Merhaba mia cok guzel bir haber bu insallah yarin test gunundede guzel haberler vereceksin.benim suan 7. Gunum hic belirti yok sende belirtiler varmiydi.sevgiler

Reactions: mia
Merhaba mia cok guzel bir haber bu insallah yarin test gunundede guzel haberler vereceksin.benim suan 7. Gunum hic belirti yok sende belirtiler varmiydi.sevgiler

Roni çok teşekkürler umarım güzel sonuç alırız hepimiz. Benim göğüslerim çok acıyordu ama transferden önce de vardı o ilaçlardan dolayı. Bir de kasıklarda batma oldu ara ara ama İrem hanım belirti aramayın bunlar ilaçların yan etkisi de olabilir. Belirti olması da olmaması da normal demişti, o yüzden ben pek dikkate almadım bu belirtileri. Canım inşallah sen de güzel haberlerini alırsın, az kalmış senin de. Sevgiler

Cok sagol mia insallah hep birlikte guzel haberler aliriz.bahsettigin belirtileri bende aynen transfer onceside sonrasida ara ara yaşıyorum fakat ilaclarin etkiside olabilir diyede bir taraftan dusunuyorum.hayirlisi insallah mutlu olucaz.

Mia tebrik ederim canim............!!!! :))) silik cikti ise tamam iste.....hamilesin demek canim :)) bakalim dedigin gibi degerin kac cikacak. zaten ilk deger önemli degil, önemlisi iki günde bir katlanmasi sayinin. hadi hayirlisi canim

benmi neler yapiyorum..su an uyuyorlar benim ikizlerim.......beni güzel sekilde yoruyorlar canim, ayaklandilar tam yürümüyorlar ama hertara kendilerini cekiyorlar, emekliyorlar, evi dagitiyorlar derken zamanimiz yogun geciyor :)) düsünüyorumda 1 sene gecti. ynai zaman cabuk geciyor. Allahim hepinize de nasip edicek insallah. hep aklimdasiniz. bu forum cok özel bence.......yani burasi sayesinde ben hayallerime kavustum, o yüzden bir türlü kopamiyorumda burdan :) yani ailemin, arkadaslarimin bilmediklerini burda paylasiyorum, insan cok baglaniyor - benim acimdan en azindan.

sevindim adina canim ya......kacinci denemeydi sende?

Ay ne güzel :) Allah size bebişerinizle birlikte mutlu, sağlıklı günler göstersin hep canım. Darısı bizlerin başına :))
Benim ilk donasyon denemem ama daha önce malesef düşükle sonuçlanan 4 hamileliğim var o yüzden çok rahat olamıyorum. İnşallah Allah bu sefer kucağıma almayı da nasip eder. Ben bu topiği okuyarak, sizleri takip ederek bu karara vardım. Sizlerin bu sayfaya uğrayıp bizlerle tecrübe paylaşmanız o yüzden çok değerli. Çok sevgiler :)

Cok sagol mia insallah hep birlikte guzel haberler aliriz.bahsettigin belirtileri bende aynen transfer onceside sonrasida ara ara yaşıyorum fakat ilaclarin etkiside olabilir diyede bir taraftan dusunuyorum.hayirlisi insallah mutlu olucaz.

İnşallah canım :)

Mia canim cok cok tebrik ederim!! Dört gözle senin bu güzel haberini bekliyordum. Insallah yarin kan degerlerinde cok guzel cikar. Darisi basima InsAllah ve tabiki isteyen herkese!

Mia canim cok cok tebrik ederim!! Dört gözle senin bu güzel haberini bekliyordum. Insallah yarin kan degerlerinde cok guzel cikar. Darisi basima InsAllah ve tabiki isteyen herkese!

Canım çok teşekkür ederim inşallah değerler de iyi çıkar. Hepimiz güzel haberlerimizle şenlenelim inşallah :). Sen ne durumdasın canım? Darısı senin ve isteyen herkesin başına :)

Canım çok teşekkür ederim inşallah değerler de iyi çıkar. Hepimiz güzel haberlerimizle şenlenelim inşallah :). Sen ne durumdasın canım? Darısı senin ve isteyen herkesin başına :)
Amin InsAllah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz. Yarin kesin haber ver sonucunu
Biz yarin gece Kibris yolcusuyuz persembe transferim var.

Kızlar sonucumu aldım. Çok şükür hamileyim :)) değerim 882,1 çıktı. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen herkesin de gönlündekini versin. Test gününü bekleyen ve transferde olan arkadaşlarıma da bu güzel haberleri nasip etsin :)) hepinize sevgiler

Mia tebrikler canim harika bir haber masallah
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inn cok sevindim.darisi bizim basimiza olsun.insallah bizlerde boyle guzel mujdeler veririz.sevgiler

Mia tebrikler canim harika bir haber masallah
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inn cok sevindim.darisi bizim basimiza olsun.insallah bizlerde boyle guzel mujdeler veririz.sevgiler

Rony97 çok teşekkür ederim canım. Allah inşallah sana da bu güzel duyguyu yaşatır, darısı başına :) test tarihin ne zamandı senin? Sevgiler

çok çok tebrik ederim mia.. Harika aayy çok sevindim..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hepsimize inşallah.. Ama bu ara hep böyle güzel haberler geliyor farkındamısın ne güzelll Maşallah diyelim :)
.. tekrar tebrik ediyorum ..kendine dikkat et görüşmek üzere..

Çok teşekkür ederim canım :) ay evet maşallah pek bereketli oldu bu ay inşallah arkamızdan gelen arkadaşlarımıza da nasip olsun. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor? Çok öpüyorum

merhaba mia. bende kıbrısta donasyon yaptırmak istiyorumda. kararsızım. sen hangi merkezde yaptırdın acaba ?

Arkadaşlar merhaba
Çok uzun zamandır foruma giremiyorum , eski arkadaşlar beni tanır. Oğlum 14 aylık oldu bir saniye yerinde durmuyor çok hareketli tabi bende peşinde sürekli o yüzden de İnternet'e girmeye hiç zaman bulamıyorum. Allahım her isteyene nasip etsin bu duyguyu . Tekrar zaman bulduğumda girmeye çalışacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…