Canim haberler hic iyi degil. Bugün bogazimdaki iltihap icin gittim doktora. Oda Penicillin icirdi, cok tehlikeli dedi. Birde ultrasondan bebisime bakti ama kalp atisi göremedi. Kürtaj olacaksin dedi. Dünyam yikildi. Gecen Cumarteside kanamadan hastanede yatmistim. Ne yapayim arkadaslar bir fikir verin. Vücudum cok yiprandi. Birtane kizim var, bir daha yapmayayim mi, bilemedim.

Canım yaa çok üzüldüm nasıl olur (((( verdiği ilaçmı zarar verdi bebişe yoksa daha önce mi birşey olmuş (( Evet gerçekten çok ama çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz ama yılmak yok biz en güçlüleriz.

Canim benim, penisilini icirmeden önce bakti. Demekki olmayacakmis. Bu ikidir basima geliyor. Gecen düsügüm Mayista idi. Ne olabilir ya bir fikri olan var mi? Pihtilasma sorunumu var acaba? Yada spermlerin kalitesi, DNA yapisi kötü. Hertürlü sey geliyor aklima. Simdi an az 3-4 ay ara ver dedi doktor. Her yil her yil bir sürü eziyet. Birtürlü dogru düzgün tatil yapip dinlenemedik ailecek. Ilginc birsey bu sefer hic gözümden yas gelmedi. Normal degil degilmi?
HIT de iki tane dondurulmuslarim var, iki sene öncesinden. Esim onu da deneyelim diyor. Ben se dinlenmek istiyorum bir süre.

Ay adina cook üzüldüm ne diyecegimi bilemedim.burda nikim yeni oldugu icin eski nikime larax e özelden e-mailini birakirsan belki yazisabiliriz eger uygunsan istersen.
simdi burda su söyle bu böyle yorum yalnis olur.
HIT te yapmissin galiba? hitin hic bir protokolünü bilmiyorum ama belki tedavimizi ve ialclarimizi kriter getirip konu hakkinda görüsebiliriz.
Kürtaj her doktor yapmaz ama elki büyük bebek diye yapilabilir gecmis olsun cnm.acil isfalar dilerim hemen toparlanman dilegiyle..
zamana birak iyi bir zamanda tekrar iyi düsüneceksindir.
senden haber beklyiorum, iyi hafta sonlari dilyiorum
sevgiler.

Yeni yil hepimize saglik-huzur-bereket getirsin en önemliside saglikli -hayirli evlatlar nasil etsin

tüm form arakadaslarimi kutlarim simdiden..

forma giren cok az ..hep ayni isimler ayni 3-5 kisiyiz ...
yakinda bende galiba artik girmem yavas yavas ilerliyor.. cok sakin sesiiz )))
ic acici durumlar dgeil tabiki...
hoscakalin diyorum YOLUNUZ ACIK OLSUN

sevgiler

Canim benim senin ve bebeginin yasadiklarina cok uzuldum.cok gecmis olsun.keske bebegin tutunabilseydi ama bazen ne yaparsan yap hersey olacagina variyor Allah yardimcin olsun sana saglik ve guc versin.kendine fazla yuklenme birak bedenin ve ruhun biraz dinlenip kendine gelsin zaten o gun geldiginde yavas yavas birseylerde sende netlesmis olur.surekli ayni seyleri yasiyorsan istersen yeniden denemeden once bunun sebeplerini arastir belkide atladiklari birsey vardir en azindan onlemini almis olursun.sevgiler

Canim senin nezdinde bende senin ve forumdaki tum dostlarin yeni yilini kutluyorum insallah hepimize saglik mutluluk ve bol bebisli gunler nasip eder bebegine hamile olanlarada bebislerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin bebisini (bebislerini) kucagina alanlarada saglikli uzun omurler versin.herkese mutlu yillar......larax canim bence arada sirada girmeye calis boyle giderse kimse kalmayacak sevgilerimle

Canim yok ben Firdevs Hanimda yaptirdim. HITde denedigimde düsük olunca Firdevs Hanima gittim. HIT de dorndurmuslardi. Neyse sakin kafayla bir düsünmem lazim.

Evet haklisin tatlim. Bencede atladiklari birsey var. Su günleri atlatayim, saglikli düsünemiyorum belki simdi. Allahim hepimize yardimci olsun. Son dönemde kizimi yalniz biraktim. Simdi onunla daha fazla vakit gecirmek istiyorum. Insallah 2014 hepimiz icin güzel bir sene olunur.

Sen kimde tedavini oluyorsun?

Sen kimde tedavini oluyorsun?

Canim ben henuz tedaviye baslayamadim cunku biraz eseledikce bugune kadar hep doktorlara soyledigim ama uzerinde durmsyip beni yalanladiklari sorunu gec de olsa en sonunda buldum.esimde dna hasari ile birlikte fish boyama testintede % 8 oraninda (ki bunu ben dusuk saniyorfum ama onemli bir yukseklikmis) hasar cikti ve en az 3-4 aylik bir tedavi basladi sonrasinda testler yapilcak duzeldi ise o zaman basliycaz.o nedenle sanada kendini iyi hissettiginde arastirmani soyledim dahada gec olmadan.ben cok ugrastim ama taki bugune kadar hicbiri beni dinlemedi esim dahil.esimdeki varikoseli ve bu son iki sorunu benim arastirmamla bulduk.embriyonun olusmasinda, tutunmasinda, saglikli devam etmesinde yumurta kadar spermde cok onemli.fakat seciyoruz ve kendini yeniliyor dedikleri icin onemsemiyorlar ancak bizzat kendi yasadiklarimla bunun kocaman bir hata oldugunu biliyorum.eminim sende detayli arastirip sorunu en sonunda tespit edeceksin.sana simdiden kolay gelsin canim

bayagi uzun zaman oldu girmeyeli foruma canlarim.netim yoktu.tele net aldim bende bizi merak etmissinizdir bebislerim ve ben cok iyi ve mutluyuz.2 ocakta iki aylik olacaklar Allahin izniyle.coook tatli bebislerimiz kizlar.cokta uslular masallahhhh.hele kizim ne gaz sorunu ne isey masallahmelek gibi.oglumda cok uslu tek sorunu acligina hiiic dayanamiyo benim oburum.mama saatine bes dakika kala basiyo yaygarayi.onun disinda masallah uyku duzenleri cok iyi.gece iki kere kalkiyoruz sadece.masallahhhh.kilolarina gelince gectigimiz persembe gunu kontrolumuzde oglum 3600 olmus,kizim 3100 gr olmus.doktor iyi almislar dedi.e malum hastaneden ciktigimizda oglan 2170 ,kiz 1760 idi.insallah tombiscik olurlar.ikiside bana benziyo.oglum hafif cenesi babaya benziyo.ayyy cook mutluyum anlatamam yaaa Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin insallah.kirkimiz ciktiktan sonra annem gitti. ama inanin hic zorlanmiyorum.uslu olduklarindanmi bilmem ama cok iyi gidiyor simdilik.neysr kizlar vakit buldukca girerim artik.opuyorum.formu bos bi zamanda okicam kizlar.haberdar degilim sizlerden.imsallah herkes iyidir...

Ya cooook tatli anlatmissin masallah Allah nazarlardan korusun mutluluk tablosu iste bu.evet kizlar arada birde olsa nete girip boyle tatli tatli anlatinki bizlerde daha azimle yola devam edelim.bebislerini kocaman opuyorum.

merhaba canım,
biliyorum kuvez günlerini, neler yaşadığını inan hep hissetmiştim,
geçen cuma kendi doktoruma gittim, korkmamam gerektiğini bebekleri yaşatabilmeleri için en az 25.haftayı tamamlamam gerektiğinden bahsetti, sonra benim ile hep hafta sayacağını 25-28-32 ve sonra inşallah 36 haftaya gelebileceğimizden bahsetti.beni biraz rahatlattı.tabi hep kontrol altında olarak,bana rahimi diktiklerinde de tam bir sonuç olmadığını ya da sürekli istirat eden hastadada sonuç olmadığını erken gelecek bebeklere tam bir çözüm yolu olmadığını söyledi, progestona başladık vajinadan sabah akşam, sonra mogron diye bir ek bir ilaç daha verdi bu rahim kasılmalarını önlüyormuş, özel hastane olduğu için bana sadece iki kere 10 günlük rapor yazacağını öncelikle 25 haftayı tamamlamamızdan bahsetti, sonra tekrar kontrol eğer çok incelme var ise ikinci bir 10 günlük rapor ve sonrasında gerekirse devlet hastanesinden heyete girip rapor almam gerektiğinden bahsetti, raporu hemen başlatmadı, yılbaşı sonrasına gün verdi zaten c.tesi pazar yok yılbaşı tatili derken rapor hakkımın bitmemesi için biraz süreyi uzatmak istedi. işte yorulmuyorsan ayağını uzat masa başında çalışabilirsin dedi.tabi ulaşım özel bir araçla olacak,yılbaşı sonrası ölçümü kendisi yapacak bakalım ne kadar incelmiş, hayırlısı artık, ben meleklerime de diyorum sakın 30 hafta dolmadan gelmeyin diye, inşallah beni dinlerler,

Seni merak ediyorum polyanna nasıl gidiyor?

Hosgeldin canim insallah 3 bebisinde sana ve hayata simsiki tutunurlar ve gunu geldiginde sana mujdeli haberi verirler.Allah emeklerinizi bosa cikartmasin ve 3 misafirinizin ucude bir omur sizinle olsun.

güzel dileklerin için teşekkürler.artık sabırsızlanmaya başladım biraz da korkuyorum..perşembe günü tahlil günüm umarım bu yıl tüm güzellikleri beraberin de getirir...yeni yıl senin ve diğer tüm arkadaşlarım için dileklerimizin gerçek olduğu bir yıl olur.. :)

yazdıkların beni o kadar motive ettiki hergün okudum :)çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için..
hiç bir belirtim yok irem hanım normal olan bu zaten dedi...perşembe gününü iple çekiyorum ama birazda çekiniyorum... umarım gönlümdeki olur...bu arada yeni yılını kutluyorum,,sağlık sıhat ve kucak dolusu mutlluulluukk diliyorummm

Hayırlı uğurlu olsun transferin Rabbim yeni yıla bebişli girmeni nasip etsin :) doktorun Firdevs hanım mıydı?

Hayırlı uğurlu olsun transferin Rabbim yeni yıla bebişli girmeni nasip etsin :) doktorun Firdevs hanım mıydı?

evet doktorum firidevs hanımdı.
sende doktor arayışı içerindesin sanırım..
biz HİT le görüşmeye gitmiştik ağustosta son ana kadar ona gitmeyi düşünüyordum.nette firidevs hanım ve ekibinden hep olumlu duyumlar alınca..onlarla yazıştık,hiç görüşmeye gitmemize rağmen içim daha çok ısındı eşimde aynı fikirdeydi ve giittikk..
umuyorum,diliyorum +++ olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…