- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
Merhaba mia cok guzel bir haber bu insallah yarin test gunundede guzel haberler vereceksin.benim suan 7. Gunum hic belirti yok sende belirtiler varmiydi.sevgilerBebek'cim selam topik yavaş yavaş hareketlenmeye başladı hamileler çoğalıyor :) ben idrarda ikinci çizgiyi silik gördüm ama test günüm yarın bakalım kaç çıkacak. Seni buralarda görmek çok güzel neler yapıyorsun anlatsana. Bugün test günü ve doktor randevusu olan arkadaşlarımdan da inşallah güzel güzel haberler alacağız öpüyorum
Merhaba mia cok guzel bir haber bu insallah yarin test gunundede guzel haberler vereceksin.benim suan 7. Gunum hic belirti yok sende belirtiler varmiydi.sevgiler
Cok sagol mia insallah hep birlikte guzel haberler aliriz.bahsettigin belirtileri bende aynen transfer onceside sonrasida ara ara yaşıyorum fakat ilaclarin etkiside olabilir diyede bir taraftan dusunuyorum.hayirlisi insallah mutlu olucaz.Roni çok teşekkürler umarım güzel sonuç alırız hepimiz. Benim göğüslerim çok acıyordu ansferden önce de vardı o ilaçlardan dolayı. Bir de kasıklarda batma oldu ara ara ama İrem hanım belirti aramayın bunlar ilaçların yan etkisi de olabilir. Belirti olması da olmaması da normal demişti, o yüzden ben pek dikkate almadım bu belirtileri. Canım inşallah sen de güzel haberlerini alırsın, az kalmış senin de. Sevgiler
Bebek'cim selam topik yavaş yavaş hareketlenmeye başladı hamileler çoğalıyor :) ben idrarda ikinci çizgiyi silik gördüm ama test günüm yarın bakalım kaç çıkacak. Seni buralarda görmek çok güzel neler yapıyorsun anlatsana. Bugün test günü ve doktor randevusu olan arkadaşlarımdan da inşallah güzel güzel haberler alacağız öpüyorum
Mia tebrik ederim canim............!!!! :))) silik cikti ise tamam iste.....hamilesin demek canim :)) bakalim dedigin gibi degerin kac cikacak. zaten ilk deger önemli degil, önemlisi iki günde bir katlanmasi sayinin. hadi hayirlisi canim
benmi neler yapiyorum..su an uyuyorlar benim ikizlerim.......beni güzel sekilde yoruyorlar canim, ayaklandilar tam yürümüyorlar ama hertara kendilerini cekiyorlar, emekliyorlar, evi dagitiyorlar derken zamanimiz yogun geciyor :)) düsünüyorumda 1 sene gecti. ynai zaman cabuk geciyor. Allahim hepinize de nasip edicek insallah. hep aklimdasiniz. bu forum cok özel bence.......yani burasi sayesinde ben hayallerime kavustum, o yüzden bir türlü kopamiyorumda burdan :) yani ailemin, arkadaslarimin bilmediklerini burda paylasiyorum, insan cok baglaniyor - benim acimdan en azindan.
sevindim adina canim ya......kacinci denemeydi sende?
Cok sagol mia insallah hep birlikte guzel haberler aliriz.bahsettigin belirtileri bende aynen transfer onceside sonrasida ara ara yaşıyorum fakat ilaclarin etkiside olabilir diyede bir taraftan dusunuyorum.hayirlisi insallah mutlu olucaz.
Mia canim cok cok tebrik ederim!! Dört gözle senin bu güzel haberini bekliyordum. Insallah yarin kan degerlerinde cok guzel cikar. Darisi basima InsAllah ve tabiki isteyen herkese!Canım iyiyim bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm, ama sonrasında kahverengi lekelenme başladı. İrem hanım hiç korkulacak bişey değil önemli olan parlak kırmızı kan gelmesin dedi. Ben de yattım bütün gün az da olsa bir kere daha geldi neyseki kahverengi. Bakalım salı testte ne çıkacak...
Mia canim cok cok tebrik ederim!! Dört gözle senin bu güzel haberini bekliyordum. Insallah yarin kan degerlerinde cok guzel cikar. Darisi basima InsAllah ve tabiki isteyen herkese!
Amin InsAllah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz. Yarin kesin haber ver sonucunuCanım çok teşekkür ederim inşallah değerler de iyi çıkar. Hepimiz güzel haberlerimizle şenlenelim inşallah :). Sen ne durumdasın canım? Darısı senin ve isteyen herkesin başına :)
Amin InsAllah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz. Yarin kesin haber ver sonucunu
Biz yarin gece Kibris yolcusuyuz persembe transferim var.
Kızlar sonucumu aldım. Çok şükür hamileyim :)) değerim 882,1 çıktı. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen herkesin de gönlündekini versin. Test gününü bekleyen ve transferde olan arkadaşlarıma da bu güzel haberleri nasip etsin :)) hepinize sevgiler
Mia tebrikler canim harika bir haber masallah
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inn cok sevindim.darisi bizim basimiza olsun.insallah bizlerde boyle guzel mujdeler veririz.sevgiler
Kızlar sonucumu aldım. Çok şükür hamileyim :)) değerim 882,1 çıktı. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen herkesin de gönlündekini versin. Test gününü bekleyen ve transferde olan arkadaşlarıma da bu güzel haberleri nasip etsin :)) hepinize sevgiler
çok çok tebrik ederim mia.. Harikaaayy çok sevindim..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hepsimize inşallah.. Ama bu ara hep böyle güzel haberler geliyor farkındamısın ne güzelll Maşallah diyelim :)
.. tekrar tebrik ediyorum ..kendine dikkat et görüşmek üzere..
Amiin insallah canim bende hayirli haberler veririm.test gunum c.tesiRony97 çok teşekkür ederim canım. Allah inşallah sana da bu güzel duyguyu yaşatır, darısı başına :) test tarihin ne zamandı senin? Sevgiler
Amiin insallah canim bende hayirli haberler veririm.test gunum c.tesi
merhaba mia. bende kıbrısta donasyon yaptırmak istiyorumda. kararsızım. sen hangi merkezde yaptırdın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?