Firdevs hanıma doğuş tüp bebeğe mail attım.Akşam dönüş yaptılar,ertesi gün mail attı İrem Hanım.Ben de deneyeceğim,bu merkez en iyisi gibi geldi bana.Diğerlerine içim ısınmadı.Hayırlı olur inşallah,maliyeti yüksek ama,4.700 EUR donasyon,2 kişi üçak gidi/dönüş,2 kişi otel konaklama paket fiyat 5.300 EUR fiyat verdi.Ben 4.500 EUR biliyorum aslında,200 eur fazla dedi,mail attım,bekliyorum.Ben paket fiyattansa gidip,transfer ertesi günü dönüş istiyorum.

Bir kerede tutsa hem de ikiz olsa ne güzel olurdu ..Tabii ki sağlıklı evlat olsunlar da önemli olan o,senin de hayırlı olur inşallah canım..

Merhaba arkadaslar,bugun transferimin 9.gunune girdim iki gun önce cok az denilcek sekilde kahve rengi bir leke hatta iz gibi pedimde kirlenme oldu(nasil tarif edecegimi bilemedim ).hastaneyi aradim yatip dinlenmemi soylediler.transfer sonrasi yataga baglanmamistim ama cokta hareketli oldugum soylenmezdi zaten.hala hafif bi sekilde var ama dikkatimi ceken utrogestani koyduktan sonra oluyor ve ilaci koydugum zaman icimde cok sert hatta kitle gibi birsey var icim cokta sismis durumda sizdede bu sekildemi?9 gun hafifi bel agrisi disinda hala belirtim yok :) daha once ilac etkisiyle goguslerim agriyordu o bile yok denilcek kadar az sadece yanlarda.O kadar cok istiyorumki sabah mide bulantisiyla uyanmayi.Normalde hisseri kuvvetli olan ben budurumda hicbirsey hissetmiyorum tutduguna dair.Pazartesi test gunum umarim bebisler beni birakmamislardir ve guzel haberi burdan szinle paylasirim.Buarada hamislerimizin zamani nasil geciyor insallah problemler geride kalmistir(kanama)

Merhaba umutcugum bahsettigin lekelenme cok normal sakin korkma. Bendede aynisi olmustu ayni zamanda sislikde vardi. Sabah uyandigimda bulanti ile uyanmak istiyorum demen cok hosuma gitti :) ben hergun dua ediyorum bulantilarim gecsin diye. Insani gercekten perisan ediyor. Benim kanamalarim durmustu ama dun tekrar basladi malesef. Bugun kontrolum vardi ve cok sukur hersey yolunda. Ikizlerim hizla buyuyor :) ben kanamalara alistim artik. Buyuk gune az kaldi canim InsAllah pazartesi bizlere mujdeli haberi vereceksin. Kendine cok iyi bak canim ve bizleri habersiz birakma

Arkadaşlar, adet erken başlarsa donörü nasıl ayarlıyorlar, onun da adetinin başlaması lazım ki tedavi başlasın. Sizce ne yapılıyor bu durumda, başına böyle bir durum gelen var mı?

Kızlar kıbrısta donasyonla tüp bebek yaptırmak kaç liraya mal oluyor. Cinsiyet seçimi kaç para? Bilgi veren olursa sevinirim...

evet canım aynı şeyi banada söylediler, 4700 euro bende dedim 4500 euroydu Firdevs hn 4700 euro dediler, ve paket alırsanız 5500 euro ama 200 eoruyu ordan düşeriz 5300 euro olur, bende senin gibi düşünüyorum sperm verme günü gidip sabah akşama dönmek ve daha sonrada transfer günü gidip ertedi gün dönmek, fiyatları karşılaştırmak lazım bakalım hangisi daha uygun çünkü bu işler gerçekten maliyetli şeyler

Canım Hoşbulduk,3.tüp bebek dene
merhaba canım hoşgeldin, bence denemeye değer Kanbar, aynı yaşlardayız bende deneyeceğim ilerde keşke en azından bir kere olsun deneseydim dememek için şansımızı deneyelim diyorum canım

merhaba canım hoşgeldin, bence denemeye değer Kanbar, aynı yaşlardayız bende deneyeceğim ilerde keşke en azından bir kere olsun deneseydim dememek için şansımızı deneyelim diyorum canım
Canım hoşbulduk,inşallah pozitif sonuç alırız,biz de firdevs hanımla denemesi düşünüyoruz ama Hit le de Görüşmeye karar verdim şu an.
Acaba başarı ORANI en yüksek hangi merkez ,Hit mi,firdevs hanım mı?Burada Tecrübe edenler ve başarılı hamilelik yaşayanlar,lütfen yazsın lütfen...

aynen donör ve tabi eşinin sperm kalitesi en başta başarıyı arttıran şeyler
İnşallah eşimin iyi baktılar,benim 3. Tüp bebek denemem bu ay pozitifti,ama bugün tutunamadığını öğrendik eşimle,çok Üzüldük ve donasyona karar verdik,bir kerede tutan var mıdır,ben 45 yaşımdayım,donasyon da epeyi maliyetli,ben yaşlarda hangi merkezlerde bir kerede tutuyor Tecrübe sahibi olanlardan lütfen paylaşmalarını rica ediyorum.Firdevs hanım sizin şansınız %85 dedi,tüp bebekte kendi yumurtamda %8,5 demişlerdi pozitif oldu,ama ikiye katlamadı oranlarım düştü ve tutunamadı,%85 Bayağı yüksek 10 katı ,ne dersiniz hanımlar?

Benimde yaşım 40,daha önce iki defa tüp denedim ama olmadı,donasyon düşünüyorum ama biraz korkuyorum sonradan yumurta sahibi çıkıp gelse çocuğumu istiyorum diye,donasyonla anne olanlar hiç nuntedirginliği yaşadınızmı acaba?

Öyle birşey olmaz cnm çok gizli tutuluyor bilgiler için rahat olsun..

hepsinin başarı oranları neredeyse aynı % 70-80, evet bu sitede geriye dönük sayfaları okursan ilk denemede tutanlar var bu yaşlarda da olsa, zaten senin % 100 olur diye bir garanti vermiyorlar ki ve veremezlerde, 20-25 yaşında gelir tutmaz ama 50 yaşında gelir tutar diyorlar

merhaba canım, böyle birşey söz konusu olamaz heralde çünkü bir donorü tek bir sefer için kullan olmuyordur, kimden gidipte çocuk isteyecek hangi aileden

Umut14 cnm senin bu gün test günündü galiba inşallah bizlere bu gün güzel haberlerini paylaşırsın bizlerede umut olursun..

Umutcugum nerelerdesin? Sonucunu cok merak ediyorum canim. Hadi bize guzel haberler verirsin insAllah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…