Cok sagol canim. Insallah burda o güzel müjdeyide vermek nasip olur.Merhaba sevgimsinsin transferin hayirli olsun canim .evet en zor sureclerden biride beklemek insallah su gibi gecen 12 gunun sonunda bebislerinin mujdesini alirsin.
Transferin hayirlisi olsun sevgimsin, inşallah sende güzel haberler verirsin bize..Insallah canim. Bu sabah transferim gerceklesti. Otelde yatiyorum suan. Hakkimizda hayirlisi. Bu 12 gun biraz zor gececek gibi :)
Çok teşekkür ederim canim, sen neler yapiyorsun ise başladinmi? Ben daha başlamadim raporluyum aksam biraz kan geldi ama bugun dr gittik bişey yok çok şukur keseler yerinde eşim çok korktu:)bende iştahsizlik başladi midem bulanmaya başladi, başim dönüyo ilk 3 ay olcak bukadar, tatli isteğim var bu aralar tuzlu pek canim istemiyor.haftayada kalp etişlari için gidicez bakalim sende kendine çok dikkat et canim çok öpüyorum..:)Culii tebrik ederim canım.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. benim eşimde hep ikiz isterdi kısmet böyleymiş.. Allahıma şükürler olsun.. Kendine ve ikizlere dikkat et canım .. sağlıcakla kalın :)
Insallah canim sagol. Seninkide ikiz olacakmis, ne güzel. Tebrik ederim :)Transferin hayirlisi olsun sevgimsin, inşallah sende güzel haberler verirsin bize..
Günaydın. .arkadaşlar ben 6. Hafta içindeyim. Estrofem kullanıyorum günde 4 tane. Kafam karıştı biraz. Çok tehlikeli olduğunu savunan dr lar var. Söz de kullanmişsınizdır mutlaka. Kaç haftaya kadar kullandınız ve bir sorun oldu mu bıraksam mı acaba diye düşünüyorum. Korktum valla. Siz ne yaptınız kaçıncı haftada kestiniz
Çok teşekkür ederim canim, sen neler yapiyorsun ise başladinmi? Ben daha başlamadim raporluyum aksam biraz kan geldi ama bugun dr gittik bişey yok çok şukur keseler yerinde eşim çok korktu:)bende iştahsizlik başladi midem bulanmaya başladi, başim dönüyo ilk 3 ay olcak bukadar, tatli isteğim var bu aralar tuzlu pek canim istemiyor.haftayada kalp etişlari için gidicez bakalim sende kendine çok dikkat et canim çok öpüyorum..:)
adatelkin doktorunla konuşmadan sakın bırakma çünkü azaltarak bırakmak gerekiyor. bana doktorum öyle söylemişti. görüşmek üzere..Günaydın. .arkadaşlar ben 6. Hafta içindeyim. Estrofem kullanıyorum günde 4 tane. Kafam karıştı biraz. Çok tehlikeli olduğunu savunan dr lar var. Söz de kullanmişsınizdır mutlaka. Kaç haftaya kadar kullandınız ve bir sorun oldu mu bıraksam mı acaba diye düşünüyorum. Korktum valla. Siz ne yaptınız kaçıncı haftada kestiniz
Canım merhabaANISHA merhaba canım, sen nerelerdesin. Seni çok çok merak ediyordum. İnan seni gördüğüme çok sevindim. İspanya ya gittin geldin. Doğum yaptığını oğlun olduğunu haber verdin sonra kayboldun. Yada ben karşılaşmadım. Canım ya ne güzel bir haber oğlun 14 aylık olmuş.
Tanrım oğluna ve sana ailene bol bol sağlık versin. Senin İspanya sürecini takip ediyorduk, ne çok zaman geçmiş.
Bende, Kıbrıs'taki 3. tedavi ( geçen sene dış gebelik geçirdim. ) sonucu ikizlere hamileyim. Yakında dört ay olmak üzere. Eskilerden çok foruma giren az kişi var. Sağ olsun en çok giren de BEBEK var.
Umarım canım seni de artık aramızda görürüz.
Allahima binlerce kez sukurler olsunki bana bu mujdeyi siz can dostlarimla paylasmayi nasip etti
kizlar hamileyiiim simdi test sonucumu aldim 11.gunde yaptim ve 312.91 cikti.doktor firdevs hanimdan da allah razi olsun once tabiki allah sonrada onun sayesinde bu mutlulugu yasayabildim.ve bu forumu acan bizlere bu yolda paylasimlariyla destek olan herkese tesekkur etmek istiyorum.allah bu yolda emek veren herkese bu mutlulugu yasamayi nasip etsin.insallah hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride burada mutlulukla paylaşırız. Firdevs hn ikiz olabilecegini soyledi .
Cok sagol canim allah hepimize bebislerimize saglikla kavusmayi nasip etsin.11.gun icin bu deger nasil.sende ikinci kez test yaptinmi canimRony97 canım çok se gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin :)
Evet canim bende duymuştum böyle bir bilgi, hatta çok yakin bi arkadaşim 2'ci bebeğinde çok fazla ultrasona girmeyi düşünmediğini söylemişti ama dr ne zaman çağirirsa gidiyoruz canim napalim..hayirlisi olur inşallah..sağlikli bi şekilde kucağimiza almayi nasip etsin rabbim..pry post: 36774992 419904 .!.:Canım çok şükür birşeyiniz ya insan nasıl endişeleniyor değil mi.bende den 15 gün sonra işe başladım..vakit daha çabuk geçiyor böyle :) benimde son bir haftadır bulantı tiksinme var. hiç birsey canım çekmiyor. aşersemde seni koştursam söyle filimleerdeki gibi diyorum eşime:)Balık yiyemiyorum artık mesela. düşüncesi bile midemi bulandırıyor nasıl yapcam bilemiyorum yemem lazım çünkü..kalp atışı çok müthiş bir şey o zaman diyorsun hamileyim tamam.içimde minnacık bir canlı var. Allahım herkese nasip etsin inşallah..
dün bir yazı okumuştum canım sen ne diyosun. ultrasona girmek iyi dğilmiş bebekler için. avrupada tüm hamilelikte 3 kere ultrasonla bakıyorlarmış..
kendine ve bebişlerine dikkat et canım .. görüşmek üzere...
Canim tebrikler allah tamamini erdirsin,kucağına almayi nasip etsin inşallah :) bence ikiz benim 12.gün değerim 417 ve ikiz[/QUOTE][QUOTE post: 36780236, member: 515383"]Allahima binlerce kez sukurler olsunki bana bu mujdeyi siz can dostlarimla paylasmayi nasip etti
kizlar hamileyiiim simdi test sonucumu aldim 11.gunde yaptim ve 312.91 cikti.doktor firdevs hanimdan da allah razi olsun once tabiki allah sonrada onun sayesinde bu mutlulugu yasayabildim.ve bu forumu acan bizlere bu yolda paylasimlariyla destek olan herkese tesekkur etmek istiyorum.allah bu yolda emek veren herkese bu mutlulugu yasamayi nasip etsin.insallah hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride burada mutlulukla paylaşırız. Firdevs hn ikiz olabilecegini soyledi .
Canim benim cok tesekkurler allah evlat isteyen herkese bu mutlulugu yasamayi nasip etsinBir tanem çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?