Gözünüz aydın canım :) Allah kucağına almayı da nasip etsin...

QUOTE="ada telkin, post: 36659002, member: 621584"]Merhabalar herkese.. Bu uzun forumdaki yüzlerce mesajın çoğunu okudum. Gizli okuyucu olarak üye olmadan. Yalnız olmadığımı gördüm. Iyi haberlere çok sevindim kendime umut ettim. Kötü haberlere benim gibi üzüldüm. Yaşamayan bilmez çünkü. Çok iyi anladım. Karar verme aşamasında faydalanın en çok. Karar vermvermek çok zordu. Sayenizde aştı bu zor aşamayı da. Şimdi olumlu sonuç alınca sessizliği bozup bir teşekkür etmek istedim. Borçluyum size çok. Çok çok teşekkürler burda uzun kısa iyi kötü paylaşım yapan herkese. Iyi ki varsınız. Biz firdevs Hn. Tercih ettik burdaki yorumlardan etkilenerek. Iyi ki de etmişim. Kan Testimiz pozitif. Hatta çoğul gibi kese için gitmedim. Bakalım umarım iyi ilerler herşey. .ben de varım artık aranızda. Hoşbuldum :))[/QUOTE]
Merhaba canim..tebrik ederim degerin kac cikti?ve kacinci gun degerin yazarsan sevinirim.Aynen bende senin gibi surekli burasini takip ederek firdevs hanimda karar kildim ve pozitif sonucu aldim ama keseler icin haftaya gidicez dr umu aradim deger cok yuksek insallah en fazla 2 kese gorunur yada tek.hepimiz icin hayirlisi olsun insallah..

Merhaba canim..tebrik ederim degerin kac cikti?ve kacinci gun degerin yazarsan sevinirim.Aynen bende senin gibi surekli burasini takip ederek firdevs hanimda karar kildim ve pozitif sonucu aldim ama keseler icin haftaya gidicez dr umu aradim deger cok yuksek insallah en fazla 2 kese gorunur yada tek.hepimiz icin hayirlisi olsun insallah..[/QUOTE]
Tebrikler..12.gün 3400. 14.gün 11100. Benim de çok yuksek. Irem hn. üçüz olabilir dedi. Ben de korkuyorum bundan. Yakında biz de dragideriz netleşir. Üc embriyo transfer edildi

Tebrikler..12.gün 3400. 14.gün 11100. Benim de çok yuksek. Irem hn. üçüz olabilir dedi. Ben de korkuyorum bundan. Yakında biz de dragideriz netleşir. Üc embriyo transfer edildi[/QUOTE]
Canim senin benden'de yuksekmis benim 12.gün 417 16.gün 3486 dr um yuksek dedi ama bilemiyorum artik haftaya belli olacak kismetse.senin 3'üz olabilir gibi ama bellide olmaz canim ultrasonda belli olacak artik.bize haber vermeyi unutma:)

Slm kızlar.ne güzel herkes güzel haber vererek şenlenmiş buralar:))anne adaylarını tebrik ediyorum tedaviviye başlayacak anne adaylrında en kısa zamanda güzel haberler vermelerini allah nasip etsin diyorum..miacım nasıl gidiyor heyacanlı bekleyişin morelini yüksek tut cnm ve güzel haberler ver bize..bende hite karar vermiştim ama kararsız kaldım şimdi herkes firdevs hnm diyince ..çok iyi düşünüp öyle karar vermem lazım kızlar zaten iyce deneme tahtası olduk valla allah yardımcımız olsun..

Canım geri sayımdayım :)) 5 günüm kaldı bekliyorum... Bence ikisiyle de bir görüş içine sinene karar ver. Sen Hit'in muayenehaneye gittin mi? İstanbul daki?

Canım geri sayımdayım :)) 5 günüm kaldı bekliyorum... Bence ikisiyle de bir görüş içine sinene karar ver. Sen Hit'in muayenehaneye gittin mi? İstanbul daki?
Hadi bakalım cnm az kalmış varmı belirtilerin hiç?inşallah bu duyguyu herkese yaşatır mevlam.yok cnm yaa aradım okadar tl kullanılmıyo diyor kıbrısada sordumuzda eşim sormuş hayır burada muayene olmanız lazım demiş anlamadım neyse gittimizde ikisinede gitcez heralde iyce tartıp öyle başlıcaz..senden güzel haberler bekliyoruz miacımm öpüyorum hepinizi allaha emanet olun..

çok teşekkürler bakalım 4 embriyo konuldu 7 eylül test tarihi herkese duaları kabul olsun inş

Reactions: mia

Canım kasıklarımda ağrı var ama belirtilere çok bel bağlamak istemiyorum, ilaçların da yan etkisi olabilir, bekleyip göreceğiz inşallah güzel haber verebilirim. Darısı hepimizin başına. Hadi bakalım senin yolun da açık olsun kendine iyi bak, bizi haberdar et.

Merhaba arkadaşlar, hamile olanlara saglikla bebeklerine kavusmalarini, tedavide olanlara kolayliklar diliyorum.uzun suredir bende takipte olanlardanim ve 25 agustosda transferim oldu ancak rahim kalinligim 7.4 olabildi ve bu degerle transfer yapildi.bu kalinlikla hamile kalan varmi merak ediyorum. Sevgilerimle

Selam arkadaslar, ne guzel forum canlandi iyice, hamileler cogaldi. Butun hamileleri en icten dilerlerimle tebrik ederim arkadaslar. Birbirimizi en iyi biz anlariz. Darisi tedavi gorenlere yada baslayacak olanlara InsAllah. Sali gunu bende kibris yolcusuyum, persembe gunu transferim olacak. Cok heyecanliyim rabbim hakkimizda hayirlisini verir InsAllah.

Merhaba sevgimsin, evet gercekten bu duyguyu yasamadan anlamak cok zor Allah hepimizin yardimcisi olsun.benimde p.tesi transferim oldu su an yasadigin heyecani ve duygularini cok iyi anliyorum insallah hersey yolunda gidecek ve bebislerini alip geleceksin.yolun acik olsun

Canım hadi bakalım yolun açık olsun, inşallah bebeklerinle döneceksin sen de... Kime karar verdin canım?

Canım hadi bakalım yolun açık olsun, inşallah bebeklerinle döneceksin sen de... Kime karar verdin canım?
Cok sagol canim. Insallah gitmeden once senin guzel haberini alacagim. Seni devamli takip ediyorum. Ben HIT hastasiyim. Hakkimizda hayirlisi.

Cok tesekkur ederim canim InsAllah dedigin gibi olur. Senin heyecanli bekleyis baslamis, rabbim herseyi gonlune gore versin InsAllah.

Cok sagol canim. Insallah gitmeden once senin guzel haberini alacagim. Seni devamli takip ediyorum. Ben HIT hastasiyim. Hakkimizda hayirlisi.
Slm sevgimsin..inşallah emeklerinizi en güzel bi şekilde kucaklarınıza alırsınız..cnm bende hitle görüşme yaptım ona karar vermiştik burada firdevs hmında ismini duyunca bi an kararsız kaldım hit nasıl süreç nasıl işliyor birde şöyle bişi duydum kardeşi drmuş ona yönlendiriyormuş oda günlügü 100 tlden tedaviye devam ediyormuş sanki para ticaretine çevirmiş deniliyo sen ne düşünüyorsun cnm kısaca anlatırsan çok sevinirim allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…