Ada telkin mrraba.hamileliğini tebrik ediyorum.bende senin gibi malesef üçüz hamilelik oluşmuştu vesselam gerçektende firdevs hanımın elleri uğurludur..bilmiyorum şuan durumun nedir.ama ben görünce yazmak istedim.bana zor bir karar da olsa bebekketin hepsini rikse atmamak adına redüksüyon işlemi uygulandı.doktorun mutlaka bahsetmişdir bu işlemden sana.benim tavsiyem eğer başka bir hamilelik daha düşünmüyorsan yasin ve durumun uygunsa ikiz kalmaları.yine sormak istediğin bir sorun olursa yanıtlarım.kendine iyi bakkk

Merhaba Tress06,basta moralim cok bozulmusdu 4 embriyonun kalmasi ama A kalite olmasi biraz tesellisi.benim rahim kalinlasmamisti malesef umarim bu kez olur.senin ikizler ne kadar oldu.saglikla buyut bebislerini.

arkadaslar bant kullanan varsa kullanimi nasil?Hep ayni tarafa ve ayni yeremi olcak ?birde banyoda o bolge ovulabiliyormu?

arkadaslar bant kullanan varsa kullanimi nasil?Hep ayni tarafa ve ayni yeremi olcak ?birde banyoda o bolge ovulabiliyormu?

Merhaba umut'cugum.

Herhalde sen Clim
ara bant'larindan bahsediyorsun, canim ben her 48 saat'e bantlari degistiriyordum ve bir gun sag tarafima obur 2 gunde sol tarafima yapistiriyordum. Ayni yere yapma cunku alerji felan olabiliyor, kasinti yapmisti bende en sonlarinda. Bacak bolgesine onermiyorum ben , yumurtaliklarina yakin bir bolgeye yapistir.

Banyo yaparken hic sorun yok, ben ovuyordum bile unutuyordum bantlari...

Estrofem/ progynova dami aliyorsun ayni zamanda? kusuruma bakma hikayeni bilmiyorum ama herhalde hazirlik asamasindasin, insallah hersey istedigin gibi olur ve guzel haberler alirsin.
Simdiden asit folik de baslat baslatmadiysan.

Sana kolay gelsin ve hayirli transferler olsun!

Sevgiler

Evet canim iki gun once hamile oldugumu ogrendim. Benimki yumurta donasyonu Magusa Tıp merkezinde Halil Ibrahim Tekin tarafindan yapildi.
Peki yumurta donasyinu nasil oluyor ? Donoru nasil seciyorsun ? Donmus yumurtami yoksa genc bayan yumurtlama tedavisine mi basliyor ? Ve fiyati nedir ? Cok mu soru sordum :)

Evet canim tedavim pozitif Le sonuçlandi çok sukur suan 8 haftalikiz henûz cinsiyetleri belli degil canim:)icinemi doğdu yoksa:)inşallah diyelim.ikiz bakmak zordur evet ama ikisini birden buyutmuş olacaksin, kizlarin Kime benzemeye basladi? Biri esmer biri sarisindi kimbilir ne kadar tatlilardir.aa demek ikizlere kardeş istiyorsunuz belki bu seferde erkek olur. Rabbim gonlune gore versin canim seni çokk öpuyorum....:)

Merhaba Mummytobe,bende yumurta donasyonunu ispanyada yaptircam.aslinda bu ayin basinda transferim olmasi gerekiyordu fakat rahim kalinlasmadigi icin (yanlis ilac kullanmamdan kaynakli) tranferim 4 ekime ertelendi.Su an Meriestra 2 mg sabah aksam kullaniyorum ve 24 saat arayla degistirilen bantim var.banti hep ayni yonene takmami soylediler ben hem ayni yone hemde hep ayni yere kullandigimdan dedigin gibi derim cok tahris oldu bugun yerini degistirdim umarim yanlis yapmamisimdir bir daha ertelenmesini istemiyorum.yarin ilk isim dr aramak olcak.verdigin bilgi icin cok tesekur ederim ayrica.bana folik asit icin kullan dememdiler basliyimmi yani?rahim kalinlasmasi icin nar suyuna basladim ve ihlamimur ve yesil cay iciyorum ama caylari kimisi oneriyor kimiside onermiyor umarim dogru yapiyorumdur

Merhaba Umut, canım sen nerelerdesin ? Seni merak etmiştim. Haber vermene sevindim. İspanya ya gidip gelmişindir hamilesindir diye düşünüyordum. Transferinin gerçekleşmemesine üzüldüm. Ama olsun 4 tane 5. gün embriyon hazir. Bu da güzel bir haber. Bence az diye sakın üzülme bizim istediğimiz zaten bir yada bilemedin iki embriyo. Sanırım orada zaten Kıbrıs'taki gibi çok embr. koymuyorlar. A kalite olması da iyi. 4 ekime az kaldı. umarım canım iyi haberlerini alırız.

Arasıra foruma gir bizi habersiz bırakma.

Bu arada bende epeydir foruma giremedim. Çalışmaya başladım ve yorgun oluyorum. Bu gün baktım çok ilerlemiş. Kaldığım yerden okumaya başladım. Umarım herkes iyidir. Daha önceden çok güzel haberler almıştık . Umarım onların mutlulukları artmış ve yeni anneler eklenmiş olsun.

Benim bebeklerimin birinin cinsiyetini hala öğrenemedik. Çok da acele etmiyorum. Ekimin ilk haftası ayrıntılı ultrason yaptırıcam artık sanırım o zaman öğrenirim. Biri için kız demişlerdi.

Çok güzel hisler umarım herkes yaşar bu duyguyu canım.

Canım bendede kalınlaşmama sorunu vardı. Transferde 7-7bucuk civarıydı. Ben transferden üç ay önce platese başlamiştım. Rahim ve alt karın kaslarım güçlensin diye. Birde günde ortalama 4-5 kilometre yürüyüş yapmıştım. Son dönemde de rahatlamak ve rahim kanlanmasını artırmak için 4 seans fizyo terapi almıştım.

Sen merak etme. Geçen ay ilaçları yanlış kullandığın için ince kalmıştır. Şimdi umarım artmaya devam ediyordur. Benim gittiğim merkezde rahim kalınlığı 3 olan birinin bile hamile kaldığını söylemişlerdi.

Gidene kadar bol bol açık havada yürüyüş yap canım.

Peki yumurta donasyinu nasil oluyor ? Donoru nasil seciyorsun ? Donmus yumurtami yoksa genc bayan yumurtlama tedavisine mi basliyor ? Ve fiyati nedir ? Cok mu soru sordum :)
Sen kendin donorde olmasini istedigin ozellikleri soyluyorsun ve onlar ona gore donor seciyorlar. Senin donoru gorme imkanin yok. Donor transfere yakin zamanda yumurtlama tedavisi goruyor. Yani donmuslarla yapilmiyor. Fiyat 5000 euro. Buna ulasim ve konaklama dahil degildir. Bu sayfayi bastan sonuna kadar okumani tavsiye ederim. Eminim kafandaki butun sorularin cevaplarini bulacaksindir. Allah yardimcin olsun canim. Insallah sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz.

Canim ilaca basladiktan sonra hic rahim kalinligini olcturmeni istemedilermi? Bende mesela ilaca basladiktan bir hafta sonra bunu yaptirmami istediler. Sonuca gore ilaclarda degisiklik yapiyorlar.

Heluncugum bende seni merak ediyordum dondugumden bu yana seni goremedim.bebisler ne kadar oldu simdi hamilelik nasil gidiyor aserme varmi?saglikli olsunlarda cinsiyet cok onemli degil oyle degilmi canim.Evet 4 ekime az kaldi ama ben cok tedirginim ya rahim istenilen kalinliga gelmezse diye bu kezde bant verdiler onda biraz problem yasiyorum.Umarim bu kez bi aksilik cikmazda donasyon gerceklesir ve bende bebislerime kavusurum.Ben gidene kadar nete girmeye calisiyorum donustede gelismelerden haberdar edeim.sende gelismeleri bize aktar canim. bir kizimiz var bakalim digerinin cinsiyeti ne haber bekliyoruz senden.

Canim ilaca basladiktan sonra hic rahim kalinligini olcturmeni istemedilermi? Bende mesela ilaca basladiktan bir hafta sonra bunu yaptirmami istediler. Sonuca gore ilaclarda degisiklik yapiyorlar.
bu ayin 13 de ilaca basladim ayin 29 na ultrason verdiler.ilkinde 2 defa rahim kalinligini olcturmusleri. fakat ilkinde bant yoktu sadece miestra iciyordum.ayin 29 da ne olcak bakalim cok merak ediyorum.

Arkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)

Arkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)
geçmiş olsun sevgimsin çok şükür bebişler iyi.istirhat canım ya bu veletler çokkk kiymetli

Çok geçmiş olsun canım ( güzelce dinlen. Allah kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler ikiz bebişlerine :))

Çok geçmiş olsun canım ( güzelce dinlen. Allah kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler ikiz bebişlerine :))
Cok sagol canim benim. Kanamalarim cok hafif devam ediyor ama kafaya takmamaya calisiyorum. Allah'in izniyle birsey olmaz InsAllah. Ben elimden geleni yapiyorum. :)
Sen nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…