Mia umutumutcum nar suyu evet iyidir rahim kalınlığına ama tranfere kadar sonrası düşüğe yol açıyor demişti marankimi ibrahim saraçoğlumuydu haberin olsun.ilk konrollere gittiğinde kalınlık iyiyye giderse bırakırsın nar suyunu.
canım benim sorunum rahim küçüklüğü o yüzden taşıyıcı anne bulup öyle transfer yaptıracam inşaAllah.
portakalcım benim rahim çok küçük ama çok şükürki yumurtalıklarım çalışıyor.daha önce 4 kez transfer yaptık tutmdı inşaAllah önümüzdeki denemelerde olur.yani benim hamile kalmam şimdilik mümkün değil.bazen acaba rahim naklilin gelişmesinimi beklesem diye düşündüm ama benim yaşım oldu 43 beklemeye vaktim yok.mesela yeni gelişmeler var ama yaşı gençle yarar.mesela yumurtalıktan kök hücre alınıp yumurta üretilebilecek bunlar güzel gelişmeler tabi.Mia umut
BBenimde senin gibi rahim küçük.yumurta da yok.gittigim doktorlar umutlu konuşmadi donasyon icin.bilmiyorum ne yapacagim.senin durumnun hakkinda bana biraz bilgi verir misin.sende yumurta var mi?hic hamilelik yasadin mi.doktorlar ne diyor senin icin?
Sagol canim.benim icin tek care yumurta donasyonuydu.oda zor sanirim.iyi bir doktora yada kibrisa gidip muayene olacagim rahim icin.ama korkuyorum.doktor rahim tasimaz der diye.gerci diyen dr cok oldu.senin yine kendi yumurtan.bu cok güzel.vakit kaybetme.sen tasimasanda genetik olarak senin.rahim nakli uzun ve zor surec.bende son care hem tasiyici anne hemde yumurta donasyonu düşunüyorum.bari esimin cocugu olur diyorum.peki benden ne var hic birsey.ne gen nede tasima.ve maddi olarakta daha zor.hem donor hemde tasiyici anne parasi.bilmiyorum.yada hic böyle birseye girismesem mi.keske hic dogmasaydim diyorum.benimki dermansiz dertmis.dünyadaki tüm doktorlar biraraya gelse bana çare yok sanirim.allah baska sikinti vermesin.insallah sen de bebeklerini tez zamanda kucagina alirsin.bu arada tasiyici anneyi nasil bukdun.tanidik miportakalcım benim rahim çok küçük ama çok şükürki yumurtalıklarım çalışıyor.daha önce 4 kez transfer yaptık tutmdı inşaAllah önümüzdeki denemelerde olur.yani benim hamile kalmam şimdilik mümkün değil.bazen acaba rahim naklilin gelişmesinimi beklesem diye düşündüm ama benim yaşım oldu 43 beklemeye vaktim yok.mesela yeni gelişmeler var ama yaşı gençle yarar.mesela yumurtalıktan kök hücre alınıp yumurta üretilebilecek bunlar güzel gelişmeler tabi.
canım kesin yumurta yoksa tek çare yumurta donasyonu ve taşıyıcı anne sanırım senin için(umarım seni kırmamışımdır)öğrenmek istediğin seve seve cevaplarım canım
Cok sagol canim insallah hersey yolunda gitmeye devam eder ilaclari kullanip dinleniyorum ve dua ediyorum artik bundan sonrasi allaha kalmış insallah miniklerimi bana bagislar.sende kendine iyi bak canim insallah sende hayirli haberlerini bizimle paylasirsin.sevgilerimleCanim cok gecmis olsun. Allahin izni ile bir sey InsAllah. Kendine cok iyi bak ve bol bol dinlen. Kal saglicakla.
Nar suyuna henuz baslamadim miyom olunca kanama yapabiliyormus o yuzden teredutdeyim benim bir tane miyomum vardi.sanirim bu konuda baska onerisi olan varmi diye bekliyorum.beslenmeme dikkat ediyorum sevmedigim seyleri bile yemeye basladim off off .canim umarim yakin zamanda tasiyici anne bulursun.kiz kardesin ya da ablan yokmu.yillar once haberlerde izlemistim,Ameridada bir anne kizi icin tasiyici annelik yapmisti.bizim ulkede biraz zor kabullenilcek bir durum tabi bu.Sana bol sans diliyorum canimumutcum nar suyu evet iyidir rahim kalınlığına ama tranfere kadar sonrası düşüğe yol açıyor demişti marankimi ibrahim saraçoğlumuydu haberin olsun.ilk konrollere gittiğinde kalınlık iyiyye giderse bırakırsın nar suyunu.
canım benim sorunum rahim küçüklüğü o yüzden taşıyıcı anne bulup öyle transfer yaptıracam inşaAllah.
cok gecmis olsun Rony ,o kadar emek ve cabadan sonra boyle bir durumun olmasi eminim cok korkutmustur senin ama icini ferah tut o bebisleri dunyaya getircegine inan, inanamak basarmanin yarasidir.benim ablam 4 aylik hamileyken cok kanamasi olmustu ve hastaneye yatmistir kesin dusuk olur diye bekliyorduk.Ablamin sozunu hatirliyorum ben bu cocugu dogurcam dedi onun dusmesine izin vermiycem .dr bile dusuk beklerken inanilmaz bi sekilde bebek tutundu ve simdi 12 yasinda.sende bebislerinin seni birakmiycagina inan.bebislerin hep seninle olsunMerhaba arkadaslar, hafta sonum hic iyi baslamadi insallah devami iyi olur.kahverengi baslayan akinti birsure sonra kirmiziya dondu o an ne yapacagimi şaşırdım firdevs hn aradim ve hemen pruluton igne oldum ve gun aşırı yapmaya devam edicem.allahtan kirmizi hemen kesildi ve simdi sadece az miktarda kahverengi devam ediyor insallah buda kisa zamanda biter de derin bir nefes alirim ve bebislerimin kesesini gormek nasip olur.allah hepimizin bebislerini korusun ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ve sonuc bekleyen arkadaşlarımızda insallah hayirli haberler alirlar.sevgiler
canım kardeşimde varr ablam ama gel görki bu yolda yanlızım.ben olsam herşekilde yapardım onlara ama buna uygun olanda yapmıyor.boş ver ben paramla yaparım bu işi inşaAllah yeterki tutsun.bizim ülkede zorda yapanları sayısı hiçte azınsanmayacak kadar.Nar suyuna henuz baslamadim miyom olunca kanama yapabiliyormus o yuzden teredutdeyim benim bir tane miyomum vardi.sanirim bu konuda baska onerisi olan varmi diye bekliyorum.beslenmeme dikkat ediyorum sevmedigim seyleri bile yemeye basladim off off .canim umarim yakin zamanda tasiyici anne bulursun.kiz kardesin ya da ablan yokmu.yillar once haberlerde izlemistim,Ameridada bir anne kizi icin tasiyici annelik yapmisti.bizim ulkede biraz zor kabullenilcek bir durum tabi bu.Sana bol sans diliyorum canim
canım kusura baka ama unuttum sen galiba ilaçla adet oluyordun.eğer oluyorsanşansın olabilir.çokk eskiden bizim bir tanıdık vardı dr onun gelini için şu duvar doğum yapar ama sen yapamazsın demiş kadın en az üç çocuğu oldu.dermansız deme ya canımsın seni çok iyi anlıyorum.o düşüncelere benim kapıldığım oldu.bak son çare olarak millet evlat ediniyor ve çokta bağlanıyorlar da sen eşinin çocuğunamı yabancı kalan.kaldıki evlat edinen çocuk bile büyütenden bişeyler alıyor zamnla benziyor hal hareket mimik gibi.Sagol canim.benim icin tek care yumurta donasyonuydu.oda zor sanirim.iyi bir doktora yada kibrisa gidip muayene olacagim rahim icin.ama korkuyorum.doktor rahim tasimaz der diye.gerci diyen dr cok oldu.senin yine kendi yumurtan.bu cok güzel.vakit kaybetme.sen tasimasanda genetik olarak senin.rahim nakli uzun ve zor surec.bende son care hem tasiyici anne hemde yumurta donasyonu düşunüyorum.bari esimin cocugu olur diyorum.peki benden ne var hic birsey.ne gen nede tasima.ve maddi olarakta daha zor.hem donor hemde tasiyici anne parasi.bilmiyorum.yada hic böyle birseye girismesem mi.keske hic dogmasaydim diyorum.benimki dermansiz dertmis.dünyadaki tüm doktorlar biraraya gelse bana çare yok sanirim.allah baska sikinti vermesin.insallah sen de bebeklerini tez zamanda kucagina alirsin.bu arada tasiyici anneyi nasil bukdun.tanidik mi
Sagol canim insallah. Yarin test günüm sonucunu carsamba alacagiz. Idrar testi yapmadik biz. Heyecanla sonucu bekliyorum. Haftasonu biraz lekelenme oldu ama sukur hemen kesildi. Onun disinda asiri yorgunum. Bugun tekrar ise basladim. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.Cok sagol canim insallah hersey yolunda gitmeye devam eder ilaclari kullanip dinleniyorum ve dua ediyorum artik bundan sonrasi allaha kalmış insallah miniklerimi bana bagislar.sende kendine iyi bak canim insallah sende hayirli haberlerini bizimle paylasirsin.sevgilerimle
Neron1990 merhabalar Türkiye'de donasyon malesef yasak. Ama belki kıbrıstaki merkezlerle konuşursan orada bu teklifini değerlendirebilirler. Allah inşallah sana da gönlüne göre verir.
cok gecmis olsun Rony ,o kadar emek ve cabadan sonra boyle bir durumun olmasi eminim cok korkutmustur senin ama icini ferah tut o bebisleri dunyaya getircegine inan, inanamak basarmanin yarasidir.benim ablam 4 aylik hamileyken cok kanamasi olmustu ve hastaneye yatmistir kesin dusuk olur diye bekliyorduk.Ablamin sozunu hatirliyorum ben bu cocugu dogurcam dedi onun dusmesine izin vermiycem .dr bile dusuk beklerken inanilmaz bi sekilde bebek tutundu ve simdi 12 yasinda.sende bebislerinin seni birakmiycagina inan.bebislerin hep seninle olsun
Sagol canim.yazdiklarincanım kusura baka ama unuttum sen galiba ilaçla adet oluyordun.eğer oluyorsanşansın olabilir.çokk eskiden bizim bir tanıdık vardı dr onun gelini için şu duvar doğum yapar ama sen yapamazsın demiş kadın en az üç çocuğu oldu.dermansız deme ya canımsın seni çok iyi anlıyorum.o düşüncelere benim kapıldığım oldu.bak son çare olarak millet evlat ediniyor ve çokta bağlanıyorlar da sen eşinin çocuğunamı yabancı kalan.kaldıki evlat edinen çocuk bile büyütenden bişeyler alıyor zamnla benziyor hal hareket mimik gibi.
biz dr görüşmeye gitmiştik bana donasyon yapabilirsin demişti ben kendi yumurtamı kullanmak istiyorum dedim,bak dedi bazen birileri hasta olur annesinin babasını kardelşerinin dokusu kanı bile uyuşmuyor ee o zamn kendi genin ne anlamı kalıyor demişti.rabbim macbur etmesin ama anne olmanın önüne hiç bişey geçemiyor.dilerim kırısa gidip güzel haber alırsın canım.
taşıyıcıyı kendinde bulabilirsin kıbrıstaki merkezlerde bualablir.hele bir git görün yazarım sana
Sagol canim destegin icin.insallah her sey yoluna girer.canım kusura baka ama unuttum sen galiba ilaçla adet oluyordun.eğer oluyorsanşansın olabilir.çokk eskiden bizim bir tanıdık vardı dr onun gelini için şu duvar doğum yapar ama sen yapamazsın demiş kadın en az üç çocuğu oldu.dermansız deme ya canımsın seni çok iyi anlıyorum.o düşüncelere benim kapıldığım oldu.bak son çare olarak millet evlat ediniyor ve çokta bağlanıyorlar da sen eşinin çocuğunamı yabancı kalan.kaldıki evlat edinen çocuk bile büyütenden bişeyler alıyor zamnla benziyor hal hareket mimik gibi.
biz dr görüşmeye gitmiştik bana donasyon yapabilirsin demişti ben kendi yumurtamı kullanmak istiyorum dedim,bak dedi bazen birileri hasta olur annesinin babasını kardelşerinin dokusu kanı bile uyuşmuyor ee o zamn kendi genin ne anlamı kalıyor demişti.rabbim macbur etmesin ama anne olmanın önüne hiç bişey geçemiyor.dilerim kırısa gidip güzel haber alırsın canım.
taşıyıcıyı kendinde bulabilirsin kıbrıstaki merkezlerde bualablir.hele bir git görün yazarım sana
cok guzel bir gelisme, o melekleri kucagina alcagina inaniyorum canim.Sagol canim bende miniklerimin benimle olmasini diliyorum insallah simsiki tutunmaya devam ederler .firdevs hn artik pruluton vurmaya gerek yok dedi bakalim hayırlısı artik .sevgiler
canim benim sanaldada olsa bizler kalben senin yanindayiz insallah yakin zamanda tasiyici anneyi bulursun . bugun icim cok buruk icimden hickirarak aglamak geliyor.benimle yasit benden sonra evlenen bi tanidigimin hamile haberini aldim aslinda onun adina sevindim, kiskanma degil ama onunyerinde olmayi cok isterdim.aslinda benden sonra evlenen bir cok tanidigim dogurdu bile ama nedense bu son haber beni cok etkiledi.icimdekini paylasma geregi duydum tesellimi bekliyorum ,rahatlamami bilemiyorumcanım kardeşimde varr ablam ama gel görki bu yolda yanlızım.ben olsam herşekilde yapardım onlara ama buna uygun olanda yapmıyor.boş ver ben paramla yaparım bu işi inşaAllah yeterki tutsun.bizim ülkede zorda yapanları sayısı hiçte azınsanmayacak kadar.
umutcum seni çok iyi anlıyorum tabiki kıskanma değil burukluk.inşaAllah senin de bu yolda olan tüm anne adayları deneyecekleri ilk tedavide hamile olurlarcanim benim sanaldada olsa bizler kalben senin yanindayiz insallah yakin zamanda tasiyici anneyi bulursun . bugun icim cok buruk icimden hickirarak aglamak geliyor.benimle yasit benden sonra evlenen bi tanidigimin hamile haberini aldim aslinda onun adina sevindim, kiskanma degil ama onunyerinde olmayi cok isterdim.aslinda benden sonra evlenen bir cok tanidigim dogurdu bile ama nedense bu son haber beni cok etkiledi.icimdekini paylasma geregi duydum tesellimi bekliyorum ,rahatlamami bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?