Erfat sen kararlısın son günü bekleyeceksin dimi yaptırmadın test falan :)
bana mail adresini gönderebilirmisiniz.. siteden ulaşmaya çalıştım ama dönmediler.. çok teşekkür ederim yazdıkların için.. rabbim evlatlarını sana bağışlasın.. :)
kızlar hamile olanları tebrik ediyorum harika bir duygudur eminim..rabbim kucağınızza da almayı nasip etsin İnşallahhh.. ben de bugün İrem hanımla görüştüm. çok ilgili.. net bir bayan.. firdevs hanımla yola çıkacağım anlaşılan .. merak ettiğim şeyler var özelden yada buradan firdevs hanımın hastası olan varsa sorabilir miyim?
ben firdevs hanimin hastasiydim canim..sorabilirsin burdan istedigini...
Merak eden arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim eminim hepinizi n dualarindayim hepinizden allah razı olsun
Düne göre bugün daha iyiyim kanama daha az :) allahın izniyle bebekleri mi sağ salim kucağıma alacağım :) Rabbim hepimizi korusun
Sevgiler
Firdevs hanım bence iyi bir seçim. Ancak senin mailinin ulaşamadığını düşünüyorum telefon etsen zaten irem hanım gereken herşeyi söyler her konuda aydınlatır seni. Allah yardımcınız olsun :)
ogretmenın evınde ogetmen olmayanlarda kalabılıyo mu
İYİ AKŞAMLAR
Az önce idrar testi baktı çift çizgi çıkmadı üzülmelimiyim bilemedim?? , gerçi üzüldümde .:(((
Canım test gününe kadar ilaçlarına devam et bence idrara geç geçebiliyor kan testi yaptırırsın test günü...
Kızlar günlük pedimde tam da kahverengi olmayan hafif bir leke gördüm az önce umarım ters giden bir şeyin habercisi değildir
Mrhb sen daha yaptirmadinmi dunya tup bebekte basarili berk bey hemen hemen hepsi ayni isi yapiyor donor hakkinda bilgi veriliyor yas kan grubu egitim durumu ve fiziki yapilari vs aysevi yapmisti hatirlarsin ikizleri nerdeyse iki yasina gelecekler ama karar senin konus hepsiyle kim daha yakin geliyorsa ona git ben seni de yapti diye tahmin ediyordum
Kızlar forumu uzaktan takip edenlerdenım bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdım hatta on görüşme yapıtım hit ile fakat bu forumda en cok fırdevs hanım konuşuluyor sızce ne yapmalıyım????aradakı fark nedır bana yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı
Hazırında yaptıracağım o zaman kadar ıyı karar vermem gerekıyor
Kızlar forumu uzaktan takip edenlerdenım bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdım hatta on görüşme yapıtım hit ile fakat bu forumda en cok fırdevs hanım konuşuluyor sızce ne yapmalıyım????aradakı fark nedır bana yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı
Hazırında yaptıracağım o zaman kadar ıyı karar vermem gerekıyor
ben isminizi hatırlıyorum ama diğer forumdan mı buradan mı bilemedimm
canım ben de kısmetse ve planlar değişmezse haziranda gitmeyi planlıyorum... ben de HİT le görüştüm. ama içime sinmedi. firdevs hanımın hemşiresi içten ve ilgili.. ama sen karar vermelisn .. HİT başarı oranı yüksek bir merkez ama buranın gözdesi firdevs hanım
İnşallah en hayırlı kararı verirsinnn
İçine sinmeyen taraflı neydi canım?bana bırazlakayit geldiler ne bilim ama karar veremıyorum ıste
bana da çok soğuk umursamaz geldi parasını söyledi. her şeyi okadar soğuk anlattı ki buz kestim kapatınca hıçkır hıçkır ağladım allahım kimlerin eline kaldım diyene bilim canım etkilemek istemem kader kısmet işi bunlar.. hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?