Gecmis olsun gerideki yazilarda okumustum leke vardiye sakin progestam vb ilaclari birakmaCanini sikma dr dedigi gibidir ama yinede progestan igne yada fridevs sana ne onerdi lekelenme yada kanama gibi
Durumda kalirsan kullanabilecegin ilac vs
Bende oyle oldugunda 10 gun dinlendim bol sivi sadece wc kalk dendi hastane 5 gun kaldim sonra gecti allahin izniyle
Sende aklina kotu seyler getirme insallah olmayacak bisey icini rahat tut
Ay cok sevindim canm bu haber lere acaba bende görüp yazabilirmiyim allahim ne olur hepimize nasip et bu duyguyu bende cok istiyorum hemde korkuyorum
Yaptırdım canım az önce eşim getirdi 57.3 çıktı.
Ayni hisler bendede var
İlaca basladinmi.ulasim ve konaklamada paketmi alcaksin
Ohhh Ohhh maşallah hadi hayırlısı cifter cifter geliyor bebisler :)
Rabbim sağlıkla kolaylıkla 9 ayı tamamlanmasını bebişlerimizi kucagimiza almamız i nasip etsin :) insallahhhhh
Gozunaydin canim allah saglikla tamamina erdirsin.masallah
Canim zenann ve senyoksunya nin sonuclari yuzumu guldurdu senin guzel haberini alamadim
Tebrik ederim arkadasim cok mutlu oldum valla erfat eminim seninkide pozitif olacak
Sabirsizlikla adet olmayi bekliyorum ve saniyorum psikolojik butun hafta sanki adetmis gibi sancim var:) en uygun yer ogretmen evi ama kibris ici ulasim da onemli paket olarak 600euro dedi ada ama daha karar veremedimIlaclara basladim yarin 7.gun ilaca baslayali rahim ölçümü yaptiricam allah izin verirse haftaya da transfer olucak. Yok biz paket almadık. Sen ne alemdesin
Sabirsizlikla adet olmayi bekliyorum ve saniyorum psikolojik butun hafta sanki adetmis gibi sancim var:) en uygun yer ogretmen evi ama kibris ici ulasim da onemli paket olarak 600euro dedi ada ama daha karar veremedim
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin..
Yaptırdım canım az önce eşim getirdi 57.3 çıktı.
hayırlı uğurlu olsun. allahım tamamnına erdirsin
Hamile olan arkadaslar hemoroid sorunu yasayaniniz var mi??
Ne kullaniyorsunuzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?