canım merhabalar daha önce adet görebilmek için kullandığın ilacın varsa onu kullanıyosun,adet olunca 2-3 gün sonra estrofeme başlatıyorlar ecopirin,folik asitle devam ediyorsun.transfer öncesi progestan ,antibiyotik başlanıyor yani sadece estrofem değildir.estrofem haricinde daha birçok ilaç var.sevgiyle kal bence en çok ilaç tedavisi veren de Firdevs hanım.

Son düzenleme:

Arkadasim iremi sen yanlis anlamissin estrofem tedaviye baslayinca kullaniliyor rahim duvarini kalinlastirmak icin veriliyor ama tedaviye baslamak icin adet olman gerekiyor bunun icin estrofem verilmez ya dogum kontrol hapi yada cyclo progynova veya benzeri bana yasmin demisti ben climen kullandigimi soyledim kullanabilirsin dedi.ben mesela denemeden 1,5yil oncesi ilaci biraktim 1 yil ilacsiz adet oldum ama 2ayda falan cok duzensizdi.denemeden 6ay oncesi climen kullandim...

Kızlar forum neden bu kadar sessiz.nerelerdesiniz.hiç mi yazıcak paylaşıcak birşeyiniz yok.formun eski halini ozler olduk.bilginisa,fbl,bebek,minasare,waltrayburg ,aklıma şuan gelmeyen daha birsürü arkadaşımız bir meraba deyin arada yahuu.insan bu kadar zaman iyi kötü paylaşımmlarda bulunduğu dostlarını özlüyor merak ediyor.
Ayrıca yusufdeniz arkadaşiım umarım evinize geçmişsinizdir.vakit olduğunda bizlere yaz cnm

Evet canım bu aralar kımsecıkler yok baya sessiz forum.herkes içine kapandı sanki,inşallah tüm dostların hayatında hersey yolunda gidiyordur...

arkadaşım cevap verdiğin için teşekkürler ben menepozda olduğum için adet olmak için ilaca gerek yok yani adet olmana gerek yok dedi umarım ben yanlış anladım olmazsa tekrar mail atarım ilgin için teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun

lalita acaba sen adet olduğun için mi verdi neyse canım cevabın için çok sağol ben tekrar mail atayım

Canım bak bende erken mwnepozum.senin menepozda olman adet olmana Engel deyil.yapacağın tek şey gitmeden önce doktorunun yada firdevs hanımın önereceği herhangi bir adet söktürücü ilaç kullanman o kadar.daha sonrada extrofeme başlıycaklar.adet olmadanda transfer yapıyorlar.ama bence işini garantiye al gitmeden son kez adet olup rahimi o şekilde hazırla böylesi daha sağlıklı...rahat ol lütfeen irem hanım bu konuda çok profesyonel .zaten tedaviye başladığın an sana ilaç listesi kullanma talimatı gelicektir.stres ve panik yapma rahat ol.

Meraba ,ada tüp bebek sanırım yeni açılan bir merkez.merkezi bilmiyorum ama Bu formda verda hanıma giden ve memnun olan pek çok arkadaşımız var.Verda hanım doğuştan ayrıldı sanırım..sanırım siz ada tüp bebekte denediniz.yaşsdıklarınıza üzüldüm rabbim inşallah tez zamanda dileğinizi verir..

Herne yasadiysan senin adina uzuldum canim ama yasadiklarini sakincasi yoksa biraz anlatirsan en azindan baska merkezlerde yaptirmayi dusunen bizler icinde yol gosterici olur.sevgiler

selam canim,

nasilsin - bebisler nasil, kac gram oldular tekmeliyorlarmi seni güzelce :)

ben bir kac gün giremedim, misafirlerim vardi cok. yoksa biliyosun ara sira olsa bile ugrarim mutlaka :) sizler benim sirdasimsiniz, en yakin en özel durumlarimi paylastigim arkadaslarim .........

ben ve ikizlerim iyiyiz......büyüyorlar teyzesi......gülücükler atiyorlar, sesler cikariyorlar artik - cok sirinler. Allah herkese böyle tatli evlatlar nasip etsin......

sende nasil gidiyor hamilelik - doktorun hala erken gelme konusuna deginiyormu canim? siz baska bir hastane buldunuzmu?

diger arkadaslarim evet tress in dedigi gibi lütfen sizde ugrayin, bir alo deyin, cok sessizlesti gerckten buralar. insan gercekten merak ediyor

bu ara tunanehiri de cok düsündüm, hic haber alan oldumu? veya efsune yi? rüzgarselin - sen nasilsin ugruyorsmusun buraralar - kizin nasil su an?

waltkrayburg canim hamileliin nasil

merhaba kızlar,
nasılsınız, yarın akşam detaylı ultrasyonumuz var, bakalım meleklerim nasıllar,
onları görmeye gittiğim için çok ama çok mutlu oluyorum,
dilerim bir sorun çıkmaz, bugün bir bitse de yarın olsa,
sizler nasılsınız? nasıl gidiyor?

Günaydın :)
Bende uzun zamandır giremiyordum foruma , oğlum 5,5 aylık oldu çok hareketlendi bıraktığım yerde durmuyor kıpır kıpır o yüzden yanlız bırakamıyorum, birde artık ek gıdalara başladık kahvaltısı sonra meyvesi sonra çorbası sonra yoğurdu maması derken bütün günüm ona bişeyler hazırlayıp yedirmekle geçiyor o yüzden de bir türlü fırsat bulupta giremedim . Her geçen gün oğlum daha keyifli hale geliyor sürekli gülüyor oyuncaklarıyla oynuyor bizi görünce seviniyor boynumuza sarılıyor yüzümüze dokunuyor . En büyük keyifi de sabahları onu eşimle ortamıza alıp yatırıyoruz bir bana dönüyor gülüyor bir eşime dönüp gülüyor o kadar hoşuna gidiyor ki . Allah herkese bu duyguları tattırsın hep dualarımdasınız onu her kokladığımda allahım bu kokuyu herkese nasip et diyorum. Bu melekler allahım bizlere birer emaneti hediyesi pes etmek yok birgün bu hediye Sizinde kapınızı çalacak
Oğlum ve ben herkesi öpüyoruz ...

canlarim sizleri unutmadim turkiyede telofonum kapandi internette yok giremiyorum kardesimin telinden girip arada bakmaya calisiyorum bebekcim sukurler olsun hamileligim iyi gidiyor gecen carsamba gunu kontrolum vardi hareketliydi oglusum 2 gundur tekmeliyor artik 165 gram olmus 4lu testimi yaptirdim zeka testi yani yarin sonucunu alacagim rabbime sukurler olsun karnim buyuyor allah isteyen herkese nasip etsin sag salim kucagimiza almayida nasip etsin insallah sevgiyle kalin

sağol canım teşekkürler toparlanmaya çalışıyorum allah ın izniyle toparlanıcam zaten doktorlar çok kötü konuştuğu için bir yandan direncim vardı çok yıkılmadan atlatıyorum inşallah bundan sonra sizlerle daha da iyi olurum.

tresscim çok sağol canım inan bende forumdaki sevinç ve üzüntüleri kendimki gibi hissediyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz duygular aynı hepinizi ailem gibi görüyorum.yanlış anlamıyorum canım olur mu .bende elimden gelen herşeyi yapmak istedim acabam kalmasın istedim bundan sonra kıafamda soru işareti kalmadan gitmek istiyoruım.bakalım kısmet .zaten bir tedaviden yeni çıktım biraz dinlenip öyle giderim hem psikolojimde düzelir inş hepinizi öpüyorum

Seni böyle mutlu görmek ne güzel demek prensin biraz yaramaz olacak inan çok sevindim,inşallah beklediğin test sonucunda güzel çıkacak.sevgilerimle

Ben kıbrıstan döndüm, transferim yapıldı.yazdiklarınızı okumaya çalıştım.dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok tşler....cum.tesi günü transferim yapıldı ,3 tane bebiş transfer edildi .ve bebişlerle gün sayıyoruz..beni severler inşallah ve gitmezler, yerleşik düzene geçerler :))çok uzun zamandır hazırlanıyoruz minik misafirlerimiz için...Allahım gönĺümüzdekini bizim için hayırlı eğler..İnşallah
çok uzattım galiba :) belirti beklemek için erken mi birde ne gibi belirti verir bunun merakındayım şimdi...

Hosgeldin canim insallah 3 bebisinde sana ve hayata simsiki tutunurlar ve gunu geldiginde sana mujdeli haberi verirler.Allah emeklerinizi bosa cikartmasin ve 3 misafirinizin ucude bir omur sizinle olsun.

merhaba kızlar çook eskiden bende yazıyodum ama forumlar değişmiş sa

hamile kalıp çocuğunu kucağına alanlar hangi merkeze gitti yazabilir mi?

Canım ya benim ikizlerrrde seninkiler kadar olsaydı.bu aralar hep bir korku acaba erken mi olurlar diye tedirginim.şimdilik ciddi boyutta erken doğum riksim yok.fakat sende bilyorsun ikiz gebeliklerde erken doğum riksi hep var.benim ikizler1.300 gr olmuşlar.doktorum kilolarını biraz az buldu.Ben çok iştahzısım.Buda Beni üzüyor.hastanede erken doğum olursa medikana yada güven Ankarada olabilir canm...bu arada tuna nehiri bende merak ettim.umarım herşey yolundadır.efsune hiç girmiyor artıkk.

canım merhaba ..

sen nerede yaptırdın acaba bizde istiyoruzda karar veremedik bir türlü..memnun kaldınmı?

donasyonmu kendi yumurtanmı??

ayrıca donasyonda nasıl bir ilaç tedavisi uygulanıyor?

birde tonguz bey diye birini söylediler sen tanıyormusun?*

cok soru sordum kusura bakma ..bu arada allah hayırlı uğurlu etsin inşallah..dilerim bebeklerin tutunur,kucagına sağlıkla alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…