merhaba kızlar,
nasılsınız, yarın akşam detaylı ultrasyonumuz var, bakalım meleklerim nasıllar,
onları görmeye gittiğim için çok ama çok mutlu oluyorum,
dilerim bir sorun çıkmaz, bugün bir bitse de yarın olsa,
sizler nasılsınız? nasıl gidiyor?
Ben kıbrıstan döndüm, transferim yapıldı.yazdiklarınızı okumaya çalıştım.dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok tşler....cum.tesi günü transferim yapıldı ,3 tane bebiş transfer edildi .ve bebişlerle gün sayıyoruz..beni severler inşallah ve gitmezler, yerleşik düzene geçerler :))çok uzun zamandır hazırlanıyoruz minik misafirlerimiz için...Allahım gönĺümüzdekini bizim için hayırlı eğler..İnşallah
çok uzattım galiba :) belirti beklemek için erken mi birde ne gibi belirti verir bunun merakındayım şimdi...
merhaba kızlar çook eskiden bende yazıyodum ama forumlar değişmiş sa
hamile kalıp çocuğunu kucağına alanlar hangi merkeze gitti yazabilir mi?
Canım ya benim ikizlerrrde seninkiler kadar olsaydı.bu aralar hep bir korku acaba erken mi olurlar diye tedirginim.şimdilik ciddi boyutta erken doğum riksim yok.fakat sende bilyorsun ikiz gebeliklerde erken doğum riksi hep var.benim ikizler1.300 gr olmuşlar.doktorum kilolarını biraz az buldu.Ben çok iştahzısım.Buda Beni üzüyor.hastanede erken doğum olursa medikana yada güven Ankarada olabilir canm...bu arada tuna nehiri bende merak ettim.umarım herşey yolundadır.efsune hiç girmiyor artıkk.
Kızlar forum neden bu kadar sessiz.nerelerdesiniz.hiç mi yazıcak paylaşıcak birşeyiniz yok.formun eski halini ozler olduk.bilginisa,fbl,bebek,minasare,waltrayburg ,aklıma şuan gelmeyen daha birsürü arkadaşımız bir meraba deyin arada yahuu.insan bu kadar zaman iyi kötü paylaşımmlarda bulunduğu dostlarını özlüyor merak ediyor.
Ayrıca yusufdeniz arkadaşiım umarım evinize geçmişsinizdir.vakit olduğunda bizlere yaz cnm
Ben kıbrıstan döndüm, transferim yapıldı.yazdiklarınızı okumaya çalıştım.dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok tşler....cum.tesi günü transferim yapıldı ,3 tane bebiş transfer edildi .ve bebişlerle gün sayıyoruz..beni severler inşallah ve gitmezler, yerleşik düzene geçerler :))çok uzun zamandır hazırlanıyoruz minik misafirlerimiz için...Allahım gönĺümüzdekini bizim için hayırlı eğler..İnşallah
çok uzattım galiba :) belirti beklemek için erken mi birde ne gibi belirti verir bunun merakındayım şimdi...
Eskîsi gibi foruma giremiyorum,ama aklımdasınız araştıra da olsa girîp okuyorum ama telefondan o nedenle telefonla yazmak zaten sinir bozucu...
yılbaşından hemen sonra doğumum var, iyice huzursuzlaştım; uyumak zor sırtım belim ağrıyor yemek fazla geliyor hareketlerim yavaşladı -hipraktîf bîri olarak - falan filan... Oğlum geçen hafta 3100gr . 51cm idi maşallah.. Doktorum doğuma kadar daha büyüyecek dedi.Doğum yaklaştıkça hızlı büyüyor bebek..
Benden şîmdîlik bu kadar.. (Tlfdan yazmak zor)
Tüm arkadaşlara sevgîlerimigönderiyorum..
Canim benim, ne güzel ilerlesimin hamileliginde..........merak ettim bende detayli ultrasondan sonra bize bildir olurmu durumlarini meleklerinin :)) insallah bir sorun cikmaz canim, icini her zaman ferah tutmaya bak canim..biliyorum insan bazen cok korkuyo..ben her zaman ne kadar da zor olsa "meleklerim Allaha emanet, Allahim korusun, meleklerde benim meleklerimi korusun" diye kendimi rahatlatiyordum. okumustum bir yerde rahimde bebislerin döllenmesinden itibaren 40.000 tane melek görevlendiriliyormus diye..iste o meleklere dahi dua ediyordum buda bana güc veriyordu
Haz canim, hayirli olsun, 12 gün sonra en gec insallah bize güzel haberini verirsin canim......icini ferah tut, bebislerine inan güven, onlar sana sImsIki tutunsunlar.......
elfime - cok sayfa var, ara sira okumani tavsiye ederim cok güzel seyler ögrenirsin..ben dogus merkezde firdevs hanimda yaptirdim gecen sene bu zamanlar gitmistik canim...su an ikizlerim kucagimda teyzesi ve dünyanin en mutlu insanlariyiz, darisi tüm anne olmak isteyenlere.......
canim benim..seni cok iyi anliyorum...1300 gr olmuslar bak bu cok iyi...ama niye az buluyorki doktor kilosunu..öyle seylere fazla kafayi takma canim, bebekler istedigi kiloyu vitamini senden aliyorlar hic merak etme. tabii sende vitaminli yiyceksin, illaki abartili kilo almana gerek yok, bana doktor demistiki, siz ister az kilo ister cok alin, bebekler zaten istediklerini aliyorlar. sizde vitamin eksikligi cikar en kötü ihtimal de demisti. demir hapi falan da verdilermi canim? belirli zaman sonra demir bayagi azaliyor vücudunda cünkü.
Merhaba kizlar...
Nasilsiniz???
Transferi olan arkadaslar hayirli olsun. Umarim guzel haberlerinizi aliriz.Tedavileri devam eden arkadaslara iyi sanslar diliyorum. Umarim herkes 2014 te bebeklerini kucaklarina alirlar...
Bize gelince haftaya 4,5 aylik oluyoruz. Simdilik hersey yolunda.Kizimiz surekli acikiyor:)))habire yiyorum ama hala dogru durust kilo almadim. Haftaya kontrumuz var, umarim bir sorun cikmaz.
Mide bulantilarindan sonunda kurtulduk.. Kasiklarimda ve karnimin alt kisimlarndaki agrilara dr rahim buyudugu icin normal diyor.Burun kanamam var ona da nornal diyor buradaki dr lar...
Bizden haberler simdilik bu kadar:)))
merhaba karanfil cim, o kadar oldumu? aramızda pek birşey yokmuş, dilerim bir sorun çıkmaz, 20 hafta da tetanoz aşısı vuruluyor, sağlık ocağında bilgin olsun, iki kere oluyorsun bu aşıyo, bir 20 hafta diğeri ise tam bir ay sonra, dilerim güzel bir hamileliğin olur, ve sağlıklı zamanında kucağına aldığın günleri de okuruz,
kızlar günaydın,
dün detaylı ultrasyonumuz vardı, gittiğim prof.şükür bebekler ile ilgili bir problemin olmadığını söyledi. 32-34 hafta da doğum diyorlar dedim. bana senin çift yumurta ikizi o yüzden en az 35-36 hafta dedi. sonra neden bilmem rahim ağzına bakalım dedi. o ana kadar çok güzel şeyler söyledi yine ayaklarım havalardaydı. sonra vajinadan çok kurcalamadan rahim ağzına baktı çalışıp çalışmadığımı sordu,ne iş yaptığımı sordu işimin yoğunluk derecesini sordu. ve bana rahim ağzının 22-24 mm olduğunu bunun alt sınır olduğunu kendimi yormamı,progestron başlamamı ve işten çıkmam gerektiğini, yatak döşek yat demiyorum ama yürüyüş, hareket, spor iş yapma dedi. bu benim için erken doğum, erken doğum da yoğun bakımlarda kalmam gerektiği anlamına geliyormuş,neye uğradığımı şaşırdım. asistanına rahim ağzı kaç olması gerektiğini sordum. bana 24-28 mm olması lazımdı dedi.
yani iş ile yaptığım bütün planlar suya düştü.ben mart ayına kadar çalışmak istiyordum, ama şimdi cuma günü kendi doktorum ile konuşup hastalık raporu sanırım başlatacağım meleklerim için bunu yapmalıyım, tabi ben de morel sıfır dokunsam ağlayacağım moduna girdim.patronuma durumu nasıl izah ediceğim.kafamda binbir tilki anlayacağınız,
güzel bir haber vermek isterdim,
kızlar günaydın,
dün detaylı ultrasyonumuz vardı, gittiğim prof.şükür bebekler ile ilgili bir problemin olmadığını söyledi. 32-34 hafta da doğum diyorlar dedim. bana senin çift yumurta ikizi o yüzden en az 35-36 hafta dedi. sonra neden bilmem rahim ağzına bakalım dedi. o ana kadar çok güsabır şeyler söyledi yine ayaklarım havalardaydı. sonra vajinadan çok kurcalamadan rahim ağzına baktı çalışıp çalışmadığımı sordu,ne iş yaptığımı sordu işimin yoğunluk derecesini sordu. ve bana rahim ağzının 22-24 mm olduğunu bunun alt sınır olduğunu kendimi yormamı,progestron başlamamı ve işten çıkmam gerektiğini, yatak döşek yat demiyorum ama yürüyüş, hareket, spor iş yapma dedi. bu benim için erken doğum, erken doğum da yoğun bakımlarda kalmam gerektiği anlamına geliyormuş,neye uğradığımı şaşırdım. asistanına rahim ağzı kaç olması gerektiğini sordum. bana 24-28 mm olması lazımdı dedi.
yani iş ile yaptığım bütün planlar suya düştü.ben mart ayına kadar çalışmak istiyordum, ama şimdi cuma günü kendi doktorum ile konuşup hastalık raporu sanırım başlatacağım meleklerim için bunu yapmalıyım, tabi ben de morel sıfır dokunsam ağlayacağım moduna girdim.patronuma durumu nasıl izah ediceğim.kafamda binbir tilki anlayacağınız,
her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum ama kafamda çok karışık bizim çevremiz akrabalar olarak biraz ilginçler birinin çocuğu olduğunda kaşına kirpiğine kadar dikkat edip kime benzediğini araştırıyorlar.sonuçta bizim çocuk sahibi olamadığımızı da biliyorlar bu saatten sonra çocuğumuz olursa acaba yüzüme söylerler mi hiç size benzemiyor diye bu çok kafamı karıştırıyor eşimde çok hassas biri etraf kötü konuşursa çocuğa ısınır mı ?dışlar mı?açıkçası çok karışığım .çocuk sahibi olanlardan yardım istiyorum lütfen bebek anisha rüzgarselin foruma girerseniz yanıt bekliyorum szilerden .sonuçta ben pek önemsemiyorum benzerlik olayını ama çocuk büyüdüğünde bile takabilir.birde bende şu sorun var eşim için bende yumurtalarımdan vazgeçicem çünkü sanırım ancak bu şekilde i,çine sinecek hani sizde en azından birine benzer bizde oda olmayacak çok aykırı bir tip olursa anlaşılır mı sizce?çok uzattım ama i,çimden geçenleri yalnız burda paylaşıyorum.bu arada çevreye embiriyoları dondurttum dedim bakalım kısmet artık.
Canım merhaba,
Bu benzeme olayına bence hiç takılma ben şuna inanıyorum ki senin kanınla canınla beslenen ve içinde hayat bulan , seninle bütünleşen bir canlı baskasına benzeyemez. Şuanda oğlum 5,5 aylık ve her gören bana benzetiyor ayrıca oğlumun resmiyle ağbimin bebeklik resimlerini yan yana koy ayıramazsın o kadar benziyorlar ki yani oğlan dayıya çeker derler yaa aynen öyle :)
Ayrıca ısınamamak diye bişey söz konusu bile olamaz canım içinde büyütücen, tekmelerini hissedicen, her ultrason günü onu görmek için sabırsızlanıcaksın, doğsun artık diyeceksin, onu doğduğu an göreceksin kokusunu duyacaksın, emzireceksin, dokunacaksın , sen bakıp büyüteceksin böyle bir şey mümkün mü !!! Heleki 4. Ayından sonra sana gülmeye dokunmaya seni görünce heyecanlanıp sevinmeye başladığında için eriycek.
Bence etraf bunu düşünür mü şunu düşünür mü diye kendine eziyet etme . Bizim aklımıza bile gelmiyor eşim sürekli iyiki yapmışız biraz büyüsün 2.yi de yapalım diyor :) o çok büyük bir sevgi içine düştüğü an anlayacaksın ve boşuna dert etmişim diyeceksin ...
kızlar günaydın,
dün detaylı ultrasyonumuz vardı, gittiğim prof.şükür bebekler ile ilgili bir problemin olmadığını söyledi. 32-34 hafta da doğum diyorlar dedim. bana senin çift yumurta ikizi o yüzden en az 35-36 hafta dedi. sonra neden bilmem rahim ağzına bakalım dedi. o ana kadar çok güzel şeyler söyledi yine ayaklarım havalardaydı. sonra vajinadan çok kurcalamadan rahim ağzına baktı çalışıp çalışmadığımı sordu,ne iş yaptığımı sordu işimin yoğunluk derecesini sordu. ve bana rahim ağzının 22-24 mm olduğunu bunun alt sınır olduğunu kendimi yormamı,progestron başlamamı ve işten çıkmam gerektiğini, yatak döşek yat demiyorum ama yürüyüş, hareket, spor iş yapma dedi. bu benim için erken doğum, erken doğum da yoğun bakımlarda kalmam gerektiği anlamına geliyormuş,neye uğradığımı şaşırdım. asistanına rahim ağzı kaç olması gerektiğini sordum. bana 24-28 mm olması lazımdı dedi.
canım benim çok sağol Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlık ve huzur versin inş. inan bende senin gibi düşünüyorum zaten önümüzde başka seçenek yok allh önümüzü açık etsin inş bende bu duyguları yaşamayı çok istiyorum.sizlere imreniyorum darısı başıma.içimi ferahlattın canım ya çok ihtiyacım var benim eşim biraz farklı düşünüyor o yüzden çekiniyorum kendim ısınırım sorun yaşamam ama o sorun çıkarırsa üzülürüm ama oda ısınır heralde.yavaş yavaş ısınıyorum bu fikre inş bu yolda önümüz açık olur .teşekkür ederim canım oğlunu yerime de öp kokla
Canım hiç merak etme eşin de onun yüzünü gördüğü kokusunu duyduğu anda bir daha onsuz yapamayacak şekilde bağlanacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?