- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
Hadi gözün aydın cnm allah kucagınada almayı nasip etsin.inşallah tedavideki bütün arkadaşların böyle güzel haberlerini duyarız:)
Amin canim insallah. Son 7 gün, günler gecmek bilmiyor..
Bende cok kararsizim idrar testi yapip yapmamakla. Bi yandan dedigin gibi yaniltmasindan korkuyorum ama diger yandanda cok merak ediyorum. Yapmam belkide bilmiyorum henuz. Kendine cok iyi bak canim tabiki bebisine yada bebislerinede :)Az kalmis canim insallah sende mujdeli haberini vereceksin. 10.gun idrar testi yaptim varmi yokmu emin olamadim ve o gun olmadi herhalde diye baya üzüldüm sonra 11.gunde korkarak kantestine gittim ve cok sukur pozitif cikti.bence evde hic deneme insani yaniltip üzüyor direkt kan testi yaptir ve ınsallaaaaah pozitifi al gel canim.
Amin insallah cok sagol canim.allah hepimize hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride nasip etsin.evet hep dua ediyorum arkadaslarimizda sirayla bu mutlulugu yasasinlar diye insallah bu sene herkese ugurlu gelir ve hep guzel haberler aliriz.
Rony güzel haberine cok sevindim. Forumda tedavi olacak tüm arkadaslarima da insallah nasip olur. Bütün gelismeleri lütfen paylas bizimle. Umutlaniyoruz okudukca
Canim arkadasim ne mutlu sizlere en icten dilekerimle tebrik ederim!! Rabbim üçünüde kucagına almayı nasip etsin İnsAllah! Cok dikkat et kendine :)Kızlar bugün kese görmeye gittik. Şu anda 3 kesemiz var, bakalım Allah hayır etsin diyelim. Öpüyorum hepinizi :))
Kızlar bugün kese görmeye gittik. Şu anda 3 kesemiz var, bakalım Allah hayır etsin diyelim. Öpüyorum hepinizi :))
Merhaba kizlar
simdi hastaneden geldim ve ikinci test degerim 1049.55 cikti .10 gun sonrada hayirlisiyla insallah keseleri gormek icin gidicem .simdiden merak etmeye basladim kac kese olacak diye .allahim isteyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.
Canim arkadasim ne mutlu sizlere en icten dilekerimle tebrik ederim!! Rabbim üçünüde kucagına almayı nasip etsin İnsAllah! Cok dikkat et kendine :)
Pretty78 çok teşekkür ederim canım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Çok öpüyorumçok tebrik ederim mia.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kendine dikkat et canım
rony tebrikler canım.. arka arkaya güzel haberler alıyoruz burda ne güzel .. tüm tedavide olan arkadaşlarımıza da Allahım nasip etsin inşallah..Allahım sana da sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kendine dikkat et canım görüşmek üzere..
Canim tebrikler allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ucude sana simsiki tutunmaya devam etsinler insallah.[/QUOTE][QUOTEst: 36831245, member: 22987"]Kızlar bukese görmeye gittik. Şu an 3 kesemiz var, bakalım Allah hayır etsin diyelim. Öpüyorum hepinizi :))
Mia'cim tebrik ederim, herşey gönlünce olsun canim..
Merhaba Heluncum bebeklerinin cinsiyetleri belli oldumu canim? Nasil geciyor hamilelik?
Mia ve Rony , tebrik ediyorum kızlar. Çok mutlu oldum. Çok bereketli bir dönemdeyiz. Forumu okumak çok mutluluk veriyor bu aralar. Umarım diğer arkadaşlarımızdan da mutlu haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?