- 29 Mart 2014
- 145
- 187
- 63
çok geçmiş olsun canımArkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)
Sagol canim. Dedigin gibi cok kiymetliler bizim icin ve elimden geleni yapiyorum onlar icin.geçmiş olsun sevgimsin çok şükür bebişler iyi.istirhat canım ya bu veletler çokkk kiymetli
Cok sagol canim.çok geçmiş olsun canım
Merhaba Mummytobe,bende yumurta donasyonunu ispanyada yaptircam.aslinda bu ayin basinda transferim olmasi gerekiyordu fakat rahim kalinlasmadigi icin (yanlis ilac kullanmamdan kaynakli) tranferim 4 ekime ertelendi.Su an Meriestra 2 mg sabah aksam kullaniyorum ve 24 saat arayla degistirilen bantim var.banti hep ayni yonene takmami soylediler ben hem ayni yone hemde hep ayni yere kullandigimdan dedigin gibi derim cok tahris oldu bugun yerini degistirdim umarim yanlis yapmamisimdir bir daha ertelenmesini istemiyorum.yarin ilk isim dr aramak olcak.verdigin bilgi icin cok tesekur ederim ayrica.bana folik asit icin kullan dememdiler basliyimmi yani?rahim kalinlasmasi icin nar suyuna basladim ve ihlamimur ve yesil cay iciyorum ama caylari kimisi oneriyor kimiside onermiyor umarim dogru yapiyorumdur
Arkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)
kızlar doktor mürüdeyi bilen varmı buraya yada özelime yazın lütfen
Cnm arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmucak ve san bebişlerini alıcaksın kucagına..benimde kızımda olmuştu olmuştu hemde 3 defa falan geçirdim kanama ama bak şimdi kızım 10 yaşında:)ilk 3ay çok önemli bol bol dinlen allahın izniyle gelirler dünyaya..Arkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)
Cok sagol canim. Insan ister istemez cok korkuyor tabi ama onlari gordukten sonra icim rahatladi ve ikisininde benimle kalacagini ümit ediyorum. Dedigin gibi hep konusuyorum onlarla. :)Gecmis olsun canim!
ben seni cok iui anliyorum bende yasadim bu korkulu anlari...hemde 3 defa! ama hep guzel haberler aldik ve o kanamalarin nedenini anlayamadik, ancak birisi 3.cu bebegimin dusmesi idi, ne kadarda zor olsa icini ferah tutmaya calis,,,, bak 2 bebisin seninle, konus onlara canim ve insallah her sey guzel gidecek.
Kendine ve bebislerini iyi bak
Sevgiler
Cok sagol canim. Suan bol bol dinleniyorum zaten. Cogu kadinlardan duyuyorum bunu. Doktorumda dedi kadinlarin 40% da bu durum oluyor ve sebebi bulunamiyor diye. Hakkimizda hayirlisi.Cnm arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmucak ve san bebişlerini alıcaksın kucagına..benimde kızımda olmuştu olmuştu hemde 3 defa falan geçirdim kanama ama bak şimdi kızım 10 yaşında:)ilk 3ay çok önemli bol bol dinlen allahın izniyle gelirler dünyaya..
Amin cnm çok sğl inşallah..Cok sagol canim. Suan bol bol dinleniyorum zaten. Cogu kadinlardan duyuyorum bunu. Doktorumda dedi kadinlarin 40% da bu durum oluyor ve sebebi bulunamiyor diye. Hakkimizda hayirlisi.
Bu arada seninde tedavin hayirli ugurlu olsun. Insallah kizina kardes yada kardesler gelir. :)
Canim okuyunca cok duygulandim gozumden istem disi yaslar geldi (cok hassaslastim son zamanlarda) ilk defa kendimi hamilelige yakin hissettim yazdiklarin okadar iyi geldiki bi nevi psikolojik terapi gibi:) icimdeki ya olmazsa korkusunu bi turlu atamiyorum biliyorum burdaki bi cok arkadas bu duyguyu yasiyordur.keske stres denen sey olmasaydida bu sureci rahat gecirebilseydik.ben Alicante (IVF) yaptiriyorum gecen gittigimizde iki hafta kaldik ve yemek problemim oldu damak tadima pek uymadigi icin surekli balikda yenilmiyor :) sendemi Ispanya da yaptirdin?biraz deneyimlerini paylasirsan cok sevinirim.Tekrar tesekur ediyorum verdigin moral icin ve bende seni opüyorum canimMerhaba Umut'cum,
Canim, hayirlisi onemli degil ...gec olsunda guc olmasin hem tam hazirlanmis olursun.
meriestra aynen estrofem gibi sen onlar ne dediyse devam et, ben estrofemi 15 haftaya kadar devam ettim cunki birde durmamak gerekiyor her hafta bir hap dusurdum.
Bantlarini bir seferinde sag tarafina, obur seferinde sol tarafina yap en dogrusu oyle....
canim transferine baslamadan once folik asite baslaya bilirsin zarari olmaz.
Gelelil rahim kalinligina, benim rahim 6.9 idi her zaman iyi olan kalinlik bu seferinde yumurta/embryo yeti biraz dusuktu ama rahim iyi durumdaydi , ben 5 seans'da fizyoterapi aldim kan dolasimi icin...nar suyunu bilmiyorum ama yesil cay iyi gelir ve bol su, meyve ve yesil yaprakli sebze yemelisin ( mesela brocoli, lahanalar beyaz yesil kirmizi) ...birde stres faktoru cok onemli rahat ol, Ispanyaya gittiginde tatile gidiyormusun gibi yap, Barcelona dami yoksa Madrid'de mi merkez? oralarda cok guzel yerler var gezmek icin, hemde gittigin an'da havalar halen cok guzel olacak, benim icinde bir kac'tane tapas yersin:)
Hamile kaldiginda caya kahveye dikkat et, dekafein cay kahve ic ve bitki caylarindan uzak dur canim cunku tam olarak iclerinde ne oldugunu bilmiyoruz.
Icini rahat tut, hersey guzel olacak bu sefer bak hemde baya bir embryolarin varmis :), unutma canim bir tek saglam yumurta veya embryo gerekiyor... ben eminim buralarda senin guzel haberlerini okuyacagim.
Hemde gitme gunun tam bayrama denk geliyor, kutsal bir gun, hemde sana 4 sayisinin anlaminin ne oldugunu soylersek ( tamamlanmak, gerceklesmek anlamina geliyor :), goreceksin hersey iyi olacak.
Ben seni optum ve guzel haberlerini okuyacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum
Kendine iyi bak ve davran
Sevgiler
Buena suerte
cok gecmis olsun canim,kanamanin kesilmesi iyi olmus hem ikiz haberide dopink olmustur sana. rahat ol onlar annelerini birakmiycaklardirArkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)
Cok sagol canim. Malesef kanamam cok hafif bir sekilde devam ediyor. Cok korkuyorum ama insallah dedigin gibi beni birakmazlarcok gecmis olsun canim,kanamanin kesilmesi iyi olmus hem ikiz haberide dopink olmustur sana. rahat ol onlar annelerini birakmiycaklardir
Herkese hayırlı saglıklı günler diliyorum kızlarr.biz dün kıbrıstaydık gece döndük görüşmelerimizi tamamladık vee firdevs hnmda başladık tedevimize inşallah allahım herkekesin yüzünü kara çıkarmasın bu yolda..
Cok sagol canim. Insan ister istemez cok korkuyor tabi ama onlari gordukten sonra icim rahatladi ve ikisininde benimle kalacagini ümit ediyorum. Dedigin gibi hep konusuyorum onlarla. :)
Canim okuyunca cok duygulandim gozumden istem disi yaslar geldi (cok hassaslastim son zamanlarda) ilk defa kendimi hamilelige yakin hissettim yazdiklarin okadar iyi geldiki bi nevi psikolojik terapi gibi:) icimdeki ya olmazsa korkusunu bi turlu atamiyorum biliyorum burdaki bi cok arkadas bu duyguyu yasiyordur.keske stres denen sey olmasaydida bu sureci rahat gecirebilseydik.ben Alicante (IVF) yaptiriyorum gecen gittigimizde iki hafta kaldik ve yemek problemim oldu damak tadima pek uymadigi icin surekli balikda yenilmiyor :) sendemi Ispanya da yaptirdin?biraz deneyimlerini paylasirsan cok sevinirim.Tekrar tesekur ediyorum verdigin moral icin ve bende seni opüyorum canim
Tşk ederim arkadaşım inşallah herşey yolunda gider bebişlerimizi alıp geliriz tek dilegim sizlerinde bebişlerinizi sag salım kucaklarınıza almanız..cnm bu gün adet oldum 5.günü dogum kontrol hapı kullanmaya başlıcam sonrada 20.günüde bi ignem var göbekten neden dogum kontrol hapı diye sordugumda donörle adetlerinizi ayarlıycaz dediler bilmiyorum süreç dogrumu gidiyor..arkadaşım okudugum kadarıyla sen bu işte baya bi bilgilisin senin ilk başlama sürecin nasıl geçmişti kısaca anlatırmısın...Haydi Mucize arkadas hayirli tedaviler olsun!
Sen en zorunu yapmissin, doktorunu bulup baslamak ondan sonra hersey siralanip geliyor :)
Goreceksin guzel haberler alacaksin! ve cifter bebislerin gelecek!
Saglicakla kal!
Arkadaslar dun aksam cok korkulu saatler yasadik. Kanamalarim vardi. Bugun ultrasona aldilar ve cok sukur hersey yolunda. Bu aradada iki kese oldugunu gorduk ve cok mutlu olduk. Bu hafta calismak yok istirat verdiler. :)
Desteklerin icin cok sagol canim. Moralim cok kotu. Bugun kahverengi kanamam yogun kirmizi kanamaya dönüstü. Doktorum bir kac gün bekleyip ne olacagini görelim dedi. Hersey olabilir dedi. Rabbim yavrularimizi bize bagislar insallahdedigin gibi ister istemez birde yogun kanama ise ama yinede Allaha guven bebislerine guven onlar bizlere simsiki tutunuyorlar....konus, konus onlarla onemli konusmak.
Birde haberin olsun kanaman oldugu an kolay kolay vucut atamiyor benim kisi kahverengi olarak 14. haftaya kadar devam etmisti.
hayydi icini ferah tut! sag selim hepimiz kucaklarimiza alacagiz bebislerimizi.
Sevgi ile kal!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?