Umutcugum canim hos geldin seni cok merak ettim. Transferin hayirli ugurlu olsun. Hic moralini bozma lutfen. Stres yapman tutunmayi olumsuz etkileyebilir. Burda o rahim kalinligi ile transfer yapipda hamile kalan cok arkadas gorduk. Insallah senin bebislerinde sana sıkı sıkı tutunacak. Pozitif dusun ve InsAllah bir hafta sonra bizlere hamile haberini vereceksin. Kendine cok iyi bak bol bol dinlen ve proteyin agirlikli beslenmeye ozen gister. Kal saglicakla canim.

Evet canım
benimde tüpüm alındı,düşügün sebebi araştırılmadı malesef
O an ki psikolojiyle benimde aklıma gelmedi,dünyam kararmıştı zaten
ama artık çok iyiyim,ne badireler atlattık 4 yılda ve artık burdayız işte
inşallah rabbim bana da tüm isteyen arkadaşlarımada hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
inşallah

inş tutunmuştur canım olumlu düşün

Hoş geldin cnm..öyle düşünme arkadaşlarında dedigi gibi niceleri senin durumunda olupta hamile kaldılar olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah bebeklerin seninledir ..

Aminn cnm cünlemizin inşallah..

merhaba Mucizem,

Sana bol sanslar diliyorum canim, olacak olacak sende guzel haberler verceksin bizlere.!:)
kendine iyi bak

Sevgiler

Merhaba Umutcugum,

Hosgeldin aramiza!

Bende seni Bayramin ilk gunu dusundum ve dua ettim.
Canim tamam biraz terslikler yasamissin keske yasamasaydin ama onlar artik gecmisde kaldi, ok unut ve onune bak artik.
bence rahimin kalinligi de ok, ben 6.9 ile yapildim ancak kalinlik degil rahimin sekline felanda da bakiliyor.
herseye olumlu bakmalisin, bak 2A quality embryo transfer edilmis onlarda tutunacaklar sana simsiki... ilac konusunda haklisin biz valizimizin birisinin ilacla doldurup geldik sonrada esim TR'ye gidip 6 aylik igne almisti :)
anladigim kadariyla sende kan sulandirici igne yapiyorsun, ancak 12.haftaya kadarmi verdi yoksa hamilelik boyuncami?
Prednisona yanilmiyorma Kortizon mu yoksa benmi yanlis biliyorum.
haydi bakalim kendini toparla en zorunu yaptiniz simdi evde "chill out" yani dinlen keyif yapmaya bak...moralini yuksek tutmalisin
Aaaaa bak belirti hic mi hic arama canim cunku hersey ilaclardan dolayi karma karisik oluyor, ancak bu 12 gunu iyi bir durumda gecirmeye bak ve sonra kan ver ve bizlerimize guzel haber ver :)

POZITIF, POZITIF, .....OL cok faydasi var sonucta.

Muzik dinle, yavas yavas yuruyus yap cunku kan dolasimi onemli

Selam ve sevgiler

Hoş geldin cnm..öyle düşünme arkadaşlarında dedigi gibi niceleri senin durumunda olupta hamile kaldılar olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah bebeklerin seninledir ..
Saol canim.insallah bebislerim benimledir.

Saol canim.tek dilegim bebklerimin benimle olmasi.hic birimizin emegi ve umudu bosa gitmesin.

Umarim canim umarim hersey istedigimiz gibi olur.bazen elimizde olmuyor dusuncelerimize hukmedemiyoruz heleki yasanan olumsuzliklar karsisinda.Umut etmekten baska ne yapabilirizki umutlarimiz hic tukenmesin diyorum.burda kimi arkadaslar transfer sonrasi hemen belirti yasama baslamislar ister istemez sende kendinde aramaya basliyorsun aksine bende hic bir belirti yok.transferden once kansulandirici hap vermislerdi.evet prednisona kortizon oluyor mam ignennin ne oldugunu bilmiyorum kansulandirici degil ama.ilaclari cokda irdelemk istemiyorum icerigini bilmeyi hic istemiyorum birde unlarin yan etkilerini ogrenince insanin psikolijisi iyice altust oluyor.bu durumda bazen az sey bilmek dahaiyi oluyor.hepinize cok tesekur ediyorum destekleriniz icin buna gercekten ihtiyac duyuluyor.

merhaba Mucizem,

Sana bol sanslar diliyorum canim, olacak olacak sende guzel haberler verceksin bizlere.!:)
kendine iyi bak

Sevgiler
:) sgl cnm inşallah tedavi gören bütün arkadaşlarımın burada iyi haberlerini görmek istiyoruz..sende hamilesin bildim kadarıyla inşallah sende bebeklerim dünyaya geldi bizler çok iyiyiz haberlerini alırız :)

Testlerde bişey çikmamasina sevindim canim.allah Insallah hepimize saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.massallah 13 haftalik olmuşsunuz yakinda cinsiyette belli our.bizede yapildi ense kalinligi testi Dr bi sorun yok dedi birde kan aldilar ankaraya gidiyormuş sonuc 3 gun sonra gelecekmiş.pretyy canim bu 11-12 haftada yapilan testler annenin yasina göre yapiliyor degilmi? Senin durumunu bilen dr varmi omu yapiyor takiplerini?birde kaç kilo aldin karnin belli olmaya basladimi:)kocaman opuyorum canim kendinize cici bakin:)[/QUOTE]

Culii canım ben doktorumu hiç değiştirmedim. önceki 2 tüp denememi de o yapmıştı. durumumuzu çok iyi biliyor.takibimi de o yapıyor kısmetse doğumumu da o yapacak inşallah. ben kilo almadım çünkü bişey yiyemiyorum doğru dürüst. bir gün iyiysem ertesi gün aç geçiyor. mide bulantılarım tiksinmelerim henüz geçmedi. ama karnım belli oluyor zaten.transferin başından beri karnımda zaten bir şişlik vardı hiç geçmedi:)) sen nasılsınnasıl gidiyor.bebeişler iyimi?? kendine ve bebişlere iyi bak.. bende seni öpüyorum .hoşcakal arkadaşım..

Yaşım 45.Ben de inşallah donasyona başlayacağım.Buradan okuduklarım beni Firdevs Hanıma ve Doğuş Tüp Bebeğe yönlendiriyor...Şansım yaşıma %60 görünüyor.Anladığım kadarıyla donörün yumurtalarının verimliliği başarıda öne çıkıyor.

Sizler ne dersiniz?Denemeğe değer mi?

merhaba canım hoşgeldin, bence denemeye değer Kanbar, aynı yaşlardayız bende deneyeceğim ilerde keşke en azından bir kere olsun deneseydim dememek için şansımızı deneyelim diyorum canım

aynen donör ve tabi eşinin sperm kalitesi en başta başarıyı arttıran şeyler

slm
dogun yapmissin hayirli olsun cok sevindim bebeklerine kavusmussun .allah(cc)anali babali buyutsun.siteye arada girip bakiyorum ama subat mart doneminden kimseyi goremiyordum.sen hep aklimdaydin hamilelik te hep yatin sanirim; erken dogum riskin varmiydi?ben 32 haftam biti 33ten sonra isten ayrimayi dusunyorum dr daha vaktin var diyor ama ikizler suprizi sever erken gelirlerse iste yakalanmak istemiyorum:)

hayırlı olsun canım, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş, sen kimde yaptırmıştın, ilk denemenmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…