Arkadaslar
efsune sanirim üyelikden cikti -bir haberiniz varmi? ismine tuslayinca öyle bir haber var.
acaba neden bir bilginiz varmi. bu forumu acan efsune, birde kapanmasin burasi - insallah öyle bisey olmazda...
Canım buranın kapanmasını bendecanım se istemem.burası benim günlük ziyaret ettiğim bir yer ve hayatımda kocaman bir yer dolduruyor.efsunenin üyelik durumunu bilmiyorum ama bu durumdan dolayı formun kapatılacağını sanmıyorum.tabi kapatılsa birdaha iletişime nasıl geçeriz onuda bilmiyorum.canım senin aracılığınla burdan efsuneye seslenelim ara sıra buraya uğrarsa seviniriz.
her zaman olduğu gibi parayı alana kadar yüzüne gülüyorlar parayı aldıkları anda herşey pitiyor sen olnar için artık yoksun verda hanım birkere aramadı bile sonucu gül hanımla görüştük oda iki gün sonra tekrar yaptırın dedi telofonu kapattı sonrasında neyaptınız diye nearayan var ne soran sen olnarın gözünde yüro sun insan olarak gömüyolar seninde duyguların olduğunu düşün müyolar bile seni teselli edecek bir güzel söz dumak bile yeterli olabilirdi insan olmak önemli.
her zaman olduğu gibi parayı alana kadar yüzüne gülüyorlar parayı aldıkları anda herşey pitiyor sen olnar için artık yoksun verda hanım birkere aramadı bile sonucu gül hanımla görüştük oda iki gün sonra tekrar yaptırın dedi telofonu kapattı sonrasında neyaptınız diye nearayan var ne soran sen olnarın gözünde yüro sun insan olarak gömüyolar seninde duyguların olduğunu düşün müyolar bile seni teselli edecek bir güzel söz dumak bile yeterli olabilirdi insan olmak önemli.
Mrb arkadaşlar,
ara sıra foruma bakıyordum fakat bakmayalı herhalde çok uzun zaman olmuş 2000'li sayfalardayız inanamıyorum.
tek tek nasıl kontrol edeceğim bunca sayfa yazıyı
forumda sperm donasyonu yaptıran veya yaptırmayı düşünen ve hala aktif olarak katılan kimse var mı acaba?
Arkadasım sana firdevs hanım ve asistanını tavsiye ederim ben ona yaptırdım Allaha sükür ilk denemede ikizlere 13 haftalık hamileyim çok ilgililer nezaman arasam firdevs hanım sorularıma sabırla cevap veriyor yardımcı olmaya çalışıyor geçende aradım arabayı kullanıyormus düşün ozaman bile cevapladı.çok sabırlı anlayışlı olgun bi insan keza asistanı irem hnda çok şeker birisi.bizden asla para bile istemediler biz yarısını yumurta toplamada verdik transferden sonrada olur simdide verebilirsiniz dedi irem. yani hiç para konusundada aceleci değiller.valla ben çok memnun kaldım keske burdada firdevs hn gibi bi dr bulabilsem...
Mrb arkadaşlar,
ara sıra foruma bakıyordum fakat bakmayalı herhalde çok uzun zaman olmuş 2000'li sayfalardayız inanamıyorum.
tek tek nasıl kontrol edeceğim bunca sayfa yazıyı
forumda sperm donasyonu yaptıran veya yaptırmayı düşünen ve hala aktif olarak katılan kimse var mı acaba?
Lalita canim, nasil gidiyor ikiz hamileligin :) sanirim kilo almaya baslamissindir? migde bulantisi varmi cok?
irem hanim ve firdevs hanimlara gelince - ayni sana katiliyorum canim. para konusuna gelince, bizde öyle yaptik, yarisini yumurta toplamada, diger yarisinida
Bebek canim benim mide bulantilarim mide yanmalari istahsizlik devam ediyor hic bi ilacin faydasini goremedim senin onerdigin ilaci ne firdevs nede burdaki drum onermedi pulset verdi oda hic ise yaramiyor bende hicbisey kullanmiyorum canim acaba yasimizdan dolayimi tabiki cok rahat gecmiyor ben hala hamile kaldigimdan beri raporluyum yaklasik bir aydir kanamam yok..sen cok sabirli birisin oyonden sana imreniyorum..ben biraz nankorum galiba aslinda hamile kalmayi cok istiyordum...bakimlari nasil arkadasim cok zor dimi bunlar beni korkutuyor acikcasi Allahin gucune gitmesin ben ikiz olacagini pek dusunmedim galiba...yinede saglikli olsunlarda bi caresine bakicaz...Allah onunda kolayligini verir insallah...
Lalita canim, nasil gidiyor ikiz hamileligin :) sanirim kilo almaya baslamissindir? migde bulantisi varmi cok?
irem hanim ve firdevs hanimlara gelince - ayni sana katiliyorum canim. para konusuna gelince, bizde öyle yaptik, yarisini yumurta toplamada, diger yarisinida
Bebek canim benim mide bulantilarim mide yanmalari istahsizlik devam ediyor hic bi ilacin faydasini goremedim senin onerdigin ilaci ne firdevs nede burdaki drum onermedi pulset verdi oda hic ise yaramiyor bende hicbisey kullanmiyorum canim acaba yasimizdan dolayimi tabiki cok rahat gecmiyor ben hala hamile kaldigimdan beri raporluyum yaklasik bir aydir kanamam yok..sen cok sabirli birisin oyonden sana imreniyorum..ben biraz nankorum galiba aslinda hamile kalmayi cok istiyordum...bakimlari nasil arkadasim cok zor dimi bunlar beni korkutuyor acikcasi Allahin gucune gitmesin ben ikiz olacagini pek dusunmedim galiba...yinede saglikli olsunlarda bi caresine bakicaz...Allah onunda kolayligini verir insallah...
canim ayni sikinti bendede var yaa mide agrim yokta migdem cok yaniyor o Kadar cok yaniyorki bazen sise sise su iciyorum sanki icimde volkan var mide yanmasi bebek sacli olursa derler ama bizimkiler saclandimikide mide yanmasi var ah birde o gecse sikintim kalmayacak tabi birde aci yeme sikintim var sirf bu yüzden sik sik bagirsaklarim bozuluyor ilac kullaniyorum ama aci disinda birseyde yiyemiyorum kahvaltida sivri biber tursusu falan insallah tez zamanda normalede dönecegiz bakalim artik...
canim ayni sikinti bendede var yaa mide agrim yokta migdem cok yaniyor o Kadar cok yaniyorki bazen sise sise su iciyorum sanki icimde volkan var mide yanmasi bebek sacli olursa derler ama bizimkiler saclandimikide mide yanmasi var ah birde o gecse sikintim kalmayacak tabi birde aci yeme sikintim var sirf bu yüzden sik sik bagirsaklarim bozuluyor ilac kullaniyorum ama aci disinda birseyde yiyemiyorum kahvaltida sivri biber tursusu falan insallah tez zamanda normalede dönecegiz bakalim artik...
ay canlarim ya, inan anlayamiyorum sizn doktorunuz neden omeprazol tavsiye etmiyor. bosuna migde yanmasini cekiyorsunuz, gercekten. bende ölüyordum migde yanmasindan, bir aldim o hapi nasil rahatladim anlatamam..baska hic bir sey fayda etmedi. internet dede okuyabilirsiniz, fötus da zarar görülmemistir o ilacdan dolayi, 12. haftadan sonra alinirsa hic sorun yok. burda benim doktorum yillarin doktoru ve hic birsey olmaz dedi, cok yanma cekenler hep aliyor dedi. tanidigim baska bir doktora da sormustum oda alabilirsin dedi, ve internet de okudum ordada alinabildigini gerekirse yaziyordu. ama tabii siz bilirsiniiz. yani benim bebisler masallah saglikli hic bir zarar gelmedi onlara.
lalita - evet canim ikiz bebekde biraz sabir gerek, sabirli degilim diyorsun, ama inan bana ögreniyorsun canim..zamanla mecburen öyle oluyor....ilk 3 ay uykusuz cok kalicaksin, bazen 2 saate bir, bazen 1.5 saatte bir geceleri kalkiyordum, öglen ne zaman vakit bulursan hemen kafayi vurup yaticaksin, evine ilk zaman fazla misafir kabul etmiyceksin, kendin iyi dinlenmen lazimki bebislerine de iy bakasin. ama 4 aya girdiktren sonra geceleri cok sIk kalkmiyorlar, aksam yatip sabah kalkiyorlar cogu zaman..ama inan cok ama cok zevkli arkadasim
waltkrayburg canim, sen nasilsin arkadasim? demek seninde migden cok yaniyobebisin simdi kac gram oldu canim?
canım benim bu haziranda gitmiştim maalesef olmadı.ben denemeden önce rahim filmi çekildim normal çıktı.acaba tekrar gerek var mı,ya da histereskopi falan çektirmeme gerek var mı?bilmiyorum.Firdevs hanım gerek yok dedi ama bilmiyorum.tekrar tam olarak tarih belli değil ama yaza olabilir.ben de şimdi bazı testler yaptırdım onların çıkmasını bekliyorum bakalım hayırlısıyla bu kez olur inşAllah.GÖRÜŞÜRÜZMerhaba
Benim ilk denemeden sonra çekildi rahim filmi ilki negatif olduğundan istedi Dr
Testlerimi de ilk denemden önce yaptırdım gitmeden şeker Guatr vs ...klasik testler bunun dışında da herhangi birşey yaptırmadık operasyon geçirdim yapışıklık için şuan sprail takılı iki ay sonra çıkartılacak...tekrar film çekilecek inşallah düzelmiştir sonrasındaki ilk adetimde inşallah bir aksilik olmazsa gideceğiz
Sende biraz bahsedermisin negatif seninde il denemennezaman düşünüyorsun tekrar gitmeyi eğer çektirmediysen bence çektir mutlaka en azından herhangi bir sorun varsa ona göre tedavini olup gidersin çünkü maddi manevi çok yıpranıyoruz kolay değil ben film i çektirmeyp tekrar gitseydim sonuç yine negatif olacaktı
Rabbim hepimizin yardımcı olsun çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlat lar nasip etsninşallah
Görüşürüz
ay canlarim ya, inan anlayamiyorum sizn doktorunuz neden omeprazol tavsiye etmiyor. bosuna migde yanmasini cekiyorsunuz, gercekten. bende ölüyordum migde yanmasindan, bir aldim o hapi nasil rahatladim anlatamam..baska hic bir sey fayda etmedi. internet dede okuyabilirsiniz, fötus da zarar görülmemistir o ilacdan dolayi, 12. haftadan sonra alinirsa hic sorun yok. burda benim doktorum yillarin doktoru ve hic birsey olmaz dedi, cok yanma cekenler hep aliyor dedi. tanidigim baska bir doktora da sormustum oda alabilirsin dedi, ve internet de okudum ordada alinabildigini gerekirse yaziyordu. ama tabii siz bilirsiniiz. yani benim bebisler masallah saglikli hic bir zarar gelmedi onlara.
lalita - evet canim ikiz bebekde biraz sabir gerek, sabirli degilim diyorsun, ama inan bana ögreniyorsun canim..zamanla mecburen öyle oluyor....ilk 3 ay uykusuz cok kalicaksin, bazen 2 saate bir, bazen 1.5 saatte bir geceleri kalkiyordum, öglen ne zaman vakit bulursan hemen kafayi vurup yaticaksin, evine ilk zaman fazla misafir kabul etmiyceksin, kendin iyi dinlenmen lazimki bebislerine de iy bakasin. ama 4 aya girdiktren sonra geceleri cok sIk kalkmiyorlar, aksam yatip sabah kalkiyorlar cogu zaman..ama inan cok ama cok zevkli arkadasim
waltkrayburg canim, sen nasilsin arkadasim? demek seninde migden cok yaniyobebisin simdi kac gram oldu canim?
canim ben ayin 18nde gittim o Zaman 11 hafta 6 günlüktü boyunu kilosunu söyledi ama inan o an kipir kipir gördüm yaa uctum resmen hatirlamiyorum bile o Kadar heyecanlandimki ayin 12 sinde yine terminim var bu sefer heyecanlanmiycam kesin aklimda olur Tatli ikizlerini coookkk öpüyorum ikizlerin güzel annesi sevgiyle kal canim
Merhabalar,bugün rahim kontrolü için doktora gittim iki küçük ur var ama önemli değil eğerki tedavin başarısız olursa ozaman ikinciden önce alınması gerekir dedi umarım bunlar olumsuz etkilemez gidişatı.arkadaşlar doktor bulmak gerçekten zor ya.tam buldum derken daha öncede bahsettiğim Dr Ali koyuncuoğlu yapılan tedaviyi onaylamadığı için takibimi yapamayacağını söyledi yani anlayacağınız yine doktorsuz kaldım tekrar arayışa geçicem inşallah iyi birini bulurum.hoşçakalın
Arkadaslar bu günlerde transferi olanlar var mi hic? Okuduklarim ya hamile, yada tedaviye yeni baslayanlar.
Sevgili Bcemre, ne demek yani, tedaviyi onaylamiyorum, donasyona karsi bir doktorami gittin? Insallah uygun bir doktor bulursun, Firdevssöyleanimla devam ediyorsun degil mi? Normalde Türkiyedeki doktorlari onlar öneriyor.
Sevgili Bcemre, ne demek yani, tedaviyi onaylamiyorum, donasyona karsi bir doktorami gittin? Insallah uygun bir doktor bulursun, Firdevs hanimla devam ediyorsun degil mi? Normalde Türkiyedeki doktorlari onlar öneriyor.
Canım doktorum tedaviyi onaylamıyor derken donasyonu mu kastettin anlayamadım eğer öyleysede moralini bozma.Eğer sadece rahimi hazırlamak için gidiceksen söylemek zorunda deyilsin.ben küçük bir şehirde oturuyorum.doktorum başından beri bana destek.sonuçta bizler bunu keyfiye yaptırmıyoruz.son çare olarak yaptırıyoruz.tabi bazi doktorlar yasak diye pek yaklaşmıyorlar.
Evet canim tsmda soyledigin gibi gercekten cok iyi bir doktor ve insan olmadina ragmen tamamen yasal sebepler etkili.hani morali bozulmadi desem yalan olur tam kendini biseye odakliyorsun bir bakiyorsunki yeni sikintilar cikiyor.ama bugun iyiyim eski doktorumla konustum ve takibimi o yspicak.nediyelim tum aksiliklere rsgmen yinede herseyin hayirlisi diyorum insallah sonu guzel olur.iyi dileklerin icin cok sagol .allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?