Mia cnm çok çok sevindim inan inşallah kucagınada alacaksın tebrik ediyorum şimdi bizlere anlat bakalım bu 12 günde neler yaptın mesela nasıl beslendin ne kadar yürüyüş yaptın... Hee mia cnm en çokta transferde çok sıkışık oluyorsun yaa ne kadar süre sonra yaptın dogrularakmı yatarakmı... Ben en çok onda çok zorlanıyorum eşimde başında oluyo dogrulma diyo ee bende çok sıkışık olunca yatarak yapamıyorum anlıcan eşimle ufak bi sorun yaşıyoruz cnm:)) tekrar tebrik ediyorum lütfen bizleri unutma..Kızlar sonucumu aldım. Çok şükür hamileyim :)) değerim 882,1 çıktı. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen herkesin de gönlündekini versin. Test gününü bekleyen ve transferde olan arkadaşlarıma da bu güzel haberleri nasip etsin :)) hepinize sevgiler
Mia cnm çok çok sevindim inan inşallah kucagınada alacaksın tebrik ediyorum şimdi bizlere anlat bakalım bu 12 günde neler yaptın mesela nasıl beslendin ne kadar yürüyüş yaptın... Hee mia cnm en çokta transferde çok sıkışık oluyorsun yaa ne kadar süre sonra yaptın dogrularakmı yatarakmı... Ben en çok onda çok zorlanıyorum eşimde başında oluyo dogrulma diyo ee bende çok sıkışık olunca yatarak yapamıyorum anlıcan eşimle ufak bi sorun yaşıyoruz cnm:)) tekrar tebrik ediyorum lütfen bizleri unutma..
:)gerçekten onlar bizim mucizelerimiz cnm inşallah senin mucizen deyil mucizelerin gelir:)sgl cvp verdigin için miacım en önemlisi bundan sonra başlıyor lütfen çok dikkat et en yfak bişeyde olsa dr ara ve sor ben gece saat 2 de bile aradıgım olmuştu:)bebeklerini ve seni öpüyorum cnm iyi bakın kendinize..Mmucizem çok teşekkür ederim canım, unutur muyum hiç ben burdayım :) canım ben transferin ilk günü 2 saat yattım sonra hastanenin lobisinde 4-5 saat oturarak geçirdim. Uçağımız gece saatindeydi o yüzden uzun kaldık hastanede. Ama bir gece öncesinden çok uykusuzdum ve uçağımız da rötar yapınca çok yorucu bir gün geçirmiş oldum, ancak ertesi gün uyuyarak geçirdim. Sıkışıklık durumu beni de çok zorluyor pek tutamıyorum ben o yüzden yaklaşık 10-15 dakika sonra yaptım. Ama sürgü veriyorlar zaten, örtünün altına koyduğu için eşin görmez merak etme, sal gitsin :) ben hatta ya tutturamazsam sürgüyü diye tedirgin oldum, olsun yatağa yap bişey olmaz dedi hemşire :) bana burda arkadaşlarım çok destek oldular sağolsunlar onlar her gün yumurta yememi söylediler, onun haricinde olabildiğince her öğün protein aldım. Et, yumurta, yoğurt ve peynir yedim bol bol. Su içtim çok. Ağır iş yapmadım dikkatli davrandım ama normal hayatıma devam ettim sadece çok ayakta kalınca belim ağrıdığı zaman dinlendim. Çok fazla yürüyüş yapmadım ama yatmadım da sonuçta kan dolaşımı rahim için önemli. 2 gün önce kahverengi akıntım oldu birtek o gün çok yavaş hareket edip bol bol yattım neyse ki geçti, yerleşme kanamasıymış :) şimdilik bu kadar varsa başka merak ettiğin sor canım. Sen ne durumdasın? Bu arada senin ismine bayılıyorum gerçekten mucizeler geliyor :)
Kızlar Merhaba. Hem çok istediğim hem de çok korktuğum başıma geldi. Irem ve firdevs hanımın ugurlu elleri sayesinde 3 embriyo nun üçü de tutmuş. Üçüz. Ikiz fikrine bile hazır değilim ben. Bir tanesi sonlandırılacsk. Ben tek olsun istiyorum. Aranızda bu işlemi yaptıran var mı? Hepsini kaybetmekten de korkuyorum. O kadar isterken şimdi son vermek zorunda olmak çok kötü. Size tavsiyem eğer rahim uygunsa tek embriyo alın en fazla iki. Çok zor bir karar asamasindayim yine lütfen destek olun. Çok ihtiyacım var.
Canim benim tekrardan cok tebrik ederim. Rabbim kucagina almayida nasip eder InsAllah!! Yaa bu haberleri okudukca bende heyecan artiyor ama icimde hep olacak hissi var. Buda korkutuyor beni biraz. Olmazsa cok yikilirim...Kızlar sonucumu aldım. Çok şükür hamileyim :)) değerim 882,1 çıktı. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen herkesin de gönlündekini versin. Test gününü bekleyen ve transferde olan arkadaşlarıma da bu güzel haberleri nasip etsin :)) hepinize sevgiler
Canim benim tekrardan cok tebrik ederim. Rabbim kucagina almayida nasip eder InsAllah!! Yaa bu haberleri okudukca bende heyecan artiyor ama icimde hep olacak hissi var. Buda korkutuyor beni biraz. Olmazsa cok yikilirim...
Canim kendine ve bebislerine cok dikkat et. Bu guzel gunlerin tadini cikar
Kızlar Merhaba. Hem çok istediğim hem de çok korktuğum başıma geldi. Irem ve firdevs hanımın ugurlu elleri sayesinde 3 embriyo nun üçü de tutmuş. Üçüz. Ikiz fikrine bile hazır değilim ben. Bir tanesi sonlandırılacsk. Ben tek olsun istiyorum. Aranızda bu işlemi yaptıran var mı? Hepsini kaybetmekten de korkuyorum. O kadar isterken şimdi son vermek zorunda olmak çok kötü. Size tavsiyem eğer rahim uygunsa tek embriyo alın en fazla iki. Çok zor bir karar asamasindayim yine lütfen destek olun. Çok ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar, hamile olanlara saglikla bebeklerine kavusmalarini, tedavide olanlara kolayliklar diliyorum.uzun suredir bende takipte olanlardanim ve 25 agustosda transferim oldu ancak rahim kalinligim 7.4 olabildi ve bu degerle transfer yapildi.bu kalinlikla hamile kalan varmi merak ediyorum. Sevgilerimle
Arkadaşlar merhaba
Çok uzun zamandır foruma giremiyorum , eski arkadaşlar beni tanır. Oğlum 14 aylık oldu bir saniye yerinde durmuyor çok hareketli tabi bende peşinde sürekli o yüzden de İnternet'e girmeye hiç zaman bulamıyorum. Allahım her isteyene nasip etsin bu duyguyu . Tekrar zaman bulduğumda girmeye çalışacağım .
Mia canım tebrik ediyorum. Hayırlı olsun değerin gayet iyi çıkmiş. İnşallah katlanarak devam edr canım. Bu ara forum çok bereketli.
tekrar hayırlı olsun canım.
Merhaba Rony ,
Transferin hayırlı olsun canım, inşallah yakın zamanda da pozitif haberlerini alırız. Rahim kalınlığını dert etme arkadaşım, benimde transferde 7 civarındaydı. Ş u anda 4 ay olmak üzere canım ikizlere hamileyim. İçini ferah tut canım. Beslenmene dikkat et ve bol su iç.
Umarım yakın zamanda iyi haberlerini alırız.
AnArkadaşlar merhaba
Çok uzun zamandır foruma giremiyorum , eski arkadaşlar beni tanır. Oğlum 14 aylık oldu bir saniye yerinde durmuyor çok hareketli tabi bende peşinde sürekli o yüzden de İnternet'e girmeye hiç zaman bulamıyorum. Allahım her isteyene nasip etsin bu duyguyu . Tekrar zaman bulduğumda girmeye çalışacağım .
Merhaba anisha nasilsin canim seni gordugume çok sevindim.oglun ile sana saglikli uzun ömürler diliyorum.kardeşte istiyorduzun sanirim ogluna rabbim herseyi gönlüne göre versin canim saglicakla kalin..Arkadaşlar
Merhaba kizlar bugün dr gittik iki tane kese gördü haftaya da kalp atişlari için çağırdı.eşim hep ikiz istiyordu çok mutlu oldu rabbimden hepimiz için hayirlisini diliyorum arkadaşlar..
Canim bende bugün dr inan korka korka gittim ama çok şükür iki kese göründü.hiç telaş yapma canim bu forumda daha önce iki arkadaş redüksiyon yaptirmisti. ankarada bir dr yaptirdilar diye hatirliyorum.ikiside ikizlerini kucağına aldi.tress 06 nickli arkadaş birde,aykizim nickli arkadaş yaptirdi istersen arama motorundan sorgula geçmiş mesajlarina bak senin ićin belki yardimci bilgiler vardir.kendine dikkat et canim inşallah herşey yolunda gider.Kızlar Merhaba. Hem çok istediğim hem de çok korktuğum başıma geldi. Irem ve firdevs hanımın ugurlu elleri sayesinde 3 embriyo nun üçü de tutmuş. Üçüz. Ikiz fikrine bile hazır değilim ben. Bir tanesi sonlandırılacsk. Ben tek olsun istiyorum. Aranızda bu işlemi yaptıran var mı? Hepsini kaybetmekten de korkuyorum. O kadar isterken şimdi son vermek zorunda olmak çok kötü. Size tavsiyem eğer rahim uygunsa tek embriyo alın en fazla iki. Çok zor bir karar asamasindayim yine lütfen destek olun. Çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?