Hadi gözün aydın cnm allah kucagınada almayı nasip etsin.inşallah tedavideki bütün arkadaşların böyle güzel haberlerini duyarız:)

Amin insallah cok sagol canim.allah hepimize hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride nasip etsin.evet hep dua ediyorum arkadaslarimizda sirayla bu mutlulugu yasasinlar diye insallah bu sene herkese ugurlu gelir ve hep guzel haberler aliriz.

Reactions: mia
Amin canim insallah. Son 7 gün, günler gecmek bilmiyor..

Az kalmis canim insallah sende mujdeli haberini vereceksin. 10.gun idrar testi yaptim varmi yokmu emin olamadim ve o gun olmadi herhalde diye baya üzüldüm sonra 11.gunde korkarak kantestine gittim ve cok sukur pozitif cikti.bence evde hic deneme insani yaniltip üzüyor direkt kan testi yaptir ve ınsallaaaaah pozitifi al gel canim.

Bende cok kararsizim idrar testi yapip yapmamakla. Bi yandan dedigin gibi yaniltmasindan korkuyorum ama diger yandanda cok merak ediyorum. Yapmam belkide bilmiyorum henuz. Kendine cok iyi bak canim tabiki bebisine yada bebislerinede :)

Rony güzel haberine cok sevindim. Forumda tedavi olacak tüm arkadaslarima da insallah nasip olur. Bütün gelismeleri lütfen paylas bizimle. Umutlaniyoruz okudukca

Rony güzel haberine cok sevindim. Forumda tedavi olacak tüm arkadaslarima da insallah nasip olur. Bütün gelismeleri lütfen paylas bizimle. Umutlaniyoruz okudukca

Cok tesekkurler kivfa .soyledigin gibi forumdaki herkese nasip olur insallah.tabiki seve seve paylasirim.umarim sende yakinda tedaviye baslayip guzel haberler verirsin.

Kızlar bugün kese görmeye gittik. Şu anda 3 kesemiz var, bakalım Allah hayır etsin diyelim. Öpüyorum hepinizi :))
Canim arkadasim ne mutlu sizlere en icten dilekerimle tebrik ederim!! Rabbim üçünüde kucagına almayı nasip etsin İnsAllah! Cok dikkat et kendine :)

Kızlar bugün kese görmeye gittik. Şu anda 3 kesemiz var, bakalım Allah hayır etsin diyelim. Öpüyorum hepinizi :))

çok tebrik ederim mia.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kendine dikkat et canım

rony tebrikler canım.. arka arkaya güzel haberler alıyoruz burda ne güzel .. tüm tedavide olan arkadaşlarımıza da Allahım nasip etsin inşallah..Allahım sana da sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kendine dikkat et canım görüşmek üzere..

Canim arkadasim ne mutlu sizlere en icten dilekerimle tebrik ederim!! Rabbim üçünüde kucagına almayı nasip etsin İnsAllah! Cok dikkat et kendine :)

Çok teşekkür ederim canımm. Darısı senin ve bütün isteyenlerin başına olsun inşallah :)) ama doktorum iki den fazlası tehlikeli dedi. Ne yazık ki biri alınacak ( ama bazen kendiliğinden de ikiye düşüyormuş bakalım 2 hafta sonra durumu göreceğiz. Çok üzgünüm ama yapacak bişey yok ( çok öpüyorum.

[QUOTEst: 36831245, member: 22987"]Kızlar bukese görmeye gittik. Şu an 3 kesemiz var, bakalım Allah hayır etsin diyelim. Öpüyorum hepinizi :))[/QUOTE]
Canim tebrikler allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ucude sana simsiki tutunmaya devam etsinler insallah.

Cok tesekkurler pretty evet sirayla guzel haberler aliyoruz insallah hep boyle harika haberler almaya devam ederiz .allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Sevgilerimle

[QUOTEst: 36831245, member: 22987"]Kızlar bukese görmeye gittik. Şu an 3 kesemiz var, bakalım Allah hayır etsin diyelim. Öpüyorum hepinizi :))
Canim tebrikler allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ucude sana simsiki tutunmaya devam etsinler insallah.[/QUOTE]

Çok teşekkürler canım. Öpüyorum :)

Merhaba Heluncum bebeklerinin cinsiyetleri belli oldumu canim? Nasil geciyor hamilelik?

Culii canım, hayırlı olsun. Ne güzel iki bebek geliyor. Çok heyecanlı bir süreçtesin. Çok çok mutlu oldum. Forumdan hep böyle mutlu haberler alsak. İnşallah sorun yaşayan diğer anne adaylarından da mutlu haberler alırız.

Canım iki gün önce dr gittim. Gelişimleri güzel umarım hep böyle devam eder. Bebeklerden bir tanesi kız, ama diğerini göremedi, bebek yan durduğu için. Yarın tekrar dr ( iki dr.la takip ediyoruz)gideceğim. İnşallah ikinci bebişinde cinsiyetini öğreneceğiz. Çok heyecanlı bir şey. Dr cinsiyeti söylerken zaman duruyor gibi. Cinsiyeti çok ta önemli değil, sağlıklı olmaları daha çok önemli tabiiki. Yinede insan heyecanlanıyor canım.

Zaman çabuk geçiyor, keseydi, kalp atışıydı derken sıra cinsiyetlere geliyor. Umarım bütün bebekler sağlıklı doğar canım.

Mia ve Rony , tebrik ediyorum kızlar. Çok mutlu oldum. Çok bereketli bir dönemdeyiz. Forumu okumak çok mutluluk veriyor bu aralar. Umarım diğer arkadaşlarımızdan da mutlu haberler alırız.

Mia ve Rony , tebrik ediyorum kızlar. Çok mutlu oldum. Çok bereketli bir dönemdeyiz. Forumu okumak çok mutluluk veriyor bu aralar. Umarım diğer arkadaşlarımızdan da mutlu haberler alırız.

Çok teşekkürler Helun'cum Allah bebeklerine sağlık, mutluluk versin. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah. Sevgiler :)

[QUO="mia, post: 36853292, member: 22987"]Canım çok teşekkür ederim gerçi içim biraz buruk ama hayırlısı için dua ediyorum Allah'a. Senin nasıl gidiyor bulantı vs var mı?[/QUOTE]
Çok şükür iyiyiz canim bulantim var evet pek bişey canim istemiyor ama zorlada olsa yemege çalişiyorum.cuma günü kalp atişlari için gidicez hayirlisiyla inşallah kalp atişlarinida duyariz:)ççok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…