canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.. bizede nasip olur inşallahArkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
çok güzel bir soru sormuşsunuz, cevabını bende çok merak ediyorum.. benim kıbrıstaki denememde 4 embriyo var dışında hiçbirşey söylemediler, rapor evrak vs hiçbişey göremedik. bana transfer edilen 4 embriyonunda kaliteli olduklarını hiç düşünmüyorum. kaliteli olanlar zaten tutunuyor,Merhabalar bayanlar sizlere bisey sormak istiyorum. Donasyon yaptirdiginiz merkezlerden esinizin verdigi spermle ilgili veya olusan embriyonun kalitesiyle ilgili yaptiklari analiz sonuclarin., sozle cok iyi oldugunu soylemekten baska, laboratuar sonucunu evrak olarak alablilyormusunuz. Yani embiryo kalitesi iyi oldugu soyleniyor, ama gercekten iyi kalitedemi.
Merhaba arkadaslar,
Cok uzun zamandir girmemistim baya bir degisiklik olmus forum'da ve acemilik cekiyorum .
Sayfalarin hepsini okumadim ama baya bir canlanmis, guzel, guzel mujdeli haberler almisiz, ne guzel Rabbim butun bu yolda olanlari, dusunce asamasinda olanlarin yardimcisi olsun ve emeklerini bosa cikartmasin.
Hamile olan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum, insallah hersey yolunda gider ve sag selim bebislerimizi kucagimiza aliriz.
Bu yasadiklarimiz benim icin bir mucize, bunca yillar ugras, emegin sonucu guzel cennet kokulu meleklerimiz.
Yeni hamile olan arkadaslar hep rahat olun ve pozitif dusunun, benim hamileligim biraz sikintili, kanamalarla basladi ... ama sukurler olsun guzel gidiyor biraz tansiyon sorunumuz ve karpal tunel sikintimiz var ama bunlar viz geliyor cunku mis kokulumuz geliyor :)...umutlar tekrar yeseriyor ve tatli ruyalar kura biliyorsun.
Hic umitlerinizi kaybetmeyin, mucadelenize devam, pes etmek yok lutfen...cunku ugrasan hekes kavusacak bebisine.
herkese bol selam ve sevgiler,
çok güzel bir soru sormuşsunuz, cevabını bende çok merak ediyorum.. benim kıbrıstaki denememde 4 embriyo var dışında hiçbirşey söylemediler, rapor evrak vs hiçbişey göremedik. bana transfer edilen 4 embriyonunda kaliteli olduklarını hiç düşünmüyorum. kaliteli olanlar zaten tutunuyor,
burda paylaşan arkadaşların çoğunun sonucu pozitifti, culii, mia, rony, sevgimsin sizlerin kaç embriyosu olmuştu,kalitesi hakkında bilgi verdilermi??
Amin canim insallah cok tesekkur ederim. Dilerim rabbim sizlerede taddirir bu mutlulugu.canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.. bizede nasip olur inşallah
Canim bizede herhangi bir belge felan verilmedi. Arkadasiminda dedigi gibi verselerde birsey fark edecegini zannetmiyorum. Bizim 6 tane cok kaliteli embriyomuzun oldugunu soylediler. Ikisi transfer edildi. Geriye kalan 4 tane donduruldu. Bence onemli olan dogru ve guvenilir hastaneyi secmektir.çok güzel bir soru sormuşsunuz, cevabını bende çok merak ediyorum.. benim kıbrıstaki denememde 4 embriyo var dışında hiçbirşey söylemediler, rapor evrak vs hiçbişey göremedik. bana transfer edilen 4 embriyonunda kaliteli olduklarını hiç düşünmüyorum. kaliteli olanlar zaten tutunuyor,
burda paylaşan arkadaşların çoğunun sonucu pozitifti, culii, mia, rony, sevgimsin sizlerin kaç embriyosu olmuştu,kalitesi hakkında bilgi verdilermi??
Gozun aydin Sevgimsin insallah iyi bir hamileleik gecirirsin sagliklar bebislerini kucagina alirsin.Arkadaslar bugun cok mujdeli bir haber aldim mutluluktan ucuyorum cunku HAMILEYIM! Sukurler olsun! Rabbim isteyen butun arkadaslarima bu mutlulugu yasatir insallah. Sonuc 1466 cikti. Sizce ikizmidir?
Amin canim insallah. Darisi isteyen herkese insallah.Gozun aydin Sevgimsin insallah iyi bir hamileleik gecirirsin sagliklar bebislerini kucagina alirsin.
sevgimsin mrb. sen hamilesin sanırım. yumurtamı yoksa sperm donasonumu seninki ** ve hangi hastanede yaptırdın . cevaplarsa çok sevinirim.Canim bizede herhangi bir belge felan verilmedi. Arkadasiminda dedigi gibi verselerde birsey fark edecegini zannetmiyorum. Bizim 6 tane cok kaliteli embriyomuzun oldugunu soylediler. Ikisi transfer edildi. Geriye kalan 4 tane donduruldu. Bence onemli olan dogru ve guvenilir hastaneyi secmektir.
Evet canim iki gun once hamile oldugumu ogrendim. Benimki yumurta donasyonu Magusa Tıp merkezinde Halil Ibrahim Tekin tarafindan yapildi.sevgimsin mrb. sen hamilesin sanırım. yumurtamı yoksa sperm donasonumu seninki ** ve hangi hastanede yaptırdın . cevaplarsa çok sevinirim.
Tekrardan tebrik ederim sevgimsin..magusa tıpta hitte yaptırdım deşsin hit ayrılmadımı ordan ben ayrıldı diye biliyorumda sana zahmet tam net bi adres yazarsan çok senirim cnm çünki bizde haftaya gidicez hitide görmek istiyoruz..Evet canim iki gun once hamile oldugumu ogrendim. Benimki yumurta donasyonu Magusa Tıp merkezinde Halil Ibrahim Tekin tarafindan yapildi.
Canim HIT temmuz ayinda yer degistirdi ve suan Magusa Tıp merkezinde. Biz tedavimizi orda gorduk. Hastane Eşref Bitlis Caddesinde.Tekrardan tebrik ederim sevgimsin..magusa tıpta hitte yaptırdım deşsin hit ayrılmadımı ordan ben ayrıldı diye biliyorumda sana zahmet tam net bi adres yazarsan çok senirim cnm çünki bizde haftaya gidicez hitide görmek istiyoruz..
bizde başta öyle düşünmüştük ama biraz riskli bir durum hayat bu ne olacağını bilemeyiz ilerde onun için yabancı birinden olması sanki daha mantıklı gibiAklıma bısey geldı yumurtalar tanımadığımız birinden alınacagına;kardeş ya da kardeş gıbı birisinden neden alınmıyor?daha mantıklı degıl mı?esının haberı olmıycak,kardesınle aranda,ne dersınız?
Merhaba Helun,Kivva ve bu formda bululan anne olacak ve olma savasinda bulunan butun arkadaslara,helun forma uzun zamandir giremiyorum sayfa degismis sana yazmistim ama nasil yazdiysam cikmamis:))bebislerinin cift olmasina cok sevindim umarim sagliklada kucagina alirsin.Ben ispanya ya gittim fakat transfer gerceklesmedi.illk duydugumda hayal kirikli umutsuzluk bir suru kotu duygular hissettim simdi biraz toparlandim sayilir.ispanyaya gitmeden once rahim kalinligim 6mm di.ilac dozunu yukseltmislerdi afak ben yanlis kullanmisim yani kismen benim hatam.bu arada 12 yumurta donerden alindi 10 saglikliydi dollenme sonucu 7 emriyo olustu.5 gunluk embriyo yerlestirceklerdi 5 gun 4 tane A kalite emriyomuz kaldi tabi 4 embriyonun kalmasida moralimi bozdu ama bunada sukur diyoruz.yeni bir protokol hazirlandi adetle beraber basliycam bi aksilik cikmazsa 4 ekim transfer olcak.ben girmeyeli ne kadar guzel gelismeler olmus yeni arkadaslar ve guzel hamilelik haberleri hamile arkadaslara saglikli hamilelik gecirmelerini bizlerede bu muttlulugu yasamayi diliyorum.
PKızlar Merhaba. Hem çok istediğim hem de çok korktuğum başıma geldi. Irem ve firdevs hanımın ugurlu elleri sayesinde 3 embriyo nun üçü de tutmuş. Üçüz. Ikiz fikrine bile hazır değilim ben. Bir tanesi sonlandırılacsk. Ben tek olsun istiyorum. Aranızda bu işlemi yaptıran var mı? Hepsini kaybetmekten de korkuyorum. O kadar isterken şimdi son vermek zorunda olmak çok kötü. Size tavsiyem eğer rahim uygunsa tek embriyo alın en fazla iki. Çok zor bir karar asamasindayim yine lütfen destek olun. Çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?