Kizlar bende de kilo problemi var. Bu hafta 16 haftalik oluyoruz. Ilk uc ay mide bulantisindan bisey yiyemedim. Hamile oldugumu ogrendigimden beri sadece 1 kilo aldim. Herkes cok az diyor. Burdaki dr im da mide bulantisindan cok az yedigim icin ama butun yediklerin bebege gitmis diyor. Aklim karisti. Normalde 4 ayda kac kilo almak iyidir???

Son düzenleme:
Hamile kalanları hepsini tebriklerimi kabul edin! İnşallah Allahım hepimize de çocuğumuzu kuçağımıza almayı nesip eder! Rice ediyorum hamle kalanlar hangi hastanede tedavi görüp pozetiz sonuçlarınızı aldınızı yazarmısınız

Sevgili rüzgarselin seninle iletişime geçmeliyim.msj atamıyorum nasıl yapsak[
QUOTE=ruzgarselin;32846578]vitalgraph sana mail adresimi göndermiştim ama yazmadın sanırım.
[/QUOTE]

merhaba nilyana bana bişey gelmedi canım yoksa mutlaka dönerdim sana.tekrar yazarsan konuşabiliriz canım sevgiler.

Canım pozitif arkadaşım..sana hak veriyorum.formumuz çok sessizleşti.burada paylaşımda bulunuyoruz yardımlaşıyoruz ve sonra puff diye ortadan kayboluveriyorlar.Ben zamanında buradan güç aldım elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum.senin doktor randevun ne zaman ..doktorunun fikrini düşüncelerini çok merak ediyorum.Ben eminim senin duruumunun bir çözümü vardır.tıp artık o kadar ilerideki..benim anlamadığım daha önce gittiğin onca doktor senin bu durumunu fark etmediler mi canım.bu durumunu firdevs hanım mı fark etti.onun düşüncesi neydi bu konuda.alpiknurcum Ben tedaviden önce bilmeden coraspini bir kaç ay önce başlamıştım.o da benim aşırı ötesi adet kanamama yol açmıştı.böyle adeta parçalar geliyordu.sonra doktorum muayenede rahim tabakamın bozulduğunu kalınlaşmadığını söylemişti.sonra haptan kaynaklandığını anladık.ve inanılmaz bir şekilde rahim tabakam hızla düzeldi.bunu niçin yazdım demekki düzelebilir seninde.tabi senin durumun farklı olabilirde .neyse güzel haberlerini alıcaz inşallah

Canım çok sevindim bir prens ve prenses ne mutlu sana.kilo konusunu problem etme bence bende otuzuncu haftamdayım toplam sekiz kilo aldım görenler ikiz gebelik olduğuna inanamıyor.ama doktorum bebeklerin gayet iyi olduğunu söylüyor.bizler fit hamileler olucaz ne güzel doğum sonrası kilo verme sorunumuz olmuycak ..

Canım başka arkadaşla msjlaşmandan alıntı yaptım.ben sana bişi yollayamıyorum.sen bana msj ile mailini atarsan konuşmak isterim seninle.firdevs hnm. Ve dönasyonla ilgili.tabi uygun görürsen.şimdiden teşekkürler...

merhaba nilyana bana bişey gelmedi canım yoksa mutlaka dönerdim sana.tekrar yazarsan konuşabiliriz canım sevgiler.[/QUOTE]

Az önce Savaş doktorun koordinatörüne bu ikinci denemeyi onlarla yapmayacağımı belirttim acaip rahatladım. Gerçekten hiç gelmiyordu içimden hislerim beni yıllardır yanıltmadı tamamen duygularımla karar verdim. Tabi yaşanmış olumsuzluklar da var biliyorsunuz. Bardağı taşıran son damla da adet olmadan transferi gerçekleştirmek istemesi oldu. Verda doktor da pek ilgisiz ( Firdevs doktorla yola devam. Adet olmak için cyclo pronova ya başladım bitince transfere :))) Rabbim bu sefer nur topu gibi evlat nasipeder inşallah ya da iki :)))))) Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

merhaba,
zor bir süreçten geçiyorsun ne desem faydası olmaz belki ama, önünüzde uzun bir yaşam var,
inşallah bir an önce toparlanırsınız, ve zamanı gelince tedaviye başlarsınız, bizlerde güzel pozitif sonuçlarınızı okuruz,

canım merhaba,
öncelikle sağlıklı olsunlar, elleri ayakları tam sağlam olsunlarda, her yönden ruhen bedenen mükkemmel olsunlar,cinsiyetleri hiç önemli değil, Allahım onları bizlere bağışlasın, zamanında doğumlar nasip etsin.
çok çok çok sevindim inan, kolay bir hamileliğin olsun,
Yüce rabbim zamanında kucağına almayı da nasip eder inşallah,,,

Alpilknur canim beni burda gormek istemene sevindim ben elimden geldigince bildiklerimi sizlerle paylasmak isterim sizlere azda olsa faydam olursa ne mutlu bana canim inan senin hamile kalmani canigonulden diliyorum.sende enaz bizim kadar anne olmayi hakkediyorsun. ama sana bisey diyeyimmi inankismetten ziyade biseyde yok sen benim kibrisa gidisimi orda yasadiklarimi stres baska yonlerden inan aska tutunmaz derdin..sonana kadar karasizdim.ama Allah nasip etmisse oluyor..hic olacakmis gibi dusunmedim..hele ikiz asla dusunmedim..ama simdi iyikide gitmisim diyorum..

Tresscigim cok sagol arkadasim sen beni yanlis anladin sanirim sen cok az kilo almissin ben simdiden cok kilo aldim ayni hizla giderse naparim diye aslinda istahim yok ama mide sikayetleri mecburen yiyorum oyuzden kilo aldim heralde 16.haftadayim 4-5 kilo almisim..

Cok sagol arkadasim evet saglikli olsunlarda cinsiyet tabiki onemli degil ama yinede insan farkli olunca ikisindende meragini aliyor..senin hamileligin bssil gidiyor kilolarla basimiz belada sen neler yapiyorsun canim diyet yapabiliyormusun bana drum gerekirse diyet yap dedi..ben kiloyu cok kafama takiyorum pazartesi ise baslicam kismetse agirlasmaya basliyorum bakalim nasil caliscam...

merhaba canım,
21 hafta + 1 günlük olduk tam 10 kilo almışım, şükür ne bulantı, ne kusma, sadece 1 aydır miğde yanması ile başım dertte, doktora giderken hep ayaklarım geri geri gidiyor, her gittiğimde fırçamı yiyorum, benim için söylüyor ama inan diyet yapamıyorum, akşamları ekmeği kestim, eşim dalga geçiyor, evet akşamları ekmek yemiyorsun ama tabak tabak yemekleri götürüyorsun diye, arada canım abur cabur çekiyor, bir elime alıp sonra bırakıyorum, bir gün almazsam diğer gün mutlaka bir kaçamağım oluyor, aslında biz bundan sonra kilo alırmışız daha hızlı bir şekilde inşallah daha fazla kilo almam, zaten bu bile beni çok zorluyor oturmam kalkmak inan daha zor oldu, bu hafta kaburgalarım batıyor sağa uzansam olmuyor, sola dönsem olmuyor, otururken bile battığını hissediyorum, bizim ufaklıklar gr gr büyüyorlar teyzesi, oğlum 07 aralıkta 315 gr,kızım ise 286 gr olmuştu, doktorum senin yapamadığın diyeti kızın yapıyor diyor, işe giderken yarım saat yürüyüş yapıyorum, sırf daha da zorlanmayayım diye ama tabiki ağzı da tutamayacınca bir işe yaramıyor, hep derlerdi iyice zayıfla öyle çocuk düşün diye şimdi anlıyorum, o zaman saçma diyordum şimdi insan zorlanınca anlıyor,
hep gider çocuk kıyafetlerine bakardık, soralardı kız mı erkek mi diye, eşim ile ben bir ağızdan hem kız hem erkek derdik, hafta sonu dayanamadık, 2 şer takım hastane çıkışı aldık, erkek isteyen eşim kız kıyafetlerinden başını alamıyor, erkek kıyafetlerini ben seçtim,
güldüm vallahi halimize, tam bir kız delisi olacak, Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın, iş konusunda şuan rahat sayılırım, ben şubatın sonu gibi bırakmak istiyorum, bakalım hayırlısı eğer bir problem olur, daha da ağırlaşırsam belki ocak sonu, anlayışlı patronlarım var neyseki, Allahım hepimizin yardımcısı olsun, Tedaviye başlayacaklara dilerim bir an önce bizeler gibi pozitif sonuçu alsınlar, hamile arkadaşlarıma sorunsuz hamileler dilerim, doğumu yaklaşan arkadaşlar tek bir avazda Allahım yardımcınız olsun.

Afedersiin Cnm Ben fark etmedim.sende az kilo aldın sanmışım.bu aralar formda çok kilo alanlarla hiç kilo alamayanlar yazıyor hep kafam karıştı.hamilelikte kilo almakta bir dert almamakta bir dert...bende yerimde sayıyorum.bebekleri besleyemiyormuyum acaba diye üzülüyorum.çok iştahsızım.resmen yemek bana işkence gibi geliyor.Oysa hamile kalınca tek hayalim çılgınca herşey yemektiii..:))

Canım mücadeleni ve seni yazdıklarından hep takip ediyorum.yaşadıklarınının acısını inan içimde hissettim.benimde iki kez iptal olmuş tüp bebek denemem var.ne kadar acı bir durum olduğunu hissediyorum.kendimi okadar kkötü hissetmiştim. Peki arkadaşım çok az bir ihtimale karşın neden bu kadar çaba..neden artık don.düşünmüyorsunuz.o kadar toplanan yumurtalar eşinin geçirdiği operasyonlar gerçekten kolay deyil.lütfeen Beni yanlış anlama hepimiz kadar sende anneliği hak ediyorsun.

Bugun esimin dna test sonucunu aldik ve % 19 hasarli cikti yani tam sinirda.doktora mail attim bakalim ne diyecek.gercekten surekli umut etmek ne zor sey bu kadarcik seyde bile yine acaba kendi yumurtalarimla denesemmi diye hayallere kapildim ama malesef yasim 45 oldugu icin acikcasi ben esimi toparlayana kadar benim artik sansim varmi bilmiyorum .doktorlar azcikda olsa umut verse cekecegim tum acilara ragmen birdaha denesemmi demekten kendimi alamiyorum.birde fish boyama testi yapildi oda haftaya cikacak.canlarim anlayacaginiz kafam yine biraz karisti bu aralar.diger taraftada tsbiki hala donasyon var.vallahi bilmiyorum artik ne olacagini.bildigim tek sey ben esimi ikna edip doktorlara goturup ameliyatini yaptirp hala zorlada olsa testlerini yaptirarak saglama cikartmaya calisirken benim treni kacirdigim.esinin spermleri yuzunden bekleyen arkadaslar umarim biranonce eslerini ikna edip donasyonlada olsa evlat sahibi olurlar.cunku erkekler bizim gibi degil teknoloji gelstikce onlarin sanslarida devam ediyor.ama bizde durum daha kritik belli bir yasa gelince yumurta olsada fayda etmiyor ve biz tamamen sansimizi kaybediyoruz kendi yumilerimizle cocuk sahibi olabilmeyi.bu durumda olan arkadaslar eslerini dusunurken lutfen kendi takvimlerinide goz ardi etmesinler sonra aynen benim gibi bocaliyip durursunuz.sevgiyle ve saglikla kalin

Canım hiiiç takma kafana embriyo transferi yaparsınız sizde forumda da vardı geçmişe dönük okumuştum papatya40 dı galiba ve hissettiği duyguları paylaşmıştı inan okurken duygulanmış ve duygularına ortak olmuştum hatta bir de oğlu vardı diğer durumlardan hiç farklı değildi inan ki...

Sagol canim, ama benim zaten bu ise ilk basladigimizdan bu yana en buyuk sorunum ve beni buralara getiren tek engel esimin kendisi ile ilgili sorunlari bir turlu kabul etmeyisi oldu.bunda malesefki doktorlarin payida cok buyuk esime surekli biz imsi teknigi ile en iyisini seciyoruz sizde sperm oldukca sorun yok dediler ve esimde hep buna inandi ve asla kendi ile ilgili sorunu kabul etmedi.ve simdi istersen bir daha normal tup bebek deneyelim diyor.yani anlayacagin canim isim zor.doktorlar malesefki embriyonun olusmasi ve tutunmasi konusunda erkek faktorunu daha yeni yeni kabul edip uzerinde duruyorlar.dune kadar eger sperm varsa sorun yok deyip gecistiriyorlardi ve direkt kadin faktoru uzerinde duruyorlardi.simdi ise ben gec kaldim bu yasta yumurtalarimla ne kadar basari elde ederiz bilmiyorum.

Sevgili Bcemre, yazdiklarini okuyunca haddim olmadan cevap yazmak istedim. Hala yumurtan olabilir ancak yasdan dolayi yumurtalarin kalitesi dusuk olabilir. Kendimi senin yerine koyup dusundum, ne yapardim diye. Eger yasim 40 olsaydi kendi yumurtalarimla bi daha denerdim, ancak 45 yasinda vakit gecirmeden donasyon denerdim. Hem olmazsa da yumurta faktoru duzgun olduguna gore esinin durumu net belli olmus olur. Canim hersey gonlunce olsun, hakkinda hayirlisi olsun

Canim benim elestrilerin dozunu kacirmadan elbette birbirimize yorum yapip yol gostericez zaten burada olmamizin amacida bu degilmi.bilgi almak kadar bence buda onemli.tespitin cok dogru .icinde bulundugum durum gercekten kolay degil.ben tam donasyon tedavisine baslayacakken doktorumla ilgili bazi aksilikler oldu ve biraz gecikti o arada yine burdaki arkadaslarin paylasimlarindan esime dna testi yaptimaya karar verdik tabi yine benim zorumla ve bu sonuclari aldik.Allahin insanin karsisina ne cikartacagi hic belli olmuyor.hakkimizda hsyirlisi neyse Allah bize onu nasip etsin diyorum.ne zaman karar verip bisey yapmaya calissam hep bitakim aksilikler cikip duruyor.artik bundada bir hayir var demekten baska bisey diyemiyorum.en son karari zaten doktorlar verecek ve ona gore artik yola koyulucaz.ben ne desem bos

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar şimdi tek tek yazamıyorum isimleri hepimiz için tek dileğim allah yardımcımız olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın
arkadaşlar ben biraz önce mail attım irem hanım hemen aradı histereskopi yi yaptıramadım dedim şubat tatiline gelsem şimdi yapmam gereken bir şey var mı dedim ben menepozdayım dedim başlamadan önce sadece estrofem kullanılıyormuş menepozdayım sadece estrefom neye yarar menepozda tedaviye gidenler bana yardımcı olurmu
arkadaşlar bu benim için çok önemli lütfen cevabınızı bekliyorum eğer tam menepozda olmayınca adet düzenlemek için ilaç veriyoruz ama hiç adet olmayanlara sadece estrefom demesi bana çok mantıklı gelmedi cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…