Gecmis olsun gerideki yazilarda okumustum leke vardiye sakin progestam vb ilaclari birakma

kızlar hamile olanları tebrik ediyorum harika bir duygudur eminim..rabbim kucağınızza da almayı nasip etsin İnşallahhh.. ben de bugün İrem hanımla görüştüm. çok ilgili.. net bir bayan.. firdevs hanımla yola çıkacağım anlaşılan .. merak ettiğim şeyler var özelden yada buradan firdevs hanımın hastası olan varsa sorabilir miyim?

Slm arkadaslar sizleri uzun zamandir takipteyim.aklima takildida bu denemelerde hem donasyon hemde kendi yumurtanizla deneme olasiligi var mi aaba.benim az da olsa yumurtam var.son denememde dort yumurtam besinci gune kadar kaldi.buda ister istemez umutlandiriyor.acaba boyle bir olayi gerceklestiren vede hamile kalan var mi merak ediyorum .allah hepimizin yardimcisi olsun diyorum.

Ilaclara basladim yarin 7.gun ilaca baslayali rahim ölçümü yaptiricam allah izin verirse haftaya da transfer olucak. Yok biz paket almadık. Sen ne alemdesin
Sabirsizlikla adet olmayi bekliyorum ve saniyorum psikolojik butun hafta sanki adetmis gibi sancim var:) en uygun yer ogretmen evi ama kibris ici ulasim da onemli paket olarak 600euro dedi ada ama daha karar veremedim

Canım bugün nasılsın ? Neler yaptın var mı bir değişiklik bir durum seni merak ediyorum dualarımdasın

Arkadasim bisey olmayacak insallah bende merak ettim seni dunden beri dusunuyorum evet benimde lekelenme oldu sonra iki ped kan geldi off o kotu gunleri dusunmek bile istemihorum cok zor dinlenmek en iyisi wc haric hicbirseye elimi surmedim ama korkma eskilerden aysevide oyle oldu ama simdi ikizleri var papatya40 gerci endiselenmemek elde degil ama lutfen bizi habersiz birakma

Hamile olan arkadaslar hemoroid sorunu yasayaniniz var mi??
Ne kullaniyorsunuzz??

Hemoroid sorunlarını azaltmak için alınabilecek önlemler nelerdir?

Kabızlığın önlenmesi:.kabızlık dışkılama esnasında daha çok ıkınılması nedeniyle hemoroid belirtilerini kötüleştiren bir durumdur. Lifli gıdalarla beslenerek, bol su içerek, düzenli egzersizlerle ve gerekli durumlarda ilaç kullanılarak kabızlık mutlaka önlenmelidir. Kabızlık önlenmediği ve dışkılar yumuşatılmadığı sürece hiçbir hemoroid tedavisi başarılı olamaz.Pakelerin içeri itilmesi:.Pakeler (hemoroid "memeleri") bazen dışkılama sonrasında dışarı çıkar ve orada kalırlar. Bu durumlarda parmağınızı vazelinle kayganlaştırdıktan sonra bu pakeleri tekrar içeriye ittirmelisiniz. Dışarıda kalan pakeler içlerindeki damarların daha kolay tıkanmasına ve kuruma nedeniyle daha çok ağrı oluşmasına neden olur.Kegel egzersizleri:.bu egzersizler perine (perine vajina girişi ile makat arasında kalan bölgedir) kaslarını güçlendiren egzersizlerdir ve hemoroid tedavisinde ek bir önlem olarak uygulanabilir. Günde en az 50-100 adet Kegel egzersizi yaparak bölge kan akımının hızlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Kegel egzersizi yapmak çok basittir: bir parmağınızı vajinanın girişinden içeriye hafifçe yerleştirdikten sonra kaslarınızla parmağınızı sıkıştırmayı deneyin. Bu sıkıştırma hareketi Kegel egzersizidir. Bu egzersiz esnasında perinede bulunan tüm kaslar bir bütün halinde çalışırlar.Eczanede satılan oturma banyoları da belirtilerin hafiflemesine yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…