Bebek,Bcemre,karanfil iyi dilekleriniz icin cok sagolun bebekcim hamileligim hep ayni mide sikayetleri devam hic bi ilac ise yaramiyor bende ilac almiyorum mumkun oldukca dun drumda yapcak bisey yok dedi valla bi tuhaf hem hic istahim yok midem koptugu icin biseyler yiyorum bide bi ayda 2kilo almisim cok canim sıkıldı.drda bu konuda cok hassas yine fircayi kaydi sen toplamda kac kilo aldin canim galiba sende kilodan aglasiyordun.zaten ikizler ergen geliyor kuvoz olaylari falan valla bilmem bari 34-35haftaya kadar dursalar oyuzden kilo almak hic istemiyorum...
[/QUOTE]Sevgili rüzgarselin seninle iletişime geçmeliyim.msj atamıyorum nasıl yapsak[
QUOTE=ruzgarselin;32846578]vitalgraph sana mail adresimi göndermiştim ama yazmadın sanırım.
canlarım size güzel haber vermeyi isterdim hemde çok ama olmadı yine gözüm yaşlı ayrıldım hastaneden.maalesef onca hazırlık boşa gitti eşim ameliyat oldu yine sperm bulunamadı biz yine travma geçirdik.doktorun yüzü hala gözümün önünde Allah ım herşeye katylanıyo insan ben bu sefer dayanamam diyordum ama hala ayaktayım çok şükür sizlerin güzel haberlerini okudukça kendimi biraz toparladım.sanırım stres ve üzüntüden kendimi yemek yemeye adadım kilo bile aldım.
şuan önümüzdeki tek seçenek don. tabi eşimle henüz konuşmadık o söyledi ben üzülmesin diye kapattım çünkü yaramız çok taze.ne yapalım hayat bu önümüze gelenlere biz karar veremiyoruz.hepinizi öpüyorum sizlerin sayesinde ayaktayım çok teşekkür ederim
güzel haber veren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ve sağlık diliyorum
Bugun dr kontrolumuz vardi en son 12.haftalikken gitmistik birinin cinsiyeti gorunmustu erkekti simdi 16.haftadayiz bugunde drumuz kizi gordu yani bi prens ve prenses olucak Allahin izniyle cinsiyetin onemi yok tabiki saglikli olsunlar onemli olan bu.benide belki merak eden olur diye yazdim.
Hamile arkadaslara Allah kolay hamilelik kolay ve saglikli dogumlar nasip etsin yolun basinda olanlarada Allah bu duygulari tatmayi nasip etsin..
Canım çok sevindim bir prens ve prenses ne mutlu sana.kilo konusunu problem etme bence bende otuzuncu haftamdayım toplam sekiz kilo aldım görenler ikiz gebelik olduğuna inanamıyor.ama doktorum bebeklerin gayet iyi olduğunu söylüyor.bizler fit hamileler olucaz ne güzel doğum sonrası kilo verme sorunumuz olmuycak ..
ne güzel seninde ikizin üstelik bir oğlun bir kızın olacak inşallah. çok sevindim .sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucağına almanı dilerim.şimdii sana düşen gören bebişlerine ve kendine çok iyi bakman ve foruma daha sık girerek tecrübelerini bizlere aktarmandır. hem moral bulacaksın hem moral alacaksın di mi.
arkadaşlar forum çok sessizleşti(bu son hafta o kadar az takipçi ve giriş yapan üye oldu ki üzülmemek elde değil. bazen sadece kendimi görüyorum. neden yazmıyorsunuz. sadece okumayın lütfen bir ses ,bir nefes olun. iki lafın belini kırmak kaç dakika alır ki..hadi gelin. özledim ben coşkuyu,karmaşayı.
herkese çok selamlar.
sevgiyle kalın. bol bebişlekalın.
canım merhaba,
öncelikle sağlıklı olsunlar, elleri ayakları tam sağlam olsunlarda, her yönden ruhen bedenen mükkemmel olsunlar,cinsiyetleri hiç önemli değil, Allahım onları bizlere bağışlasın, zamanında doğumlar nasip etsin.
çok çok çok sevindim inan, kolay bir hamileliğin olsun,
Yüce rabbim zamanında kucağına almayı da nasip eder inşallah,,,
Cok sagol arkadasim evet saglikli olsunlarda cinsiyet tabiki onemli degil ama yinede insan farkli olunca ikisindende meragini aliyor..senin hamileligin bssil gidiyor kilolarla basimiz belada sen neler yapiyorsun canim diyet yapabiliyormusun bana drum gerekirse diyet yap dedi..ben kiloyu cok kafama takiyorum pazartesi ise baslicam kismetse agirlasmaya basliyorum bakalim nasil caliscam...
Bugun esimin dna test sonucunu aldik ve % 19 hasarli cikti yani tam sinirda.doktora mail attim bakalim ne diyecek.gercekten surekli umut etmek ne zor sey bu kadarcik seyde bile yine acaba kendi yumurtalarimla denesemmi diye hayallere kapildim ama malesef yasim 45 oldugu icin acikcasi ben esimi toparlayana kadar benim artik sansim varmi bilmiyorum .doktorlar azcikda olsa umut verse cekecegim tum acilara ragmen birdaha denesemmi demekten kendimi alamiyorum.birde fish boyama testi yapildi oda haftaya cikacak.canlarim anlayacaginiz kafam yine biraz karisti bu aralar.diger taraftada tsbiki hala donasyon var.vallahi bilmiyorum artik ne olacagini.bildigim tek sey ben esimi ikna edip doktorlara goturup ameliyatini yaptirp hala zorlada olsa testlerini yaptirarak saglama cikartmaya calisirken benim treni kacirdigim.esinin spermleri yuzunden bekleyen arkadaslar umarim biranonce eslerini ikna edip donasyonlada olsa evlat sahibi olurlar.cunku erkekler bizim gibi degil teknoloji gelstikce onlarin sanslarida devam ediyor.ama bizde durum daha kritik belli bir yasa gelince yumurta olsada fayda etmiyor ve biz tamamen sansimizi kaybediyoruz kendi yumilerimizle cocuk sahibi olabilmeyi.bu durumda olan arkadaslar eslerini dusunurken lutfen kendi takvimlerinide goz ardi etmesinler sonra aynen benim gibi bocaliyip durursunuz.sevgiyle ve saglikla kalin
Canım hiiiç takma kafana embriyo transferi yaparsınız sizde forumda da vardı geçmişe dönük okumuştum papatya40 dı galiba ve hissettiği duyguları paylaşmıştı inan okurken duygulanmış ve duygularına ortak olmuştum hatta bir de oğlu vardı diğer durumlardan hiç farklı değildi inan ki...
Sevgili Bcemre, yazdiklarini okuyunca haddim olmadan cevap yazmak istedim. Hala yumurtan olabilir ancak yasdan dolayi yumurtalarin kalitesi dusuk olabilir. Kendimi senin yerine koyup dusundum, ne yapardim diye. Eger yasim 40 olsaydi kendi yumurtalarimla bi daha denerdim, ancak 45 yasinda vakit gecirmeden donasyon denerdim. Hem olmazsa da yumurta faktoru duzgun olduguna gore esinin durumu net belli olmus olur. Canim hersey gonlunce olsun, hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?