Sana özelden eski nikim Larax ten haftalar öncesinden formdan mesaj yazdim ama galiba alamadin?
merak ettim seni ,eger okuyduysan kisaca bilgi verirmisin ?
Nasilsin? kac bebeisin var ? nasil oldun ?merak ettim.
görüsmek üzere
sevgiler
Canim haberler hic iyi degil. Bugün bogazimdaki iltihap icin gittim doktora. Oda Penicillin icirdi, cok tehlikeli dedi. Birde ultrasondan bebisime bakti ama kalp atisi göremedi. Kürtaj olacaksin dedi. Dünyam yikildi. Gecen Cumarteside kanamadan hastanede yatmistim. Ne yapayim arkadaslar bir fikir verin. Vücudum cok yiprandi. Birtane kizim var, bir daha yapmayayim mi, bilemedim.
Canım yaa çok üzüldüm nasıl olur(((( verdiği ilaçmı zarar verdi bebişe yoksa daha önce mi birşey olmuş (( Evet gerçekten çok ama çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz ama yılmak yok biz en güçlüleriz.
Canim haberler hic iyi degil. Bugün bogazimdaki iltihap icin gittim doktora. Oda Penicillin icirdi, cok tehlikeli dedi. Birde ultrasondan bebisime bakti ama kalp atisi göremedi. Kürtaj olacaksin dedi. Dünyam yikildi. Gecen Cumarteside kanamadan hastanede yatmistim. Ne yapayim arkadaslar bir fikir verin. Vücudum cok yiprandi. Birtane kizim var, bir daha yapmayayim mi, bilemedim.
Yeni yil hepimize saglik-huzur-bereket getirsin en önemliside saglikli -hayirli evlatlar nasil etsin
tüm form arakadaslarimi kutlarim simdiden..
forma giren cok az ..hep ayni isimler ayni 3-5 kisiyiz ...
yakinda bende galiba artik girmem yavas yavas ilerliyor.. cok sakin sesiiz )))
ic acici durumlar dgeil tabiki...
hoscakalin diyorum YOLUNUZ ACIK OLSUN
sevgiler
Ay adina cook üzüldüm ne diyecegimi bilemedim.burda nikim yeni oldugu icin eski nikime larax e özelden e-mailini birakirsan belki yazisabiliriz eger uygunsan istersen.
simdi burda su söyle bu böyle yorum yalnis olur.
HIT te yapmissin galiba? hitin hic bir protokolünü bilmiyorum ama belki tedavimizi ve ialclarimizi kriter getirip konu hakkinda görüsebiliriz.
Kürtaj her doktor yapmaz ama elki büyük bebek diye yapilabilir gecmis olsun cnm.acil isfalar dilerim hemen toparlanman dilegiyle..
zamana birak iyi bir zamanda tekrar iyi düsüneceksindir.
senden haber beklyiorum, iyi hafta sonlari dilyiorum
sevgiler.
Canim benim senin ve bebeginin yasadiklarina cok uzuldum.cok gecmis olsun.keske bebegin tutunabilseydi ama bazen ne yaparsan yap hersey olacagina variyor Allah yardimcin olsun sana saglik ve guc versin.kendine fazla yuklenme birak bedenin ve ruhun biraz dinlenip kendine gelsin zaten o gun geldiginde yavas yavas birseylerde sende netlesmis olur.surekli ayni seyleri yasiyorsan istersen yeniden denemeden once bunun sebeplerini arastir belkide atladiklari birsey vardir en azindan onlemini almis olursun.sevgiler
Merhaba canim seni burda gormek cok guzel.ne kusuru canim benim sen iyimisin bebislerin hamilelik surecin insallah tamami guzel geciyordur.bende degisen sey esimde % 19 dna hasari cikti bunun icinde 3-4 aylik bir tedavi protokolumuz var bakalim ondan sonra allah buyuktur diyorum.bu aralar esime odaklanip arastirmaktan ve onu ikna etmekten baya yoruldum.sevgilerimle
Sen kimde tedavini oluyorsun?
bayagi uzun zaman oldu girmeyeli foruma canlarim.netim yoktu.tele net aldim bendebizi merak etmissinizdir bebislerim ve ben cok iyi ve mutluyuz.2 ocakta iki aylik olacaklar Allahin izniyle.coook tatli bebislerimiz kizlar.cokta uslular masallahhhh.hele kizim ne gaz sorunu ne isey masallahmelek gibi.oglumda cok uslu tek sorunu acligina hiiic dayanamiyo benim oburum.mama saatine bes dakika kala basiyo yaygarayi.onun disinda masallah uyku duzenleri cok iyi.gece iki kere kalkiyoruz sadece.masallahhhh.kilolarina gelince gectigimiz persembe gunu kontrolumuzde oglum 3600 olmus,kizim 3100 gr olmus.doktor iyi almislar dedi.e malum hastaneden ciktigimizda oglan 2170 ,kiz 1760 idi.insallah tombiscik olurlar.ikiside bana benziyo.oglum hafif cenesi babaya benziyo.ayyy cook mutluyum anlatamam yaaa Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin insallah.kirkimiz ciktiktan sonra annem gitti. ama inanin hic zorlanmiyorum.uslu olduklarindanmi bilmem ama cok iyi gidiyor simdilik.neysr kizlar vakit buldukca girerim artik.opuyorum.formu bos bi zamanda okicam kizlar.haberdar degilim sizlerden.imsallah herkes iyidir...
Bilginisa canim, demek ciger gelistirici igne yapildi bile........dua edelimde biraz daha dayansin bebisin rahminde...insallah bir kac hafta daha kalir canim, hemen gelip napcak su soguk havalarda :) saka bi yana, aklimiz sende canim..bizi haberdar et......karin sertlesmesini ben yasamadim..ama o igne olayini bana da yapmislardi. iki kez yapiliyor sana da öyle yaptilarmi? Allaha emanet olun bebisinle canim benim.
selam canim, merak etme fazla canim, Allahin dedigi olur.......bazen kadinlar 5-6 hafta öyle dayaniyor rahim agzi kisaldigi zaman. en kötü ihtimaldede cerclage diye bisey var, onu takiyorlar canim. insallah erken gelmez bebislerin, gelirsede Allahin takdiri onlarin dogacagi gün zaten belli. hic üzülme derim. bende gectim o yollardan biliyorum kendini nasil hissettigini. inan bana canim, o günlerde geciyor, bakarsin erken gelmez. ama zaten ikizlerde biliyosun biraz olsun erken geliyorlar, buda cok cok normal. morelini sen yüksek tutacaksin, sifir deme moreline yüksek tut canim bebislerin hisseder!!! sen ne kadar iyi hissedersen senin bebislerde öyle hisseder bunu unutma canim......benimkiler 1 aydan fazla kaldilar teyzesi küvezde, kükvezde kalmasi sorun degil, insan üzülüyor tabii, üzülmezmi, ama inan önemlisi bebislerini saglikli sekilde sonra evinize götürmeniz. biliyorum bu laflar seni teselli etmez ama senin tek yapacagin sey, kendini gercekten yormamak, daha cok yatmak, ne kadar yürürsen, is görürsen acilma risikosu olabilir. cok heyecanlandim bende simdi, ne olur bizi haberdar et. telefonla girme imkanin varmi internete? inan cok merak ediyorum ve dualarimiz seninle canim!!!! Allaha emanet olun ücünüz :)
Arkadaslar cok mutluyummmmmm... hayatimda ilk defa cift cizgiyi gördüm bu gün, Allahim ne mutluluk :)))
Icime su serpildi, derin bir ohhh cektim, gözlerimden yaslar süzüldü... Allahim sana sükürler olsun bana bu duyguyu yasattin, isteyen herkesede yasat yarabbim...
Insallah persembe günüde kan testim var, güzel bir sonuc alabilirim.
Benden iyi dileklerini ve dualarini esirgemeyen tüm forumdaslarima cok tesekkür ediyorum, iyiki varsiniz...
Hosgeldin canim insallah 3 bebisinde sana ve hayata simsiki tutunurlar ve gunu geldiginde sana mujdeli haberi verirler.Allah emeklerinizi bosa cikartmasin ve 3 misafirinizin ucude bir omur sizinle olsun.
Transferin hayırlı olsun arkadaşım. inşallah şimdi bebişler sımsıkı sana sarıldılar, transferden itibaren hamilesin biliyorsun di mi.hep bunu düşün ,mutlu ol, ağzın kulaklarında gez güzelim.bebişlerinle konuş,dualar et.babası da konuşsun.onun da morali düzelsin.
hiçbir şeyi kafana takma ,kötü düşünme.artık herşeyi geride bırak.bol bol kanepede uzan.yemek yapmak için kalk sadece.ev işini zaten yasaklamışlardır.müzik dinle.komik şeyler seyret.hızlı hareketten kaçın hep yavaş ağır.
belirti aramak pek doğru değil bence. çünkü irem hanım söylemişti hastalrımızın %80 i belirtisiz oluyorlar diye.belirtilerde 7.günden sonra göğüslerde olabiliyormuş ama bazen 3-4 günden sonra yumurtalıklarda rahim bölgesinde ağrı olabiliyor o da progestan ın yan etkisiymiş .buna çok dikkat etmelisin. bol su iç ltf .2 lt yi geçsin bence.gaz yapıcı şeyler yeme,sıvısı bol olan yemekleri tercih edersen daha iyi olur. çünkü ilaçların yan etkisi kabız olmanı karın ağrısını hiç istemeyiz.
protein ağırlıklı beslen. hep derler günde iki yumurta, iki güne bir kırmızı et, bol meyva,salata ,nar suyu ,ananas ve yarım lt süt.
bütün yapman gerken bunlar .zaten bunun çok zorlarını hayatımız boyunca yaptık. şimdi meyvasını topalma zamanı inşallah.
Allahım hayırlısyla senin kucağını da bebişlerinle :)) doldursun. hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
kendine çok iyi bak.
hoşçakal.
yazdıkların beni o kadar motive ettiki hergün okudum :)çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için..
hiç bir belirtim yok irem hanım normal olan bu zaten dedi...perşembe gününü iple çekiyorum ama birazda çekiniyorum... umarım gönlümdeki olur...bu arada yeni yılını kutluyorum,,sağlık sıhat ve kucak dolusu mutlluulluukk diliyorummm
Hayırlı uğurlu olsun transferin Rabbim yeni yıla bebişli girmeni nasip etsin :) doktorun Firdevs hanım mıydı?
Seni merak ediyorum polyanna nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?