Canim yeni yerinde magosa tip merkezinde.donor ise benle tedavi oldu..dondurulmus değildi bunu ozellikle soylemistim onlara..

noa2014
noa2014, benim de ilkinde adetim gecikti sonra söktürücü ilaç kullanmaya başladım, beklenenden erken adet oldum, haber verdim ve güya donörde ilaçlara başladı. Nasıl denk geldi adetlerimiz anlamadım. Firdevs Hanımda denemiştim. Dondurulmuş değil dediler ama bilemiyorum, ne derlerse inanmak zorundayız. Yaşadığım şehirde beni takip eden bir doktor yok, donas. olduğunu açıklamamak için düzenli bir doktorum yok.

ozlemts, tahmini adet tarihinden bir hafta önce rahim kalınlığını ölçtür adet gecikecek gibi olursa söktürücü başlayalım dediler. Umarım herşey yolunda gider bu kez, hepimiz için. Zaten yaştan dolayı düşündükçe çok depresif oluyorum, çok geç kaldık diye.

Arkadaşlar, size tüp denemelerinde olduğu gibi embriyoların ultrason görüntüsü ve bir kağıtta bilgisi verildi mi? Bana verilmemişti.

merhaba culii ve formdaki tüm arkadaşlar,
bebeklerinin ve senin iyi olmana sevindim maşaAllah . dün dr. kontrolüm vardı. 2'li test yaptı. ense kalınlığına falan baktı.şimdilik herşey tamam çok şükür. 13.haftama girdim.öğlene kadar iyiyim nedense öğleden sonra midem bulanmaya ve kusmaya başlıyorum.ilginç geldi bana çünkü herkes sabah bulantılarından bahsediyor. progestan fitili azaltarak bırakmaya başladım.
tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum Allahım herkese bu duyguları nasip eder inşallah.hiç vazgeçmesinler. hamile kalan arkadaşları da tebrik ediyorum. hoşcakalın...

merhaba canım, ben 5 ay önce miyom ameliyatı oldum o zaman 8.8 di rahim kalınlığım ama haklısın gitmeden önce tekrar gidip ölçtürmek lazım, evet ne yapalım geç kaldık ama böylede bir şansımız varsa ve ilerde de keşke dememek için denemekte fayda var, geriye dönük okuduğumda sayfaları bizim yaşlarda olanlar var buda umut veriyor insana işte, sen ne zaman düşünüyorsun canım

Arkadaşlar, size tüp denemelerinde olduğu gibi embriyoların ultrason görüntüsü ve bir kağıtta bilgisi verildi mi? Bana verilmemişti.
fulyadora yardımların için çok tşk canım,bugün irem hanımla görüştüm telefonda
hayırlısıyla bizde başlıyoruz galiba,çok heyecanlandım

Tedavin hayırlı olsun cnm ne zaman başlıyosun tedaviye:)
Teşekkür ederim mucizem
hemen başlıyoruz gerekli tahlilleri yaptırmakla başlıycaz.irem hanım mail atıcak onu bekliyorum
Allah izin verirse sanırım aralık gibi de kıbrısa gideriz.bakalım hayırlısı

Berresuu
Teşekkür ederim mucizem
hemen başlıyoruz gerekli tahlilleri yaptırmakla başlıycaz.irem hanım mail atıcak onu bekliyorum
Allah izin verirse sanırım aralık gibi de kıbrısa gideriz.bakalım hayırlısı
tekrar hayırlı olsun cnm. Kaç yaşındasın,kaç senelik evlisin diyer denemelerin neden olmadı anlatırmısın sakıncası yoksa berresuu,nerede yaptırmıştık olumsuz 2 tedavinide..

[QUOTE="pretty78, post: 37246460, member: 419904"merhaba culii ve formdaki tüm arkadaşlar,
bebeklerinin ve senin iyi olmana sevindim maşaAllah . dün dr. kontrolüm vardı. 2'li test yaptı. ense kalınlığına falan baktı.şimdilik herşey tamam çok şükür. 13.haftama girdim.öğlene kadar iyiyim nedense öğleden sonra midem bulanmaya ve kusmaya başlıyorum.ilginç geldi bana çünkü herkes sabah bulantılarından bahsediyor. progestan fitili azaltarak bırakmaya başladım.
tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum Allahım herkese bu duyguları nasip eder inşallah.hiç vazgeçmesinler. hamile kalan arkadaşları da tebrik ediyorum. hoşcakalın...[/QUOTE]
Testlerde bişey çikmamasina sevindim canim.allah Insallah hepimize saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.massallah 13 haftalik olmuşsunuz yakinda cinsiyette belli our.bizede yapildi ense kalinligi testi Dr bi sorun yok dedi birde kan aldilar ankaraya gidiyormuş sonuc 3 gun sonra gelecekmiş.pretyy canim bu 11-12 haftada yapilan testler annenin yasina göre yapiliyor degilmi? Senin durumunu bilen dr varmi omu yapiyor takiplerini?birde kaç kilo aldin karnin belli olmaya basladimi:)kocaman opuyorum canim kendinize cici bakin:)

Berresuu

tekrar hayırlı olsun cnm. Kaç yaşındasın,kaç senelik evlisin diyer denemelerin neden olmadı anlatırmısın sakıncası yoksa berresuu,nerede yaptırmıştık olumsuz 2 tedavinide..

Tşk canım,13 yıllık evliyim
36 yaşindayım
dünya tüpbebekte yaptırmıştım,biri dış gebelik biri düştü

Mucizem sende firdevs hanımda mı başlıyorsun.hiç denemen oldumu
yaş kaç
tanışalım degilmi :)

Mucizem sende firdevs hanımda mı başlıyorsun.hiç denemen oldumu
yaş kaç
tanışalım degilmi :)
:) tanışalım tabiki cnm bende 38 yaşındayım ilk denemem evet firdevs hnmda ,yım bende.19 yıllık evliyim ilk denemede tüp bebek olarak 8 sene sonra bi kızım var 11 yasında zaten kızımdan sonra 5 denem var olmadı şimdide hem rezerve azaldı yumurta çıksada döllenmedi böyle cnm istanbulda yaşıyorum kadıköyde burada tedavi görenlere bol şanslar diliyorum..

Maşallah Allah bagıslasın,inşallah rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın

Senin yolculuk ne zamana kısmetse
Banamı sordun :) bana sorduysan ekim adetiyle başlıcaz ilaçlara cnm şu an dogumkonrol hapı kullanıyorum kısmetse kasım başı gibi çagıracaklar..senin neden olmadı acaba berresuu,drlar bişi demedimi tmm dış gebelik bende yaşadım hatta sağ yumurtaligimda patladı ve alındı allah korusun ben en zorunu yaşadım allah kimseye yaşatmasın.diyeri neden devam etmedi?

Selam arkadaslar,Ispanyadan dun dondum.gidince bir aksilik oldu valizim kayboldu baska ulkeye gitmis iki gun valiz beklemek zorunda kaldik.gitmeden rahim kalinligim6,7 mm oldugu icin ayin 4de olmasi gereken transferim 8 ertelenmisti.ayin 3 de orta tekrar olctuler ve 7,7 olabilmisti anca.ayin 4 de ultrogestan baslatti bu ilacinda rahimi biraz inceltcegini soylemisti. 8 detarnsfer icin gittigimde rahim kalinligim 6 ve 7 arasiydi malesef buna ragmen 2 A kalite 5.gun embriyosu transferi yapildi.ilaclarima ilave olarak gobekten igne ve prednisona hap verdiler.ecza dolabi gibi dolasiyorum.umarim bu kadar horman ilaci almama degiyordur moralim cok bozuk bugun transferin 4 gunu olcak kendimde belirti ariyorum ama hic bir belirti yok.ne gogus sisligi yada agrisi,ne karin ya da bel agrisi nede migde bulantisi.allahim insallah tutar diyorum ama bu rahim inceligi pozitiv olmami engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…