Cnm ne güzel bi haber bu tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşalla bu yola baş koyan tüm arkadaşlarada nasip etsin mevlam..Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
Cok sagol canim. Darisi butun isteyenlere insallah. Nasil bir ozlem oldugunu cok iyi bilirim. Daha bir kac ay once bir hayal idi benim icin. Rabbim yeterki ol desin..Cnm ne güzel bi haber bu tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşalla bu yola baş koyan tüm arkadaşlarada nasip etsin mevlam..
Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
Tebrikler arkadasim hangi merkezde yaptirdin.kacinci denemendi. Bende anne olmak istiyorum ama donasyon yapan merkezlerle ilgili korkularim olustu yasadiklarimdan sonra.Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
Cok sagol canim benim. Gercekten anlatilmaz bir duygu. Banada cogul gibi geldi. Henuz Kibrisa haber veremedim. Bakalim yarin ne diyecekler. Bana sadece iki embryo transfer edildi yani daha fazlasi munkun degil. Ne guzel sen keseleri gordun. O gunu sabirsizlikla beklicem bende :)Bitanem gozun aydin Tebrikler inan cok sma cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Madallah degerin coook guzel.bence kesinlikle cogul gebelik belki seninde ucuzdur.bende bugun doktora gittim ve iki kese gorduk.allah isteyen herkese bu mutlulugu yasamayi nadip etsin. Sevgilerimle
Cok sagol arkadasim. Darisi pesimizden gelenlere ve isteyen herkese olsun insallah. Ben HIT'de yaptirdim. Ilk denememdi.Tebrikler arkadasim hangi merkezde yaptirdin.kacinci denemendi. Bende anne olmak istiyorum ama donasyon yapan merkezlerle ilgili korkularim olustu yasadiklarimdan sonra.
Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
Bitanem gozun aydin Tebrikler inan cok sma cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Madallah degerin coook guzel.bence kesinlikle cogul gebelik belki seninde ucuzdur.bende bugun doktora gittim ve iki kese gorduk.allah isteyen herkese bu mutlulugu yasamayi nadip etsin. Sevgilerimle
Amin insallah canimm cok tesekkur ederim :)Canıımm çok sevindimm :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerlerin çok iyi maşallah bana da çoğul gibi geldi Allah gönlüne göre versin darısı arkadan gelen arkadaşlarımızın başına sevgiler :)
Ronycim gözün aydın canım ne güzel haberler okudum bu sabah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kendine ve bebişlerine iyi bak çok öpüyorum :)
canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Amin insallah canimm cok tesekkur ederim :)
Arkadaşlar bu aralar ilaclardan migdem cok kotu bulaniyor ve icmekte zorlaniyorum artik.migde bulantisi sizdede oldumu migdeyi nadil rahatlattiniz yazarsaniz sevinirim.cok kotu bir his bu bulantilar
Sagol canim darisi isteyen herkese insallah!canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Canım benim de bulantı, kusma, yanma, hazımsızlık ne ararsan var( doktorum yanma için Rennie bulantı için metpamid verdi. Rennie kullanıyorum ama metpamidin reçetesinde hamilelere önerilmiyor yazıyor onu kullanmaya korktum. Rennie ye de yeni başladım bakalım rahatlatırsa ne ala. Bir de tuzlu çubuk kraker bana iyi geldi ama bugün iyi gelen ertesi gün kusturuyor ne yapacağım bilemedim? İlk gün ekşi elma çok rahatlatmıştı, dün elmayı yedikten sonra içim dışıma çıktı kusmaktan. Çoklu gebeliklerde daha şiddetli olabiliyormuş malesef.
MUMMYTOBE MERHABA ARKADAŞIM,
NE ZAMANDIR SENDEN SES SOLUK ÇIKMAYINCA BEN VE ANATOLYA SENİ ÇOK MERAK ETTİK..
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR...
ÖZLETTİN KENDİNİ,SENDEN HABERLERİ BEKLİYORUZ...
SAĞLIK VE SEVGİYLE KAL...
Arkadaşlar bu aralar ilaclardan migdem cok kotu bulaniyor ve icmekte zorlaniyorum artik.migde bulantisi sizdede oldumu migdeyi nadil rahatlattiniz yazarsaniz sevinirim.cok kotu bir his bu bulantilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?