Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
Cnm ne güzel bi haber bu tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşalla bu yola baş koyan tüm arkadaşlarada nasip etsin mevlam..

Cnm ne güzel bi haber bu tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşalla bu yola baş koyan tüm arkadaşlarada nasip etsin mevlam..
Cok sagol canim. Darisi butun isteyenlere insallah. Nasil bir ozlem oldugunu cok iyi bilirim. Daha bir kac ay once bir hayal idi benim icin. Rabbim yeterki ol desin..

Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?

Bitanem gozun aydin Tebrikler inan cok sma cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Madallah degerin coook guzel.bence kesinlikle cogul gebelik belki seninde ucuzdur.bende bugun doktora gittim ve iki kese gorduk.allah isteyen herkese bu mutlulugu yasamayi nadip etsin. Sevgilerimle

Tebrikler arkadasim hangi merkezde yaptirdin.kacinci denemendi. Bende anne olmak istiyorum ama donasyon yapan merkezlerle ilgili korkularim olustu yasadiklarimdan sonra.

Cok sagol canim benim. Gercekten anlatilmaz bir duygu. Banada cogul gibi geldi. Henuz Kibrisa haber veremedim. Bakalim yarin ne diyecekler. Bana sadece iki embryo transfer edildi yani daha fazlasi munkun degil. Ne guzel sen keseleri gordun. O gunu sabirsizlikla beklicem bende :)

Tebrikler arkadasim hangi merkezde yaptirdin.kacinci denemendi. Bende anne olmak istiyorum ama donasyon yapan merkezlerle ilgili korkularim olustu yasadiklarimdan sonra.
Cok sagol arkadasim. Darisi pesimizden gelenlere ve isteyen herkese olsun insallah. Ben HIT'de yaptirdim. Ilk denememdi.

Canıımm çok sevindimm :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerlerin çok iyi maşallah bana da çoğul gibi geldi Allah gönlüne göre versin darısı arkadan gelen arkadaşlarımızın başına sevgiler :)

Ronycim gözün aydın canım ne güzel haberler okudum bu sabah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kendine ve bebişlerine iyi bak çok öpüyorum :)

Amin insallah canimm cok tesekkur ederim :)

Ronycim gözün aydın canım ne güzel haberler okudum bu sabah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kendine ve bebişlerine iyi bak çok öpüyorum :)

Canim benim cok sagol .bu aralar firum guzel haberlerle doldu maşallah umarim hep boyle devam eder.allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bir taraftan sevindim diger taraftan korktum valla ikiz buyutmenin zorlugunu dusununce.sen ve bebislerin nasilsiniz .bende opuyorum canim

Reactions: mia
Arkadaşlar bu aralar ilaclardan migdem cok kotu bulaniyor ve icmekte zorlaniyorum artik.migde bulantisi sizdede oldumu migdeyi nadil rahatlattiniz yazarsaniz sevinirim.cok kotu bir his bu bulantilar

Arkadaşlar bu aralar ilaclardan migdem cok kotu bulaniyor ve icmekte zorlaniyorum artik.migde bulantisi sizdede oldumu migdeyi nadil rahatlattiniz yazarsaniz sevinirim.cok kotu bir his bu bulantilar

Canım benim de bulantı, kusma, yanma, hazımsızlık ne ararsan var ( doktorum yanma için Rennie bulantı için metpamid verdi. Rennie kullanıyorum ama metpamidin reçetesinde hamilelere önerilmiyor yazıyor onu kullanmaya korktum. Rennie ye de yeni başladım bakalım rahatlatırsa ne ala. Bir de tuzlu çubuk kraker bana iyi geldi ama bugün iyi gelen ertesi gün kusturuyor ne yapacağım bilemedim? İlk gün ekşi elma çok rahatlatmıştı, dün elmayı yedikten sonra içim dışıma çıktı kusmaktan. Çoklu gebeliklerde daha şiddetli olabiliyormuş malesef.

Canim bende ancak tuzlu ve eksi olani xorla yiyebiliyorum ben estrofem gunde 6 adet agizdan aldigim icin buda ekstra bulantiyi artiriyor.bitanem senin eve daha fazladir ucuz bebis olunca .insallah biranonce bulantilar birax azalir.

Reactions: mia
Merhaba arkadaslar,

Cok uzun zamandir girmemistim baya bir degisiklik olmus forum'da ve acemilik cekiyorum .
Sayfalarin hepsini okumadim ama baya bir canlanmis, guzel, guzel mujdeli haberler almisiz, ne guzel Rabbim butun bu yolda olanlari, dusunce asamasinda olanlarin yardimcisi olsun ve emeklerini bosa cikartmasin.

Hamile olan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum, insallah hersey yolunda gider ve sag selim bebislerimizi kucagimiza aliriz.
Bu yasadiklarimiz benim icin bir mucize, bunca yillar ugras, emegin sonucu guzel cennet kokulu meleklerimiz.
Yeni hamile olan arkadaslar hep rahat olun ve pozitif dusunun, benim hamileligim biraz sikintili, kanamalarla basladi ... ama sukurler olsun guzel gidiyor biraz tansiyon sorunumuz ve karpal tunel sikintimiz var ama bunlar viz geliyor cunku mis kokulumuz geliyor :)...umutlar tekrar yeseriyor ve tatli ruyalar kura biliyorsun.

Hic umitlerinizi kaybetmeyin, mucadelenize devam, pes etmek yok lutfen...cunku ugrasan hekes kavusacak bebisine.
herkese bol selam ve sevgiler,

Canim tebrikler guzel haberlerin icin! :) rahat bir hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum.:)
Migde bulantisi icin zencefil yemelisin, taze olmasi gerek, benim cok az olmustu ve butun zencefil tukettim.
Birde mide yanikligi ve eksimesi icin rennie yerine Gaviscon kulan.
Insallah en kisa zamanda bulantilarin gider.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…