Mia'cim degerin 12'ci gün oldukça yüksek cikmis bakalim ikizmi üçüz mü?Bende seni çok öpuyorum canim:)

Merhaba kizlar bugün dr gittik iki tane kese gördü haftaya da kalp atişlari için çağırdı.eşim hep ikiz istiyordu çok mutlu oldu rabbimden hepimiz için hayirlisini diliyorum arkadaşlar..

Culli, Mia ikinizede cok sevindim. Insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi. Hep güzel haberler geliyor Kibristan

Iyi aksamlar, kaderdaslarim

Uzun bir süre girmemisim, ne kadar cok sey kacirmisim. Yakinda transfer olan arkadaslardan insallah güzel haberler alacagiz. Forum canlanmisa benziyor.

Ada Telkin, tebrikler. Haklisin bende hep korkmustum, ama bütün hamileliklerimde bir tane tutunmustu. Bende isterdim ikiz olsaydi. Ne güzel sende hepsi tutunmus. Senide anliyorum, ama zor bir karar olsada iki bebek daha az riskli ücüze göre. Hepsini kaybetmekte var. Tabiki senin kararin.

Rony97: Canim benim transferimde 6 mm idi. Tutmustu. Ama sonra düsük yaptim, ama baska bi nedenden dolayi. Icini rahat olsun. Embriyo kaliteliyse tutunuyor. Insallah güzel sonucunu alacaksin.

Merhaba kizlar bugün dr gittik iki tane kese gördü haftaya da kalp atişlari için çağırdı.eşim hep ikiz istiyordu çok mutlu oldu rabbimden hepimiz için hayirlisini diliyorum arkadaşlar..
Tebrikler culii allah sagligla kucaginiza almayi nasip etsin i

Kivfa cok sagol insallah bebislerim bana sikica tutunurlar ve guzel haberler alirim bende.senin sureci hatirliyorum en son bir operasyon gecirmistin insallah daha iyisindir .Inaniyorum bu kez sende ikizlerini alip geleceksin.sevgiler

Çok teşekkür ederim canım :) ay evet maşallah pek bereketli oldu bu ay inşallah arkamızdan gelen arkadaşlarımıza da nasip olsun. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor? Çok öpüyorum

inşallah canım Rabbim bütün arkadaşlarımıza nasip eder.. ben iyiyim midem biraz hassaslaştı birde burnum:) bazı yemeklere karşı tiksintim oldu malesef onun dışında çok iyiyim. herhangi bir hissiyat yok yani korkuyorum bazen acaba bebğim hala benimle mi diye haftaya dr kontrolüm va -r yine. bekliyorum..
sen nasılsın keseleri görmeye gittin mi? kendine çok iyi bak öptüm...

Reactions: mia

Yok canım haftaya gideceğim görmeye bakalım hayırlısı hepimiz için. Sen de kendine iyi bak haberleşiriz :) sevgiler

tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin darısı bizim başımıza.estrofem çok yan etki yapıyor mide bulantısı,sıkıntı hali,baş ağrısı,baş dönmesi sersemlik birazcık sabret canım sonu güzel olacak inşallah.herkeste böylemi estrofem yan etki yaptı mı sizde de?tablet yerine bantları yada jelleri kullansak o da aynı tablet gibi işe yarar mı,onların yan etkisi oluyor mu?ben estrofemden çok rahatsız oluyorum,napcam bilmiyorum...

Arkadaşlar Bende sperm donasyonuna karar verdim Jin. Op. Dr. Firdevs Uğuz Tip hakkında bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. MAliyetli bı durum güvenilir bir yer arıyorum

Canım çok teşekkürler inşallah Allah sana da bu mutluluğu yaşatır. Bebeklerini al gel senin de heyecanını birlikte yaşayalım. Perşembe için bol şans sevgiler :)
Insallah canim. Bu sabah transferim gerceklesti. Otelde yatiyorum suan. Hakkimizda hayirlisi. Bu 12 gun biraz zor gececek gibi :)

Insallah canim. Bu sabah transferim gerceklesti. Otelde yatiyorum suan. Hakkimizda hayirlisi. Bu 12 gun biraz zor gececek gibi :)

Canım hayırlı olsunen önemli aşama bitti, sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Kaç embriyo transferi yapıldı? İrem hanım bana varmış gibi yokmuş gibi davran dedi yani dikkatli ol ama kendini yataklara bağlama. Çok öpüyorum :)

Merhaba sevgimsinsin transferin hayirli olsun canim .evet en zor sureclerden biride beklemek insallah su gibi gecen 12 gunun sonunda bebislerinin mujdesini alirsin.

saol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için..inşallah sende ve bu sitedeki tüm arkadaşlarda bu duyguları tatar.. Bence estrofem jel ve ya hap farketmez çünki ilaç aynı ilaç içeriği aynı. aynı etkiyi yapacaktır.. önümüzdeki haftadan sonra azaltarak bırakacağımı söyledi doktor.olsun yan etkileri bile güzel :) bunları bile bir daha yaşarmıyım ?? zor maalesef ..
görüşmek üzere kardelennur kendine iyi bak arkadaşım...

Culii tebrik ederim canım.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. benim eşimde hep ikiz isterdi kısmet böyleymiş.. Allahıma şükürler olsun.. Kendine ve ikizlere dikkat et canım .. sağlıcakla kalın :)

Merhaba Sevgimsin.. Transferin hayırlı olsun.. 12 gün çabucak su gibi geçer inşallah ve güzel haberi verirsin yine burdan.Rabbim yardımcın olsun inşallah. hoşcakal canım..

Sagol canim insallah dedigin gibi olur. Bana kalsa yatmam ama esim zorla yatiriyor bir sey olur korkusuyla. Iki tane embriyo transfer edildi. Onlar üc dediler ama biz istemedik. Cesaret edemedim ücüz olur diye. Cok sagol desteklerin icin canim. Öptüm :)

Reactions: mia
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…