Insallah Rabbim korur iğne yaptırdım biraz önce yatıyorum kalkmiyirum wc dışında ona bile kalkmak istemiyorum çok korkuyorum rabbim bu günleri hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin sağlıklı bebekleri mızı kucağımiza almayi nasip etsin

Cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım, bende sana bol şans dilerim, umarım bebişlerimize kavuşuruz.

Senyoksunya
Sen elinden geleni yap takdir allaha sana bol dua ediyorum allah yardimcin olsun ancak basa gelen anlar
Igneleri ol sivi tuket

Kızlar birde mesela ilk denemeyi yaptınız, sonuç negatif. İkinci deneme için herhangi bi indirim yapılıyormu?

Amin canim benim insallah once sen sonra zenan ve erfat sirayla saglikla bebislerinizi kucaginiza alacaksiniz.allah yardimciniz olsun ve minikler size siki siki tutunsunlar

Rabbim koruyacak inşallah evet sen fazla hareket etme..Duaları seninle, hayırlı günler gelecek.

Rabbim koruyacak inşallah evet sen fazla hareket etme..Duaları seninle, hayırlı günler gelecek.
Erfat sabrına hayran kaldım ben dayanamadım senin gibi. Şimdi vücudumda başladı ufak ufak hissettirmeye.. Hayırlısıyla senyoksunya da atlatacak Allah ın izniyle sen de alacaksın güzel haberini inşallah. ...

Son düzenleme:
Canim cevabin icin tesekkur ederim..

kızlar yumurta donasyonu iki merkez arasında kararsız kaldım bana yardımcı olun ne olur?burada gittiğim iki dr da dünya tüp bebeği önerdi berk angünü ama firdevs hanıma da çok gidenler var ve başarı oranları oldukça yüksek takip ettiğim kadarıyla?dünya tüp bebekte yaptıranlar düşüncelerinizi yazın lütfen birde donörler hakkında bilgi verilmiyo diye yazmıştı bir arkadaş bu doğrumu?

Merak eden arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim eminim hepinizi n dualarindayim hepinizden allah razı olsun
Düne göre bugün daha iyiyim kanama daha az :) allahın izniyle bebekleri mi sağ salim kucağıma alacağım :) Rabbim hepimizi korusun
Sevgiler

Canim iyi olmana cok sevindim insallsh allahin izniyle dahada iyi olacaksin bebislerin seninle olacak.sevgilerimle

Mrhb sen daha yaptirmadinmi dunya tup bebekte basarili berk bey hemen hemen hepsi ayni isi yapiyor donor hakkinda bilgi veriliyor yas kan grubu egitim durumu ve fiziki yapilari vs aysevi yapmisti hatirlarsin ikizleri nerdeyse iki yasina gelecekler ama karar senin konus hepsiyle kim daha yakin geliyorsa ona git ben seni de yapti diye tahmin ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…