peki halil beyin yeni geçtiği kilinkte mi yoksa ortadoğu ve balkanlar tüp bebek merkezinde mi ?
bir diğer sorumda dönör bayan seninle yumurtlama tedavine mi alındı yoksa donmuş yumurtalarlamı yapıldı ?
teşekkür ederim.
noa2014, benim de ilkinde adetim gecikti sonra söktürücü ilaç kullanmaya başladım, beklenenden erken adet oldum, haber verdim ve güya donörde ilaçlara başladı. Nasıl denk geldi adetlerimiz anlamadım. Firdevs Hanımda denemiştim. Dondurulmuş değil dediler ama bilemiyorum, ne derlerse inanmak zorundayız. Yaşadığım şehirde beni takip eden bir doktor yok, donas. olduğunu açıklamamak için düzenli bir doktorum yok.fulyadora merhaba, durumlarımız benziyor diye yazmak istedim.. benimde 1 donasyon deneyimim oldu ve doğum kontrol hapı vs kullanmadım.. adetten birkaç gün önce ara dediler, benim o ay reglim 2 gün erken oldu hemen aradım, tamam dendi ancak donörle uyumu nasıl yakaladılar bende bir türlü anlayamadım.. sen nerde denemiştin, yoksa aynı merkezdemiydik?? birde yaşadığın yerde seni yönlendiren bir doktorun varmı??
merhaba fulyadora, aynı yaştayız bende Firdevs hn da başladım, daha önce cyclo progynova kullanıyordum bende de rezerv az yok denecek kadar ve adet düzensizliği için ve banada ilacına devam et kullandığında zaten doğum kontrol hapı dediler, ekim adetinin bitim tarihiyle bize haber ver ve 11-12 gün sonra Kıbrısa çağırıcaz dediler yani Kasım ayının 12 si gibi olacak inş
Tesekkur ederim fulyadora.insallah bu forumdaki herkes bu mutlulugu yasar.yasik 28Bebek_im, tebrik ederim, darısı bizlere olsun. Kaç yaşındasın?
Selam kizlar..Mia ve prety nasilsiniz nasil geciyor hamileliginiz :)benim gayet guzel cok fazla mide bulantilarim olmadi.dun Dr gittik bebeklerden biri epey hareketliydi öburu ise aksine uslu uslu duruyordu:)artik 11+2 gunluguz herzaman giremiyorum yeni evime tasinicam biraz onunla ugrasiyoruz mia'cim bebeklerin hala 3 tanemi yoksa 2 ye dustumu merak ettim seni kizlar cook opuyorum sizi tedaviye yeni baslayan arkadaslarada bol sans diliyorum her zaman duaciyiz sizlere..Anne olmak isteyenlere..
merhaba canım, ben 5 ay önce miyom ameliyatı oldum o zaman 8.8 di rahim kalınlığım ama haklısın gitmeden önce tekrar gidip ölçtürmek lazım, evet ne yapalım geç kaldık ama böylede bir şansımız varsa ve ilerde de keşke dememek için denemekte fayda var, geriye dönük okuduğumda sayfaları bizim yaşlarda olanlar var buda umut veriyor insana işte, sen ne zaman düşünüyorsun canımnoa2014
noa2014, benim de ilkinde adetim gecikti sonra söktürücü ilaç kullanmaya başladım, beklenenden erken adet oldum, haber verdim ve güya donörde ilaçlara başladı. Nasıl denk geldi adetlerimiz anlamadım. Firdevs Hanımda denemiştim. Dondurulmuş değil dediler ama bilemiyorum, ne derlerse inanmak zorundayız. Yaşadığım şehirde beni takip eden bir doktor yok, donas. olduğunu açıklamamak için düzenli bir doktorum yok.
ozlemts, tahmini adet tarihinden bir hafta önce rahim kalınlığını ölçtür adet gecikecek gibi olursa söktürücü başlayalım dediler. Umarım herşey yolunda gider bu kez, hepimiz için. Zaten yaştan dolayı düşündükçe çok depresif oluyorum, çok geç kaldık diye.
fulyadora yardımların için çok tşk canım,bugün irem hanımla görüştüm telefondaArkadaşlar, size tüp denemelerinde olduğu gibi embriyoların ultrason görüntüsü ve bir kağıtta bilgisi verildi mi? Bana verilmemişti.
Tedavin hayırlı olsun cnm ne zaman başlıyosun tedaviye:)fulyadora yardımların için çok tşk canım,bugün irem hanımla görüştüm telefonda
hayırlısıyla bizde başlıyoruz galiba,çok heyecanlandım
Teşekkür ederim mucizemTedavin hayırlı olsun cnm ne zaman başlıyosun tedaviye:)
Berresuusitesini bilmiyorum işte,aslında tam adınıda
sadece burdan okuyorum firdevs hanıma sıcak baktım nedense
yumurta yetmezliği,daha önce denemiştim iki defa 4 yıl geçti
neler değişti,neler gerekli hiç bilmiyorum yeniden araştırmaya başladım
ilgin için teşekkür ederim
tekrar hayırlı olsun cnm. Kaç yaşındasın,kaç senelik evlisin diyer denemelerin neden olmadı anlatırmısın sakıncası yoksa berresuu,nerede yaptırmıştık olumsuz 2 tedavinide..Teşekkür ederim mucizem
hemen başlıyoruz gerekli tahlilleri yaptırmakla başlıycaz.irem hanım mail atıcak onu bekliyorum
Allah izin verirse sanırım aralık gibi de kıbrısa gideriz.bakalım hayırlısı
Berresuu
tekrar hayırlı olsun cnm. Kaç yaşındasın,kaç senelik evlisin diyer denemelerin neden olmadı anlatırmısın sakıncası yoksa berresuu,nerede yaptırmıştık olumsuz 2 tedavinide..
:) tanışalım tabiki cnm bende 38 yaşındayım ilk denemem evet firdevs hnmda ,yım bende.19 yıllık evliyim ilk denemede tüp bebek olarak 8 sene sonra bi kızım var 11 yasında zaten kızımdan sonra 5 denem var olmadı şimdide hem rezerve azaldı yumurta çıksada döllenmedi böyle cnm istanbulda yaşıyorum kadıköyde burada tedavi görenlere bol şanslar diliyorum..Mucizem sende firdevs hanımda mı başlıyorsun.hiç denemen oldumu
yaş kaç
tanışalım degilmi :)
:) tanışalım tabiki cnm bende 38 yaşındayım ilk denemem evet firdevs hnmda ,yım bende.19 yıllık evliyim ilk denemede tüp bebek olarak 8 sene sonra bi kızım var 11 yasında zaten kızımdan sonra 5 denem var olmadı şimdide hem rezerve azaldı yumurta çıksada döllenmedi böyle cnm istanbulda yaşıyorum kadıköyde burada tedavi görenlere bol şanslar diliyorum..
Banamı sordun :) bana sorduysan ekim adetiyle başlıcaz ilaçlara cnm şu an dogumkonrol hapı kullanıyorum kısmetse kasım başı gibi çagıracaklar..senin neden olmadı acaba berresuu,drlar bişi demedimi tmm dış gebelik bende yaşadım hatta sağ yumurtaligimda patladı ve alındı allah korusun ben en zorunu yaşadım allah kimseye yaşatmasın.diyeri neden devam etmedi?Senin yolculuk ne zamana kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?