan artik karar verdigim icin icim rahat.Allah hepimizin yolunu acik etsin ve yardimcimiz olsun.sevgilerimle
kampa vardı. çek de galiba. son zamanlarda onu takıp edemedim. görüşüyor musun ? iyi mi??
nasılsın nasıl gidiyor neler hissediyorsun. kızın nasıl ne düşünüyor ???*eşin?
benim de ikinci denemem olcak,Rabbim inşallah yardım eder de bu kez hayırlısıyla olur canım. bir şey sormak istiyorum rahimde yapışıklık olduğunu nasıl anladılar?denemeden önce rahim filmi çekilmişmiydin?başka ne gibi testler falan yaptırıyorsun2.denemden önce?görüşürüz
kızınla paylaşıyor musun donasyon olduğunu??o biliyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?