Sizler ne dersiniz?Denemeğe değer mi?
Helun çok teşekkür cevabın için,yol gösterici oldu benim için.Donasyon 3.denemede tuttu Anladığım kadarıyla,bu 3 denemen hangi merkezlerde oldu ve sonuçları ne oldu Ayrıntılı yazar mısın lütfen?Demekki Hİt tüp bebek daha başarılıKanbar, sayfamıza hoş geldin canım. Yazını okuyunca yazmadan geçemedim. Kesinlikle denemeye değer canım. Ben 47 'me girdim, beş buçuk aylık ikizlere hamileyim. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam eder. Ama bu aşamaya gelene kadar çok şey yaşadım. kendi yumilerimle denedim olmadı. Dns da 3. tedavimde oldu. Bir önceki yıl dış gebelik oldu ameliyatla sonuçlandı. daha öncesi ise 4 embry. transfer edildi Firdevs'te ama hiç biri tutmadı. Bu işler belli olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor. Bazan birinci denmede bazen de daha sonrakilerde tutunuyor. Ben Hİt te eski yerinde donmuş embr la yaptım. Sadece olacağına inan ve uzun bir yolun olduğunu bil. ( inşallah kısa da olabilir.) Kendi psikolojini ona göre ayarla canım. Aslında çoğu merkez iyi. Senin içine hangisi siniyorsa o daha iyidir diye düşün. Bir de çok araştır. eski sayfaları oku not al. Kendi kendinin dr ol. Kendinle ve işlemlerle ilgili bilgiye sahip ol. her şeyi dr bırakma sen de yönlendir. Hazır olduğunda git.
İnşallah canım önce inan, karar ver ve tedaviye başla. Umarım olumlu haberlerini duyarız bizimle paylaşırsın canım.
merhaba Mucizem,Sevgimsin ve diger arkadaslar,cok uzgunum burdan haykirip guzel haberi vermek isterdim ama malesef olmadi.Aslinda bunu cumartesi evde test yaparak ogrendim ama yinede bir ümit kan tahlilinde pozitif olur diye bekledim.ben zaten olumsuz oldugunu en bastan beri hissediyordum.Sizler sakin ümidinizi kaybetmeyin umut etmek hayata tutunabilmenin bir nedenidir. ufak bir isik aydinliga güzel gunlerin gelecegine isaret eder cogu zaman.Benim talihsizligimin rahimimin yeterli kalindiga gelmemsi ve bu halde transfer islemimin yapilmasi.bugun bir boslukdayim ne yapacagimi ne dusencegimi bilmiyorum.yarinlar guzel olsun diyorum.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin,hamile arkadaslarinda bebislerini saglikla kucaklarina almasi dilegiyleUmut14 cnm senin bu gün test günündü galiba inşallah bizlere bu gün güzel haberlerini paylaşırsın bizlerede umut olursun..
Canim benim cok cok uzuldum gercektenmerhaba Mucizem,Sevgimsin ve diger arkadaslar,cok uzgunum burdan haykirip guzel haberi vermek isterdim ama malesef olmadi.Aslinda bunu cumartesi evde test yaparak ogrendim ama yinede bir ümit kan tahlilinde pozitif olur diye bekledim.ben zaten olumsuz oldugunu en bastan beri hissediyordum.Sizler sakin ümidinizi kaybetmeyin umut etmek hayata tutunabilmenin bir nedenidir. ufak bir isik aydinliga güzel gunlerin gelecegine isaret eder cogu zaman.Benim talihsizligimin rahimimin yeterli kalindiga gelmemsi ve bu halde transfer islemimin yapilmasi.bugun bir boslukdayim ne yapacagimi ne dusencegimi bilmiyorum.yarinlar guzel olsun diyorum.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin,hamile arkadaslarinda bebislerini saglikla kucaklarina almasi dilegiyle
Güzel arkadaşım inan çok üzüldüm gece okudum yazını elim varmadı yazmaya.üzülmemek elde deyil tabiki bende bi çok negatif aldım seni gerçekten çok iyi anlıyorum fakat pes etmedik hep bi umut ışığı dogdu.sende şimdi bir an önce kendini toparla dr görüş ve yeni tedavine başla cnm.inşallah bu sefer olur ve bebişlerine kavuşursun..merhaba Mucizem,Sevgimsin ve diger arkadaslar,cok uzgunum burdan haykirip guzel haberi vermek isterdim ama malesef olmadi.Aslinda bunu cumartesi evde test yaparak ogrendim ama yinede bir ümit kan tahlilinde pozitif olur diye bekledim.ben zaten olumsuz oldugunu en bastan beri hissediyordum.Sizler sakin ümidinizi kaybetmeyin umut etmek hayata tutunabilmenin bir nedenidir. ufak bir isik aydinliga güzel gunlerin gelecegine isaret eder cogu zaman.Benim talihsizligimin rahimimin yeterli kalindiga gelmemsi ve bu halde transfer islemimin yapilmasi.bugun bir boslukdayim ne yapacagimi ne dusencegimi bilmiyorum.yarinlar guzel olsun diyorum.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin,hamile arkadaslarinda bebislerini saglikla kucaklarina almasi dilegiyle
Heluncum bize gerçekten moral oluyor böyle güzel haberler Allah inş tamamına erdirip bebeklerini kucağına alacaksın, sende hatırlarsın eskilerden papatya40 vardı oda bu yaşlarda ve ilk denemesinde tutmuş ve kızı olmuştu, bu işler hiç belli olmuyor bazen bir kaç denemede bazende ilk denemede tutuyor, tabiki tek dileğimiz ilk seferde tutmasıKanbar, sayfamıza hoş geldin canım. Yazını okuyunca yazmadan geçemedim. Kesinlikle denemeye değer canım. Ben 47 'me girdim, beş buçuk aylık ikizlere hamileyim. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam eder. Ama bu aşamaya gelene kadar çok şey yaşadım. kendi yumilerimle denedim olmadı. Dns da 3. tedavimde oldu. Bir önceki yıl dış gebelik oldu ameliyatla sonuçlandı. daha öncesi ise 4 embry. transfer edildi Firdevs'te ama hiç biri tutmadı. Bu işler belli olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor. Bazan birinci denmede bazen de daha sonrakilerde tutunuyor. Ben Hİt te eski yerinde donmuş embr la yaptım. Sadece olacağına inan ve uzun bir yolun olduğunu bil. ( inşallah kısa da olabilir.) Kendi psikolojini ona göre ayarla canım. Aslında çoğu merkez iyi. Senin içine hangisi siniyorsa o daha iyidir diye düşün. Bir de çok araştır. eski sayfaları oku not al. Kendi kendinin dr ol. Kendinle ve işlemlerle ilgili bilgiye sahip ol. her şeyi dr bırakma sen de yönlendir. Hazır olduğunda git.
İnşallah canım önce inan, karar ver ve tedaviye başla. Umarım olumlu haberlerini duyarız bizimle paylaşırsın canım.
Canim cok normal. Aynisi bendede var. Bende suan 9. haftadayim ve bulantilar aynen devam ediyor. Doktorum bana ilac verdi ama hic fayda etmedi. Oda artik yapacak bir sey yok katlanacaksin diyor. Birazda guzel tarafindan bakmaya calis, ikizlerin heran her saniye seninle olduklarini hatirlatiyorlar diyor doktorum :)Olumsuz haber alanlar caninizi sikmayin..herseyin bir zamani vakti var ben buna inaniyorum..kizlar ben 6.haftadayim.mide bulantilari felaket.hic birsey yiyemiyorum. Ikiz oldukları icin mi bu kadar zorlaniyorum.ne yapacagim bilmiyorum.
hayırlı olsun, hangisine karar verdin canımİnşallah herkes bebeklerine kavuşsun en kısa zamanda.Umarım doğru merkezi seçmişimdir,Amin.
merhaba Mucizem,Sevgimsin ve diger arkadaslar,cok uzgunum burdan haykirip guzel haberi vermek isterdim ama malesef olmadi.Aslinda bunu cumartesi evde test yaparak ogrendim ama yinede bir ümit kan tahlilinde pozitif olur diye bekledim.ben zaten olumsuz oldugunu en bastan beri hissediyordum.Sizler sakin ümidinizi kaybetmeyin umut etmek hayata tutunabilmenin bir nedenidir. ufak bir isik aydinliga güzel gunlerin gelecegine isaret eder cogu zaman.Benim talihsizligimin rahimimin yeterli kalindiga gelmemsi ve bu halde transfer islemimin yapilmasi.bugun bir boslukdayim ne yapacagimi ne dusencegimi bilmiyorum.yarinlar guzel olsun diyorum.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin,hamile arkadaslarinda bebislerini saglikla kucaklarina almasi dilegiyle
Canim cok normal. Aynisi bendede var. Bende suan 9. haftadayim ve bulantilar aynen devam ediyor. Doktorum bana ilac verdi ama hic fayda etmedi. Oda artik yapacak bir sey yok katlanacaksin diyor. Birazda guzel tarafindan bakmaya calis, ikizlerin heran her saniye seninle olduklarini hatirlatiyorlar diyor doktorum :)
Canim tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Bunu derhal deneyecegim :)Sevgimsin ve Bebek,
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eyleyin Rabbim!
Kizlar siz bulantidan sikayetcisiniz, size bir oneride bulunuyorum, taze Zencefil rendeleyin veya kucuk kucuk dograyip tuketin, ben oyle onlemistim bulantilarimi. Biraz aci ama cok hos, ben herseyime halen katiyorum, corbalarda cok guzel oluyor...deneyin hem dogal bir cozum.
Kolay gelsin!
Firdevs hanıma doğuş tüp bebeğe mail attım.Akşam dönüş yaptılar,ertesi gün mail attı İrem Hanım.Ben de deneyeceğim,bu merkez en iyisi gibi geldi bana.Diğerlerine içim ısınmadı.Hayırlı olur inşallah,maliyeti yüksek ama,4.700 EUR donasyon,2 kişi üçak gidi/dönüş,2 kişi otel konaklama paket fiyat 5.300 EUR fiyat verdi.Ben 4.500 EUR biliyorum aslında,200 eur fazla dedi,mail attım,bekliyorum.Ben paket fiyattansa gidip,transfer ertesi günü dönüş istiyorum.
kanbar canim, evet biz 4500 euro ödedik. demek onlar yükseltti fiyati. ama iste benimki nerdeyse 2 yil önce idi. napacaksin cok para evet ama iste insan sonucunu düsündügünde deger diyorsun. biz de bir sürü paralar döktük ama inan hersey icin degiyor diyebilirim!
sana özelden msj attım canımCanım Hoşbulduk,3.tüp bebek dene
vazgeçme canım bu sayfadan bizlerden :)selam arkadaslar, kader arkadaslarim :)
ben eskilerdenim, yine bir ugrayim dedim, vazgecemiyorum bu sayfadan :)
yeni tedavi baslayanlara tedavide olanlara basarilar dilyorum. hamile olanlara allah kolaylik versin ve yakin zamanda insallah kucaginiza bebisinizi veya bebislerinizi alirsiniz
ben iyiyim, ikizlerimiz büyüdü. yakinda yürüycekler Allahin izniyle. cok mutluyuz. bu mutlulugu herkes burda tatsin istiyorum. vazgecmeyin kizlar, ilk defada tutmasa dahi devam gidin bu yoldan. annelik gibi güzel bir duygu yokmus. inanilmaz, tarif edilemez, yasanmasi gerekmis. Allahim her isteyene nasip etsin.
yenilerden sorulariniz olursa banada yazabilirsiniz. ben dogus merkezde firdevs hanimda yaptirmistim.
hepinzi öpüyorum
inş canım hep dileğimiz buCanım şu an seninle aynı fikirdeyim,umarım ilkinde tutar,tek dileğim bu,çünkü kendi yumurtalarımla 3 tüp bebek epeyi maliyetliydi,şimdi de bu olacak,çok maliyetli.Umuyor ve diliyorum ki ilkinde tutar,hayırlısı ne ise tekiz/ikiz kız erkek Allah akıl,beden,ruh sağlığı yerinde hayırlı evlat/evlatlar versin yeter bana canım...Özlemim bir dünya,ama gücüm yettiğince ,sağlığım elverdiğince kucağıma alana kadar devam inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?