ohh, cok sevindim, yine hamileler var :)))

Anisha canim, seni gördügüme burda cok sevindim..benimkilerde nerdeyse 14 ayliklar onlarda ayaklanmaya basladilar, bütün gün kosturmaktayim bende :) ama tatli kosturmalar tabii

arkadaslar, biriniz firdevs hanimi sormustu iyimi diye, ben firdevs hanimi cok tavsiye ediyorum. harika bir bayan ve doktor bence. sevecen, isini iyi yapan, sözünde duran. yani ben olsam hic terreddüt etmezdim arkadasim. tabii baska iyi doktorlarda mutlaka var.

tedavide olan arkadaslar, herzamanki dedigim gibi, umdunuzu yitirmek yok......mücadeleye devam, sizlerde bir gün o güzel haberinizi bizlerle paylascaksiniz..........ne kadar da olumsuz durum yasarsaniz ayakda durmaya bakin ne olur, hersey icin degiyor inanin!!! dualarimiz sizinle, Allah yardimciniz olsun........

Rony gözünüz aydin olsun cok tebrik ederim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder InsAllah :)

Arkadaslar doktorum benden transferden 5 gün sonra E2 ve Progesteron tahlilleri istedi. Sali günü yaptirmam gerekiyor. Bunu daha önce hic duymamistim. Bilgisi olan varmi? Kac cikmasi gerekiyor bu degerlerin?

Rony gözünüz aydin olsun cok tebrik ederim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder InsAllah :)
Amiin insallah bitanem cok sagol darisi senin ve tum arkadaslarimizin basina olsun.insallah sende yakinda bizimle mutlulugunu paylasirsin.ben firdevs hn da yaptim benden boyle bir test istemedi canim.sevgiler

merhaba arkadaşlar,
son günlerde ne kadar çok pozitif haberler aldık, hepinizi tebrik ederim.gözünüz aydın.Allah bizlerede nasip eder inşallah.. benim temmuzda ilk denemem negatif olmuştu, burda çoğunluk hep Firdevs hanımın hastası.. gördükçe keşke bende Firdevs hanıma gitseydim diyorum, pişmanlığım her geçen gün artıyor

Slm noa2014 inşallah bizlerde bu mutlulugu yaşarız cnm hiç pişman olma allah can saglıgı versin inşallah birdaha denersinde istedigin yer olur..özel deyilse nerde denedin en son tedavini paylaşırsan sevinirim bende bu günlerde başlamak istiyorum ama kararsız kaldım biraz gerçi az çok netleşti kafamızda bişeyler ama işte yinede tam net deyil.herşey gönlünce olsun cnm

canım biz,geçen nisanda kesin kararımızı vermiştik dns için,araştırmaya başladık. irem hanımla görüşmüştüm,aslında çok iyiydi görüşmelerimiz ama son anda vazgeçtik ve Savaş Özyiğite gittik. şanssızlıkmı oldu bilmiyorum,dnr kötü çıktı ancak 4 embriyo oldu.onlarda kalitesiz olsa gerek hiçbiri tutunmadı. tekrar deniycez tabii ama biraz süre lazım,bu kez iyice emin olmadan gitmiyim diyorum..
sizin tereddütleriniz neden canım?? merkez konusundamı yokda dns kararsızlığımı?
seninde herşey gönlüne göre olsun,seninde güzel haberlerini alırız burdan inşallah.

Reactions: mia
İnşallah cnm gatırladım seni daha öncede grşmüştük seninle.tüh cnm yaa bazen oluyo öyle insanın basireti baglanıyor..şimdi cnm biz hitlende grştük irem hnmlanda grştük nedense bize firdevs hnm daha güvenilir geldi kısmet cnm hakkımızda neresi hayırlıysa o olsun artık..

Mucizem sen hit ve firdevs hanimla yüz yüze mi görüştün.peki kime karar verdin.

Kizlar ne yapacagimi bilmiyorum.ben daha onceden cok girerdim buraya.bu aralar cok girmiyorum umutlarim azalinca.umudum donasyondu.ama burda gittigim doktorlar rahmiminde kücük oldugunu soylüyor.biri sana hsg bile cekilmez dedi.biri diyorki yumurtaliklar calismiyor hamileliktede osterojen lazim donor olmaz.ne yapacagimi sasirdim.tek umudum olan donayon bile elimden kayip gitti.sonrabiraz kendimi toparladim.ben once turkiyede muayene olayim en son kibrisa gideyim diyordum.burdaki bir pr.sana hsgde cekilmez dedi.
Hjtle telefonda görüstüm.bana seni muayene etmeden bir sey diyemem diyor.
Esimde burda bir dr git diyor.okadar korkuyorumki olmaz rahim musait degil derse.korkunun faydasi yok.burdaki drlara mi gideyim son kez yada direk kibrisa mi bilemedim.icim cok aciyor kizlar.ne yapacagimi inanin bilmiyorum.kimseylede paylasamiyorum bu durumu.

Allahtan umut kesilmez..rahimi buyutmek icin bir ilac yok mu..bana da hit rahmin kuculmus demisti erken menopozdan dolayi..ama yaklasik 7 aydir estrofem kullanıyorum simdi normale ulastigini soyluyor burdaki doktorum

Canim cikmayan candan umut kesilmez lutfen moralini bozup pes etme.doktorlarin her soyledigine inanma kendi adima o kadar cok çelişkiler yasadimki bugunu kadar doktorlarla ilgili onun icin sende her soyleneni dikkate alip mucadeleyi birakma.burda sozune guvenilir gercekten iyi olan doktorlarla da gorus kibrisa da git.inssallah sende basaracaksin.sevgiler

Mucizem sen hit ve firdevs hanimla yüz yüze mi görüştün.peki kime karar verdin.
Ahh cnm yaa lütfen moralini bozma inşallah vardır bi çaresi allah bi kapıyı kapatırsa diyerini acar.istersen rahatlıcaksan kıbrısa git bir deyilde birkaç dr görün eminim birtanesi çare olacak..porkatal cnm bizde önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyoruz şimdilik doğuş firdevs hnm diye düşünüyoruz orada fikrimiz deyişmesse çünki ben buradaki dosyalarımı anca toparlıcam hep hastanelerde önemli olanları alıcam drlardan kıbrısa gidip görebilme imkanım olan hataneleri yerinde görmek istiyorum..allaha emanet ol cnm arkadaşım..

canımbiliyorum yaşadıklarımız kolay değil ama elimizden ne geliyor ne yapabilirz buna bakmalıyız.bizimle paylaş sıkıntılarını bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz çevremizde kimseye paylaşamıyoruz.her ay düzenli adet görmek için hormaon ilacı içmiyor musun o ilaçlar büyütmüyor mu rahmi?yumurtalıklar bir çoğumuzun çalışmıyor zaten hamilelikte estrofemi 3 ay onu için içiriyorlar zaten.bence önce bulunduğun yerde güzel bir doktor bul araştırma hastanelerindeki hocalardan olabilir mesala güzel muayene etsin seni,aklına takılanları bir kağıda yazarak git ve sor herşeyi.bazı doktorlara doktor demeye bin şahit lazım zaten boşver her doktorun dediğe inanma.Allah yardımcın olsun canım

Merhaba kizlar
simdi hastaneden geldim ve ikinci test degerim 1049.55 cikti .10 gun sonrada hayirlisiyla insallah keseleri gormek icin gidicem .simdiden merak etmeye basladim kac kese olacak diye .allahim isteyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.

Canim cok guzel bir haber bu, cok tebrik ederim! Rabbim herseyi gonlune gore versin insallah. En zor gunlerini atlattin sayilir. Sira tadini cikarmakta :)

Canim cok guzel bir haber bu, cok tebrik ederim! Rabbim herseyi gonlune gore versin insallah. En zor gunlerini atlattin sayilir. Sira tadini cikarmakta :)

Cok tesekkurler canim sagol, evet isin en zor sureclerinden biride gercekten bu 12 gun ve tabi test gunu insallah sende ve bu sureci saglikla gecirip hayirli haberlerini bizimle paylasirsin.allah herkese bu mutlulugu yasamayi nasip etsin

Hadi gözün aydın cnm allah kucagınada almayı nasip etsin.inşallah tedavideki bütün arkadaşların böyle güzel haberlerini duyarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…