Merhaba Umut'cum,

Canim, hayirlisi onemli degil ...gec olsunda guc olmasin hem tam hazirlanmis olursun.
meriestra aynen estrofem gibi sen onlar ne dediyse devam et, ben estrofemi 15 haftaya kadar devam ettim cunki birde durmamak gerekiyor her hafta bir hap dusurdum.
Bantlarini bir seferinde sag tarafina, obur seferinde sol tarafina yap en dogrusu oyle....
canim transferine baslamadan once folik asite baslaya bilirsin zarari olmaz.
Gelelil rahim kalinligina, benim rahim 6.9 idi her zaman iyi olan kalinlik bu seferinde yumurta/embryo yeti biraz dusuktu ama rahim iyi durumdaydi , ben 5 seans'da fizyoterapi aldim kan dolasimi icin...nar suyunu bilmiyorum ama yesil cay iyi gelir ve bol su, meyve ve yesil yaprakli sebze yemelisin ( mesela brocoli, lahanalar beyaz yesil kirmizi) ...birde stres faktoru cok onemli rahat ol, Ispanyaya gittiginde tatile gidiyormusun gibi yap, Barcelona dami yoksa Madrid'de mi merkez? oralarda cok guzel yerler var gezmek icin, hemde gittigin an'da havalar halen cok guzel olacak, benim icinde bir kac'tane tapas yersin:)

Hamile kaldiginda caya kahveye dikkat et, dekafein cay kahve ic ve bitki caylarindan uzak dur canim cunku tam olarak iclerinde ne oldugunu bilmiyoruz.

Icini rahat tut, hersey guzel olacak bu sefer bak hemde baya bir embryolarin varmis :), unutma canim bir tek saglam yumurta veya embryo gerekiyor... ben eminim buralarda senin guzel haberlerini okuyacagim.

Hemde gitme gunun tam bayrama denk geliyor, kutsal bir gun, hemde sana 4 sayisinin anlaminin ne oldugunu soylersek ( tamamlanmak, gerceklesmek anlamina geliyor :), goreceksin hersey iyi olacak.

Ben seni optum ve guzel haberlerini okuyacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum

Kendine iyi bak ve davran

Sevgiler

Buena suerte

Arkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)

Gecmis olsun canim!

ben seni cok iui anliyorum bende yasadim bu korkulu anlari...hemde 3 defa! ama hep guzel haberler aldik ve o kanamalarin nedenini anlayamadik, ancak birisi 3.cu bebegimin dusmesi idi, ne kadarda zor olsa icini ferah tutmaya calis,,,, bak 2 bebisin seninle, konus onlara canim ve insallah her sey guzel gidecek.

Kendine ve bebislerini iyi bak

Sevgiler

kızlar doktor mürüdeyi bilen varmı buraya yada özelime yazın lütfen

Merhaba Tuana,

Ben bilmiyorum, kendim Halil Ibrahim Tekinde yaptirdim hemde ancak onunla bir sene once gorustuk, iletisim iyi oldu bana guvence verdi, dobra dobur olusu felan baska yerlerle gorusmeden ona kararvermistik.
bence canim en iyisi istedigin doktorlarla gorus ve hangisi icine sinerse onla yaptir islemini. Bence bunlar kisisel bir gorus, mesela benim begendigim doktoru sen begenmezsin...bunlar tamamen kisisel beklenti ve hislere bagli.
Unutmaki bu islemlere bir suru para ve kendi saglik, sihhat ve zamanimizdan ve tabiikide umutlarimizdan veriyoruz... dolayisisyla kafandaki sorulari sor ve cevaplamalari gerek...doktor seni yatistirmaya calisip, sorularini yanitsiz birakiyorsa kac oradan!

Insallah dogru olan doktorunu bulur ve islemlerini yaptirirsin.

Sana bol sanslar!

Arkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)
Cnm arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmucak ve san bebişlerini alıcaksın kucagına..benimde kızımda olmuştu olmuştu hemde 3 defa falan geçirdim kanama ama bak şimdi kızım 10 yaşında:)ilk 3ay çok önemli bol bol dinlen allahın izniyle gelirler dünyaya..

Cok sagol canim. Insan ister istemez cok korkuyor tabi ama onlari gordukten sonra icim rahatladi ve ikisininde benimle kalacagini ümit ediyorum. Dedigin gibi hep konusuyorum onlarla. :)

Cok sagol canim. Suan bol bol dinleniyorum zaten. Cogu kadinlardan duyuyorum bunu. Doktorumda dedi kadinlarin 40% da bu durum oluyor ve sebebi bulunamiyor diye. Hakkimizda hayirlisi.

Bu arada seninde tedavin hayirli ugurlu olsun. Insallah kizina kardes yada kardesler gelir. :)

Amin cnm çok sğl inşallah..

Canim okuyunca cok duygulandim gozumden istem disi yaslar geldi (cok hassaslastim son zamanlarda) ilk defa kendimi hamilelige yakin hissettim yazdiklarin okadar iyi geldiki bi nevi psikolojik terapi gibi:) icimdeki ya olmazsa korkusunu bi turlu atamiyorum biliyorum burdaki bi cok arkadas bu duyguyu yasiyordur.keske stres denen sey olmasaydida bu sureci rahat gecirebilseydik.ben Alicante (IVF) yaptiriyorum gecen gittigimizde iki hafta kaldik ve yemek problemim oldu damak tadima pek uymadigi icin surekli balikda yenilmiyor :) sendemi Ispanya da yaptirdin?biraz deneyimlerini paylasirsan cok sevinirim.Tekrar tesekur ediyorum verdigin moral icin ve bende seni opüyorum canim

cok gecmis olsun canim,kanamanin kesilmesi iyi olmus hem ikiz haberide dopink olmustur sana. rahat ol onlar annelerini birakmiycaklardir

cok gecmis olsun canim,kanamanin kesilmesi iyi olmus hem ikiz haberide dopink olmustur sana. rahat ol onlar annelerini birakmiycaklardir
Cok sagol canim. Malesef kanamam cok hafif bir sekilde devam ediyor. Cok korkuyorum ama insallah dedigin gibi beni birakmazlar

Haydi Mucize arkadas hayirli tedaviler olsun!
Sen en zorunu yapmissin, doktorunu bulup baslamak ondan sonra hersey siralanip geliyor :)
Goreceksin guzel haberler alacaksin! ve cifter bebislerin gelecek!

Saglicakla kal!

Cok sagol canim. Insan ister istemez cok korkuyor tabi ama onlari gordukten sonra icim rahatladi ve ikisininde benimle kalacagini ümit ediyorum. Dedigin gibi hep konusuyorum onlarla. :)

dedigin gibi ister istemez birde yogun kanama ise ama yinede Allaha guven bebislerine guven onlar bizlere simsiki tutunuyorlar....konus, konus onlarla onemli konusmak.

Birde haberin olsun kanaman oldugu an kolay kolay vucut atamiyor benim kisi kahverengi olarak 14. haftaya kadar devam etmisti.

hayydi icini ferah tut! sag selim hepimiz kucaklarimiza alacagiz bebislerimizi.

Sevgi ile kal!

Merhaba umutcugum,

Normal hassaslasman oyle bir zor donemlerden geciyoruz, aile, cevre baskisi birde kendimizin yapmis oldugumuz baskilar kolay degil ama bizler hep mucadeleci, savasci anneleriz ve basaracagiz...
bak onemli olan sey inanmak, canim..sen inanmaz san olamz bu isler, pozitif dusuneceksinki pozitifleri cekesin....ben ilk tup bebegimde kendi yumurtalarimla doktorum pek inanmayarak konusuyordu ben kendisine kizmistim...vede olmadi!

senin kendini yakin hissetmen icin menmun kaldim, o olmayacak korkusunu icine getirme...hep onu getirirsen olmaz! olumlu dusun konus kendine bunlar cok onemli...

Stres hep var ve olur ama bizim elimizde onu hafifletmek, cunku butun kontrolu ona verirsek bizi paralize eder...saglikli yasamayi ve dusunmemizi etkiler....

Uzuldum canim ispanyol yemeklerinin damagina uymadigindan dolayi, onlarda bol sebze felan yiyorlar, balik yiyebilirsin ama dedigin gibi her gun olmaz...bir secenekde apart otel tutmaniz kendin yaparsin yemeklerini pazardan alis veris yapip.:)

Benim tedavim Kibris'da oldu canim, bir sayfa once yazmistim Tuana'ya...

Benim cok ispanyol arkadaslarim var, alicante tam deniz kenari, bol bol yuruyus yap, deniz havasinin negatif ionlari vucutu detox yapar, hem de tarihi bir yer yanilmiyorsam Alicante bol bol gezin. tedavi icin degil tatil icin gittigini dusun :))

Canim hep moral yuksek ve olacak bu sefer cift bebisleriniz geliyor! :)

kendine iyi davran

sevgiler ve bol sans lar giremezsem!

Haydi Mucize arkadas hayirli tedaviler olsun!
Sen en zorunu yapmissin, doktorunu bulup baslamak ondan sonra hersey siralanip geliyor :)
Goreceksin guzel haberler alacaksin! ve cifter bebislerin gelecek!

Saglicakla kal!
Tşk ederim arkadaşım inşallah herşey yolunda gider bebişlerimizi alıp geliriz tek dilegim sizlerinde bebişlerinizi sag salım kucaklarınıza almanız..cnm bu gün adet oldum 5.günü dogum kontrol hapı kullanmaya başlıcam sonrada 20.günüde bi ignem var göbekten neden dogum kontrol hapı diye sordugumda donörle adetlerinizi ayarlıycaz dediler bilmiyorum süreç dogrumu gidiyor..arkadaşım okudugum kadarıyla sen bu işte baya bi bilgilisin senin ilk başlama sürecin nasıl geçmişti kısaca anlatırmısın...

Canim tebrikler allah ikizlerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.ve cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz ama olsada cok canini sikma dinlen ve doktoruna sorup pruluton igne yaptir 1 -2saat icinde kesiyor kanamayi bendede3 kez oldu ve hic sorun olmadi insallah seninde oyle olacak ve sorunsuz devam edeceksin hamileligine

Desteklerin icin cok sagol canim. Moralim cok kotu. Bugun kahverengi kanamam yogun kirmizi kanamaya dönüstü. Doktorum bir kac gün bekleyip ne olacagini görelim dedi. Hersey olabilir dedi. Rabbim yavrularimizi bize bagislar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…