Çok teşekkür ederim canim, sen neler yapiyorsun ise başladinmi? Ben daha başlamadim raporluyum aksam biraz kan geldi ama bugun dr gittik bişey yok çok şukur keseler yerinde eşim çok korktu:)bende iştahsizlik başladi midem bulanmaya başladi, başim dönüyo ilk 3 ay olcak bukadar, tatli isteğim var bu aralar tuzlu pek canim istemiyor.haftayada kalp etişlari için gidicez bakalim sende kendine çok dikkat et canim çok öpüyorum..:)

Günaydın. .arkadaşlar ben 6. Hafta içindeyim. Estrofem kullanıyorum günde 4 tane. Kafam karıştı biraz. Çok tehlikeli olduğunu savunan dr lar var. Söz de kullanmişsınizdır mutlaka. Kaç haftaya kadar kullandınız ve bir sorun oldu mu bıraksam mı acaba diye düşünüyorum. Korktum valla. Siz ne yaptınız kaçıncı haftada kestiniz

Ada telkin günaydın. Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de günde 7 tane kullanıyorum ama malesef bu ilacı kafamıza göre bırakma şansımız yok ( doktorum 10.haftada her gün 1 tane eksilterek bırakacaksın dedi. Aman diyeyim sakın kendi kendine bırakma, sanırım kanama yapıyor Allah korusun. Sevgiler

[QUO"miateşekkürost: 36773465, member: 22 benim uca teucuzagünaydın. Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı güç ip etsin.enerji verse günde 7 tasevgilrne kullanıyorum ama malesef bu ilacı kafamıza göre bırakma şansımız yok ( doktorum 10.haftada her gün 1 tane eksilterek bırakacaksın dedi. Aman diyeyim sakın kendi kendine bırakma, sanırım kanama yapıyor Allah korusun. Sevgiler[/QUOTE]

Mia cok tesekkur ederim. Rahatladim bir de benimkiler üç kardeş. Panik oldum.. uzun yolumuz allahım hepimize guç sabır ve enerji versin :) sevgiler

Reactions: mia

Canım çok şükür birşeyiniz yokmuş. ama insan nasıl endişeleniyor değil mi.bende transferden 15 gün sonra işe başladım..vakit daha çabuk geçiyor böyle :) benimde son bir haftadır bulantı tiksinme var. hiç birsey canım çekmiyor. aşersemde seni koştursam söyle filimleerdeki gibi diyorum eşime:)Balık yiyemiyorum artık mesela. düşüncesi bile midemi bulandırıyor nasıl yapcam bilemiyorum yemem lazım çünkü..kalp atışı çok müthiş bir şey o zaman diyorsun hamileyim tamam.içimde minnacık bir canlı var. Allahım herkese nasip etsin inşallah..
dün bir yazı okumuştum canım sen ne diyosun. ultrasona girmek iyi dğilmiş bebekler için. avrupada tüm hamilelikte 3 kere ultrasonla bakıyorlarmış..
kendine ve bebişlerine dikkat et canım .. görüşmek üzere...

adatelkin doktorunla konuşmadan sakın bırakma çünkü azaltarak bırakmak gerekiyor. bana doktorum öyle söylemişti. görüşmek üzere..

Canım merhaba
Foruma girmeyi çok istiyorum ama inanki hiç zaman bulamıyorum. Oğlum çok hareketli 1 saniye yanlız bırakamıyorum şu sıralarda yürüme çabalarında sürekli biyerlere tutunup kalkıyor etrafı karıştırıyor bende peşindeyim kendine zarar vermesin diye. O uyuyuncada anca dinlenebiliyorum o yüzden hiç fırsatım olmuyor.
Ikizlerine çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ilk fırsatta tekrar girmeye çalışacağım.
Bu arada İspanya'da ki doktorumuz artık ailemizin bir parçası gibi sürekli iletişim halindeyiz doğumgünü resimlerimizi filan gönderdik oda bizden mail aldıkça mutlu oluyor. Allah herkese kısmet etsin inşallah .

Allahima binlerce kez sukurler olsunki bana bu mujdeyi siz can dostlarimla paylasmayi nasip etti
kizlar hamileyiiim simdi test sonucumu aldim 11.gunde yaptim ve 312.91 cikti.doktor firdevs hanimdan da allah razi olsun once tabiki allah sonrada onun sayesinde bu mutlulugu yasayabildim.ve bu forumu acan bizlere bu yolda paylasimlariyla destek olan herkese tesekkur etmek istiyorum.allah bu yolda emek veren herkese bu mutlulugu yasamayi nasip etsin.insallah hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride burada mutlulukla paylaşırız. Firdevs hn ikiz olabilecegini soyledi .

Rony97 canım çok sevindim gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin :)

Rony97 canım çok se gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin :)
Cok sagol canim allah hepimize bebislerimize saglikla kavusmayi nasip etsin.11.gun icin bu deger nasil.sende ikinci kez test yaptinmi canim

Reactions: mia
Evet canim bende duymuştum böyle bir bilgi, hatta çok yakin bi arkadaşim 2'ci bebeğinde çok fazla ultrasona girmeyi düşünmediğini söylemişti ama dr ne zaman çağirirsa gidiyoruz canim napalim..hayirlisi olur inşallah..sağlikli bi şekilde kucağimiza almayi nasip etsin rabbim..

[QUOTE post: 36780236, member: 515383"]Allahima binlerce kez sukurler olsunki bana bu mujdeyi siz can dostlarimla paylasmayi nasip etti
kizlar hamileyiiim simdi test sonucumu aldim 11.gunde yaptim ve 312.91 cikti.doktor firdevs hanimdan da allah razi olsun once tabiki allah sonrada onun sayesinde bu mutlulugu yasayabildim.ve bu forumu acan bizlere bu yolda paylasimlariyla destek olan herkese tesekkur etmek istiyorum.allah bu yolda emek veren herkese bu mutlulugu yasamayi nasip etsin.insallah hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride burada mutlulukla paylaşırız. Firdevs hn ikiz olabilecegini soyledi .[/QUOTE]
Canim tebrikler allah tamamini erdirsin,kucağına almayi nasip etsin inşallah :) bence ikiz benim 12.gün değerim 417 ve ikiz

Canim tebrikler allah tamamini erdirsin,kucağına almayi nasip etsin inşallah :) bence ikiz benim 12.gün değerim 417 ve ikiz[/QUOTE]
Cok teşekkürler canım sağol Allah hepimize saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin. firdevs hn da ikiz olabilir p.tesi tekrar yaptır ozaman daha net belli olur dedi.bakalım hayırlısıyla p.teside katlanmış degerler alırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…