hayırlı olsun canımKizlar degerim 1475 :) hamileyim
Tebrik ediyorum cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...Kizlar degerim 1475 :) hamileyim
Canim cok cok tebrik ederim! Gözün aydin! Sende hamileler kervanina katildin :) Darisi diger arkadaslara InsAllah! Bu arada degerin ayni benimki gibi yüksek. Büyük bir ihtimal cogul gebelik. Kac embriyo transfer edildi?Kizlar degerim 1475 :) hamileyim
Büyük bir ihtimal ikizin olacak canim. Benim degerimde 1466 idi ve bugun Allah'ima binlerce sükür olsunki ikinci kalp atisinida gördük. Darisi basina canim :)Tesekkur ediyorum kizlar..ben bu forum sayesinde hamile kaldim gun gun takipe ederek umut ederek...darisi insallah bu forumda caba sarfeden dert arkadaslarima..iki embriyoydu..deger yuksek evet ama kalp atisi duymadan inanmicam galiba
Sevgimsin gerçektenmi :)ayy cnm nasıl sevindim gerçekten bunlar bize allahın bir mucizesi .inşallah kucagına aldıgın günlerinide burada hep beraber görür kutlarız seni:)bizlerede dua et cnm..Büyük bir ihtimal ikizin olacak canim. Benim degerimde 1466 idi ve bugun Allah'ima binlerce sükür olsunki ikinci kalp atisinida gördük. Darisi basina canim :)
Sitesine gir msj yaz onlar sana geri dönüş yaparlar.sorunun neydi cnmmerhabalar
firdevs hanımla nasıl irtibata geçebilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz
sitesini bilmiyorum işte,aslında tam adınıdaSitesine gir cnm msj yaz onlar sana geri dönüş yaparlar cnm..sorunun neydi cnm.
Tesekkur ediyorum kizlar..ben bu forum sayesinde hamile kaldim gun gun takipe ederek umut ederek...darisi insallah bu forumda caba sarfeden dert arkadaslarima..iki embriyoydu..deger yuksek evet ama kalp atisi duymadan inanmicam galiba
Cok sagol canim benim. Ben bebegimin birini kaybettim zannederken bugun tekrar göründü ve ikisininde kalbi atiyor cok sükür. Rabbim bizlere kudretini her seferinde yeniden gösteriyor. Sizler herzaman icin dualarimda varsiniz canim. InsAllah sizlerde bu mutlulugu tadacaksiniz. Sen ilaclara basladin mi canim?Sevgimsin gerçektenmi :)ayy cnm nasıl sevindim gerçekten bunlar bize allahın bir mucizesi .inşallah kucagına aldıgın günlerinide burada hep beraber görür kutlarız seni:)bizlerede dua et cnm..
Canim merhaba..ben halil ibrahim tekinde yaptirdim.yumurta donasyonuydu..merhaba arkadaşım.. sen kıbrısta hangi merkeze / kime yaptırmıştın ? yumurta donasyonu mu sperm donasyonu mu senin ki ? cevaplarsan mutlu olurum..
Allah ol derse olur.masallahCok sagol canim benim. Ben bebegimin birini kaybettim zannederken bugun tekrar göründü ve ikisininde kalbi atiyor cok sükür. Rabbim bizlere kudretini her seferinde yeniden gösteriyor. Sizler herzaman icin dualarimda varsiniz canim. InsAllah sizlerde bu mutlulugu tadacaksiniz. Sen ilaclara basladin mi canim?
Başladım cnm ekim adetiylede gitcez allah izin verirse biliyorum cnm burada herkes birbirine dualar ediyorlar.allahım herkesin gönlüne göre versin..Cok sagol canim benim. Ben bebegimin birini kaybettim zannederken bugun tekrar göründü ve ikisininde kalbi atiyor cok sükür. Rabbim bizlere kudretini her seferinde yeniden gösteriyor. Sizler herzaman icin dualarimda varsiniz canim. InsAllah sizlerde bu mutlulugu tadacaksiniz. Sen ilaclara basladin mi canim?
dualarınızı bekliyoruz canım, sizlerle bizde moral ve umut doluyoruz, darısı bizlere inş.Selam kizlar..Mia ve prety nasilsiniz nasil geciyor hamileliginiz :)benim gayet guzel cok fazla mide bulantilarim olmadi.dun Dr gittik bebeklerden biri epey hareketliydi öburu ise aksine uslu uslu duruyordu:)artik 11+2 gunluguz herzaman giremiyorum yeni evime tasinicam biraz onunla ugrasiyoruz mia'cim bebeklerin hala 3 tanemi yoksa 2 ye dustumu merak ettim seni kizlar cook opuyorum sizi tedaviye yeni baslayan arkadaslarada bol sans diliyorum her zaman duaciyiz sizlere..Anne olmak isteyenlere..
peki halil beyin yeni geçtiği kilinkte mi yoksa ortadoğu ve balkanlar tüp bebek merkezinde mi ?Canim merhaba..ben halil ibrahim tekinde yaptirdim.yumurta donasyonuydu..
Selam kizlar..Mia ve prety nasilsiniz nasil geciyor hamileliginiz :)benim gayet guzel cok fazla mide bulantilarim olmadi.dun Dr gittik bebeklerden biri epey hareketliydi öburu ise aksine uslu uslu duruyordu:)artik 11+2 gunluguz herzaman giremiyorum yeni evime tasinicam biraz onunla ugrasiyoruz mia'cim bebeklerin hala 3 tanemi yoksa 2 ye dustumu merak ettim seni kizlar cook opuyorum sizi tedaviye yeni baslayan arkadaslarada bol sans diliyorum her zaman duaciyiz sizlere..Anne olmak isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?