- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
Mia ve Rony , tebrik ediyorum kızlar. Çok mutlu oldum. Çok bereketli bir dönemdeyiz. Forumu okumak çok mutluluk veriyor bu aralar. Umarım diğer arkadaşlarımızdan da mutlu haberler alırız.
Amin canim insallah forum hep güzel haberlerle devam eder.böyle olunca bizlerde çok mutlu oluyoruz.ewt canim iki kesemiz var cuma günüde kalp atişlari Iiçin gidicez.bu aralar kasiklarim da agri oluyor birde lavoboya gittikçe kahverengi leke görüyorum.bunlar normal mi acaba? Ayy demek ikizlerden biri kiz sağlikli gelsinler inşallah.kendinize çok iyi bakin öpüldünüz:)Culii canım, hayırlı olsun. Ne güzel iki bebek geliyor. Çok heyecanlı bir süreçtesin. Çok çok mutlu oldum. Forumdan hep böyle mutlu haberler alsak. İnşallah sorun yaşayan diğer anne adaylarından da mutlu haberler alırız.
Canım iki gün önce dr gittim. Gelişimleri güzel umarım hep böyle devam eder. Bebeklerden bir tanesi kız, ama diğerini göremedi, bebek yan durduğu için. Yarın tekrar dr ( iki dr.la takip ediyoruz)gideceğim. İnşallah ikinci bebişinde cinsiyetini öğreneceğiz. Çok heyecanlı bir şey. Dr cinsiyeti söylerken zaman duruyor gibi. Cinsiyeti çok ta önemli değil, sağlıklı olmaları daha çok önemli tabiiki. Yinede insan heyecanlanıyor canım.
Zaman çabuk geçiyor, keseydi, kalp atışıydı derken sıra cinsiyetlere geliyor. Umarım bütün bebekler sağlıklı doğar canım.
Çok şükür iyiyiz canim bulantim var evet pek bişey canim istemiyor ama zorlada olsa yemege çalişiyorum.cuma günü kalp atişlari için gidicez hayirlisiyla inşallah kalp atişlarinida duyariz:)ççok öpüyorum..[/QUOTE][QUO="mia, post: 36853292, member: 22987"]Canım çok teşekkür ederim gerçi içim biraz buruk ama hayırlısı için dua ediyorum Allah'a. Senin nasıl gidiyor bulantı vs var mı?
Culii canım, hayırlı olsun. Ne güzel iki bebek geliyor. Çok heyecanlı bir süreçtesin. Çok çok mutlu oldum. Forumdan hep böyle mutlu haberler alsak. İnşallah sorun yaşayan diğer anne adaylarından da mutlu haberler alırız.
Canım iki gün önce dr gittim. Gelişimleri güzel umarım hep böyle devam eder. Bebeklerden bir tanesi kız, ama diğerini göremedi, bebek yan durduğu için. Yarın tekrar dr ( iki dr.la takip ediyoruz)gideceğim. İnşallah ikinci bebişinde cinsiyetini öğreneceğiz. Çok heyecanlı bir şey. Dr cinsiyeti söylerken zaman duruyor gibi. Cinsiyeti çok ta önemli değil, sağlıklı olmaları daha çok önemli tabiiki. Yinede insan heyecanlanıyor canım.
Zaman çabuk geçiyor, keseydi, kalp atışıydı derken sıra cinsiyetlere geliyor. Umarım bütün bebekler sağlıklı doğar canım.
selamlar aranıza yeni katıldım eşim azoospermi hastası inmemiş testisten dolayı testisinin teki alınmış diğeri ise işlevsiz 3 yıllık evliyz cocuk sahibi olmak ıstıyoruz fakat kıbrıs için maddi yetersizlikler war yumurta bagısı yapabilirm tek isteğim sperm bagıslayabilcek birini bulmak bı sorum daha olcak donör bulunursa turkıyede tup bebek yaptrma şansımız warmı bu konuda tecrubesizim tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum allh hepimizin yardımcısı olsun
mia, rony, helun,culii allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş, sizlerin sevindirici haberleri biz yeni tedavi olacaklara çok güzel moral oluyor ve umutlanıyoruz, allah inş bizlerede nasip eder.
Mia tekrar merhaba bir iki soru daha sorabilir miyim sana. Sen donmuslarla mi yaptin yoksa taze mi ?? Kacinci gun embriyos transfer ettiler ?? Progesterona tam olarak adetinin kacinci gunu baslandi ?? Bu uc sorumu yanitlarsan memnun olurum. Tsk.ler...Merhaba Limon1975 şimdiden hayırlı olsun sana da. Ben Firdevs hanıma gittim Doğuş tüp bebek merkezi.
Mrb. Bende kibrisa gitmek istiyorum da merkez konusunda kararsizim. Siz hangi merkezde yaptirdiniz acaba ?? Tsk.lerCok tesekkurler canim sagol allah hepimize bebislerimızı saglikla kucagimiza almayi nadip etsin.insallah sizlerde hayirli haberlerinizi bizlerle paylasirsiniz.allah bu yolda emek veren tum anne adaylarina bebeklerine kavusmayi nasip etsin.
Mia tekrar merhaba bir iki soru daha sorabilir miyim sana. Sen donmuslarla mi yaptin yoksa taze mi ?? Kacinci gun embriyos transfer ettiler ?? Progesterona tam olarak adetinin kacinci gunu baslandi ?? Bu uc sorumu yanitlarsan memnun olurum. Tsk.ler...
mia, rony, helun,culii allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş, sizlerin sevindirici haberleri biz yeni tedavi olacaklara çok güzel moral oluyor ve umutlanıyoruz, allah inş bizlerede nasip eder.
Mr
Mrb. Bende kibrisa gitmek istiyorum da merkez konusunda kararsizim. Siz hangi merkezde yaptirdiniz acaba ?? Tsk.ler
amin canımCanım güzel dileklerin için çok teşekkürler. İnşallah Allah sizlere de nasip eder, moral ne kadar önemli bu işte, ben de benden önce bu yola çıkanları heyecanla takip ederek, onların güzel haberleriyle moral bularak yola çıktım. Yolun açık olsun dualarımız hepimiz için.
maiumut tesekkurler canim insallah sizlerde biranonce karar verip guzel sonuclar alirsiniz.yolunuz acik olsun.paylastikca ve her gecen gun pozitif sonuclar arttikca insan cidden mutlu oluyor.birgun once okuyorken birbakiyorsunki sende kendinle ilgili haberleripaylasmaya baslamissin.her gecen gun buyuyen mutluluk cemberimize ssevgilerroni mia culi tebrik ederim sizleri darısı bu yolda olanlara inşaAllah amin.ben hala arayıştayım dilerim kısa zamnda bulup bende kıbrıs yolcusu olurum.gerçekten olumlu sonuç almak büyük moral oluyor.
umutcum yürüyş kandolaşımını sağladığı için iyi gelebilir tavsiye ederim.inşaAllah bu sefer her şey yolunda gider bebişlerini alıp gelirsin ve biribirini hiç bırakmazsınızSelam arkadaslar,ilaclara ragmen rahim kalinlasmasi yasayip hamile kalmayi basaranlardan neler yaptiklarini ve ne yapmam gerektigini konusunda onerilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.Tedavisi baslayip donasyon gunu yaklasanlara bir onerim olcak bilmem tedavi gordugunuz doktorlar sizi bu konuda uyardimi.benim merkezdeki biyalog transfer gunu tamamen dogal bir sekilde gelmemi soyledi.makyaj,parfum,krem,taki olmiycak embriyolar ozellikle kokuya cok duyarliymis lutfen buna DIKKAT edin.Hem maddi hem manevi yonden cok yipraniyoruz allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.benim transfer gunum 4 ekim bu zamana kadar rahim kalinligimin yeterli duzeye gelmesi icin onerileri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?