allah ima binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitifDilerim ki hayirlisla beni hiç bırakmazlar sağ salim kucağı miza alırız rabbim tüm bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsin bu duyguyu
Desteğinz için hepinize çok teşekkür :)
ÇOOKKKK SEVİNDİMMM....
TEBRİK EDERİMMM....
Bence şimdiden çizgiyi gördüysen kesin hamilesin hata ikiz çünkü çok erken çıkmış...
Hadi hayırlısı rabbim hepimize yardım eder inşallah...
[/QUOTE]Teşekkür ederim :)
58.75
Benim test gününe daha vardı aslında biz dayanamadık:)
QUOTE=erfat;34286804]sonuç kaç çıktı???
Tebrikler bu arada...
Allah ima binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitifDilerim ki Hayirlisla beni hiç bırakmazlar sağ salim kucağı miza alırız rabbim tüm bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsin bu duyguyu
Desteğinz için hepinize çok teşekkür :)
kızlar merhaba aranıza ve foruma yenş katıldım yıllardır okuyorum ancak yazamıyorum 30 yaşındayım tıbbi yollarla anne olmam imkansız. tedavi bile göremiyorum.. şimdi 4 senedir kendimi hazırladığım yumurta nakli sürecinin içinde boğulurken buldum.. kimseler pek bir şey yazmıyor anne olanlar gidiyor anlaşılan.. benim ne maddi ne manevi gücüm kalmadı umut taciri vahşi doktorlar yüzünden.. sizden tek bir ricam var doktorları araştırmalımıyım yoksa gözümü kapamalımıyım her şeye.. ya nasip deyip yola mı çıkmalıyım.. cevaplarınız çok kıymetli olacak. firdevs hanım için ne dersiniz? mail yazdım dönen olmadı amaresmindeki gülüşü çok sıcak gelmişti
ilk denemem olacak 2. yi maddi ve manevi kaldıracak şu anda gücüm yok. hele ruhum öyle yorgunki.. ... maddi olarakta uygun olmalı ..off kafamm çok karışık.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.. yardım edin
Teşekkür ederim :)
58.75
Wuhuuuu harika haber süper hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :) :) :) :)
5 gün transfer i :) çok sabirsizim dayanamadım testi de yaptırdım pozitif ff çok şükür Rabbime
Teşekkür ederim :)
58.75
Wuhuuuu harika haber süper hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :) :) :) :)
Teşekkürler canım yaa...
Ben belirti aramıyorum hatta son gün baktıracağım teste...
Ama bende kasık ağrısı feci, bu gün ağrı bacağada vurdu sankim...
Çok aşırı ağrı değil bu ince bir ağrı bu.......
Neyse hayırlısı diyelim artık seninde işin yolunda gider inşallah...
İnşallah hepimzinde pozitif olur sonuçları...
Kızlar ben de senyoksunya nın mutlu haberi ile gaza geldim sabah productoru kullandım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm umarım bu testler doğru çıkar :)))))))))
Kızlar ben de senyoksunya nın mutlu haberi ile gaza geldim sabah productoru kullandım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm umarım bu testler doğru çıkar :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?