Mia cnm çok çok sevindim inan inşallah kucagınada alacaksın tebrik ediyorum şimdi bizlere anlat bakalım bu 12 günde neler yaptın mesela nasıl beslendin ne kadar yürüyüş yaptın... Hee mia cnm en çokta transferde çok sıkışık oluyorsun yaa ne kadar süre sonra yaptın dogrularakmı yatarakmı... Ben en çok onda çok zorlanıyorum eşimde başında oluyo dogrulma diyo ee bende çok sıkışık olunca yatarak yapamıyorum anlıcan eşimle ufak bi sorun yaşıyoruz cnm:)) tekrar tebrik ediyorum lütfen bizleri unutma..

Reactions: mia

Mmucizem çok teşekkür ederim canım, unutur muyum hiç ben burdayım :) canım ben transferin ilk günü 2 saat yattım sonra hastanenin lobisinde 4-5 saat oturarak geçirdim. Uçağımız gece saatindeydi o yüzden uzun kaldık hastanede. Ama bir gece öncesinden çok uykusuzdum ve uçağımız da rötar yapınca çok yorucu bir gün geçirmiş oldum, ancak ertesi gün uyuyarak geçirdim. Sıkışıklık durumu beni de çok zorluyor pek tutamıyorum ben o yüzden yaklaşık 10-15 dakika sonra yaptım. Ama sürgü veriyorlar zaten, örtünün altına koyduğu için eşin görmez merak etme, sal gitsin :) ben hatta ya tutturamazsam sürgüyü diye tedirgin oldum, olsun yatağa yap bişey olmaz dedi hemşire :) bana burda arkadaşlarım çok destek oldular sağolsunlar onlar her gün yumurta yememi söylediler, onun haricinde olabildiğince her öğün protein aldım. Et, yumurta, yoğurt ve peynir yedim bol bol. Su içtim çok. Ağır iş yapmadım dikkatli davrandım ama normal hayatıma devam ettim sadece çok ayakta kalınca belim ağrıdığı zaman dinlendim. Çok fazla yürüyüş yapmadım ama yatmadım da sonuçta kan dolaşımı rahim için önemli. 2 gün önce kahverengi akıntım oldu birtek o gün çok yavaş hareket edip bol bol yattım neyse ki geçti, yerleşme kanamasıymış :) şimdilik bu kadar varsa başka merak ettiğin sor canım. Sen ne durumdasın? Bu arada senin ismine bayılıyorum gerçekten mucizeler geliyor :)

:)gerçekten onlar bizim mucizelerimiz cnm inşallah senin mucizen deyil mucizelerin gelir:)sgl cvp verdigin için miacım en önemlisi bundan sonra başlıyor lütfen çok dikkat et en yfak bişeyde olsa dr ara ve sor ben gece saat 2 de bile aradıgım olmuştu:)bebeklerini ve seni öpüyorum cnm iyi bakın kendinize..

Kızlar Merhaba. Hem çok istediğim hem de çok korktuğum başıma geldi. Irem ve firdevs hanımın ugurlu elleri sayesinde 3 embriyo nun üçü de tutmuş. Üçüz. Ikiz fikrine bile hazır değilim ben. Bir tanesi sonlandırılacsk. Ben tek olsun istiyorum. Aranızda bu işlemi yaptıran var mı? Hepsini kaybetmekten de korkuyorum. O kadar isterken şimdi son vermek zorunda olmak çok kötü. Size tavsiyem eğer rahim uygunsa tek embriyo alın en fazla iki. Çok zor bir karar asamasindayim yine lütfen destek olun. Çok ihtiyacım var.

Canım zor bir karar haklısın ama biz İrem hanımla konuştuğumuzda bunun tehlikeli olduğunu söyledi. Ben de bu tedirginliği yaşadığım için sormuştum. Bu topicte bunu yaptıran arkadaşlar var geriye dönük bakarsan bulursun sonuçta senin ve bebeklerinin sağlığı için en doğru yol malesef bu olacaktır. Böyle konuşmak kolay biliyorum ama sana destek olabilmek için söylüyorum sakın yanlış anlama. Kendini doktorun kararına teslim et ve başarabilirsen süreçleri hiç düşünme ve detay araştırma derim. Sevgiler

Canim benim tekrardan cok tebrik ederim. Rabbim kucagina almayida nasip eder InsAllah!! Yaa bu haberleri okudukca bende heyecan artiyor ama icimde hep olacak hissi var. Buda korkutuyor beni biraz. Olmazsa cok yikilirim...
Canim kendine ve bebislerine cok dikkat et. Bu guzel gunlerin tadini cikar

Canım çok teşekkürler inşallah Allah sana da bu mutluluğu yaşatır. Bebeklerini al gel senin de heyecanını birlikte yaşayalım. Perşembe için bol şans sevgiler :)

Canim oncelikle Tebrikler cok guzel bir haber allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve insallah allah bizlerede bu mutlulugu yasatir.gecmis sayfalarda senin durumunda olup mudahale islemi yaptiran atkadaslar vardi evet gercekten zor bir karar ve burada senin ne hissettigin ve neye hazir oldugun vede tabiki firdevs hanimin tavsiyeleri onemli.insallah senin ve evlatlarin icin en hayirli karari vereceksin. Sevgilerimle

Merhaba Rony ,

Transferin hayırlı olsun canım, inşallah yakın zamanda da pozitif haberlerini alırız. Rahim kalınlığını dert etme arkadaşım, benimde transferde 7 civarındaydı. Ş u anda 4 ay olmak üzere canım ikizlere hamileyim. İçini ferah tut canım. Beslenmene dikkat et ve bol su iç.

Umarım yakın zamanda iyi haberlerini alırız.

ANISHA merhaba canım, sen nerelerdesin. Seni çok çok merak ediyordum. İnan seni gördüğüme çok sevindim. İspanya ya gittin geldin. Doğum yaptığını oğlun olduğunu haber verdin sonra kayboldun. Yada ben karşılaşmadım. Canım ya ne güzel bir haber oğlun 14 aylık olmuş.

Tanrım oğluna ve sana ailene bol bol sağlık versin. Senin İspanya sürecini takip ediyorduk, ne çok zaman geçmiş.

Bende, Kıbrıs'taki 3. tedavi ( geçen sene dış gebelik geçirdim. ) sonucu ikizlere hamileyim. Yakında dört ay olmak üzere. Eskilerden çok foruma giren az kişi var. Sağ olsun en çok giren de BEBEK var.

Umarım canım seni de artık aramızda görürüz.

Ada telkin, hayırlı olsun arkadaşım. Evet transferden sonra hepimizin korktuğu şey. Bana ilk tedavinde Doğuşt tüp bbekte 4 embr transfer edilmişti. 2 gün sonra düşününde ciddi kaygı yaşamıştım ya hepsi tutarsa diye. Maalesef hiç biri tutmadı o zaman. Bu senede Yaşam Hast. 3 ternsfer edildi. 4 aylık ikizlere hamileyim. İnşalah sağlıklı büyümeye devam edecekler.

Senin durumun evet biraz zor bir karar. Forumda daha önce benim hatırladığım Tress06 arkadaşımız vardı. İkiye indirdiler ve sağlıklı ikizleri doğdu. Birileri daha vardı adını hatırlayamadım. Onlarda ikiz olarak doğdular.

Benim takip ettiğim kadarıyla işlem yapan hiç bir arkadaşımız sorun yaşamadı. Umarım sen de senin için en iyi olacak kararı verirsin arkadaşım.

Mia canım tebrik ediyorum. Hayırlı olsun değerin gayet iyi çıkmiş. İnşallah katlanarak devam edr canım. Bu ara forum çok bereketli.

tekrar hayırlı olsun canım.

Mia canım tebrik ediyorum. Hayırlı olsun değerin gayet iyi çıkmiş. İnşallah katlanarak devam edr canım. Bu ara forum çok bereketli.

tekrar hayırlı olsun canım.

Helun'cum bana baştan beri verdiğin moral ve destek için çok çok teşekkür ederim. Buradaki paylaşımlar gerçekten çok değerli, iyi ki hepiniz varsınız çok çok öpüyorum.

Cok sagol Helun bunu ogrenmek iyi geldi insallah benimde seninki gibi guzel sonuclarim olur.protein agirlikli vede bol su icerek beslenmeye calisiyorum hayirlisi artik
.demek hamileligin 4. Ayda ne kadar guzel allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin.insallah bir kiz birde oglusun olur.seygiyle kal

An
Merhaba anisha nasilsin canim seni gordugume çok sevindim.oglun ile sana saglikli uzun ömürler diliyorum.kardeşte istiyorduzun sanirim ogluna rabbim herseyi gönlüne göre versin canim saglicakla kalin..

Merhaba Heluncum bebeklerinin cinsiyetleri belli oldumu canim? Nasil geciyor hamilelik?

Merhaba kizlar bugün dr gittik iki tane kese gördü haftaya da kalp atişlari için çağırdı.eşim hep ikiz istiyordu çok mutlu oldu rabbimden hepimiz için hayirlisini diliyorum arkadaşlar..

Canım çok sevindimmm. Merakla senin haberini bekliyordum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Çok öpüyorum seni

Canim bende bugün dr inan korka korka gittim ama çok şükür iki kese göründü.hiç telaş yapma canim bu forumda daha önce iki arkadaş redüksiyon yaptirmisti. ankarada bir dr yaptirdilar diye hatirliyorum.ikiside ikizlerini kucağına aldi.tress 06 nickli arkadaş birde,aykizim nickli arkadaş yaptirdi istersen arama motorundan sorgula geçmiş mesajlarina bak senin ićin belki yardimci bilgiler vardir.kendine dikkat et canim inşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…