Hayirlisi olsun.sakin ol desemde ben hep tedirgindim yumurtalar zayif dedikleri icin.Ama Allah(cc) yuzume guldu 4tane embiryo transfer edildi.
Sana tavsiyem otel merkeze yakin olsun fazla yorulmazsin.transferden sonra ben 3saat yatim, otel yakindi otelde de ayakta durmadim hemen yatim.yola 1gun sonra cik

öylemii ne güzel aynı heycanlardayız inş hamilelik heycanınıda birlikte yaşarız:) sizin tedavi neydi sperm dns mi? Ben bugün regl oldum yarın firdevs hanımın yönlendirdiği burdaki doktora gidicem ve iğnelere başlıyacağım ayın sonu gibide transfer olur diye düşünüyorum inş herşey yolunda gider Rabbim hepimizin yüzüne gülerde biter bu evlat hasreti...Amin

Öyle yapıcam bende bol bol yatıcam evet bi gün sonra dönerim. Fakat çalışıyorum durumuda iş yerinde gizli tutuyorum o yüzden evde 10 gün yatma gibi bi lüksüm yok yani 3 gün sonra fln normal hayatıma dönmem lazım ama araştırmalarıma göre normal hamilelikten farklı olmuyor tüp bebek yani illa yatmak gerekmiyor günlerce yinede dr a sorarım tabi sizin hamilelik nasıl gidiyor şimdi tekmiydi bebek

aminnn İnşallahh biz ve burada bekleyen herkes bu duyguyu yaşar İnşallah benim erken menopoz.. yumurta nakli olacak.. korku heyecan her şeyden bol bol varrr.. senin ben den önceymiş umarım herşey yolunda gider...Rabbim yardımcın olsunnn

Hamilelik iyi gidiyor şükür.

Yarın kontrolüm var hayırlısıyla.

Canım folik asiti sordum ben doktoruma. Elevitte zaten yeterli seviyede varmış folik asit.

Ekstradan kullanmaya gerek yokmuş.

Öptüm canım kendine ve bebişe iyi bak

Tamam teşekkürler,
Doktorum bana folik devam edelim dedi ilk aylar
İki kese göründü hayırlısı
Kemdine ve bebişine iyi bak
Öptüm:)

Siz Halil İbrahim Tekin'in sekreterimisiniz...
Kac gündür bu iletişim numaralarını yazıp duruyorsunuz. Arayan istediği telefonu bulur
Burasi reklam alanı değil
Burada bilgi paylaşımı yapılıyor
Yeter anladık ...

Selam arnıza yeni katıldım bes yasında bir oğlum var. Dunya tup bebekte olmuştu. Bu yıl yeniden gittik sonucu dün aldım negatif cok uzgunum

İsin masa basindaysa don ayaktaysan rapor al yada yilik izin.okadar madi manevi emek harciyorsun yazik olmasin.
Benim ikizlerim olacak kismetse :) daha once yazmistim.10 haftalik oldular.darisi basina

Şükür görüştürene sizleri çok özledim uzun süredir giremedim şifre kabul etmedi.27 nisan pazar günü sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi.kızım 5 gün oğlum 7 gün yoğun bakım da kaldı oğlumda solunum sıkıntısı oldu oksijen aldı.3 günde serviste kaldık 13 gündür evimizdeyiz.kızım 2kg oğlum 2250gr dünyaya geldi şimdi kiloları daha iyi çarşamba kontrolümüz var bakalım kaç gr aldılar.oğlum tıpkı babası kızım çok şeker biblo gibi çok minyatür.onlara bakmaya doyamıyoruz.eşim çalıştığı halde bana çok yardımcı oluyor gece kalkıyor ikisi birden ağlarsa birini o alıyor besliyor altını alıyor.Arkadaşlar sanki bugüne kadar çok boş yaşamışım onlar benim hayatımın dönüm noktası.hala inanamıyorum eşime bunlar bizimmi diyorum.sanki rüyada gibiyim.uyanmaktan korkuyorum.hamile arkadaşlara sabır yolun başında olanlarada mücadele gücü diliyorum lütfen pes etmeyin inanın herşeye değer...

Canim benim bebislerinle beraber hoşgeldiniz Tebrikler canım allah hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin .evinizin neşesi mutluluğu daim olsun.masallah minnoslar ına ve gecmisler olsun saglik afiyet dolu uzun ömürlü olsunlar.ne guzel anlatmissin öyle allah nazar lardan korusun darısıbiz bekleyenlerin bbaşına olsun.sevgiyle öpüyorum miniklerini

Lalita canım çok çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Umarım tatlı bebişlerin tez zamanda toparlanırlar. Babaya benzemeleride çok güzel. Ay çok güzel inşallah hep mutlu, sağlıklı, mesut ve huzur içinde bir aile olursunuz.
Lalita sen başardın. Umarım hep mutlu olursunuz. Zor bir süreçten geçtin. Bende başarabilecek mıyım diye düşünüyorum. Ben uzun zamandır foruma giremiyordum. Çünkü kaygılarımı artırıyordu. Ama çok ta merak ta ediyordum. Biliyorsun hatırlarsın belki ben dış gebelik geçirdim. Bu şanssızlıktan kaynaklı çok üzüldüm. Şimdi de dondurulmuşlarla devam etmeye karar verdim. Bu gün kan verdim. E2 bakılacak uygun olursa yarın başlayacağım. Umarım bu sefer her şey yolunda gidecek.
Canım arkadaşım umarım hep kendini rüyada hissettirecek güzel günler yaşamaya devam edersin.

Arkadaşlar bişi sorcam firdevs hanımın hastasıyım 1 hafta sonra transfer içşn gidicem fakat bugüne kdr hep danışmanı irem hanımla iletişim kurdum siz bizzat firdevs hanımla görüşüyomusunuz?

Epeydir foruma giremiyordum. Yeni arkadaşlar katılmışlar. Biraz okumaya çalıştım. Herkes çok heyecanlı ve kafalarda bir sürü sorular ve beklenen cevaplar. Kendi ilk üyeliğimi hatırlattı. Umarım bu meşakkatli yola çıkan herkesi Tanrım mutlu edecektir. Aslında bunun çok örneklerin ide gördük burda. Hamile kalan ve mutlu sona erdiren çok arkadaşımız oldu. İnşallah çaba sarf eden, uğraş veren herkes bende dahil o mutluluğu yaşayacağız, bizde ANNE olacağız.
Eski arkadaşlar; BREEZE, TERSS, BİLGİSİNA, WALTRAYBURG, eminim doğu yapan ama benim şu anda isimlerini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım vardır. Sizleri tebrik ediyorum. Allahim yavrularınıza ve size sağlık versin, o kadar zor bir süreçten geçtiniz ki sizler mutluluğu çok çok hak ediyorsunuz. Umarım yavrularınızla hep mutlu mesut yaşarsınız. Darısı bizim başımıza.
Bende mücadeleye devam ediyorum. Geçen sene ki dış gebelikten sonra, donmuşlarla yeniden tedaviye başladım. Bu gün ilk estrofemimi aldım. Geçen sene zor bir süreç yaşamıştım, bu yüzden tekrar kaygılarım arttı ama inşallah üstesinden geleceğim. Bütün olumsuz düşüncelerimi bir kenara koyup, yeni baştan yeni bir heyecanla başladım tedavime. Umarım sizlerin yaşadığı mutluluğu ben ve buradaki herkes yaşayacaktır.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Sevgili Arkadaşlar;
İstanbul'da rahim içi kanlanmayı sağlayan fizyo terapi yapan bir yer, ya da kişi bilgisine ya da böyle bir deneyime sahip seniz lütfen bilgilerinizi paylaşın.

Bana geçen seneki dr um rahim kalınlığımı az bulup rahim içi kanlanmayı sağlayan fizyo terapi önermişti. Üç seans almıştım.ve fazladan beş gün Kıbrıs'ta kalmıştım. Şimdi eğer bulabilirsem İstanbul'da yaptırıp orda çok kalmak istemiyorum. Hem de daha ekonomik olacağını düşünüyorum.
Umarım bilgisi olan vardır arkadaşlar.

Canım merhaba,
Kontrollerin iyi geçiyordur inşallah
Ben bebişlerin kalp atışını cumt duyacam inşallah
Anatolya günde 5 tane estrofem kullanıyordum
Şimdi dr 2 ye düşürdü
Kıbrıs ilk 3 ay kullanılmasını salık veriyor
Benim kafam karıştı
Canım sen bu ilacı kullanıyormusun,bilgin varmı
Kendine bebişine çok iyi bak,sevgiler,öptüm

kizlar ben böyle cok nadir baktigim icin bir cok seyi kacirmisim galiba. hamile arkadaslari tebrik ediyorum. Hayirlisiyla kuzucuklari alirlar kucaklarine. cok sevindim. bende HITde dondurulmuslarla devam edecegim, haziran basi transferim var. Benim gibi var mi HIT de yaptiran?

Merhaba Kivfa teşekkürler,
Bende HİT te yaptırdım transferimi,
Çok emin gittim HİT e,
Çünkü güvenilir ve alanında iyi bir dr olduğunu çok yerde okudum,
Çok şükür hamile kaldım,Allahím isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,
İnşallah sizinde herşey yolunda gider
Ve olumlu sonuç olur,
Ben doktoruma en başından beri inandım
Ve hep olumlu pozitif düşünüp,gerekli ömlemleri almaya çalıştı,
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve
Bebiş yada bebişlerimizi kucağımıza alırız
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sevgiler

Son düzenleme:

Kivfa Merhaba; sanırım senle aynı tarihlerde orda olucaz gibi. Benimde dondurulmuşlarım var. Tedaviye başladım. hazıran sonu orda olucam. Ama sanırım sorunu biliyorsundur. HİT bir grup çalışanla ordan ayrılmış. Başka bir hastaneye geçmiş. Ama benım embriyolar ilk hastanede. Emb. başka hasteneye transfer etme işini zarar görürler diye istemedim. Sen ne yaptın, donmuşlarla devam edeceğine göre sen bu sorunu nasıl hallettin.

Slm ben 11 haftalik ikiz bekliyorum.size sorum ikili test nekadar guvenilir.ben ense kalinliginin daha onemli oldugunu okudum.sizler tam olarak hangi gunler ense kalinligini olcturdunuz?Lutfen cevaplayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…