Mia ve Rony , tebrik ediyorum kızlar. Çok mutlu oldum. Çok bereketli bir dönemdeyiz. Forumu okumak çok mutluluk veriyor bu aralar. Umarım diğer arkadaşlarımızdan da mutlu haberler alırız.

Cok tesekkurler Helun inşallah forum hep mutlu haberlerle dolup tasar.senin de gözün aydın demek bir prenses geliyor umarim biride prens olur ve cifte mutluluk yaşarsınız. Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
.deneyimlerini hangi testleri yaptigini bizimle psylasirsan seviniriz seni takipteyiz.

Amin canim insallah forum hep güzel haberlerle devam eder.böyle olunca bizlerde çok mutlu oluyoruz.ewt canim iki kesemiz var cuma günüde kalp atişlari Iiçin gidicez.bu aralar kasiklarim da agri oluyor birde lavoboya gittikçe kahverengi leke görüyorum.bunlar normal mi acaba? Ayy demek ikizlerden biri kiz sağlikli gelsinler inşallah.kendinize çok iyi bakin öpüldünüz:)

[QUO="mia, post: 36853292, member: 22987"]Canım çok teşekkür ederim gerçi içim biraz buruk ama hayırlısı için dua ediyorum Allah'a. Senin nasıl gidiyor bulantı vs var mı?
Çok şükür iyiyiz canim bulantim var evet pek bişey canim istemiyor ama zorlada olsa yemege çalişiyorum.cuma günü kalp atişlari için gidicez hayirlisiyla inşallah kalp atişlarinida duyariz:)ççok öpüyorum..[/QUOTE]

Canımm inşallah pıtır pıtır duyacaksın seslerini. Sağlıkla, mutlulukla büyüyüp kucağına gelecekleri günü de burada kutlayacağız inşallah. Haberdar et bizi. Sevgiler :)

Helun canim cok sevindim...demek biri kiz, hayirlisi artik. ne güzel seninde ikizlerin yolda desene......ikiz annesi olmak harika bisey canim, Allah kucagina almayi nasip etsin canim..bakimlari kolay olmasa bile insana cok ama cok güc geliyor...dogum un ne zaman kismetse?

Merhaba Helun,Kivva ve bu formda bululan anne olacak ve olma savasinda bulunan butun arkadaslara,helun forma uzun zamandir giremiyorum sayfa degismis sana yazmistim ama nasil yazdiysam cikmamis:))bebislerinin cift olmasina cok sevindim umarim sagliklada kucagina alirsin.Ben ispanya ya gittim fakat transfer gerceklesmedi.illk duydugumda hayal kirikli umutsuzluk bir suru kotu duygular hissettim simdi biraz toparlandim sayilir.ispanyaya gitmeden once rahim kalinligim 6mm di.ilac dozunu yukseltmislerdi afak ben yanlis kullanmisim yani kismen benim hatam.bu arada 12 yumurta donerden alindi 10 saglikliydi dollenme sonucu 7 emriyo olustu.5 gunluk embriyo yerlestirceklerdi 5 gun 4 tane A kalite emriyomuz kaldi tabi 4 embriyonun kalmasida moralimi bozdu ama bunada sukur diyoruz.yeni bir protokol hazirlandi adetle beraber basliycam bi aksilik cikmazsa 4 ekim transfer olcak.ben girmeyeli ne kadar guzel gelismeler olmus yeni arkadaslar ve guzel hamilelik haberleri hamile arkadaslara saglikli hamilelik gecirmelerini bizlerede bu muttlulugu yasamayi diliyorum.

selamlar aranıza yeni katıldım eşim azoospermi hastası inmemiş testisten dolayı testisinin teki alınmış diğeri ise işlevsiz 3 yıllık evliyz cocuk sahibi olmak ıstıyoruz fakat kıbrıs için maddi yetersizlikler war yumurta bagısı yapabilirm tek isteğim sperm bagıslayabilcek birini bulmak bı sorum daha olcak donör bulunursa turkıyede tup bebek yaptrma şansımız warmı bu konuda tecrubesizim tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum allh hepimizin yardımcısı olsun

Selam anneler ve anne adayları sizlere bişey sorucam acaba dünya tüp bebek berk beyde tedavi olan yada bi bilgisi olan varmı aranızda trk çok güvendigim birisi burayı tavsiye etti..

Neron1990 merhabalar Türkiye'de donasyon malesef yasak. Ama belki kıbrıstaki merkezlerle konuşursan orada bu teklifini değerlendirebilirler. Allah inşallah sana da gönlüne göre verir.

mia, rony, helun,culii allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş, sizlerin sevindirici haberleri biz yeni tedavi olacaklara çok güzel moral oluyor ve umutlanıyoruz, allah inş bizlerede nasip eder.

Cok tesekkurler canim sagol allah hepimize bebislerimızı saglikla kucagimiza almayi nadip etsin.insallah sizlerde hayirli haberlerinizi bizlerle paylasirsiniz.allah bu yolda emek veren tum anne adaylarina bebeklerine kavusmayi nasip etsin.

Merhaba Limon1975 şimdiden hayırlı olsun sana da. Ben Firdevs hanıma gittim Doğuş tüp bebek merkezi.
Mia tekrar merhaba bir iki soru daha sorabilir miyim sana. Sen donmuslarla mi yaptin yoksa taze mi ?? Kacinci gun embriyos transfer ettiler ?? Progesterona tam olarak adetinin kacinci gunu baslandi ?? Bu uc sorumu yanitlarsan memnun olurum. Tsk.ler...

Mr
Cok tesekkurler canim sagol allah hepimize bebislerimızı saglikla kucagimiza almayi nadip etsin.insallah sizlerde hayirli haberlerinizi bizlerle paylasirsiniz.allah bu yolda emek veren tum anne adaylarina bebeklerine kavusmayi nasip etsin.
Mrb. Bende kibrisa gitmek istiyorum da merkez konusunda kararsizim. Siz hangi merkezde yaptirdiniz acaba ?? Tsk.ler

Limoncum istediğin kadar sorabilirsin tabi ki :) benim taze embriyolarla yapıldı transfer. 5.gün transferiydi, 4 tane kondu. Yanlış hatırlamıyorsam yumurtanın toplandığı gün ben de progestana başladım canım. Sen ne zaman düşünüyorsun? Allah herkesin yolunu açık etsin inşallah.

Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler. İnşallah Allah sizlere de nasip eder, moral ne kadar önemli bu işte, ben de benden önce bu yola çıkanları heyecanla takip ederek, onların güzel haberleriyle moral bularak yola çıktım. Yolun açık olsun dualarımız hepimiz için.

Mr

Mrb. Bende kibrisa gitmek istiyorum da merkez konusunda kararsizim. Siz hangi merkezde yaptirdiniz acaba ?? Tsk.ler

Merhaba limon1975 canim ben oncelikle forumu ilk sayfasindan itibaren okudum ve daha sonra buradan edindigim izlenimlere dayanarak firdevs hanimi aradim yani dogus TB akabindede karar verip firdevs hanima gittim ve sonuc cok sukur pozitif oldu.diger merkezlerle hic gorusmedim.iyiki firdevs hn secmisim her yonuyle cok memnun kaldim ve forumu okuduysan basari yuzdesinin yuksek oldugunu gorebilirsin.bence gecmis sayfalari okuyup icine hangisi siniyorsa oyle karar ver.insallah hakkinda en hayirli olani seçer ve sende bebegine kavusursun.

Reactions: mia
amin canım

roni mia culi tebrik ederim sizleri darısı bu yolda olanlara inşaAllah amin.ben hala arayıştayım dilerim kısa zamnda bulup bende kıbrıs yolcusu olurum.gerçekten olumlu sonuç almak büyük moral oluyor.
maiumut tesekkurler canim insallah sizlerde biranonce karar verip guzel sonuclar alirsiniz.yolunuz acik olsun.paylastikca ve her gecen gun pozitif sonuclar arttikca insan cidden mutlu oluyor.birgun once okuyorken birbakiyorsunki sende kendinle ilgili haberleripaylasmaya baslamissin.her gecen gun buyuyen mutluluk cemberimize ssevgiler

Selam arkadaslar,ilaclara ragmen rahim kalinlasmasi yasayip hamile kalmayi basaranlardan neler yaptiklarini ve ne yapmam gerektigini konusunda onerilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.Tedavisi baslayip donasyon gunu yaklasanlara bir onerim olcak bilmem tedavi gordugunuz doktorlar sizi bu konuda uyardimi.benim merkezdeki biyalog transfer gunu tamamen dogal bir sekilde gelmemi soyledi.makyaj,parfum,krem,taki olmiycak embriyolar ozellikle kokuya cok duyarliymis lutfen buna DIKKAT edin.Hem maddi hem manevi yonden cok yipraniyoruz allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.benim transfer gunum 4 ekim bu zamana kadar rahim kalinligimin yeterli duzeye gelmesi icin onerileri bekliyorum

umutcum yürüyş kandolaşımını sağladığı için iyi gelebilir tavsiye ederim.inşaAllah bu sefer her şey yolunda gider bebişlerini alıp gelirsin ve biribirini hiç bırakmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…