[QUOevgimsin, post: 36673776, member: 201098"]Cok tesekkur ederim canim InsAllah dedigin gibi olur. Senin heyecanli bekleyis baslamis, rabbim herseyi gonlune gore versin InsAllah.[/QUOTE]
Amin inşallah canım allah hepimizin kucagini sağlıklı bebislerle doldursun ve emrklerimizi bosa cikarmasin. seninde hersey gonlunce olsun canim.bu yolun her adimi ayri bir heyecan gercekten.insallah hep beraber mutlu olur ve guzel haberler aliriz.

Canim biz HIT ile temmuzda öngörüsmeye gittik, muayene etti ve butun testlerim orda yapildi. Biz avrupada kaldigimiz icin burda onlari yaptirmamiz munkun degildi. Sen tabi bunlari trde yaptirabilirsin. Kendisiyle o gun cok kisa bi gorusmemiz oldu ondan sonrasini hep ekibi hallediyor. Bizimle devamli ilgilenen hemsiremiz var. Ilaclari felan hep o anlatip ayarliyor. Onu istedigim zaman arayabiliyorum ve cok guzel yardimci oluyor. Basta bende cok arastirmistim ve okuduklarimdan sonra ona karar verdik. Firdevs hanimin ismini ben sonradan duydum. Yani simdilik hersey guzel gidiyor ve memnunuz. Kardesinden benim hic haberim yok. Sormak istedigin baska seyler varsa seve seve yardimci olurum. Karar vermek zor. Onemlisi olan hangisi icine siniyor.

Reactions: mia
Arkadaşlar hepinize bol şans, benimde az kaldı pazartesi sonuç için Beta Hgc testi yaptıracağım, Allahım inşallah yüzümüzü güldürür.
Canım yolun açık olsun, inşallah transferin sorunsuz geçer ve güzel sonuçlar alırsın :) Hakkında hayırlısını versin Rabbim.

Canım hayırlı olsun, en az 7 olmasını istediklerini biliyorum rahim kalınlığı için, bence yetersiz olsaydı zaten transfer etmezlerdi, bence güzel sonuçlar alacaksın, çok dua et ve moralini yüksek tut, hakkında hayırlısı olur inşallah :)

Canım hoş geldin ve tebrikler :) inan çok ama çok sevindim adına, allahım inşallah bebeğini sağlıla kucaklamak nasip eder, bende 1 Eylül'ü bekliyorum, test yapmak için. Bir kızım var 3.5 yaşında, ona kardeş için tekrar bu sürece girdik allahım bizimde elimizi inşallah boş çevirmez ve tekrar dualarımızı kabul eder :)

Tesekkurler canim. Rabbim hepimizin dileklerini yerine getirir InsAllah. Senin test gunu yaklasmis hadi bakalim hayirlisi InsAllah guzel haberlerini aliriz

Sım firdevs hn da ayni dusuncede hersey yolunda diyor.benim daha onceki tedavilerimde hep daha iyi kalinlastigi icin biraz tedirgin oldum sadece.insallah allah hrpimizin yuzunu tez vakitte guldurur.once sen test yapacaksin sonrada sirayla bizler benim test gunumde 6 eylul .insallaaaah p.tesi mujdeni vereceksin bizlere.

Amin canım inşallah hepimizin yüzü giler ve güzel haberler alırız :)

UOTE="LittleAsia, p1854, member: 620967"]Canım hoş geldin ve tebrikler :) inan çok ama çok sevindim adına, allahım inşallah bebeğini sağlıla kucaklamak nasip eder, bende 1 Eylül'ü bekliyorum, test yapmak için. Bir kızım var 3.5 yaşında, ona kardeş için tekrar bu sürece girdik allahım bizimde elimizi inşallah boş çevirmez ve tekrar dualarımızı kabul eder :)[/QUOTE]
Su gibi gecsin ve pozitif olsun sonuc. Benim de o gün sabah kontrolum var. Keseler icin.. umarim hepimizin pazartesi gunu istedigimiz sonuclari aliriz. Iyi düşün sakın umutsuluga kapilma.. dua edicem senin icin :)

Su gibi gecsin ve pozitif olsun sonuc. Benim de o gün sabah kontrolum var. Keseler icin.. umarim hepimizin pazartesi gunu istedigimiz sonuclari aliriz. Iyi düşün sakın umutsuluga kapilma.. dua edicem senin icin :)[/QUOTE]
Canım çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve duaların için :) inşallah sende bir değil iki kese görürsün ve Rabbim sana çifte mutluluk yaşatır :) Pazartesi inşallah güzel haberler alacağız :)

Culli doktora gittin mi canım?
Hadi bakalım önümüzdeki hafta epey hareketli geçecek. Transfere gidenler, test yaptıracaklar ve kese görecekler hepimize bol bol şans inşallah hepimiz gönlümüzdekine kavuşuruz hepinize sevgiler :))

mia, post: 36687227, member: 22987"]Culli doktora gittin mi canım?
Hadi bakalım önümüzdeki hafta epey hareketli geçecek. Transfere gidenler, test yaptıracaklar ve kese görecekler hepimize bol bol şans inşallah hepimiz gönlümüzdekine kavuşuruz hepinize sevgiler :))[/QUOTE]
Gitmedim canim dr umu aradigimda haftaya pazartesi tekrar ara beni dedi sanirim haftaya bakilcak keseye, şuan kendimi hamile gibi hissedemiyorum keseyi görene kadarda böyle hissedicem heralde hayirlisiyla inşallah o gunude goruruz:) sen test falan yaptin mi? Benim 8'ci gün idrar testinde silikde olsa cikmisti inşallah rabbim sanada nasip eder canim:)

Gitmedim canim dr umu aradigimda haftaya pazartesi tekrar ara beni dedi sanirim haftaya bakilcak keseye, şuan kendimi hamile gibi hissedemiyorum keseyi görene kadarda böyle hissedicem heralde hayirlisiyla inşallah o gunude goruruz:) sen test falan yaptin mi? Benim 8'ci gün idrar testinde silikde olsa cikmisti inşallah rabbim sanada nasip eder canim:)[/QUOTE]

Canım test günüm salı ama dayanamayıp birkaç gün sonra test yapıcam galiba. Birz daha geçsin diye bekliyorum. İnşallah hepimiz için güzel haberler gelir. Çok öpüyorum, önceden yaparsam yazarım sonucu burdan :)

Mia naber canim, merak edip test yaptin mi?:)

Canım iyiyim bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm, ama sonrasında kahverengi lekelenme başladı. İrem hanım hiç korkulacak bişey değil önemli olan parlak kırmızı kan gelmesin dedi. Ben de yattım bütün gün az da olsa bir kere daha geldi neyseki kahverengi. Bakalım salı testte ne çıkacak...

Şimdiden tebrik ederim canim hamilesin kahve leke bendede olmuştu tutunma lekesi oldugunu söylemisti irem hanim..bakalim 12'ci gün degerin kaç çikicak :)

Reactions: mia
Arkadaslar günaydin, kimler var buralarda :) nasilsiniz? hamile olanlar a tebrikler. tedavide olanlara basarilar.
burdaki arkadaslar hep aklimda. ara sira ugruyorum iste öyle :) iyi bakin kendinize.......yazismak üzere. umarim eskilerdende katilanlar olur yine

Bebek'cim selam topik yavaş yavaş hareketlenmeye başladı hamileler çoğalıyor :) ben idrarda ikinci çizgiyi silik gördüm ama test günüm yarın bakalım kaç çıkacak. Seni buralarda görmek çok güzel neler yapıyorsun anlatsana. Bugün test günü ve doktor randevusu olan arkadaşlarımdan da inşallah güzel güzel haberler alacağız öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…