Olsun cnm bunada şükür verende allah alanda inşallah bu bebegin sende kalıp hayırlı bir evlat olacak sana ..çok şükür cnm çok şükür:))nasıl sevindim senin adına..bizde geçmişleri okuyarak teselli buluyoruz:)Canim suan iyiyim cok sükür. Ilk muayenede iki kese görünmüstü ama malesef bu hafta sadece bir tane göründü. Büyük bir ihtimal bebegimin biri düsmüsama sükürler olsun biri halen benimle ve kalp atisini gördük cok mutlu olduk. Carsamba günü tekrar bakilacak.
Aynen canim herseyde bir hayir vardir diye düsünüyorum. Insallah bu yavrumuzu saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim.Olsun cnm bunada şükür verende allah alanda inşallah bu bebegin sende kalıp hayırlı bir evlat olacak sana ..çok şükür cnm çok şükür:))nasıl sevindim senin adına..bizde geçmişleri okuyarak teselli buluyoruz:)
Mmucizem, sen daha gençsin bana göre. Ben 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem var, bunlarda gebelik elde edileni de oldu ama düştü. Son tedavilerde erken yumurta yetmezliğinde 1 yada 2 embriyo oldu onlar da tutunamadı. Bir kez donasyon denedik herşey normal dendi yine tutunmadı. Bende düzenli adet olabiliyorken doğum kontrol hapı verilmedi. Şimdi düşünüyorum da adetleri aynı tarihe getirme için sana d. k. hapı vermişler bize dondurulmuş yumurta mı kullandılar acaba? Gelecek ay tedavi düşünüyorum nasıl donörle denk getirecekler adetleri anlamadım. Bazılarına d.k. hapı kullandırıyorla bazılarına kullandırmıyorlar anlamadım bu işi. Bugün histereskopi yaptırdım, rahim dışında bir polip varmış, rahim içinde de kist vardı onu boşaltıp temizlediler. Bakalım inşallah bu kez tutunurlar.
Mmucizem, sen daha gençsin bana göre. Ben 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem var, bunlarda gebelik elde edileni de oldu ama düştü. Son tedavilerde erken yumurta yetmezliğinde 1 yada 2 embriyo oldu onlar da tutunamadı. Bir kez donasyon denedik herşey normal dendi yine tutunmadı. Bende düzenli adet olabiliyorken doğum kontrol hapı verilmedi. Şimdi düşünüyorum da adetleri aynı tarihe getirme için sana d. k. hapı vermişler bize dondurulmuş yumurta mı kullandılar acaba? Gelecek ay tedavi düşünüyorum nasıl donörle denk getirecekler adetleri anlamadım. Bazılarına d.k. hapı kullandırıyorla bazılarına kullandırmıyorlar anlamadım bu işi. Bugün histereskopi yaptırdım, rahim dışında bir polip varmış, rahim içinde de kist vardı onu boşaltıp temizlediler. Bakalım inşallah bu kez tutunurlar.
fulyadora merhaba, durumlarımız benziyor diye yazmak istedim.. benimde 1 donasyon deneyimim oldu ve doğum kontrol hapı vs kullanmadım.. adetten birkaç gün önce ara dediler, benim o ay reglim 2 gün erken oldu hemen aradım, tamam dendi ancak donörle uyumu nasıl yakaladılar bende bir türlü anlayamadım.. sen nerde denemiştin, yoksa aynı merkezdemiydik?? birde yaşadığın yerde seni yönlendiren bir doktorun varmı??Mmucizem, sen daha gençsin bana göre. Ben 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem var, bunlarda gebelik elde edileni de oldu ama düştü. Son tedavilerde erken yumurta yetmezliğinde 1 yada 2 embriyo oldu onlar da tutunamadı. Bir kez donasyon denedik herşey normal dendi yine tutunmadı. Bende düzenli adet olabiliyorken doğum kontrol hapı verilmedi. Şimdi düşünüyorum da adetleri aynı tarihe getirme için sana d. k. hapı vermişler bize dondurulmuş yumurta mı kullandılar acaba? Gelecek ay tedavi düşünüyorum nasıl donörle denk getirecekler adetleri anlamadım. Bazılarına d.k. hapı kullandırıyorla bazılarına kullandırmıyorlar anlamadım bu işi. Bugün histereskopi yaptırdım, rahim dışında bir polip varmış, rahim içinde de kist vardı onu boşaltıp temizlediler. Bakalım inşallah bu kez tutunurlar.
merhaba fulyadora, aynı yaştayız bende Firdevs hn da başladım, daha önce cyclo progynova kullanıyordum bende de rezerv az yok denecek kadar ve adet düzensizliği için ve banada ilacına devam et kullandığında zaten doğum kontrol hapı dediler, ekim adetinin bitim tarihiyle bize haber ver ve 11-12 gün sonra Kıbrısa çağırıcaz dediler yani Kasım ayının 12 si gibi olacak inşMmucizem, sen daha gençsin bana göre. Ben 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem var, bunlarda gebelik elde edileni de oldu ama düştü. Son tedavilerde erken yumurta yetmezliğinde 1 yada 2 embriyo oldu onlar da tutunamadı. Bir kez donasyon denedik herşey normal dendi yine tutunmadı. Bende düzenli adet olabiliyorken doğum kontrol hapı verilmedi. Şimdi düşünüyorum da adetleri aynı tarihe getirme için sana d. k. hapı vermişler bize dondurulmuş yumurta mı kullandılar acaba? Gelecek ay tedavi düşünüyorum nasıl donörle denk getirecekler adetleri anlamadım. Bazılarına d.k. hapı kullandırıyorla bazılarına kullandırmıyorlar anlamadım bu işi. Bugün histereskopi yaptırdım, rahim dışında bir polip varmış, rahim içinde de kist vardı onu boşaltıp temizlediler. Bakalım inşallah bu kez tutunurlar.
Evet 10. gün bendede olmustu. Sakin korkma yerlesme kanamasi olabilir. Kahverengi oldugu sürece sorun yok. Bende bu kanamalar halen devam ediyor ve 7 haftalik hamileyim. Icini ferah tut ve sakin stres yapma. Bende hit de yaptirdim. Insallah güzel sonuclar alirsin canim.Kizlar merhaba..transferinin 10.gunu veya diger günlerde kanamasi yada kahverengi akintisi olan oldu mu...bu ne demek..sonucum carsamba gunu.hit de yaptirdim..bekliorum.
Canim valla ister istemez korkuyorum..adet sancisi gibi basladi dedim adet oluyorum galiba moralim bitik..insallah dedigin gibi olmustur..Evet 10. gün bendede olmustu. Sakin korkma yerlesme kanamasi olabilir. Kahverengi oldugu sürece sorun yok. Bende bu kanamalar halen devam ediyor ve 7 haftalik hamileyim. Icini ferah tut ve sakin stres yapma. Bende hit de yaptirdim. Insallah güzel sonuclar alirsin canim.
Cok iyi anliyorum seni canim. Bende cok korkmustum. Hatta korku bende sanci bile yapti. O yüzden kasma kendini ve rahat olmaya calis. Cok zor biliyorum ama cok önemli. Kac tane transfer edildi?Canim valla ister istemez korkuyorum..adet sancisi gibi basladi dedim adet oluyorum galiba moralim bitik..insallah dedigin gibi olmustur..
Canim 2 embriyo transfer edildi.5 gun embriyosu..2 gun kaldi carsamba ogrenicem idrar testi yapmadim esim istemedi sonuc yaniltir diye.merakla beklemekteyim sana kac tane yapilmistiCok iyi anliyorum seni canim. Bende cok korkmustum. Hatta korku bende sanci bile yapti. O yüzden kasma kendini ve rahat olmaya calis. Cok zor biliyorum ama cok önemli. Kac tane transfer edildi?
Ayni canim banada iki tane transfer edildi. Kese görmeye gittigimizde iki tane goründü ama ikinci gitmemize biri kayboldu. Carsamba tekrar bakilacak. Bencede idrar testi yapma. Bizde yapmamistik yok yere moral bozabilir diye. Insallah carsamba günü sende bu mutlulugu yasarsin canim. Kendine cok iyi bak ve bol bol dinlenmeye calis.Canim 2 embriyo transfer edildi.5 gun embriyosu..2 gun kaldi carsamba ogrenicem idrar testi yapmadim esim istemedi sonuc yaniltir diye.merakla beklemekteyim sana kac tane yapilmisti
Tesekkur ederim canim sagol biraz da olsa bu geceyi sayende moralli gecirecegim..allah kucaklarimiza da almayi nasip etsin..Ayni canim banada iki tane transfer edildi. Kese görmeye gittigimizde iki tane goründü ama ikinci gitmemize biri kayboldu. Carsamba tekrar bakilacak. Bencede idrar testi yapma. Bizde yapmamistik yok yere moral bozabilir diye. Insallah carsamba günü sende bu mutlulugu yasarsin canim. Kendine cok iyi bak ve bol bol dinlenmeye calis.
hayırlı olsun canım, nasıl oldun, inş kanaman bitmiştir, çarşamba güzel haberlerini alırızKizlar merhaba..transferinin 10.gunu veya diger günlerde kanamasi yada kahverengi akintisi olan oldu mu...bu ne demek..sonucum carsamba gunu.hit de yaptirdim..bekliorum.
Kanama yok ancak ayaga kalktığımda kahverengi lekelenme oluyor.progestan ilaci parca parca geliyor.insallah hayra alamettir.yarin son gun ..insallah guzel haber veririm.tesekkur ederimhayırlı olsun canım, nasıl oldun, inş kanaman bitmiştir, çarşamba güzel haberlerini alırız
Kanama yok ancak ayaga kalktığımda kahverengi lekelenme oluyor.progestan ilaci parca parca geliyor.insallah hayra alamettir.yarin son gun ..insallah guzel haber veririm.tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?