Sagol canim ama malesef kanamam cok yogunlasti. Cok korkuyorum ama malesef dua etmekten baska carem yok. Rabbim yavrularimi bana bagislar insallah
Bahsettigin igne burda malesef kullanilmiyor.

Sagol canim ama malesef kanamam cok yogunlasti. Cok korkuyorum ama malesef dua etmekten baska carem yok. Rabbim yavrularimi bana bagislar insallah
Bahsettigin igne burda malesef kullanilmiyor.
ne demek kullanılmıyor yaa sonuçta tüp bebek yaptırmışsın ordaki dr lar(nerde olduğunu bilmiyorum kusura bakma)bişeyler yapmalı yani,türkiyede değilmisin?

Bahseturda malesef kullanilmiyor.
Bence doktorunla konus kanamayi durduran bir ilac mutlaka vardir belki ismi farkli olabilir ama mutlaka vardir.ayrica koraspirin iciyorsan onu hemen birak ve mumkun oldugunca yatip dinlenmeye calis canim .sevgilerimle

ne demek kullanılmıyor yaa sonuçta tüp bebek yaptırmışsın ordaki dr lar(nerde olduğunu bilmiyorum kusura bakma)bişeyler yapmalı yani,türkiyede değilmisin?
Canim malesef burda saglik sistemi cok farkli. Biz Hollandada kaliyoruz. Sükür kanamam azaldi ama halen devam ediyor. Bütün gün yatiyorum. Elimden baska bir sey gelmiyor malesef. Yavrularimi Allahima emanet ettim. Insallah halen benimledirler.

Bence doktorunla konus kanamayi durduran bir ilac mutlaka vardir belki ismi farkli olabilir ama mutlaka vardir.ayrica koraspirin iciyorsan onu hemen birak ve mumkun oldugunca yatip dinlenmeye calis canim .sevgilerimle
Sordum canim ama yok oyle bir sey dediler. Coraspirini hemen kestim zaten. Yatmaktan baska bir sey yapmiyorum canim. Allah hakkimizda hayirlisini versin artik napalim. Carsamba tekrar ultrasona alacaklar. Dua ediyorum insallah bir sey olmamistir.

Sen bana cok yiy geldin canim .insallah guzel haberi burda paylasmak nasip olur tabi senin ve bu yolda emek veren butun arkadaslarin haberinide almayi.opüyorum seni

Cok sagol canim. Malesef kanamam cok hafif bir sekilde devam ediyor. Cok korkuyorum ama insallah dedigin gibi beni birakmazlar
Cok sagol canim. Malesef kanamam cok hafif bir sekilde devam ediyor. Cok korkuyorum ama insallah dedigin gibi beni birakmazlar
Canim sakin inancini kaybetme inan sen onlari dunyaya getireceksin, su an sadece seni biraz uzuyorlar okadar.burda bir cok arkadas senin gibi kanamalar yasamislar sonunda hepsi bu mucadeleyi kazandi yeterki pes etme onlar seninle.soylemesi kolay diyebilirsin ama pozitif dusunup bu mucadeleyi kazanmanlisin canim.kalbim ve dualarim seninle

Merhaba arkadaşlar

Salı günü doğum yaptım kizlarim erken geldi eskilerden kimler var bilmiyorum geriye dönük okuyamadim zor bir hamilelik geçirdim giremedim haber vermek istedim kizlarim suan kuvezde birisinin nefes sorunu var dua edin arkadaşlar Rabbim bize bağışlasin bebek lerimizi

hoş gelmişler kızların canım inşaAllah nefes sorunu olanın da nefes alımı düzelir bir an önce evlerine gelirler.güle güle büyüt canım

Gözün aydin arkadasim. Allah kizlarini sana bagislar ve insallah saglik durumlari en kisa surede düzelir. Allah anali babali büyütmeyi nasip eder insallah.

gözünaydın canım, güle güle sağlıkla büyüt inş.

merhaba senyoksunya tebrikler
allahim anali babali büyütsün cnm.
bende ikiz dogum yaptim.sorun olursa yaz burdan yada özelden cevapalrim .
zor hamilelik derken biraz bahsedermisin? sekerinmi oldu?? vs
erkenmi dogum yaptin? nefes sorunu derken? ciger gelistirici igne yapilmadimi? kücükmü dogdular. ?
tekrar yazismak üzere
sevgiler.tekrar gözünüzaydin cnm ..

Cnm gözün aydın inşallah küvezde olan bebeklemiz düzelecek..allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah..

Merhaba larax tesekkur ederim zor hamilelik dedim hep yattim 8 ay boyunca so zamanarda zayifladim cok karaciger değerler im yükseldi çok vs bir çok sorun yaşadım çok şükür bugüne Bebeklerim iyiye gidiyor allahın izniyle ciger geliştirici iğne yapıldı 31 hafta sonunda bende 33 haftada doğum yaptım küçük doğan kızımın bir sorunu olmadı 1900 doğdu diğer kızım nefes sorunu halen devam çok şükür fark var insalkah en kisa surede oda iyi olacak oda 2200 doğdu çok teşekkürler sormak istediğim birsey olduğunda yazarım
iyi geceler

Siteye yeni dün girdim degismis yine..)))

duam size gitsin insallah tez zamanda iyileseceklerdir..
senyoksunya öncelikle sag salim kucagina almissin önemli olan bu cnm.kocaman büyük aile oldunuz..cok gecmis olsun ,acil sifalar dilerim..gecer bu günlerde tatli bir ani kalacaktir.teskilatli-donanimli bir klinikte sorun olmaz korkma derim..hangi sehirdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan hastaneler cook güzel..bebek üniteside güzeldir..ben yurtdisinda oldugum icin burda hastane yatis vs cook detaylidir..
ferah tut yüregini..bebeklerin kac gün kalacaklar? süt verecekmesin? bence ve ihmal etme anne sütü cook faydalidir..kendi düsüncem..
bebeklerin cokda kücük degil masallah 33 haftalik ancak kilolari ..sen iyi olki bakabilesin cnm..
dua ediyorum adiniza..allahim kisa sürede insallah toparlanir ve evinize gidersiniz.
tekrardan tebrikler..her zaman yazabilirsin..
basak burcu bebislerinide.. hosgelmisler dünyaya diyorum.
sevgilerimle lara .

canim benim, ben varim eskilerden. gözün aydin. nefes sorununu takma canim, erken dogumlarda normal oluyor. bizimkilerde öyleydi. ve düzeldi. sabirli olucan canim. Allah sabirini da veriyor. Allah evlatlarini hayirli sekilde büyütmek nasip etsin. kac haftalikken geldiler veya aldilar bebislerini?

canim benim simdi gördüm..33. hafta süper. hic kafana takma. düzelir. kilolarida masallah cok iyi. benimkiler düsün biri 1400 gr civari digeri 1600 gram civariydi. toparlandilar kisa zamanda. fazla da küvezde kalmazlar canim. önemlisi onlari sag salim dogurman, Allah sifasini vericek insallah

Selam arkadaşlar, size bir sorum olacak. Acil olarak görüşlerinizi bekliyorum. Yum. donas. yaptıracağım, Firdevs hanım histereskopi yapalım rahmi canlandıralım dedi ama bir iki gün içinde yaptırmalıyım yoksa gelecek ay tedavi planım var sonraya ertelemek istemiyorum. İlk denemem herşey iyi görünmesine rağmen olumsuz oldu.

Sizce histereskopi gerekli mi, tedavi öncesi yaptırıp da başaran oldu mu? Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…