Evet hatirladim seni cnm , allahim bagislasin kucagimiza almak nasip etsin insallah
sen benden 1 hafta öndesin demekki ..
teknoloji cook ilerde ne anlama geliyor hic bilmiyorum. sadece iyiler diyorlar.
Benimde gecen günki kontrolumde ikizlerin özel oldugu icin 3d- 4D li ultrasyona girmesi gerektigini söyledi. dedim sournmu var ? hayir ikizlerde bu sart dedi .dogum yapacagin klinigi tani-doktorunla tanis ve islemelrini yapsin arada bir kontrole oraya gideceksin denildi.
Kizim olacak birisi sol tarafimdaymis- hareketelrini kisa süre önce hissetmeye basladim sükür.. sag taraftakide kizimi erkekmi bilemedi doktorum.. 3 gün geriden gidiyor ama hemen hemen aynilarmis ..doktorumun dedi ))) allahim hepimize kolaylik versin ..
Beraber yakiniz cok sevindim..bende izmirliyim cnm memleketliyiz.
sana özelden e-mailimi birakacagim eger uygunsa tarafindan..
gelismeleri paylasmak ümidiyle.
sevgilerimle.
Kızlar senyoksunya erfat var mı vücudunuzda bir değişiklik hissettiğiniz farklı birşeyler. Ben de hiiiiççç bir şey yok
Canım bana gün verdiler haftaya pazartesi günü gidicez ayrıntılı ultrason için bakalm nasıl olucak hem bebekleriminde renkli bi fotosu olucak o minicik suratlari net gorucem:)) demek kız inş diğeride erkek olur allahm kucagmza almayı nasip rtsin inşallah
Kızlar senyoksunya erfat var mı vücudunuzda bir değişiklik hissettiğiniz farklı birşeyler. Ben de hiiiiççç bir şey yok
canim bence belirti olmamasina takma benim ilk 2 seferinde hep belirti vardi ama sonuc negatifti 3. de sadece 6. günden sonra gögüslerimde hassasiyet vardi baska belirti yoktu ama sükür pozitif oldu kullandigimiz ilaclar arti pskolojik olarak belki belirtiler olabiliyor senin insallah pozitif olacak ben öyle his ediyorum ...
Merhaba zenan
Benim bi kaç gündür sağ ve sol kasigimda arada ağrı oluyor dünden beri sol göğsüm büyüdü birazcık böyle işte ama bu bir belirtimidir bilemem hayırlısı herseyin belirti die de kendimi şartlamak istemiyorum ilk denememde bunların hicbirisi olmamıştı inşallah tutunma belirtileri dir rabbim bu sefer yüzümüzü güldurur:) hepimizin Hayırlısıyla şu günler geçse heyecan çok fazla bende bir an önce test yaptırmak istiyorum :)
sende degisiklik yok die stres yapma canım hiç bir belirti olmayabilir de takılma inşallah bizlerde güzel günler göreceğiz :)
canim renkli ultrasyon bambaska oluyor normal ultrasyon gibi degil türkiyede nasil bilmiyorum ama Burda duvardan duvara dev bir ekranda herseyini gördüm sanki o an kucagina almisin gibi hissediyorsun inanilmaz bir duygu rabbim herkese yasatsin insallah ...
Ikiz anneleri
Kac haftalik dogum yaptiniz?
Beklerin kalp atislari vücut gelismleri icin özel doplere ne zaman girdiniz?
Kac kg aldiniz?
Kisaca bilgi yazarmisiniz?
selam Larax
bende bildigin gibi ikiz annesiyim sükür. benim bebisleri 32. hafta aldilar, vücudumda cok su toplamisti ve tansiyon sorunu cikimsti. cok direnmistim ama baska care yoktu. sükür bebeklerim cok cok iyi. ilk basta 4 hafta küvezde kaldilar. ben cok kilo aldim maalesef 35 kg gibi. ama istahimda cokdu ve su cok birikmisti vücudumda. bundan sanirim 15kg gercekten sadece su idi.
benim bebislerde 22. hafta idi sanirim organscreening tekrar yaptilar, ilk screening 12-14 hafta arasi yapilmisti. ense kalinligi falan ölcülmüstü. detayli organ screeningde sükür hersey iyi cikmisti. ondans onra zaten cok sik kontrole gittim hep 2 haftada bir kesin, bazen ben hastaneye gidip kontrol ettirdigim zamanlarda olmustu.
hastanenin önceden sec, cok iyi bir neonatoloji bölümü olsun!! bu ikiz gebeliklerde bilhassa cok öenmli, genelde erken geldikleri icin. tabii hepsi öyle degil. bazi anneler - ki tress burda öyleydi sanirim, hatta 37. haftaya kadar tasiyan bile odu ne güzel.
hamileligin son dönemlerinde kadin doktorun seni genelde hastanedeki doktoruna da gönderiyor, beraber bakiyorlar duruma.
benim bebislerim biri 1300gr idi, digeri ise 1700 gr civarinda. yani bayagi kücüklerdi ama sükür cok güzel gelistiler. su an 7 kiloyu gectiler canim.
Merhaba larax
çok saol inşallah Rabbimin izniyle güzel haber veririm heyecan buyuk hemde cok :)senin nasıl gidiyor rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
sevgiler
QUOTE=Larax;34254488]
tüp bebek arkasına kürtaj olan varrmıııııı... ne zman adet oldunuz tecrübeli arkadaş yok mu
Slm kızlar ben bugun dayanamayıp test yaptım :)
Ikinci çizgi silik çıktığı :)
inşallah yanilmaz....Rabbimin izniyle bu gece de kan tahlili yaptiracagim bekleyeceğim :)
Hadi canim hayirlisi insallah kan testinlede kesin sonucu alirsin
Simdilik pozitifi gordun sayilir ben yaptim negatif cikmisti onun icin guvenemiyorum pek
Rabbim yuzunu guldursun
Aminnnn inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?