canım fiyat aldınmı ve bizimle paylaşırmısın ?Merhaba limon1975 canim ben oncelikle forumu ilk sayfasindan itibaren okudum ve daha sonra buradan edindigim izlenimlere dayanarak firdevs hanimi aradim yani dogus TB akabindede karar verip firdevs hanima gittim ve sonuc cok sukur pozitif oldu.diger merkezlerle hic gorusmedim.iyiki firdevs hn secmisim her yonuyle cok memnun kaldim ve forumu okuduysan basari yuzdesinin yuksek oldugunu gorebilirsin.bence gecmis sayfalari okuyup icine hangisi siniyorsa oyle karar ver.insallah hakkinda en hayirli olani seçer ve sende bebegine kavusursun.
Kasim aralik gibi dudunuyorum. Firdevs hn ile yasam hastanesi arasinda kararsizim. Burdaki doktorum kesinlikle 4 tane koydurma diyor. En fazla 2 diyor. Senin kac tane tutunmus belli oldu mu ??Limoncum istediğin kadar sorabilirsin tabi ki :) benim taze embriyolarla yapıldı transfer. 5.gün transferiydi, 4 tane kondu. Yanlış hatırlamıyorsam yumurtanın toplandığı gün ben de progestana başladım canım. Sen ne zaman düşünüyorsun? Allah herkesin yolunu açık etsin inşallah.
Bizde azospermi var. Yasam hastanesi , firdevs hn, berk beyde da 3500 euro. Hepsi ayni fiyat. Yumurta don. Biraz daha pahali sanirim 4500 euro olabilir. Bu fiyatlara otel ulasim dahil degil ama.canım fiyat aldınmı ve bizimle paylaşırmısın ?
Canim ben firdevs hn da yumurta dons yaptim.paket almadim ve 4.500 euro odedim.paket alirsan fiyat saniyorum 5.500 oluyor.diger merkezleri bilmiyorum.kolay gelsin yolun acik olsuncanım fiyat aldınmı ve bizimle paylaşırmısın ?
Merhaba arkadaşlar
bende iki gundur kasiklarda adet olacakmisim gibi ara ara agrilar var ve gun icinde cok az kahverengi akintim var acikcasi biraz korktum.firdevs hn sordum tutunmadan dolayi normal dedi fakat insan yinede endiseleniyor sizlerde bu durumu yasadinizmi.haftaya daha keseleri yada keseyi gormeye gidicem.insallah hayirlisiyla o mutluluguda yyaşarım. Sevgilerimle
Kasim aralik gibi dudunuyorum. Firdevs hn ile yasam hastanesi arasinda kararsizim. Burdaki doktorum kesinlikle 4 tane koydurma diyor. En fazla 2 diyor. Senin kac tane tutunmus belli oldu mu ??
Canım endişe etme bende de oldu hatta önce epey bir kahverengi akıntı geldi sonra gün içinde azaldı. Endişe etme bol su iç ve biraz dinlen. Parlak kırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı yok demişti bana İrem hanım. Sevgiler
ronycim nerde kaldınız?Canim ben firdevs hn da yumurta dons yaptim.paket almadim ve 4.500 euro odedim.paket alirsan fiyat saniyorum 5.500 oluyor.diger merkezleri bilmiyorum.kolay gelsin yolun acik olsun
Canim biz kibrisa gidis donus deklinde yaptik.once esim gidip geldi ayni gun sonrada beraber sabah ucagiyla gittik transferim yapildiktan sonra ucak saatine kadar klinikte kaldim mumkun oldukca odada yattim aksam da ayni gun ucakla geri donduk.bu sekilde oldugu icin 4500 odedik.zamani ayarlayabilirsen ve egerki birazda gezerim demiyorsan bence kalmaya gerek yok canim.ronycim nerde kaldınız?
sağol canım bizde inş kasım gibi gidicezCanim biz kibrisa gidis donus deklinde yaptik.once esim gidip geldi ayni gun sonrada beraber sabah ucagiyla gittik transferim yapildiktan sonra ucak saatine kadar klinikte kaldim mumkun oldukca odada yattim aksam da ayni gun ucakla geri donduk.bu sekilde oldugu icin 4500 odedik.zamani ayarlayabilirsen ve egerki birazda gezerim demiyorsan bence kalmaya gerek yok canim.
Amin insallah hepimiz o mutlu sonu goruruz.yuruyus pek yapamiyorum ama evde egrersiz yapmaya calisiyorum.sayfayi tekrar bastan okumaya basladim rahim inceligi problemi yasiyanlarin durumlari nedir diye nar suyunu gordum faydasi olurmu bilmiyorum.senin problemini bilmiyorum ama donasyon dusunuyorsan cokta gec kalma derim malasef zaman bizden yana islemiyor canim.umutcum yürüyş kandolaşımını sağladığı için iyi gelebilir tavsiye ederim.inşaAllah bu sefer her şey yolunda gider bebişlerini alıp gelirsin ve biribirini hiç bırakmazsınız
Merhaba arkadaslar, hafta sonum hic iyi baslamadi insallah devami iyi olur.kahverengi baslayan akinti birsure sonra kirmiziya dondu o an ne yapacagimi şaşırdım firdevs hn aradim ve hemen pruluton igne oldum ve gun aşırı yapmaya devam edicem.allahtan kirmizi hemen kesildi ve simdi sadece az miktarda kahverengi devam ediyor insallah buda kisa zamanda biter de derin bir nefes alirim ve bebislerimin kesesini gormek nasip olur.allah hepimizin bebislerini korusun ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ve sonuc bekleyen arkadaşlarımızda insallah hayirli haberler alirlar.sevgiler
Rony'cim çok geçmiş olsun bol dinlen canım kanamanın durması güzel haber bol bol dinlen canım. İnşallah hayırlısıyla bebeklerini göreceksin burada kanama yaşayıp bebeklerini sağlıkla doğuran birçok hikaye okudum içini ferah tut canım. Sevgiler
ronicim geçmiş olsun,dinlenme iyi gelecektir dr daha iyi bilir tabi eğer coraspirin içiyorsan bırak derim kanı sulandırıyor çünkü.inşaAllah bişeycik olmaz bebişlerin seninledir canımCanim benim cok sagol insallah bebislerim benimledir .kotu dusunmemeye çalışıyorum ama yinede keseleri gorene kadar icim rahat etmeyecek insallah hayirlisiyla onuda görürüm. sevgilerimle
umutcum nar suyu evet iyidir rahim kalınlığına ama tranfere kadar sonrası düşüğe yol açıyor demişti marankimi ibrahim saraçoğlumuydu haberin olsun.ilk konrollere gittiğinde kalınlık iyiyye giderse bırakırsın nar suyunu.Amin insallah hepimiz o mutlu sonu goruruz.yuruyus pek yapamiyorum ama evde egrersiz yapmaya calisiyorum.sayfayi tekrar bastan okumaya basladim rahim inceligi problemi yasiyanlarin durumlari nedir diye nar suyunu gordum faydasi olurmu bilmiyorum.senin problemini bilmiyorum ama donasyon dusunuyorsan cokta gec kalma derim malasef zaman bizden yana islemiyor canim.
Canim cok gecmis olsun. Allahin izni ile bir sey olmaz InsAllah. Kendine cok iyi bak ve bol bol dinlen. Kal saglicakla.Merhaba arkadaslar, hafta sonum hic iyi baslamadi insallah devami iyi olur.kahverengi baslayan akinti birsure sonra kirmiziya dondu o an ne yapacagimi şaşırdım firdevs hn aradim ve hemen pruluton igne oldum ve gun aşırı yapmaya devam edicem.allahtan kirmizi hemen kesildi ve simdi sadece az miktarda kahverengi devam ediyor insallah buda kisa zamanda biter de derin bir nefes alirim ve bebislerimin kesesini gormek nasip olur.allah hepimizin bebislerini korusun ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ve sonuc bekleyen arkadaşlarımızda insallah hayirli haberler alirlar.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?