Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.. bizede nasip olur inşallah

çok güzel bir soru sormuşsunuz, cevabını bende çok merak ediyorum.. benim kıbrıstaki denememde 4 embriyo var dışında hiçbirşey söylemediler, rapor evrak vs hiçbişey göremedik. bana transfer edilen 4 embriyonunda kaliteli olduklarını hiç düşünmüyorum. kaliteli olanlar zaten tutunuyor,
burda paylaşan arkadaşların çoğunun sonucu pozitifti, culii, mia, rony, sevgimsin sizlerin kaç embriyosu olmuştu,kalitesi hakkında bilgi verdilermi??

Canim onerilerin ve guzel dileklerin icin cok tesekkurler zencefil ve gaviscon mutlaka deniycem.benimde daha keseler gorunmeden kanamam oldu ama allahtan kesildi.saglik sorunlarinin duzelmesine cok sevindim o kadar emek verip tamda kavuşmuş ken boylesi sikintilar yasamak insani üzüyor .masallah hepsini atlatmissin insallah hamileligini saglikla tamamlayip mis kokulu melegini kucagina alirsin.sevgilerimle

Merhaba canim bizim 16 yumurta toplandi ve bunlardan 12 si dollendi transfer edilen embriyo sayisi ise 3 esimde biraz kalitede sikinti oldugu icin 16 dan 3 tane iyi çıktı. Herhangi bir evrak almadik sadece sozlu olarak iyi kalitede oldugu söylendi. Zaten evrak verseler de bisey degismeyecekti sonuc acisindan.insallah herkes aradigi mutluluga kavuşur.

Canim bizede herhangi bir belge felan verilmedi. Arkadasiminda dedigi gibi verselerde birsey fark edecegini zannetmiyorum. Bizim 6 tane cok kaliteli embriyomuzun oldugunu soylediler. Ikisi transfer edildi. Geriye kalan 4 tane donduruldu. Bence onemli olan dogru ve guvenilir hastaneyi secmektir.

Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
Gozun aydin Sevgimsin insallah iyi bir hamileleik gecirirsin sagliklar bebislerini kucagina alirsin.

sevgimsin mrb. sen hamilesin sanırım. yumurtamı yoksa sperm donasonumu seninki ** ve hangi hastanede yaptırdın . cevaplarsa çok sevinirim.

Evet canim iki gun once hamile oldugumu ogrendim. Benimki yumurta donasyonu Magusa Tıp merkezinde Halil Ibrahim Tekin tarafindan yapildi.
Tekrardan tebrik ederim sevgimsin..magusa tıpta hitte yaptırdım deşsin hit ayrılmadımı ordan ben ayrıldı diye biliyorumda sana zahmet tam net bi adres yazarsan çok senirim cnm çünki bizde haftaya gidicez hitide görmek istiyoruz..

Canim HIT temmuz ayinda yer degistirdi ve suan Magusa Tıp merkezinde. Biz tedavimizi orda gorduk. Hastane Eşref Bitlis Caddesinde.

Aklıma bısey geldı yumurtalar tanımadığımız birinden alınacagına;kardeş ya da kardeş gıbı birisinden neden alınmıyor?daha mantıklı degıl mı?esının haberı olmıycak,kardesınle aranda,ne dersınız?

bizde başta öyle düşünmüştük ama biraz riskli bir durum hayat bu ne olacağını bilemeyiz ilerde onun için yabancı birinden olması sanki daha mantıklı gibi

Culiii,canm biraz geç oldu ama ,hamileliğini ç tebrik ediyorum.çok mutlu oldum.forma uzun zamandır giremedim.bebeklere bir süre yalnız baktım.o yüzden biraz uzak kaldım herşeyden.özelde mesajını gördüm tam cevap yaxıcaktım ki hamile olduğunu okudum.cinsiyetleride belli olmuş .bir prens ve prenses.yolu yarılamışsın cnm.bende kısmet olursa ikizlerime bir kardeş daha almaya gidicem..sevgiler canm güzel haberlerini hep almak dileğiyle

Umutcum meraba a kalite dört adet embriyo çok iyi..normal tüp bebekte a kalite iki tane bile bazen zor oluyor düşün benimde senin gibiydi aynen dört adet a kalite .üçüz gebelik oldu cnm.önemli olan rahim kalınlığı doğru zaman kaliteli embriyo hepsi bir bütün cnm

P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…