Arkadaslar

efsune sanirim üyelikden cikti -bir haberiniz varmi? ismine tuslayinca öyle bir haber var.

acaba neden bir bilginiz varmi. bu forumu acan efsune, birde kapanmasin burasi - insallah öyle bisey olmazda...

ay inşallah öyle bişi olmaz daha yeni buldum sizleri çok üzülürüm çooookkk (((((43:

aynen canim bendede öyle, artik cok fazla girmesem bile, yinede hep baktigim oluyor, arkadaslarin tedavileri ne durumda diye insan haliyle merak ediyor......öyle bisey olsa bile iletisime gecmek kolay canim, tekrar burdan tüp bebek bölümünden konu acilip ana sayfadan girececgiz. yani hepimizin nick adi belli, aramak bulmak zor olmaz sanirim. ama sasirdim efsunenin profili sanki deaktivite olmus gibi

evet efsune, nerdeysen bi alo de arkadasim - iyimisin, nasil gidiyor, merak ediyoruz canim........

Arkadasım sana firdevs hanım ve asistanını tavsiye ederim ben ona yaptırdım Allaha sükür ilk denemede ikizlere 13 haftalık hamileyim çok ilgililer nezaman arasam firdevs hanım sorularıma sabırla cevap veriyor yardımcı olmaya çalışıyor geçende aradım arabayı kullanıyormus düşün ozaman bile cevapladı.çok sabırlı anlayışlı olgun bi insan keza asistanı irem hnda çok şeker birisi.bizden asla para bile istemediler biz yarısını yumurta toplamada verdik transferden sonrada olur simdide verebilirsiniz dedi irem. yani hiç para konusundada aceleci değiller.valla ben çok memnun kaldım keske burdada firdevs hn gibi bi dr bulabilsem...

sevgili arkadasim malesef bende aynini Sefket beyde yasadim igrenc bir his cok üzülmüstüm ve birdahada gitmedim 4500 euro Allah cikarsin helal etmiyorum neyse firdevs hnmn hastasiyim ve suan bile ariyorum hangi saatte ararsam arayayim cevapliyor artik sen hamilesin benden ciktin demiyor sicak Samimi tam bir Hanim Efendi drumu bende öneririm keske herkes firdevs hnm gibi olsa ...

Mrb arkadaşlar,
ara sıra foruma bakıyordum fakat bakmayalı herhalde çok uzun zaman olmuş 2000'li sayfalardayız inanamıyorum.
tek tek nasıl kontrol edeceğim bunca sayfa yazıyı
forumda sperm donasyonu yaptıran veya yaptırmayı düşünen ve hala aktif olarak katılan kimse var mı acaba?

merhaba dygym. ben de foruma katılalı nerdeyse 1 ay oluyo burda olmaktan çok mutluyum .bende sperm donasyonu düşünüyorum .sen yaptırdınmı düşünüyomusun ?

Lalita canim, nasil gidiyor ikiz hamileligin :) sanirim kilo almaya baslamissindir? migde bulantisi varmi cok?
irem hanim ve firdevs hanimlara gelince - ayni sana katiliyorum canim. para konusuna gelince, bizde öyle yaptik, yarisini yumurta toplamada, diger yarisinida tansferden sonra....

slm dygym

burda benim bildigim rüzgarselin sperm donasyonu ile kizini dogurdu canim. ara sira burda oluyor kendisi. özelden sanirim mesaj yazarsan daha cabuk ulasabilirsin.

Merhabalar,bugün rahim kontrolü için doktora gittim iki küçük ur var ama önemli değil eğerki tedavin başarısız olursa ozaman ikinciden önce alınması gerekir dedi umarım bunlar olumsuz etkilemez gidişatı.arkadaşlar doktor bulmak gerçekten zor ya.tam buldum derken daha öncede bahsettiğim Dr Ali koyuncuoğlu yapılan tedaviyi onaylamadığı için takibimi yapamayacağını söyledi yani anlayacağınız yine doktorsuz kaldım tekrar arayışa geçicem inşallah iyi birini bulurum.hoşçakalın

canım benim bu haziranda gitmiştim maalesef olmadı.ben denemeden önce rahim filmi çekildim normal çıktı.acaba tekrar gerek var mı,ya da histereskopi falan çektirmeme gerek var mı?bilmiyorum.Firdevs hanım gerek yok dedi ama bilmiyorum.tekrar tam olarak tarih belli değil ama yaza olabilir.ben de şimdi bazı testler yaptırdım onların çıkmasını bekliyorum bakalım hayırlısıyla bu kez olur inşAllah.GÖRÜŞÜRÜZ

Sevgili Bcemre, ne demek yani, tedaviyi onaylamiyorum, donasyona karsi bir doktorami gittin? Insallah uygun bir doktor bulursun, Firdevs hanimla devam ediyorsun degil mi? Normalde Türkiyedeki doktorlari onlar öneriyor.

Arkadaslar bu günlerde transferi olanlar var mi hic? Okuduklarim ya hamile, yada tedaviye yeni baslayanlar.

Sevgili Bcemre, ne demek yani, tedaviyi onaylamiyorum, donasyona karsi bir doktorami gittin? Insallah uygun bir doktor bulursun, Firdevssöyleanimla devam ediyorsun degil mi? Normalde Türkiyedeki doktorlari onlar öneriyor.

Canım doktorum tedaviyi onaylamıyor derken donasyonu mu kastettin anlayamadım eğer öyleysede moralini bozma.Eğer sadece rahimi hazırlamak için gidiceksen söylemek zorunda deyilsin.ben küçük bir şehirde oturuyorum.doktorum başından beri bana destek.sonuçta bizler bunu keyfiye yaptırmıyoruz.son çare olarak yaptırıyoruz.tabi bazi doktorlar yasak diye pek yaklaşmıyorlar.

Sevgili Bcemre, ne demek yani, tedaviyi onaylamiyorum, donasyona karsi bir doktorami gittin? Insallah uygun bir doktor bulursun, Firdevs hanimla devam ediyorsun degil mi? Normalde Türkiyedeki doktorlari onlar öneriyor.

Merhaba kivfacim bu doktoru zaten irem hn onermisti yasal sebeplerden dolayi istemeyerekte olsa daha sonraki surecte beni takip edemeyecegini soyledi .tam alismisken ve beni tanimisken kritik bir donemde doktor sikintisi yasamak istemiyorum o nedenle simdiden degistirmeye karar verdim .bugun daha once tanidigim doktorumla gorustum galiba onunla yola devam edicem.yasalarimiz malesef bu konuyu cok korkutucu hale getirdigi icin hayir diyenlerede saygi gostermekten baska caremiz kslmiyor

Evet canim tsmda soyledigin gibi gercekten cok iyi bir doktor ve insan olmadina ragmen tamamen yasal sebepler etkili.hani morali bozulmadi desem yalan olur tam kendini biseye odakliyorsun bir bakiyorsunki yeni sikintilar cikiyor.ama bugun iyiyim eski doktorumla konustum ve takibimi o yspicak.nediyelim tum aksiliklere rsgmen yinede herseyin hayirlisi diyorum insallah sonu guzel olur.iyi dileklerin icin cok sagol .allah hepimizin yardimcisi olsun

canım donasyon bile olsa sonuç tüp bebek yani dr lar seni tüp bebek olarak takip edicekler . söylenmesi ne kadar doğru bilmiyorum yada söylenmeyi zorunlu kılan bi durum yoksa ben söylenmesi tarftarı değilim.yaptıran arkadaşlar daha iyi bilirler.bence arkadaşlar bu konuda deneyimlerini bizimle paylaşmalı çünki benim gibi donasyon yaptırıcak çok arkadaş var faydalı olur diye düşünüyorum sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…