canim benim simdi gördüm..33. hafta süper. hic kafana takma. düzelir. kilolarida masallah cok iyi. benimkiler düsün biri 1400 gr civari digeri 1600 gram civariydi. toparlandilar kisa zamanda. fazla da küvezde kalmazlar canim. önemlisi onlari sag salim dogurman, Allah sifasini vericek insallah
Siteye yeni dün girdim degismis yine..)))
duam size gitsin insallah tez zamanda iyileseceklerdir..
senyoksunya öncelikle sag salim kucagina almissin önemli olan bu cnm.kocaman büyük aile oldunuz..cok gecmis olsun ,acil sifalar dilerim..gecer bu günlerde tatli bir ani kalacaktir.teskilatli-donanimli bir klinikte sorun olmaz korkma derim..hangi sehirdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan hastaneler cook güzel..bebek üniteside güzeldir..ben yurtdisinda oldugum icin burda hastane yatis vs cook detaylidir..
ferah tut yüregini..bebeklerin kac gün kalacaklar? süt verecekmesin? bence ve ihmal etme anne sütü cook faydalidir..kendi düsüncem..
bebeklerin cokda kücük degil masallah 33 haftalik ancak kilolari ..sen iyi olki bakabilesin cnm..
dua ediyorum adiniza..allahim kisa sürede insallah toparlanir ve evinize gidersiniz.
tekrardan tebrikler..her zaman yazabilirsin..
basak burcu bebislerinide.. hosgelmisler dünyaya diyorum.
sevgilerimle lara .
Yok yok kimsecikler yok bizdeki kısmet işte:)) vardır tabi tedavi gören yada başlamak isteyen ama işte buraya pek ugramıyorlar.geriye dönük okudunda ne güzelmiş herkes birbirinden bişeyler ögreniyor yardımcı oluyor şimdi yok nedense hayırlısı diyelim cnm..senin konuya gelince bende yaptırdım histereskopi ama biz kendimiz istedik dr burda tryde bende zaten rezerve azlıgı oldundan olmadı bende yeni başladım tedaviye firdevs hnm,da benimde ilk denemem hakkımızda hayırlısı cnmArtık site pek hareketli değil sanırım. Soruma cevap verecek yok mu
Ay canim benim, cok duygulandim...........hayirli olsun, Allah anali babali büyütsün canim benim ya.............ara sira gir yaz bize duygularindan :))) merak ediyourm :)) ayyy ayy oglusun ne tatli desene masallah
Selam arkadaşlar, size bir sorum olacak. Acil olarak görüşlerinizi bekliyorum. Yum. donas. yaptıracağım, Firdevs hanım histereskopi yapalım rahmi canlandıralım dedi ama bir iki gün içinde yaptırmalıyım yoksa gelecek ay tedavi planım var sonraya ertelemek istemiyorum. İlk denemem herşey iyi görünmesine rağmen olumsuz oldu.
Sizce histereskopi gerekli mi, tedavi öncesi yaptırıp da başaran oldu mu? Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum.
Bebek, düşüklerim, başarısız tüp bebek denemelerim ve bir donas. denemem var. Bugün doktorla görüştüm, kistim var içi boşaltılacak yani yarın histereskopi olmaya karar verdim.selam canim
maalesef bu sitede haraket kalmadi( bende üzülüyorum acikcasi.
histeroskopi bende yaptirmistim ama donasyonda degil. orda gerek olduguna sasirdim acikcasi. histeroskopi bende basarisiz kendi yumurtalarimla yapilan tüp bebek tedavsinde yapilmisti. yani bi bakildi acaba rahimda polipler falan varmi diye. simdiye kadar bir kac kez basarisiz tüp bebek denediysen yaptiririm senin yerinde olsam. yoksa sadece donasyon icin yaptirmam. yani donasyonda zaten genc bayanlarin yumurtalari kullaniliyor, tutma sansi cok yüksek, nerdeyse yüzde 70lerde. basarilar canim. bende firdevs hanimdaydim. cok iyi doktor kendisi
Sgl cnm bende sana bol şans diliyorum..evet cnm tedavim başladı çok şükür,38 yaşındayım menepoza girmedim yumurta kalitesizligi cnm adetimi her ay düzenli oluyorum fakat hem rezevi azlıgı hemde kalıtesiz oldugu için tedaviye cvp vermiyo 5 kendi yumurtamla denemem var birde havuz yöntemini denedik oda sonuçsuz kaldı son çaremiz bu donasyon inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..ekim adetiyle başlıyoruz bu ay yasmin kullanmaya başladım donörle aynı zamana denk gelsin adetimiz diye önümüzdeki ayda ekim adetiyle başlayıp kasım başı gibi transferimiz gerçeleşir inşallah...sen cnm sende başından geçenleri anlatırmısın bi donasyonun olmuş galiba basarısız neden olmadı belli bi sorunmu oluştu??Mmucizem, sana da bol şans diliyorum. Tedavi sürecin başladı mı? Adet oluyor musun, menapozda mısın, kaç yaşındasın, hangi ilaçları kullanacaksın?
Paylaşırsan sevinirim.
Bunlar kısmet işi cnm yaşın bi önemi yok bizede burdaki trkyedeki druma sordumuzda biz biraz fazla soru sorduk garibine gitmiş olcakki siz çok paniksiniz bence siz biraz daha düşünün dedi rahim yaşlanmaz dedi..birde arkaşım daha önceki donörden kaç yumurta çıktı ve hiç donmuşların yokmu ...Mmucizem, sen daha gençsin bana göre. Ben 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem var, bunlarda gebelik elde edileni de oldu ama düştü. Son tedavilerde erken yumurta yetmezliğinde 1 yada 2 embriyo oldu onlar da tutunamadı. Bir kez donasyon denedik herşey normal dendi yine tutunmadı. Bende düzenli adet olabiliyorken doğum kontrol hapı verilmedi. Şimdi düşünüyorum da adetleri aynı tarihe getirme için sana d. k. hapı vermişler bize dondurulmuş yumurta mı kullandılar acaba? Gelecek ay tedavi düşünüyorum nasıl donörle denk getirecekler adetleri anlamadım. Bazılarına d.k. hapı kullandırıyorla bazılarına kullandırmıyorlar anlamadım bu işi. Bugün histereskopi yaptırdım, rahim dışında bir polip varmış, rahim içinde de kist vardı onu boşaltıp temizlediler. Bakalım inşallah bu kez tutunurlar.
Umut14 arkadaşım yolun açık olsun bütün dualamız seninle inşallah bebeklerini alıp geleceksin o sıcacık yuvan bebek sesleriyle şenlenecek:))inşallah bütün anne adylarımız bu güzel duyguyu yaşar.sende yaşayacaksın sakın üzülme moralini yüksek tut.hadi saglıcakla git bebişleri al gel...Arkadaslar ben yarin sabah ispanya ya gidiyorum donasyon icin,moralim biraz bozuktu rahim kalinligim pazartesi olculdu ve 6,7 m cikti kan sulandirici ve vajinadan alincak sekilde viyagra verdiler umarim kalinlasirda bu kez donasyonum gerceklesir ve bebislerimle beraber donerim.benim icin dua edin arkadaslar ve bana guzel sinerjinizi gonderin.Bu yolda Allah hepimizin yaninda olsun emeklerimizi bosa cikarmasin kollarimiza yavrularimizi almayi nasip ettsin annelik duygusunu butun kadinlara nasip etsin.
Umutcugum yolun acik olsun canim. Moralini yuksek tutmaya calis. Insallah hersey yolunda gidecek ve sende bebislerinle birlikte döneceksin canim. Dualarimiz seninle. Insallah hayirli haberlerle bizleri sevindirirsin. Kendine cok iyi bak!Arkadaslar ben yarin sabah ispanya ya gidiyorum donasyon icin,moralim biraz bozuktu rahim kalinligim pazartesi olculdu ve 6,7 m cikti kan sulandirici ve vajinadan alincak sekilde viyagra verdiler umarim kalinlasirda bu kez donasyonum gerceklesir ve bebislerimle beraber donerim.benim icin dua edin arkadaslar ve bana guzel sinerjinizi gonderin.Bu yolda Allah hepimizin yaninda olsun emeklerimizi bosa cikarmasin kollarimiza yavrularimizi almayi nasip ettsin annelik duygusunu butun kadinlara nasip etsin.
Canim dilerim yavrunu saglikli bir sekilde kucagina alirsin. Mide bulantisini bilirim bende suan cok kötüyüm o yüzden ve insallah en kisa sürede gecer. Kendine cok iyi bak canim. Kal saglicakla :)merhaba arkadaşlar ,
bir kaç haftadır girmiyordum forma. mide bulantılarım beni bayağı etkilediği için izin almıştım.cepten de girmek zor oluyordu. şimdi daha iyiyim sabahları ilaç kullanmaya başladım. 11 haftam bitti Allahın izniyle.. bu arada testler başladı. antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bir hafta kadar..haftaya da ikili testim var ..İnşallah her şey yolunda gider sağlıklı bir şekilde bebğimi kucağıma alırım... Allahım inşallah bu güzel duyguları anneliği herkese tattırır.
mia, culii siz naılsınız arkadaşlar sizin nasıl gidiyor.. herkese sevgiler....
Sevgimsin sen nasıl oldun arkadaşım bebişlerin nasıl en son biraz kanamam var diyordun inşallah sağsalim kucagınada alırsın..Umutcugum yolun acik olsun canim. Moralini yuksek tutmaya calis. Insallah hersey yolunda gidecek ve sende bebislerinle birlikte döneceksin canim. Dualarimiz seninle. Insallah hayirli haberlerle bizleri sevindirirsin. Kendine cok iyi bak!
Canim suan iyiyim cok sükür. Ilk muayenede iki kese görünmüstü ama malesef bu hafta sadece bir tane göründü. Büyük bir ihtimal bebegimin biri düsmüsSevgimsin sen nasıl oldun arkadaşım bebişlerin nasıl en son biraz kanamam var diyordun inşallah sağsalim kucagınada alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?