arkadaslar epeydir giremedim geriye dönükte okuyamadim azczk kendimden bahsedeyim 26 gundur hastanedeydim bugun ciktim cok sukur gecen haftam zor gecti malesef son zamanlarda Seker ve tansiyon kontrlden cikti ayin 1 nde suni sanci vermeye basladilar 3 gün sanci cektim olmadi tam rahim acilmaya basladi bebegimin kalbi Durdu karnimda ve acil sezeryana aldilar belden uyusturup bebegimi aldilar gecen cumartesi oglum dünyaya merhaba dedi sukur suan iyi ama erken oldugu icin bir sure musahede altinda kalacak ama guvezde degil ...oglumda bende ölümden döndük ama onu kucagima aldim emzirdim gözünü acip bana bakti sonra parmagimi tuttu tüm yasadiklarimi unutuverdim yine ayni seyleri yasayacagimi bilsem yine yapardim hergün hastaneye gidip emziriyorum onun disindada evde sütümü sagip götürüyorum yakinda evede gelecek insallah
Cok fazla sikayetim yok.sabahlari bazen midem bulaniyor ama fazla kusma olmuyor.bazen basagrisi oldugunda cok cikartiyorum.benim en buyuk sikayetim belim tutuluyor o an yurumekte zorlaniyorum hemen uzanmam gerek.
senin sikayetlerin gectimi?
Arkadaşlar dünde yazdım ama kimse bana cvp vermediAranızda sperm donasyonu yaptıran yokmu benim bu ay tedavim var biraz konuşmak istiyorum....
arkadaslar epeydir giremedim geriye dönükte okuyamadim azczk kendimden bahsedeyim 26 gundur hastanedeydim bugun ciktim cok sukur gecen haftam zor gecti malesef son zamanlarda Seker ve tansiyon kontrlden cikti ayin 1 nde suni sanci vermeye basladilar 3 gün sanci cektim olmadi tam rahim acilmaya basladi bebegimin kalbi Durdu karnimda ve acil sezeryana aldilar belden uyusturup bebegimi aldilar gecen cumartesi oglum dünyaya merhaba dedi sukur suan iyi ama erken oldugu icin bir sure musahede altinda kalacak ama guvezde degil ...oglumda bende ölümden döndük ama onu kucagima aldim emzirdim gözünü acip bana bakti sonra parmagimi tuttu tüm yasadiklarimi unutuverdim yine ayni seyleri yasayacagimi bilsem yine yapardim hergün hastaneye gidip emziriyorum onun disindada evde sütümü sagip götürüyorum yakinda evede gelecek insallah
Canım ben sperm donasyonu yaptırmadım ama bizde düşünüyoruz.. esimde tese ile az da olsa sperm çıkıyor. altı ay içinde 2 kere tüp denedik olmadı. Kısmet değilmiş.bir taraftanda bendede erken menopoz var 36 yaşındayım.. geçen ay denedik enson tüpü... 2-3 ay sonra sperm ve yumurta donasyonu düşünüyoruz.. benim doktorum Verda hn.başak bir doktorla hiç görüşmedim.memnunum..tek şansım benim burda kıbrısta yaşamam. sen benden önce başlıyacaksın senin tecrübelerinden faydalanırım inşallah:) Allah yardımcınız olsun inşallah her şey gönlünce olur. kendine iyi bak.. görüşmek üzere...
Canım benim gözün Aydın Allah analı Babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin Allah'ım.ikinizede çok geçmişler olsun inşallah kısa zamanda oğluşunu kucağına alıp sıcacık yuvanıza dönersiniz.o kadar güzel anlatmışsınkı Allah nice güzel mutluluklar yaşamanızı nasip etsin.
Aynı şeyleri yaşamışız, ben de transferimin adetime 5 gün kadar yakın zamanda yapılmasının bir terslik yaratıp yaratmayacağını hemşirelere sorduğumda estrofem tedavisi devam ettiğinden hiç bir fark olmadığını, rahmin embriyoya kalınlık da normal olduğu için her zaman hazır olduğunu söylediler, mecburen güvenmek zorundaydım, gitmeden önce kıbrıstaki merkezlerin isimlerini ve doktor isimlerini netten aratarak yapmış olduğum araştırmalarda hepsinin iyi ve kötü yanlarını yapılan yorumlardan okudum, doğuş hakkında bloglarda inanılmaz olumsuz yorumlar vardı, berk bey hakkında olumsuz yorumlar olmadığından tercih ettim, bir süre ara verip tekrar denemeyi, hatta yurtdışını da düşünüyorum, aslında yasal düzenlemeler tam olsa ve bu merkezler denetlense insanlar da bu kadar mağdur olmaz, dedikleri her şeye güvenmek zorunda kalıyorsunuz, senin adına mutlu sona ulaşmandan dolayı çok mutlu oldumAllah çocuklarına iyi yazılar yazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?