Sevgili Larax ;
Neden forumu terk etmeyi düşündün şimdi .( beni ve hala savaş veren yeni eski arkadaşlarımızı desteksiz mi bırakacaksın.eminim diğerleri de kalben bizimledirler yoğun anneliktir tek bahaneleri inşallah.aksi ni düşünmek bence sadece traji komik. Seni muaf tutarak ağır bir sitem yapmak istiyorum. ikızgınım kaybolanlara.yersiz bir korku, endişe .tercih meselesi buraya kadar demek bencillik.en fazla ne olur ki tut ki herşey ortaya çıksın bununla başedemeyecek kadar güçsüzmü yüz buyola başvuranlar bu kadar ince hesap yaparak kötüyü çağırmıyorlar mı ya da hep beyinlerinde taşımıyacaklar mı böyle yaparak.nedir bu aciziyet.köprüyü geçene kadar mı.köprü de elinizi tutanlara vefa borcu olmaz mı.
Sinirleniyorum düşündükçe ve aldatılmış gibi hissediyorum ben herkesi çok sevmiştim bağlanmış ım .ara ara yazamasamda hiçbir zaman terk etmeyi aklımdan dahi geçirmiyorum .hepinizi öpüyorum .
Bebişlerine kavuşan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum .Allah mutluluğunuzu daim etsin .
Rabbim bu mutluluğu tüm dileyenlere tattırsın inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok fazla sikayetim yok.sabahlari bazen midem bulaniyor ama fazla kusma olmuyor.bazen basagrisi oldugunda cok cikartiyorum.benim en buyuk sikayetim belim tutuluyor o an yurumekte zorlaniyorum hemen uzanmam gerek.
senin sikayetlerin gectimi?

Ama ben firdevs hanımın adını daha çok duyduğum için karar verdim bu 3 gün sonrada adet olucam tedavi başlıyacak şimdi siz öyle diyince biraz kararsız kaldım verda hanım hangi klinikte ve soyadı nedir?

Ama ben firdevs hanımın adını daha çok duyduğum için karar verdim bu 3 gün sonrada adet olucam tedavi başlıyacak şimdi siz öyle diyince biraz kararsız kaldım verda hanım hangi klinikte ve soyadı nedir?

Verda tuncbilek mail adresini yazarsan tel gonderirim internete de bulabilirsin embiryolog gul hn lada gorusebilursin

Ada tup bebek Girne kreniya ogretmen evine yakin

Görüştüm verda hanımda nette bi numara buldum aradım o çıktı evet firdevs hanımın tüp bebek uzmanlığı sertifikası yokmuş ama verda hanımın varmış üstelik geçmişte görevde yaptığı işlere baktım daha mantıklı geldi galiba değiştiricem of Allahım zor karar verdik bu yola olunca iyi yerde olsun sonuç alınsın istiyorum....Yıprandık artık bu sıkıntıyla uğraşan herkes gibi ben mail adresimi yazayım yinede ordan fikir danışmak isterim size nrcncelik@gmail.com mail atarsanız sevinirim öpüyorum...

canim cok sagol insallah darisi basina ben inaniyorum o Kadar pozitif iyisinki rabbim sana Hemde ikiz verecek ..canim 26 gun dogumdan önce hastanede kaldim sonra dogum vs derken hemen hemen 40 gune yakindir internetle alakam kesildi o yuzden ulasmamisindir ben evde oldugum surece hep yazmaya girmeye gayret gosteriyorum canim ve gostercemde cünki biliyorumki 2 tüp 3 kibris macerasi 5 . denemede oldu yavrum hic kolay degildi ama insan kucagina alinca asla pisman olmuyor hep diyorum yine olsa yine olana Kadar mucadele ederdim onu koklamak minnacik yuzune bakmak herseye degiyor sana ve bu yolda ugras veren tüm anne adaylarina inan hep dua ediyorum canim cunku burdaki her anne adayi anne olmayi hak ediyor dünyanin en özel anneleri hepinizi kucakliyorum sevgiyle kalin

Kızlarr ilk yazan ben olayım dedim.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun.

Rabbim;

Tedaviye başlayanlara hamile kalmayı,

hamile kalanlara da bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Sevgili Anatolya
Teşekkürler temennilerin için
Amiin inşallah hepimiz için nasip olur annelik
Neler yapıyorsun,hamileliğin iyi gidiyordur inşallah
Mummytobe ile geçende yazışmıştık bebişleri ile iyi idi şükür
Biz Çarşamba keseyi görmek için dr ye gideceğiz
Sabırsızlanıyorum,inşallah herşey yolunda olacaktır
Anatolya birşey soracam ben elevit kullanıyorum,folik asit kullanmadım
Sanırım bir sorun olmuyor değil mi?
'Sen ve kurabiyen' iyi olun
Sevgiler,öptüm:)

Son düzenleme:

ne güzel... bende heyecanlanıyorum böyle yazılanları okudukca.. Allahım gönlünüze göre versin.. umarım hersey yolunda gider.. biz birkaç ay daha beklemeyi düşünüyoruz.. geçen ağustosdan beri 2 kere tüp denedik. maddi ve en zoru manevi aslında çok yıprandık.. temmuzdan sonra kışa doğru düşünüyorum.. yumurta donasyonu da yapacağımız için acele etmemede gerek yok artık .. kısmet artık ..hakkımıza hayırlısı..

Amin inşallah hepimiz kavuşuruz evladımıza yada evlatlarımıza tek duam bu.... Ben hiç tüp bebek denemedim eşim azo olduğu için öyle bi fırsat olmadı bakalım buna karar verdik çok düşünüp inş sonucu hayırlı güzel olur...Sizin ikiside donasyon olucak o zmn Allah gönlünüze göre nsaip etsin merk etmeyin bi kaç ayda çabucak geçer hayal kurun bol bol dua edin :)

Allahim ne heyecanla okudum..canim benim..demek öyle pürüzler yasadiniz..iyiki hersey iyiye dönmüs...Allahim anali babali büyütsün canim yaaaa....ara sira gel ne olur buralara....biliyorum ilk zaman cok zor ama vakit buldukca bir alo de...............nasil oglusun kimbilir nasil tatilidir minikdir..kac kilo? kacinci haftada simd aldilar?

tekrar gözün aydin canim benim........

ben iyiyim. ikizlerimle ugrasiyorum :)) bakimlari bayagi yogunlasti ama cok zevkle bakiyorum yavrularima..............Allahim herkese nasip etsin......

Larax, sana cok hak veriyorum...ben ikizlerim olmasina ragmen ilk 6 ayi cok sIK girdim, son haftalar biraz az girdim. hep paylastim, eskilere cok seslendim, maalesef cogu gitti, gelmedi, kayboldu, geldi okudular ama yazmadan ciktilar (isimlerinden görebiliyosun enson nezaman girdiklerini mesela), yani cok üzüldüm bende..burda büyük bir aile gibiydik, ben cok memnundum burda..cok iyide geliyordu paylasmak. ne kadar zamanim az olsa bile ara sira girip iki laf edip cikiyordum.

İnsallah sende iyi sonucla donersin.bende kendime hep herkes firdevs hn giderken neden diye sordum sonra buldum cevabi birisi canli donorden yumurta aliyor sperm de canli;ancak dondurulmus bir hucreyi cozup en dogru sekilde kullanmak zor orda da embiryolog Gul Dagli giriyor devreye tr bircok lab kurulmasinda calismis.acikcasi en sonunda ada icime sindi.
Arkadasim ben gitmeden once test yaptim tsh 3,3cikti Tr dr bana once dusur sonra git dedi dahiliye dr ile gorustum ilaca basladim Tsh hamile kaldiginda dusuk olmamasi icin 2altinda olmasi gerek unutma diger transferde arkadas oldugum bayan da da pihtilasma varmis transferden sonra igne ye baslatilar oda sperm donasyonu yapti ve ikiz bekliyor.kucuk onemsiz gibi gorunen bazi detaylar husrana sebep oluyor kan testlerini tam olarak yap oyle git acele etme.
Hoscakal

canim tskr ederim prüzler yasadik korku panik hepsi bir arada ama rabbime sukurler olsunki kucagima alinca unuttum gitti ..canim 35. haftada dogdu oglum sadece 2 kilocuk minik bir Adam hastanede ona kleine man diyorlar :) suan sadece emerek doymayacagini dusunuyorlar oyuzden hastanede biraz Kilo alinca evinede gelecek oglusum hergün gidip emziriyorum evdede süt sagiyorum anne sütüyle besleniyor güvezde degil cok sükür gidip altini degistiriyorum emziriyorum kucagimda saatlerce uyumasini izlemek isityorum ama malesef esimden sira gelmiyo emzirir emzirmez kapiyor bebisimi ,,hatta dün emzirdim sonra sütümü sagmaya gittim 10 dkka sonra geldigimde baba ogul uyumus kalmislar cok Tatli görünüyorlardi..parmagimi simsiki tutuyo sonra yuzume bakiyor o an ben bitiyorum kizima ve babasina cok benziyor renkli gözlü sarisin gerci bende sarisim ama burun dudaklar falan esimin kopyasi gibi gözleri cekik kiziminda öyledir hatta kucukken ona japon derlerdi :) oglumda ablasi gibi cekik gözlü yani suana Kadar henüz bana benzeyen bir yeri yok ama kizimda benzmiyordu bana saglikli olsun yavrucugumda gerisi önemli degil ..canim ben guznduzleri hep hastanedeyim 4 saatte bir emziriyorum ancak aksamlari eve geliyorum burayada elimden geldigince girmeye calisiyorum oglusum eve gelince gündüzleri uyudukcada girerim ..senin ikizler 9 aylik falan oldular yanilmiyorsam dimi canim ? masallah tam sevmelik zamanlari ama simdi yeni ugrasin baslayacak yani dis cikarma sendromu aman ateslenmeler huzursuzluklar falan insallah hafif atlatirlar annelik böyle birsey iste ilk dis ilk adim ilk sözü sünneti dügünü derken hayatini onlara veriyorsun ama dünyada onlarla ugrasmaktan daha guzel birseyde yok ..valla esime biraz yüz versem oglum 6 aylik olunca yine gidecek bir daha istiyor ama ben istemiyorum oglumu büyüteyim yeter rabbim evlatlarimiza hayirli uzun ömürler versin bebislerini cok öp lutfen teyzelerinin yerine sevgiyle kal canim ...

canım benim dr.da verda tunçbilek. tüpleri de o yapmıştı.. sonunda da donasyonu önerende o. maddi manevi ne kadar yıprandığımızı gördü.. başka bir doktora gitmeyi hiç düşünmedim. ona ve gül hanıma çok güveniyorum.. sormak istediğin ve herhangi birsey olursa zkilic_@hotmail.com email adresim..görüşmek üzere....

Canım sağol bilgi verdiğin için bendende firdevs hanım baya bi testler istedi burda bi jinokoloğa gittim muayene oldum testlerimi yaptırdım tsh 1.57 diğer testlerde hepsi gayet normal Allah'a şükür herşey yolunda ben çok düşünüyorum kaç gündür dün kararımı verdim firdev hanımla başladım bu yolda son dk değiştirmek istemiyorum doktorumu üstelik iğneleri hepsini aldım hasta olmayı bekliyorum verda hanımlada görüştüm oda bana dediki oda başarılı bende başarılıyım benim sadece extradan tüp bebek uzmanlığı sertifikam var dedi ama siz hangi dr da rahat hissediceksiniz ona gidin dedi. Birde yumurta donasyonu çok meşakatli bir iş ondan başarı oranı yüksek olan bir dr spermde daha raht yapabilir gibi düşünüyorum zaten önemli olan hazırlama ve 2 side tüp bebek tedavisi oluyor bu yüzden yoluma firdevs hanımda devam ediyorum... Zaten nasipse dr bahane Allah'ım hayırlı sağlıklı evlat verir inş. Sizin gibi mutla haberi önümüzdeki ay inş bende veririm çok heycanlı bir süreçmiş bu stres yapmıyım diyorum ama heycandan ölücem yıllardır hayalini kurduğum şey belkide gerçek olucak düşündükçe mutluluktan napıcağımı şaşırıyorum bide ya olmazsa diye korkular sarıyor siz nasıl bu süreci geçirdiniz piskolojik olarak merk ediyorum:)

bende firdevs hanımın hastasıyım ..kısmetse haziran regli ile başlıyorum çalıştığım için okulların tatil olmasını bekliyorum.. çokk heyecanlıyım ... firdevs hanım ve irem hanım iyi insanlar gibi geliyor .Rabbim hiçbirimizi pişman etmesin bu yolda... benim de tsh yüksekti 1 ay ilaç kullandım düştü şükürler olsunn..vİnşallah sürecimizde desek luruz birbirimize

Canim ne güzel anlatmissin o güzel aile tablosunu maşallah allah bu mutlu tabloyu bir ömür boyu devam ettirsin. Inşallah
Kısa zamanda olgusunu hayirlisiyla alıp eevinize donersi denersin iz
.olgusunu benim yerime kola. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…