- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
canım merhabalar daha önce adet görebilmek için kullandığın ilacın varsa onu kullanıyosun,adet olunca 2-3 gün sonra estrofeme başlatıyorlar ecopirin,folik asitle devam ediyorsun.transfer öncesi progestan ,antibiyotik başlanıyor yani sadece estrofem değildir.estrofem haricinde daha birçok ilaç var.sevgiyle kal bence en çok ilaç tedavisi veren de Firdevs hanım.arkadaşlar hepinize iyi akşamlar şimdi tek tek yazamıyorum isimleri hepimiz için tek dileğim allah yardımcımız olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın
arkadaşlar ben biraz önce mail attım irem hanım hemen aradı histereskopi yi yaptıramadım dedim şubat tatiline gelsem şimdi yapmam gereken bir şey var mı dedim ben menepozdayım dedim başlamadan önce sadece estrofem kullanılıyormuş menepozdayım sadece estrefom neye yarar menepozda tedaviye gidenler bana yardımcı olurmu
arkadaşlar bu benim için çok önemli lütfen cevabınızı bekliyorum eğer tam menepozda olmayınca adet düzenlemek için ilaç veriyoruz ama hiç adet olmayanlara sadece estrefom demesi bana çok mantıklı gelmedi cevap bekliyorum.
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar şimdi tek tek yazamıyorum isimleri hepimiz için tek dileğim allah yardımcımız olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın
arkadaşlar ben biraz önce mail attım irem hanım hemen aradı histereskopi yi yaptıramadım dedim şubat tatiline gelsem şimdi yapmam gereken bir şey var mı dedim ben menepozdayım dedim başlamadan önce sadece estrofem kullanılıyormuş menepozdayım sadece estrefom neye yarar menepozda tedaviye gidenler bana yardımcı olurmu
arkadaşlar bu benim için çok önemli lütfen cevabınızı bekliyorum eğer tam menepozda olmayınca adet düzenlemek için ilaç veriyoruz ama hiç adet olmayanlara sadece estrefom demesi bana çok mantıklı gelmedi cevap bekliyorum.
Kızlar forum neden bu kadar sessiz.nerelerdesiniz.hiç mi yazıcak paylaşıcak birşeyiniz yok.formun eski halini ozler olduk.bilginisa,fbl,bebek,minasare,waltrayburg ,aklıma şuan gelmeyen daha birsürü arkadaşımız bir meraba deyin arada yahuu.insan bu kadar zaman iyi kötü paylaşımmlarda bulunduğu dostlarını özlüyor merak ediyor.
Ayrıca yusufdeniz arkadaşiım umarım evinize geçmişsinizdir.vakit olduğunda bizlere yaz cnm
canım merhabalar daha önce adet görebilmek için kullandığın ilacın varsa onu kullanıyosun,adet olunca 2-3 gün sonra estrofeme başlatıyorlar ecopirin,folik asitle devam ediyorsun.transfer öncesi progestan ,antibiyotik başlanıyor yani sadece estrofem değildir.estrofem haricinde daha birçok ilaç var.sevgiyle kal bence en çok ilaç tedavisi veren de Firdevs hanım.
Arkadasim iremi sen yanlis anlamissin estrofem tedaviye baslayinca kullaniliyor rahim duvarini kalinlastirmak icin veriliyor ama tedaviye baslamak icin adet olman gerekiyor bunun icin estrofem verilmez ya dogum kontrol hapi yada cyclo progynova veya benzeri bana yasmin demisti ben climen kullandigimi soyledim kullanabilirsin dedi.ben mesela denemeden 1,5yil oncesi ilaci biraktim 1 yil ilacsiz adet oldum ama 2ayda falan cok duzensizdi.denemeden 6ay oncesi climen kullandim...
arkadaslar tedavinizi nerde nasıl yaptırırsınız bilmem ama size tek demem gereken şey sakın kıbrıs ada tüp bebek merkezinde doktor verda tuncbilek yaptırmayın tamamen insanları kandırıp para ve umutlarını calıyorlar ne ekip ekip nede baska bişi var embriyolog gül hanım ve doktor verda tuncbilek transfer sırasında şakalasıp gırgır geçiyorlar baska yasananlarıda anlatmak istemiyorum anlatıp kafanızı şişirmim sadce bu merkezi arastıran yapmayı düşünenler bilsin yeter herkeze saygılar
arkadaslar tedavinizi nerde nasıl yaptırırsınız bilmem ama size tek demem gereken şey sakın kıbrıs ada tüp bebek merkezinde doktor verda tuncbilek yaptırmayın tamamen insanları kandırıp para ve umutlarını calıyorlar ne ekip ekip nede baska bişi var embriyolog gül hanım ve doktor verda tuncbilek transfer sırasında şakalasıp gırgır geçiyorlar baska yasananlarıda anlatmak istemiyorum anlatıp kafanızı şişirmim sadce bu merkezi arastıran yapmayı düşünenler bilsin yeter herkeze saygılar
Kızlar forum neden bu kadar sessiz.nerelerdesiniz.hiç mi yazıcak paylaşıcak birşeyiniz yok.formun eski halini ozler olduk.bilginisa,fbl,bebek,minasare,waltrayburg ,aklıma şuan gelmeyen daha birsürü arkadaşımız bir meraba deyin arada yahuu.insan bu kadar zaman iyi kötü paylaşımmlarda bulunduğu dostlarını özlüyor merak ediyor.
Ayrıca yusufdeniz arkadaşiım umarım evinize geçmişsinizdir.vakit olduğunda bizlere yaz cnm
selam canim,
nasilsin - bebisler nasil, kac gram oldular tekmeliyorlarmi seni güzelce :)
ben bir kac gün giremedim, misafirlerim vardi cok. yoksa biliyosun ara sira olsa bile ugrarim mutlaka :) sizler benim sirdasimsiniz, en yakin en özel durumlarimi paylastigim arkadaslarim .........
ben ve ikizlerim iyiyiz......büyüyorlar teyzesi......gülücükler atiyorlar, sesler cikariyorlar artik - cok sirinler. Allah herkese böyle tatli evlatlar nasip etsin......
sende nasil gidiyor hamilelik - doktorun hala erken gelme konusuna deginiyormu canim? siz baska bir hastane buldunuzmu?
diger arkadaslarim evet tress in dedigi gibi lütfen sizde ugrayin, bir alo deyin, cok sessizlesti gerckten buralar. insan gercekten merak ediyor
bu ara tunanehiri de cok düsündüm, hic haber alan oldumu? veya efsune yi? rüzgarselin - sen nasilsin ugruyorsmusun buraralar - kizin nasil su an?
waltkrayburg canim hamileliin nasil
tedavine üzüldüm ama dediğin gibi hala çaresiz değiliz.
kendini toparlar toparlamaz eşinle konuşursun eminim bebek sevginiz her türlü düşüncenin önüne geçecektir.
sağlıklıyız Elhamdülililah. savaşmaya devam edebiliriz yeter ki ümitler tükenmesin.
lütfen kendini yıpratma. inancını kaybetme .hiç yalnız değilsin .dua etmeye devam et.
bütün bebek özlemiyle yanıp tutuşanlar dualarımdasınız .
Allahım inşallah birgün bizim de yüzümüzü güldürür.amin.
canım teşekkür ederim hepinize çok şükür sağlığımız terinde haklısın ama don konusunu eşimle konuşamıyorum sanki yaralanacak üzülecek çünkü yeni ameliyat oldu .bir yandan da artık umutsuz tedavilerden bıktım bakalım yakın zamanda konuşmayı planlıyorum.sizin sayenizde daha iyiyim bu forum olmazsa ne halde olurdum bilmiyorum sağol canım
herkese bol bebişligünler.
sevgiyle kalın .
Canim benim hepimiz guzel haberler almak vede dostlarimizla paylasmak isteriz ama malesef bu herzaman mumkun olmayabiliyor.derdidini veren Allah sabrinida verdigi gibi insallah birgunde dermanini verir.kendini fazla uzme desemde biliyorumki bu kadar kolay degil ve biraz zaman istiyor.insallah kendinizi toparlayip tekrar mucadeleye baslarsiniz.sevgiler
merhaba,
zor bir süreçten geçiyorsun ne desem faydası olmaz belki ama, önünüzde uzun bir yaşam var,
inşallah bir an önce toparlanırsınız, ve zamanı gelince tedaviye başlarsınız, bizlerde güzel pozitif sonuçlarınızı okuruz,
Canım mücadeleni ve seni yazdıklarından hep takip ediyorum.yaşadıklarınının acısını inan içimde hissettim.benimde iki kez iptal olmuş tüp bebek denemem var.ne kadar acı bir durum olduğunu hissediyorum.kendimi okadar kkötü hissetmiştim. Peki arkadaşım çok az bir ihtimale karşın neden bu kadar çaba..neden artık don.düşünmüyorsunuz.o kadar toplanan yumurtalar eşinin geçirdiği operasyonlar gerçekten kolay deyil.lütfeen Beni yanlış anlama hepimiz kadar sende anneliği hak ediyorsun.
Seni böyle mutlu görmek ne güzel demek prensin biraz yaramaz olacak inan çok sevindim,inşallah beklediğin test sonucunda güzel çıkacak.sevgilerimlecanlarim sizleri unutmadim turkiyede telofonum kapandi internette yok giremiyorum kardesimin telinden girip arada bakmaya calisiyorum bebekcim sukurler olsun hamileligim iyi gidiyor gecen carsamba gunu kontrolum vardi hareketliydi oglusum 2 gundur tekmeliyor artik 165 gram olmus 4lu testimi yaptirdim zeka testi yani yarin sonucunu alacagim rabbime sukurler olsun karnim buyuyor allah isteyen herkese nasip etsin sag salim kucagimiza almayida nasip etsin insallah sevgiyle kalin
Ben kıbrıstan döndüm, transferim yapıldı.yazdiklarınızı okumaya çalıştım.dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok tşler....cum.tesi günü transferim yapıldı ,3 tane bebiş transfer edildi .ve bebişlerle gün sayıyoruz..beni severler inşallah ve gitmezler, yerleşik düzene geçerler :))çok uzun zamandır hazırlanıyoruz minik misafirlerimiz için...Allahım gönĺümüzdekini bizim için hayırlı eğler..İnşallah
çok uzattım galiba :) belirti beklemek için erken mi birde ne gibi belirti verir bunun merakındayım şimdi...
selam canim,
nasilsin - bebisler nasil, kac gram oldular tekmeliyorlarmi seni güzelce :)
ben bir kac gün giremedim, misafirlerim vardi cok. yoksa biliyosun ara sira olsa bile ugrarim mutlaka :) sizler benim sirdasimsiniz, en yakin en özel durumlarimi paylastigim arkadaslarim .........
ben ve ikizlerim iyiyiz......büyüyorlar teyzesi......gülücükler atiyorlar, sesler cikariyorlar artik - cok sirinler. Allah herkese böyle tatli evlatlar nasip etsin......
sende nasil gidiyor hamilelik - doktorun hala erken gelme konusuna deginiyormu canim? siz baska bir hastane buldunuzmu?
diger arkadaslarim evet tress in dedigi gibi lütfen sizde ugrayin, bir alo deyin, cok sessizlesti gerckten buralar. insan gercekten merak ediyor
bu ara tunanehiri de cok düsündüm, hic haber alan oldumu? veya efsune yi? rüzgarselin - sen nasilsin ugruyorsmusun buraralar - kizin nasil su an?
waltkrayburg canim hamileliin nasil
Ben kıbrıstan döndüm, transferim yapıldı.yazdiklarınızı okumaya çalıştım.dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok tşler....cum.tesi günü transferim yapıldı ,3 tane bebiş transfer edildi .ve bebişlerle gün sayıyoruz..beni severler inşallah ve gitmezler, yerleşik düzene geçerler :))çok uzun zamandır hazırlanıyoruz minik misafirlerimiz için...Allahım gönĺümüzdekini bizim için hayırlı eğler..İnşallah
çok uzattım galiba :) belirti beklemek için erken mi birde ne gibi belirti verir bunun merakındayım şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?